Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Ingyenes próbacsomagok Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szalámi Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek ACTIVET FERTÖTLENÍTŐ SZEREK FÉSÜK, KEFÉK FOOLEE FURMINATOR KÖRÖMVÁGÓK,KÖTSZEREK KUTYA PARFÜM KUTYA HIGIÉNIA SZEM, FÜL,SZÁJ,TAPPANCS ÁPOLÓK Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szalámi Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - táptartók Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Eladó kiskutyák

Eladó kiskutya

Termékeink - SZEM, FÜL,SZÁJ,TAPPANCS ÁPOLÓK

Nyomtatható verzió

 

EYE CLEANER

Szemtisztító kutyák és macskák részére, mely nem irritálja a szemet.

Az Eye Cleaner egy szépségápoló szer kutyák és macskák részére a szem alatti szőr elszíneződésének eltávolítására. A szőrzetet nem károsítja, megtartja természetes színét és csillogását.

Egy EYE CLEANER-rel átitatott vattapamaccsal óvatosan bedörzsöljük az elszíneződött szőrzetet. Az EYE CLEANER rendszeres használatával az elszíneződés kiújulása megelőzhető. Erős elszíneződés esetén a tisztítást naponta kell végezni, amíg az teljesen meg nem szűnik.

Használati utasítás:
Egy EYE CLEANER-rel átitatott vattapamaccsal óvatosan bedörzsöljük az elszíneződött szőrzetet. Az EYE CLEANER rendszeres használatával az elszíneződés kiújulása megelőzhető. Erős elszíneződés esetén a tisztítást naponta kell végezni, amíg az teljesen meg nem szűnik.
EYE CLEANER nem irritálja a szemet.
Csak külsőleg használható, a szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárandó!

Csomagolás:
60 ml műanyag üvegben.

Kiszerelések:
 • 60 ml, 2380.00 Ft.
 

AURINET Fültisztító

AURINET

Squalane tartalmú koncentrátum kutyák és macskák hallójáratainak tisztítására

Összetétel:
21% Squalane
37% édes mandulaolaj
0,25% Allantoine
41,75% Excipiens

Aurinet nagy koncentrációban tartalmaz bizonyos olajos alkotóelemeket (Squalan, édes mandulaolaj). Olyan emulzió, amely a megkeményedett fülzsírt megpuhítja, hogy az biztonságosan eltávolítható legyen, valamint a hallójáratokat tartósan keni. A Squalant a cápamáj olaj egy alkotóelemének átalakításával nyerjük. A Squalan az emberi fülzsír egy molekulájával szoros kapcsolatban van.

Squalan és az édes mandulaolaj igen folyékony olajok. A flakon erős felrázásával ez még fokozódik, ezáltal az Aurinet adagolása és szétterjedése (diffuziója) még jobb lesz. Az Allantoin a felhám újratermelődését segíti elő.


Használati utasítás:
Használat előtt mindig felrázandó!
Tartsa a fül pontját felfelé, cseppentsen 4-6 cseppet a hallójáratba, ezután egy vattapálcával távolítsa el a fülzsírt. Rendszeres ápolásra heti 1-2 alkalommal használjuk. Hallójárat-tisztításhoz az állatorvos által előírt medikáció szerint alkalmazzuk.

Kiszerelés: 60 ml flakonban.

Kiszerelések:
 • 60 ml, 1833.00 Ft.
 

Clorexyderm Oto

Kiváló összetételű bakteriosztatikus hatású fültisztító oldat
ÖSSZETÉTELE

Klórhexidin-diglükonát 0,05%
Tejsav
Szalicilsav
Propilén-glikol

ALKALMAZÁSA

A hallójárat tisztítására és fertőtlenítésére.
Otitis -külső hallójárat gyulladás- esetén a helyi kezelés előtt a hallójárat tisztítására használjuk.
A baktériumok és élesztőgombák okozta otitis kiújulásának megakadályozására kiválóan alkalmazható.

TULAJDONSÁGAI

Tejsav: savasít, biztosítja a készítmény 3,5-ös pH-ját, ezzel fokozza az antimikrobiális aktivitást.
Klórhexidin-diglükonát: ebben a koncentrációban bakteriosztatikus, nem inaktiválják a szerves anyagok (pl. genny), nem irritál.
Szalicilsav: keratolitikus hatású, szelektíven roncsolja a hámsejtekben levő keratin láncokat, jól tolerálják a mélyebben helyezkedő sejtek. Bejut a gyulladásos területekre is, antibakteriális és gyulladáscsökkentő, összehúzó hatást fejt ki.
Propilén-glikol: hidratáló vivőanyag.

A Clorexyderm Oto előnye, hogy nem olajos oldat, a kezelés után nem marad vissza a hallójáratban maradékanyag.

Kiszerelések:
 • 150 ml, 2550.00 Ft.
 

Clorexyderm Spot Gél

Clorexyderm Spot Gel 100 ml kutyáknak és macskáknak: Fertőtlenítő gél kis kiterjedésű, baktériumok illetve élesztőgombák okozta bőrgyulladások, valamint Malassezia élesztőgomba okozta külső hallójárat-gyulladás kezelésére.
Kiválóan alkalmazható például ráncos fajtákban jelentkező bőrredő-gennyesedés, valamint lábujjak között jelentkező bőrgyulladás kezelésére.

Kiszerelések:
 • 100 ml, 2550.00 Ft.
 

Ear Care (Otifree) Fültisztító oldat 160 ml

LEÍRÁS:
Az Otifree a fülzsír és a fülben található szennyeződés erőteljes oldóanyaga. Optimális tisztítóhatás és a külső hallójáratban a baktériumok és a gombák számának hatásos csökkentése érhető el. A fülzsír oldódását specifikus felületaktivátor teszi lehetővé. A zsírzó hatású komponens megakadályozza a bőr kiszáradását, azt nedvesen tartja, rugalmasságát megőrzi és ezzel biztosítja a bőr normális állapotát és ellenállóképességét.

JAVALLAT:
A külső fül (hallójárat) tisztítása kutyáknál és macskáknál.

A fül nagyságától függően annyi OTIFREE oldatot kell használni, amennyi a hallójáratot teljesen kitölti. Általában egyszeri kezelés elegendő, de túlságosan szennyezett fül kétszeri kezelést igényel.

Alkalmazási útmutató:

Teljesen töltsük fel a külső hallójáratot, majd finoman masszírozzuk el a folyadékot benne. Ezután engedjük el az állatot, hogy a folyadékot ki tudja rázni.


Kiszerelések:
 • 1 db, 3280.00 Ft.
 

Héry Gél Fültisztító

Kutyák és macskák hallójáratának különlegesen gyengéd tisztítására.
Természetes rozmaring alapú termék.

Kiszerelések:
 • 100 ml, 1850.00 Ft.
 

HÉRY Szájfrissítő spray

Szájfrissítő spray
Mentollal a kellemetlen szájszag ellen!


Kiszerelések:
 • 125 ml, 2200.00 Ft.
 

HÉRY Szemtisztító zselé 100 ml

Gyengéden tisztítja a szem környékét, eltávolítja a könnyfoltokat
E-Vitaminnal
Állatorvosi felügyelet alatt kifejlesztve - Természetes PH - Hypoallergén

A Szemtisztító zselé gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, megakadályozza a nem kívánt vörös foltokat a szem- és bajusz körül. Ez a rendkívül gyengéd készítmény, mely gazdag E-vitaminban, kölyköknél is használható.

Használati utasítás:Törölje át a szem környékét egy, a termékkel átitatott pamut vattával vagy ruhával.Kizárólag állatok számára, és külsőleg alkalmazható!

HERY Laboratories útmutatója: A könny- és a nyál savassága nem kívánatos vörös foltokat éget a kutya szőrébe. Használja minden nap a HERY szemtisztító zselét egyszer vagy kétszer naponta, amely elősegíti a szőr növekedését, és visszaállítja a szőr természetes színét.
Aktív összetevő: Vitamin E: 0,05%

Kiszerelések:
 • 1 db, 1750.00 Ft.
 

Otodine

Tris-EDTA és klórhexidin kombinációját tartalmazó készítmény a hallójárat tisztítására és bakteriális otitis kezelésére
ÖSSZETÉTELE

Tris-EDTA
Klórhexidin-diglükonát 0,15%

ALKALMAZÁSA

Hatékony bakteriális otitis esetén.
Kiválóan alkalmazható krónikus és visszatérő otitis kezelésére.
Szinergista hatású a lúgos pH-n aktív antibiotikumokkal.

TULAJDONSÁGAI


Tris-EDTA
Az etilén-diamin-tetraecetsav számos baktérium ellen baktericid hatású. Ez a hatás azzal magyarázható, hogy az EDTA megköti a baktériumok sejthártyájának felépítéséhez szükséges fémionokat, valamint aktiválja az autolizineket.
Az EDTA elősegíti a fehérjék és lipopoliszacharidok felszabadulását a sejthártyából.
A pufferolt tromethamin oldat (Tris) fokozza az EDTA hatását Pseudomonas aeruginosa fertőzés esetén.
Az EDTA oldat hatását csak 8-as pH-n és tromethaminnal (Tris-szel) kombinálva fejti ki.
Antibiotikumokkal szemben rezisztens Gram-negatív baktériumok ellen is hatékony.

Klórhexidin
A Tris-EDTA szinergista hatású fertőtlenítő készítményekkel együtt is.
A leghatékonyabb fertőtlenítő hatóanyag a klórhexidin-diglükonát, amely számos baktérium és gombafaj ellen is kiváló.
Nem irritál, nem inaktiválják a szerves anyagok.
A baktériumok sejthártyáját károsítja, precipitálja az intracellularis tartalmat és gátolja az ATP-t.

Perforált dobhártya esetén is biztonságosan alkalmazható.

Kiszerelések:
 • 100 ml, 3560.00 Ft.
 • 50 ml, 2450.00 Ft.
 

Panzi Mancskrém

A vitaminokat, aloe verát és kamillát tartalmazó mancskrém ápolja, táplálja és védi az időjárási és mechanikai hatásoknak (hó, jég, kövek) kitett talppárnákat.

Kiszerelések:
 • 70 ml, 650.00 Ft.
Save to foursquare