Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni ADVANTIX BEAPHAR BIOSPOTIX BOBI BOLFO EGYÉB TERMÉKEK EXSPOT FIPROXIL FRONTLINE FYPRYST HAPPYPET KILTIX ÉS FORESTO PESTIGON SCALIBOR TABLETTÁK ULTRAHANGOS RIASZTÓ Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szalámi Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szalámi Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - EXSPOT

Nyomtatható verzió
 

Exspot 6x1 ml ampulla

Javallat:
Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének megelőzésére és kezelésére. A felsorolt külső élősködőket elpusztítja, az újrafertőződéssel szemben 28 napos védettséget biztosít. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Használati mód:
Külsőlegesen!
A 15 kg-nál kisebb testtömegű kutyák esetében hajtsuk szét a szőrt a lapockák között úgy, hogy a bőr láthatóvá váljon, majd cseppentsünk 1 ml Exspot-ot, azaz egy tubus teljes tartalmát közvetlenül a bőrre. A 15 kg-nál nagyobb tömegű kutyák esetében két tubus Exspot szükséges. Az első tubust az előzőhöz hasonlóan, a második tubus teljes tartalmát pedig a faroktő tájékán, a gerincvonalon ugyancsak a szőr széthajtogatása után cseppentjük az állat bőrére. Egyetlen kezelés 28 napos védettséget nyújt. Ha eközben a a kutyát megfürdetik, vagy alaposan megázik, a védettség megrövidülhet, ezért a kezelés 7 nap elteltével megismételhető. Törekedni kell arra, hogy az oldat minél inkább a bőrfelületre és ne a szőrre jusson. Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk! A tubus tartalmát nem kell a bőrbe bedörzsölni. Alkalmazás után a kezelés helyét 3-6 órán át ne érintsük. Csak külsőleg alkalmazzuk. A kezeésre legalkalmasabbak az esti órák. Ne engedjük, hogy a kezelt állatról az emberek, különösen a gyerekek a készítménnyel szennyeződjenek.
Ne feledkezzünk meg a kutya tartózkodási- és fekvőhelyénekrendszeres takarításáról és valamilyen insekticid szerrel történő kezeléséről sem.

A készítmény macskákon és két hetesnél fiatalabb kölykökön nem alkalmazható!

Mellékhatások:
Ritkán előfordulhat, hogy a kezelés helyén átmeneti, enyhe irritáció alakul ki, ilyen esetekben fürdessük meg a kutyát megfelelő samponban, majd forduljunk állatorvoshoz. Ha a kezelt állatot macskával tartjuk együtt, a biztonság kedvéért külöítsük el az állatokat, nehogy a kutyára juttatott szert a macska lenyalogassa.


Kiszerelések:
  • 1 doboz, 6400 Ft.