Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Eladó kiskutyák

Eladó kiskutya

Termékeink - KUTYA FOGKEFE, FOGKRÉM

Nyomtatható verzió

 

Gills fogápoló készlet kutyának


Kiszerelések:
  • 1 db, 1300.00 Ft.
 

GimDog Dental Care 50 gr

Fogkrém kutyák számára. A rossz lehelet, a fogszuvasodás és a fogíny irritációjának megelőzésére.

Kiszerelések:
  • 1 db, 1360.00 Ft.
 

Oxyfresh 473 ml

Az Oxyfresh szájhigiéniás oldat (Pet Oral Hygiene Soultion) egy egyedülálló formula, ami a rossz leheletet annak forrásánál szűnteti meg, és nem csak elfedi azt. A hagyományos szájvizek a szájüreg baktériumainak elpusztításával, és azok lebomlásával növelik a rossz szagokért felelős ún. illékony kénvegyületek (Volatile Sulphur Compounds, VSC) mennyiségét, és csak hozzáadott mesterséges illatok fedik el azt. Az Oxyfresh két kulcskomponense (Oxygene® és cink) azonban a fertőtlenítő hatáson túl oxidálja ezeket a kénvegyületeket, így csírájában folytja el a szájszagot, és friss leheletet biztosít akár 6 órán át. Azz Oxyfresh oldat kutyák és macskák vizébe keverhető, színtelen, szagtalan és íztelen folyadék, ami fogyasztásakor átöblíti a szájüreget, majd lenyelve a szervezetre ártalmatlan módon szívódik fel.

Kiszerelések:
  • 1 db, 11000.00 Ft., 10850.00 Ft.
 

Plaque Off Animal

ProDen Plaque Off Animal40g - Természetes por alapú készítmény, a fogak és az íny egészségének megőrzéséért!

AJÁNLÁS: kutyák és cicák részére

- Csökkenti a fogkő képződését
- Egészséges fogíny biztosít
- Gátolja a lepedékképződést
- Megszünteti a kellemetlen szájszagot

Adagolás:
Adagolása egyszerű. Szórjuk a port az ételre naponta egyszer. Adagoló és adagolási utasítás a dobozban található.

Kiszerelések:
  • 1 db, 5800.00 Ft., 5200.00 Ft.
 

PLAQUEOFF ANIMAL DENTAL BITES 150G

PLAQUEOFF ANIMAL DENTAL BITES 150G - közepes és nagytestű kutyáknak
Tengeri algás étrend kiegészítő, ideális harapni való méretű darabkákkal, amit kedvence imádni fog! Rendszeres alkalmazása megelőzi a kellemetlen lehelet, a fogkő és a lepedék kialakulását.

Összetétel: speciálisan válogatott tengeri alga, búza, kukorica, rizs, árpa, búzakorpa, növényi olaj, növényi eredetű aroma. Természetes antioxidáns: tokoferol. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket. Analitikai alkotórészek: nyersfehérje7%, nyerszsír5.5%, nyersrost2%, nyershamu 1.5%. 100% természetes! Adagolás: naponta, követve az adagolási javaslatot, ez a kiszerelés 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz közepes és nagytestű kutyák részére (lásd a csomagoláson). Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék!

Kiszerelések:
  • 1 db, 2800.00 Ft.
 

PLAQUEOFF ANIMAL DENTAL BITES 60G

PlaqueOff Dental Bites 60g kistestű kutyáknak és macskáknak

Tengeri algás étrend kiegészítő, ideális harapni való méretű darabkákkal, amit kedvence imádni fog! Rendszeres alkalmazása megelőzi a kellemetlen lehelet, a fogkő és a lepedék kialakulását.

Összetétel: speciálisan válogatott tengeri alga, búza, kukorica, rizs, árpa, búzakorpa, növényi olaj, növényi eredetű aroma. Természetes antioxidáns: tokoferol. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket. Analitikai alkotórészek: nyersfehérje7%, nyerszsír5.5%, nyersrost2%, nyershamu 1.5%. 100% természetes! Adagolás: naponta, követve az adagolási javaslatot, ez a kiszerelés 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz kistestű kutyák és macskák számára (lásd a csomagoláson). Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék!

Kiszerelések:
  • 1 db, 2200.00 Ft.
 

TRX2550 Kutya fogkefe

Egy fogkefét és egy gumi masszírozókefét tartalmazó csomag. Kialakítása könnyű használatot biztosít. Rendszeres fogmosással megelőzheti a fogkő kialakulását.


Kiszerelések:
  • 2db, 528.00 Ft.
 

Virbac Enzym Fogkrém

Fogkrém kutyák részére. C.E.T. kettős enzimrendszerrel, baromfihús ízesítéssel 70 g. Szájhigiénás termék. A Virbac C.E.T. enzimes fogkrémével végzett rendszeres fogmosás segít: Eltávolítani a fog-plakkot Csökkenteni a fogkő-képződést Megszüntetni a rossz szájszagot A szájhigiénia 3 lépése: 1. Szájöblítés Hexarinse oldattal étkezések után 2. Fogmosás 3. Enzimes rágószalag ALKALMAZÁS: Minél fiatalabb korban vezessük be az otthoni szájápolást, hiszen a betegség megelőzése a cél. Legyen a napi ápolás része a fogmosás. Kistestű kutyákat akár ölben is tarthatunk a fogmosás ideje alatt, így simogatásunkkal meg is tudjuk őket nyugtatni. Esetleg egy segítő fogja a kutyát az ölében a fogmosás alatt. Bizonyos kutyák jobban elfogadják a fogmosást, ha egy asztalra állítjuk őket, ahogyan a szőrzet ápolásánál a kozmetikusok. A kutya ne érezze magát kényelmetlenül, inkább oldalról nyúljunk hozzá, ne elölről. Először csak próbáljuk meg a pofát megérintve elemelni az ajkakat a fogakról és az ínyről. Ezután tegyünk kevés C.E.T. enzimes fogkrémet az ujjunkra engedjük, hogy a kutya megismerkedjen vele. A legtöbb kutya szereti a csirke ízesítésű fogkrémet, általában jutalomfalatként fogja fel. Ezután emeljük el az ajkakat és kevés fogrémet dörzsöljünk a fogakra és az ínyre ujjunkkal, vagy egy ujjra húzható fogkefe segítségével. Ha a kutya már megszokta, hogy belenyúlunk a szájába, használjuk a puha, műanyag sörtéjű fogkefét, mivel így tisztíthatjuk kutyánk fogát a leghatékonyabban, és megelőzhetjük az ínybetegségek kialakulását. Helyezzünk kevés fogkrémet a puha, műanyag sörtéjű fogkefére (nyomjuk be a fogkrémet a sörték közé) és egy vagy két fogat (az ínyt is) mossunk meg kicsi, körkörös mozdulatokkal. Fokozatosan egyre több fogat mossunk meg egy-egy alkalommal, amíg az összes fogat meg nem tudjuk mosni egyszerre. Ezt általában 3-4 hét alatt érhetjük el. A szájat nem kell kinyitni, mivel kifejezetten a fogak pofa felőli felszínét és az ínyt kell tisztán tartani. Ha a kutya már hozzászokott a fogak külső felszínének tisztításához, meg kell próbálni kinyitni a száját és megmosni a fogak nyelv felőli felszínét is. Ha ezt nem engedi, elég, ha a továbbiakban csak a fogak külső felszínét mossuk. A fogmosás végén jutalmazzuk meg a kutyát Virbac enzimes rágószalaggal. ÖSSZETEVŐK: szabadalmaztatott C.E.T. kettős enzimrendszer (glükóz-oxidáz, laktoperoxidáz, kálium-tiocianát), puha, tisztító hatású anyagok ízletes, baromfiízesítésű készítményben (hidratált silica, titán-dioxid, dikálcium-foszfát anhidrát formában), felületaktív anyagok (glicerin, szorbitol).

Kiszerelések:
  • 70 gr, 1355.00 Ft.
Save to foursquare