Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szalámi Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok BEWI DOG BiogenicPET CSONTERŐSÍTŐK DOG VITAL EMÉSZTÉS HAPPY DOG LAVET LUPOSAN MÁJ, VESE, SZÍV PET-CHAMPION PORC ÉS IZÜLET REGENERÁLÓ SZER TRIXIE VITAMINOK VETRI - CARE VITAKRAFT VITAMINOK, ÁLTALÁNOS ROBORÁLÁS ZÖLD GYEP Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szalámi Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - VITAMINOK, ÁLTALÁNOS ROBORÁLÁS

Nyomtatható verzió
 

BÉRES Csepp

Különösen ajánlott csökkent ellenálló képesség esetén.Tökéletesen kiegészíti kedvence mindennapi étrendjét, javítja kondícióját,és ellenállóbbá teszi a betegségekkel szemben. Nyomelemek : cink, vas, réz, szelén és króm

Kiszerelések:
 • 30 ml, 3600 Ft.
 

Dyna-Lode

vitalitás, öregedést gátló
* Kedvenc
* Kutya
* Betegség
* Epilepszia


A Dyna-Lode biztosítja az idősödő állatok egészséges formában tartásához nélkülözhetetlen tápanyagokat. A benne levő, kiemelkedően magas kolin és egyéb foszfolipid tartalma az idegrendszer zavartalan működésének nélkülözhetetlen elemei.

* Lecitin: A lecitin formában alkalmazott foszfolipid (főleg foszfatidilkolin) foszfor forrásként is szolgál. A foszfolipidek a membrán legfontosabb alkotórészeit képezik. Irányítják annak felépítését, áteresztőképességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét is. A lecitin és a kolin az agyi folyamatok irányításán kívül fontos szerepet játszanak a máj működésében.
* B6, E-vitamin, Cink, Szelén és Q10 koenzim (antioxidánsok): a sejtek oxidatív károsodásának csökkentésével lassítja a szervrendszerekben végbemenő degeneratív elváltozásokat, késlelteti az öregedési folyamatot. Az E-vitamin, szelén és Q10 koenzim a szív- és vázizom tökéletes működéséhez fontosok. Erősítik az immunrendszert.
* B-vitamin komplex: kedvező hatást gyakorol a tágabb anyagcserére és az idegrendszerre.
* Metionin, inozit és kolin: csökkentik a máj zsíros infiltrációját.
* Kolin: metilcsoportokat biztosít az acetilkolin idegközvetítő anyag termeléséhez.
* Foszfolipidek(foszfatidilkolin, foszfatidilethanolamin, glycolipid, foszfatidilinozitol, foszfatidilszerin): segít a centrális és periferiás idegek sejtmembránjának épségének fenntartásában. Ismeretes, hogy a kolin és a foszfatidilszerin azon anyagok közé tartoznak, melyek drámai módon javítják a koncentrációs, emlékező- és döntési képességet (un. kognitív agyfunkciók).

Kiszerelések:
 • 50 db, 6850 Ft.
 

Gastroferm Pet probiotikum+vitamin por 100 g

Termékleírás:
Gastroferm Pet probiotikum+vitamin por 100 g

Táplálékkiegészítő multivitamin és probiotikum kutyák részére.

A kiegyensúlyozott egészségi állapot és erőnlét, a jó közérzet, az aktivitás, valamint a jó fizikai és életteljesítmény nagyrészt az állat természetes funkcionális immunbázisára, az emésztőtraktus megfelelő működésére épül. Az emésztőrendszer funkciójában gyakran sérül, aktivitása –főként a bélflóra károsodása miatt– csökkent. Különösen nutritív problémák, kölyköknél, stresszhatások és gyógyszeres kezelés, vagy műtétek esetén, idősebb állatok gyengült tápanyag felszívó képessége miatt stb. indokolt a bélflóra pótlása és az emésztőtraktus regenerálása hatékony élőcsírás probiotikummal.
Normális körülmények között is eredményes a mikroflóra feljavítása és támogatása: a prevención túlmenően jelentősen javítható a tápanyag forgalom, a lebontás és felszívódás, valamint a tápanyagok, vitaminok és mikroelemek hasznosulása, az immunrendszer -így az egészségi állapot- stabilitása.

A GASTROFERM PET összetevői:
Elsősorban élő, hasznos bélhonos tejsavtermelő baktériumokat tartalmaz, melyek fő feladata a bélcsatorna hasznos mikroflórájának stabilizálása és az egyensúly fenntartása az egyéb (részben káros) mikróbákkal szemben. Ezzel megelőzhető egy sor emésztőrendszer eredetű rendellenesség, mivel alapvető védelmi feladatot lát el.
Egyes laktobaktériumok a bélfalon kolóniát alkotva és nyákot termelve közvetlen védelmet nyújtanak.
A készítmény cellulárisan beépített szelént, vasat és cinket is tartalmaz.
A bevitt aktív baktériumok enzimjei segítik a lebontást, az alkotóelemek felszívódását, így a korlátozottan hasznosuló mikroelemek transzportját is.
Vitamin formulája mind a bélflóra ellátását és az állat igényeinek kielégítését, mind az antioxidáns szerep betöltését célozza (emelt E, B1 B2,B12 ).
A szőlőcukor vivőanyag elsősorban a hasznos mikroflóra támogatására szolgál.
A GASTROFERM PET hatékony, gazdaságos, vízben is oldható por alakú probiotikum.

Alkalmazás:
A kutyák egészséges bélflóráját visszapótló és fenntartó probiotikum. A megfelelő, egészséges bélflóra alkalmas a kutyák emésztőrendszeri megbetegedéseinek megelőzésére, gátolja a Coli-félék túlszaporodását, a hasmenés kialakulását, növeli a természetes immunitást és az ellenálló képességet. Csökkenti a stresszhatásokat, étrendváltozáskor javítja az étel toleranciát. A felszívódás javításával elősegíti az ásványi és mikroelemek hasznosulását.

A Gastroferm Pet alkalmazásának előnyei:
- általánosan növeli a természetes immunitást, az ellenálló képességet.
- kölyköknél segíti a stabil bélflóra kialakulását a szilárd eledelre való áttéréskor.
- idősebb állatoknál részben ellensúlyozza a romló felszívódást.
- jelentősen mérsékli a stresszhatások következményeit.
- csökkenti a gyógyszerezések mellékhatásait, gyors regenerálódást biztosít.
- műtéti eseteknél csökkenti a mellékhatásokat, gyorsítja a felépülést.
- gátolja egyéb baktériumok nemkívánatos túlszaporodását, a kórokozók térnyerését.
- csökkenti a táplálék intoleranciát.
- nincs kockázat és mellékhatás.
- tartósítószert, adalékot nem tartalmaz.

Kiszerelések:
 • 1 db, 1760 Ft., 1390 Ft.
 

Geriatr-UM Dog tabletta

Speciális táplálék kiegészítő idős kutyák és macskák számára
Biotin, ginzeng, szelén és zöldkagyló kivonattal
Segíti a szervezet öregedési folyamatokhoz való alkalmazkodását

A Geriatr-Um Dog a természetes aktív összetevők egyedülálló, koncentrált forrása, speciálisan a fáradt és kimerült öregedő kutyáknak kifejlesztve. Vitaminokat, ásványokat tartalmaz, amelyek elősegítik a megfelelő biokémiai reakciókat a sejtekben. A Geriatr-Um ginzeng tartalma bizonyítottan segíti az immunrendszer működését. Segíti az energia és az állóképesség növelését fizikai aktivitás során, amelyre szükség van idősebb állatoknál. A zöldkagyló kivonat természetes glükózamin forrás, amely segíti az egészséges izületek fenntartását. Az antioxidánsok, mint a C-vitamin, E vitamin, A vitamin és szelén csökkentik az oxidációt, amely a sejtek sérüléséhez vezet, ezáltal az öregedés folyamatát fokozza.

Kiszerelések:
 • 45 db, 1980 Ft.
 

Humac Natur AFM táplálékkiegészítő

A Humac Natur AFM táplálékkiegészítő egy immunrendszer erősítő, magas humaninsav tartalommal, kedvező biológiai és élettani hatással házi kLeírás:

A HUMAC® Natur AFM Természetes anyag, mely a magas huminsav tartalom által, a bélflórára és az immunrendszerre gyakorolt hatásának köszönhetően, kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat az élő szervezetekben, optimalizálja az emésztőrendszer pH-ját.

A HUMAC® Natur AFM barnás-fekete színű port az oxi-humolitból /Leonarditból/ nyerik ‒ azaz olyan anyagból, mely az őskori, növényi eredetű anyagok természetes humifikációja során keletkezett. A technológiai kezelés következtében, az alapanyag aktivizálódása által a huminsavak mennyisége összességében meghaladja a 65 %-ot a szárazanyagban.

A HUMAC® Natur AFM 100 %-ban természetes anyag, mely az egyedi technológiának köszönhetően nem só formájában fejti ki a hatását, ezért nagyfokú biológiai hatékonysággal rendelkezik. Minden állatfaj részére adható, a takarmányhoz kis mennyiségben keverendő. Alkalmazásával az ásványi anyagok és nyomelemek kelát formájában jutnak be az állatok szervezetébe, ahol azok ily módon könnyen hasznosulnak.

HUMAC® Natur AFM működése:

Az eledelhez keverve, képes fenntartani a bél mikro flórájának egyensúlyát azáltal, hogy egyrészt megakadályozza a káros mikro flóra elszaporodását, másrészt elősegíti a hasznos mikro flóra növekedését. Kedvezően befolyásolja a toxikus fémek, idegen anyagok, toxinok és egyéb, a szervezetre nézve mérgező vegyületek kiürülését az emésztőrendszerből, melyek az állati ürülékkel együtt távoznak a szervezetből. Kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára, az eledel és a benne lévő tápanyagok hasznosítására, s ezáltal javulhat az eledel értékesülése.

A gáz halmazállapotú, elsősorban nitrogéntartalmú és egyéb anyagok abszorbeálásával javítja a környezet mikroklímáját, aminek következtében lényegesen csökken a káros és szagos gázok kibocsátása.

Kedvenceinkre gyakorolt hatásai:

- Természetes immunerősítő
- Humorális immunstimuláns hatással rendelkezik
- 100 %-ban természetes anyag
- Az ásványi anyagokat kelát formában tartalmazza
- Kedvezően befolyásolja a bélflóra egyensúlyi állapotát
- Toxinanyagok felszívódását gátolja
- A szervezetre mérgező vegyületek kiürülését támogatja
- Kedvezően hat az emésztőrendszer pH-jára
- Javul az eledel és a tápanyagok hasznosulása
- Használatával javul az állati környezet mikroklímája
- Folyamatosan tisztítja és méregteleníti a szervezetet
- Pótolja a szükséges mikroelemeket

Adagolás:

A termék 0,5- 1% ban az eleséghez (takarmányhoz) keverendő, ami azt követően azonnal feletethető. A túladagolás veszélytelen!edvencek számára.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 4890 Ft.
 

Immunovet Pets Ízesített tabletta

Az ImmunovetHBM™ haszonállatok, az Immunovet™ kedvtelésből tartott állatok számára kifejlesztett komplex, prebiotikus hatású készítmény. Természetes eredetű (növényi) anyagok biotechnológiai átalakításával előállított standardizált összetételű molekulakeverék.

Az Immunovet™ termékcsalád 10 éves szorgos munka eredménye
Számos kutatóintézet és egyetem 150 munkatársa vizsgálta, tesztelte folyamatosan az Immunovet™ hatását különböző állatfajokon. A vizsgálatok párhuzamosan folytak laboratóriumi és telepi körülmények között. A team munkatársai jelenleg is feldolgozzák, értékelik az állattartó telepeken összegyűjtött adatokat a szer különféle hatásairól. Közel tíz éves kutatómunka és a telepi kipróbálások eredményeire alapozzák az Immunovet termékcsalád eddig elért sikerét külföldön és belföldön egyaránt.

A termékek gyártója és forgalmazója a Biropharma Első Magyar Biotechnológiai Kft.

Kiszerelések:
 • 60db/doboz, 3500 Ft., 3120 Ft.
 

Immunovet Roboráló kutyáknak+macskáknak

Immunerősítő, roboráló, stimuláló. Az Immunovet biotechnológiai úton előállított, természetes alapanyagú, immunvédelmet segítő készítmény. Az Immunovet állati eledelt kiegészítő anyag a Magyar Állatorvosi Kamara ajánlásával.Célállat: Kutya, macska.Az Immunovet több támadás pontú, komplex, biológiai hatású szer, amely mind a humorális-, mind a celluláris immunválaszra együttesen jól fejti ki hatását. Jelentős a termék makro-, mikroelem, vitamin és telítetlen zsírsav tartalma. Fontos alkotórészei közé tartoznak a növényi eredetű benzo- és hirdokinonok, amelyek immunmodulátor és antimikrobális hatással rendelkeznek. Az Immunovet a felsorolt kedvező tulajdonságok mellett magas szabadgyök kötő kapacitással rendelkezik, aminek következtében biztosítja a biopolimerek védelmét. Az Immunovet alkotórészeinek komplex hatása eredményezi a készítmény immunerősítő, antimikrobális, antioxidáns, daganat- és gyulladásgátló, illetve roboráló hatását. Az Immunovet táplálja a bélbolyhokat, növeli azok felületét, javítja a tápanyagok felszívódását. Az Immunovet adagolása során megnő a csonttömeg, erősebb, egészségesebb csontozatot eredményez.


Kiszerelések:
 • 150 gr, 4120 Ft.
 • 1 kg, 16980 Ft.
 

NURISH-UM DOG

NURISH-UM DOG

Cink, biotin és Omega 3 tartalmú vitamin és ásványi anyag kiegészítő

A Nurish-UM Dog - magas kalóriatartalmú ízletes takarmány kiegészítő cink, biotin és omega 3 tartalommal, amely segíti a növekedést és étvágyfokozó hatása van.


Kiszerelések:
 • 120 gr, 3234 Ft.
 

Vet - P - IM szirup

VET-P-IM szirup állatgyógyászati ​​termék erősíti az immunrendszert, és vitalitást ellenállóbbá teszi a szervezetet a külvilágból érkezőfertőzésekkel szemben.

Kiszerelések:
 • 120 ml, 4755 Ft.
 

Vetri DMG immunerösítö

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ: A szervezet általános ellenállóképességének növelésére a fertõzésekkel szemben.
A vakcinázásokra adott immunválasz fokozására.
Fertõzõ betegségek kiegészítõ kezelésére.
Immunhiányos állapotok, autoimmun betegségek kiegészítõ terápiájára.
Stresszhatások következtében
fellépõ betegségek megelõzésére.
A szívmûködés és a vérkeringés támogatására.
A máj méregtelenítõ kapacitásának növelésére.
Idegrendszeri betegségek kiegészítõ terápiájára.
A teljesítmény fokozására munkakutyákban, postagalambokban.
Betegségek utáni lábadozás esetén.
Étvágytalanság estén, kondíciójavítás céljára.
A szénhidrát-anyagcsere javítására.
Idõs állatoknál az öregedési folyamatok lassítására.
Daganatos megbetegedések esetén az antitumor hatású anyagok termelésének fokozására, az áttétképzõdés csökkentésére.


Kiszerelések:
 • 30 ml, 7900 Ft.
 • 110 ml, 21200 Ft.
 

Vetri DMG immunerösítö tabletta

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ: A szervezet általános ellenállóképességének növelésére a fertõzésekkel szemben.
A vakcinázásokra adott immunválasz fokozására.
Fertõzõ betegségek kiegészítõ kezelésére.
Immunhiányos állapotok, autoimmun betegségek kiegészítõ terápiájára.
Stresszhatások következtében
fellépõ betegségek megelõzésére.
A szívmûködés és a vérkeringés támogatására.
A máj méregtelenítõ kapacitásának növelésére.
Idegrendszeri betegségek kiegészítõ terápiájára.
A teljesítmény fokozására munkakutyákban, postagalambokban.
Betegségek utáni lábadozás esetén.
Étvágytalanság estén, kondíciójavítás céljára.
A szénhidrát-anyagcsere javítására.
Idõs állatoknál az öregedési folyamatok lassítására.
Daganatos megbetegedések esetén az antitumor hatású anyagok termelésének fokozására, az áttét képződés csökkentésére.

Kiszerelések:
 • 1 doboz /90 db, 16700 Ft.