Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés AUTÓS FELSZERELÉSEK EGYÉB FELSZERELÉSEK GPS NYOMKÖVETŐ KUTYA CIPŐK KUTYA TÁVOLTARTÓ SZEREK NEVELÉS, KÉPZÉS TISZTÍTÓSZEREK ,ESZKÖZÖK ÜRÜLÉKFELSZEDŐK VÉDŐ GALLÉR Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szalámi Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szalámi Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - NEVELÉS, KÉPZÉS

Nyomtatható verzió
 

Síp fém


Kiszerelések:
 • 450m, 406 Ft.
 • 200m, 292 Ft.
 

Síp fém hagyományos


Kiszerelések:
 • 1 db, 550 Ft.
 

TRX2282 Target Stick Mutatóspálcás Clicker


Kiszerelések:
 • 1 db, 13000 Ft.
 

TRX2287 Klikker Extra


Kiszerelések:
 • 1 db, 1050 Ft.
 

TRX2288 Kutyakiképző lemez / korong

5 db fémlemez egy karikán csuklópánttal a kíméletes kiképzés érdekében. Hatásos kiképző-eszköz különleges hangtartományának köszönhetően.

A kutyakiképző lemezek hangja teljesen eltér a kutyát általánosan körülvevő környezeti zajoktól. Kialakításának köszönhetően csak akkor ad hangot, ha kifejezetten erre célzott mozdulatokat teszünk. Az első alkalomkor való használattól még nem várható el effektív eredmény. Először szükség van ara, hogy a kutyával megértessük, hogy akkor hallatjuk ezt a hangot, ha a viselkedése számunkra nem elfogadható. Ezen lemezek felhívják a figyelmét a gazdára és annak jutalmazó szándékára, ha a nem kívánatos folyamatot megszakítja. A "nem" szó használata szintén fontos szerepet játszik a megéretésben. Körvonalazza, hogy az adott pillanatban a viselkedésforma nem elfogadható. Alkalmazása egy kutya esetén hatásos, több állat esetén a tanítást külön-külön kell elvégezni, valamint nem ajánlott kiképzőtereken való használata.

A kiképzésre a következő metódust javasoljuk: Vegyen a kezébe némi jutalomfalatot és a "tessék" vagy "tied" parancsszó kíséretében adja oda kedvencének. Ezután tegyen egy jutalomfalatot a földre mindenféle parancsszó használata nélkül, úgy hogy közben megrázza (megcsörgeti) a kiképző korongokat. A kutya ez-alkalommal teljesen figyelmen kívül fogja hagyni ezt a hangot. Ezt követően dobja a kiképző lemezeket a földre a jutalomfalat helyett (a jutalomfalatot el kell távolítani). Vegye fel a korongokat és hagyja figyelmen kívül kutyája jutalomfalat utáni keresgélését. Ismételje meg ezt a procedúrát többször is, úgy, hogy a jutalomfalatot újra leteszi a földre és, amikor a kutya éppen elérné dobja a földre a korongokat és vegye el a finomságot. A tréning akkor tekinthető sikeresnek, ha a földre tett jutalomfalatot a kutya a csengő hang hatására figyelmen kívül hagyja. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kutya számára ön az alfa- hím és mindig akadályozza meg, hogy az állat önkényesen elvegye az ételt, ha megpróbálja, gyors reakcióként használja a lemezeket. Ha ezt sikerült megértetni, akkor nincs szüksége többé arra, hogy a korongokat megrázza, mivel az állat megérti, hogy a földön lévő ételhez nem nyúlhat hozzá engedélyező parancsszó nélkül.

Kiszerelések:
 • 1 db, 1400 Ft.
 

TRX2289 Klikker


Kiszerelések:
 • 1 db, 680 Ft.
 

TRX3226 Jutalomfalat tartó

Trixie Dog Activity DeLuxe jutalomfalattartó – Játék és jutalomfalat tárolására alkalmas, övre fűzhető kis táska, gyöngyvászon anyagból. Vízhatlan, könnyű tisztítani. Többféle színben kapható.

Kiszerelések:
 • 1 db, 990 Ft.
 

TRX3235 Apporttartó Táska


Kiszerelések:
 • 18 cm x 17,5 cm , 1750 Ft.
 

TRX3237 Baggy Belt" Övtáska

Övtáska – Ideális kiegészítő kutyasétáltatáshoz, kiképzéshez, kiránduláshoz hosszabb sétákhoz. Az övtáskán található karabínerre ráerősíthetjük a pórázt. Mobiltelefontartó zsebbel, és egy nagyobb zippzárral ellátott pakoló zsebbel, nedvességlepergető hatású szövetből készült, szélessége szabályozható 62-125cm-ig.


Kiszerelések:
 • fekete/szürke, 62-125 cm , 2010 Ft.
 

TRX3238 Játéktartó Táska

Trixie Baggy Táska – Játék és jutalom falat tárolására alkalmas, övre fűzhető kis táska, mobiltelefon tartóval. Vízhatlan, könnyű tisztítani.

Kiszerelések:
 • ø 10,5 cm x 15,5 cm, 810 Ft.