Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Eukanuba Állatorvosi Diétás tápok HILL'S Gyógytápok és Konzervek KATTOVIT PRO-VET Royal Canin Állatorvosi Diétás tápok Trovet Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szalámi Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szalámi Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - Royal Canin Állatorvosi Diétás tápok

Nyomtatható verzió
 

Royal Canin Canine/Feline Convalescence Support Instant

A Royal Canin Feline Convalescence Support Instant egy kutyák és macskák számára készült magas energiatartalmú (4370 kcal/kg szárazanyag) por alapú táp. Vízben könnyen és gyorsan oldódva rendkívül ízletes és könnyen emészthető, energiadús és teljesértékű táplálást biztosít.
<font color = "red">Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.</font>

Javallatok:
Az állatorvos utasítása szerint.
Indikációk:
- Anorexia
- Rossz tápláltsági állapot
- Mesterséges táplálás
- Posztoperatív diéta
- Vemhesség, laktáció, növekedés
Kontraindikációk:
- Nincs
A Royal Canin Feline Convalescence Support Instant speciális tulajdonságai:

- A Convalescence Instant Diet magas energiatartalmú (4370 kcal/kg szárazanyag). Vízben könnyen és gyorsan oldódva rendkívül ízletes és könnyen emészthető, energiadús és teljesértékű táplálást biztosít.

- A szinergista antioxidáns komplex csökkenti az oxidatív stressz okozta sejtkárosodást.

- Az emésztőenzimek csökkent aktivitását az optimális tápanyagellátottság érdekében hozzáadott, rendkívül könnyen emészthető összetevők ellensúlyozzák.

Összetevők:

Tej és tejszármazékok (tejfehérjék), különböző szénhidrátok (maltodextrin, malátakivonat), tojás és tojásszármazékok (dehidratált tojássárgája), zöldségszármazékok, ásványi sók.

Kiszerelések:
 • 50 gr, 1319 Ft.
 • 10 x 50 gr , 13190 Ft.
 

Royal Canin Feline Calm CC 36

A Royal Canin Veterinary Diet - Calm teljes értékű, diétás eledelt kínál a valamilyen módon stresszes helyzeteket átélő vagy stresszre és félelemre hajlamos macskák számára.
<font color="red">Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.
</font>
Ez a speciális száraztáp alkalmas a szorongásokban, félelmekben megnyilvánuló viselkedészavarokra alkalmazott terápia kiegészítéseként ill. kísérőjeként. Szintén hatékony a stressz által előidézett gyomor-, bélproblémák vagy bőr-és szőrzetirritációk előfordulásakor is, de ideiglenes jelleggel is jól használható átmeneti stresszes események - pl. költözés, lakásfelújítás - jobb "elviselésere" is.
Ez a szabályozó hatás a hidrolizált tejfehérjék (alfa-S1 kazein) és az L-triptofán kombinációjának köszönhető. A tejfehérje szabadalmaztatott, stressz-szabályozó tulajdonságokkal bíró peptidet tartalmaz, az L-triptofán pedig a szerotonin elődje (neuro-transzmitter, étvágy-, félelem- és alvásszabályozó).

A Royal Canin Veterinary Diet - Calm a legkiválóbban emészthető fehérjékkel készül, répa-aprítékkal és halolajjal kombinálva még a belek egészségét is védi és segít az emésztőrendszer tehermentesítésében. Egy aminosavakból és vitaminokból álló hatóanyag-komplex erősíteni tudja a bőr barrier-funkcióját, s ezáltal segít azt megvédeni a külső behatásoktól. A fermentálható és nem fermentálható rostok kombinációja elősegíti a szőrlabdák természetes úton történő távozását.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 7690 Ft.
 

Royal Canin Feline Dental Dry DSO 29

A Royal Canin Feline Dental Dry DSO 29 egy teljes értékű táp felnőtt macskák számára, fog- és szájüregi problémák esetén.
Javallatok:

- Fenntartja a felnőtt macskák megfelelő mindennapi szájhigiéniáját
- Csökkenti a foglepedék és a fogkőképződését
- Meggátolja a kellemetlen szájszag kialakulását

Ellenjavallatok:

- Szívelégtelenség
- Magas vérnyomás

A Royal Canin Dental Dry DSO 29 speciális tulajdonságai:

- A nátrium-polifoszfát megköti a nyálban lévő kalciumot, így az a fogkőképződéshez nem áll rendelkezésre.

- A vizelet mennyiségének növekedésével csökken annak kalcium-oxaláttal és struvittal való telítettsége. E megközelítésnek köszönhetően a táp elősegíti a struvit és kalcium-oxalát kristályok képződéséhez kedvezőtlen húgyúti környezet létrehozását.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 5445 Ft.
 

Royal Canin Feline Diabetic DS 46

Royal Canin Feline Diabetic DS 46 egy macskák számára készült teljes értékű diétás táp, mely összetétele folytán szabályozza a glükóz ellátást (Diabetes mellitus). A táp kis mennyiségben tartalmaz olyan szénhidrátokat, melyekből gyorsan szabadul fel glükóz.
Javallatok:

Az alkalmazás illetve az alkalmazás idejének meghosszabbítása előtt javasolt állatorvos véleményét kikérni. A DIABETIC táp alkalmazása kezdetben 6 hónapon keresztül javasolt.

Indikációk:

- Diabetes mellitus
- Fogyasztást követő testtömeg-megtartás

FIGYELMEZTETÉS: a Diabetic táp etetése általában növeli a macska inzulinérzékenységét. Ezért a diéta kezdetekor feltétlenül ajánlott a vércukorszint és az inzulinválasz ellenőrzése, és ennek alapján az inzulinadag ismételt beállítása.

Kontraindikációk:

- Vemhesség, laktáció, növekedés

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1893 Ft.
 • 1,5 kg, 6150 Ft.
 

Royal Canin Feline Diabetic Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Diabetic Wet alutasakos egy macskák számára készült teljes értékű diétás táp, amely összetétele folytán szabályozza a glükózellátást (Diabetes mellitus).
Javallatok:

Az alkalmazás vagy annak meghosszabítása előtt ajánlott állatorvos véleményét kikérni. Kezdetben a DIABETIC táp alkalmazása legfeljebb 6 hónapig javasolt.

Indikációk:

- Diabetes mellitus

Kontraindikációk:

- Vemhesség, laktáció, növekedés

A Royal Canin Diabetic Wet speciális tulajdonságai:

- Az alacsony glykaemiás indexű gabonafélék (árpa, kukorica) és az útifű nedveinek zselationképző hatása együttesen mérsékelik az evés utáni vércukor-emelkedést.

- A táp magas fehérjetartalma alacsonyabb nettó energiabevitelt jelent, ugyanakkor jelentős, de elnyújtottan keletkező glükózforrást jelent a szervezetnek (glükoneogenezis).

- Az alacsony energiabevitel elősegíti az optimális testösszetétel fenntartását, ugyanakkor gátolja az elhízott állatok sejtjeire jellemző inzulinrezisztencia kialakulását.

- A táp alacsonyabb keményítőtartalmának köszönhetően mérsékil az evés utáni vércukorszint-emelkedést.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4873 Ft.
 

Royal Canin Feline Fibre Response Dry FR 31

A Royal Canin Feline Fibre Response Dry FR 31 egy teljes értékű táp felnőtt macskák számára.
<font color =" red " > Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.</font>

A táp oldható rostokban és útifűben gazdag, melyek megkönnyítik a bélrendszeren történő áthaladást, ugyanakkor lágyabb bélsár képződését segítik elő bélsárrekedés és lelassult bélpasszázs esetén.
Javallatok:

Kövesse az állatorvos tanácsait az etetéssel kapcsolatban.

Indikációk:

- Heveny és idült bélsárrekedés

Kontraindikációk:

- Súlyos bélsárrekedés
- Megacolon

A Royal Canin Feline Fibre Response Dry FR 31 speciális tulajdonságai:

- Maximális emésztőszervi biztonságot nyújtó, kitűnően emészthető fehérjék (L.I.P.* fehérjék), prebiotikumok (fruktooligoszacharidok és mannánoligoszacharidok), cukorrépapép, rizs és halolaj kombinációját tartalmazza.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 2126 Ft.
 • 4 kg, 11250 Ft., 11980 Ft.
 

Royal Canin Feline Gastro Intestinal

A GASTRO-INTESTINAL macskák számára készült teljes értékű, diétás táp, mely összetételének köszönhetően csökkenti a bélrendszeri akut felszívódási rendellenességeket és elősegíti a táplálkozás helyreállítását, valamint a lábadozást. Könnyen emészthető összetevők. Elektrolitokban és létfontosságú tápanyagokban gazdag. Magas energiatartalom.
JAVALLATOK:
Az alkalmazás előtt javasolt állatorvos véleményét kikérni. A GASTRO-INTESTINAL táp alkalmazása 1 - 2 héten keresztül javasolt akut hasmenés esetén illetve az ezt követő időszakban a teljes felépülésig.
Indikációk:
Heveny és idült hasmenés
gyulladásos bélbetegség (IBD)
Emésztési és felszívódási zavarok
Lábadozás
Baktérium-túlszaporodás
Májbetegség (a hepatoencephalopathia kivételével)
Colitis
Gastritis
Anorexia

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1904 Ft.
 • 2 kg, 7369 Ft.
 • 4 kg, 12156 Ft.
 

Royal Canin Feline Gastro Intestinal 100 gr

A rendkívül jól emészthető összetevők – a csökkent emésztőenzim aktivitás ellenére is – optimális tápanyagellátást biztosítanak.
Esszenciális zsírsavak és nyomelemek (Zn, Cu) egészséges bőrt és ragyogó szőrzetet eredményeznek.
Az antioxidáns komplex (E vitamin, C vitamin, taurin, lutein):
- csökkenti a szabadgyökök okozta sejtkárosodást,
- erősíti az immunrendszert,
- késlelteti a korral járó öregedési folyamatokat.

Indikációk:
- Hasmenés
- Bélgyulladás
- Maldigestio, malabsorptio
- Colitis
- Lábadozás
- Baktériumok túlszaporodása (SIBO)
- Anorexia
- Gastritis

Kontraindikációk:
- Nincs.

Az alkalmazás időtartama:
Az alkalmazás időtartama a gyomor- és béltünetek súlyosságától függően változik.

Összetevők:
Hús és hússzármazékok (csirke, sertés), gabonafélék (kukorica), olajok és zsírok, ásványi sók.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4851 Ft.
 • 1 db, 474 Ft.
 

Royal Canin Feline Gastro Intestinal Moderate Calorie

Sok macska szenved emésztőrendszeri megbetegedésekben, hisz ezek a macskák legérzékenyebb szervei közé tartoznak. Az emésztőrendszeri zavarok leggyakoribb tünetei a hasmenés és hányás. Ilyen esetekben gyakran elkerülhetetlen az eledel ehhez igazodó átállítása. A Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie mérsékelt zsírtartalmú, így a túlsúlyra hajlamos vagy már elhízott macskáknak is adható. A fermentálható rostok (szárított cukorrépa-apríték, FOS) egyrészt gondoskodnak a szabályozott bélmotorikáról, másrészt táplálékul szolgálnak a bél mikroflórájának és így hozzájárulnak a bélrendszer egészségéhez. A mannán-oligo-szacharidok (MOS) stimulálják a belek helyi, saját immunrendszerét (IgA) és segítenek a patogén, "rossz" baktériumok semlegesítésében. Emellett még az EPA és DHA hosszú láncú zsírsavak is hozzájárulhatnak a bélrendszer egészségéhez.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1706 Ft.
 • 2 kg, 6876 Ft.
 

Royal Canin Feline Hepatic

A Royal Canin Hepatic Feline diétás száraz macskatáp májbetegségek, morbus wilson betegség (rézfelhalmozódás a májban) vagy hepatikus enkefalopátia esetén alkalmazott kezelés támogatására. Májmegbetegedés esetén szükségessé válik a speciális táplálékra történő átállás. Ebben az eledelben az energiatartalom megemelt, ami segít a gyomor kisebb adagok általi tehermentesítésében. Az alacsony réztartalom hozzájárul, hogy ne tárolódjon el sok réz a májsejtekben. A májbeteg macskák esetében különösen kedvezőtlen a szabad gyökök jelenléte, ezért az eledel antioxidáns-tartalma révén igyekszik semlegesíteni a szabad gyököket. A Royal Canin Hepatic Feline emellett segíti a sejtfelépítés-szabályozást és a máj dizfunkciójának minimalizálását.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 7096 Ft.
 

Royal Canin Feline Hypoallergenic

A Royal Canin Hypoallergenic teljes értékű, diétás eledel 6 hónapnál idősebb, élelmiszer-intoleranciával, allergiával vagy krónikus hasmenéssel küzdő macskáknak; kizárásos diéta célokra is ideális.
A gyomor-bélrendszer és a bőr háziállataink mindenféle hatásnak kitett, magas fokon érzékeny szervei.

Élelmiszerek speciális alkotóelemeire (pl. növényi vagy állati eredetű fehérjék) való reagálásként háziállataink esetében is eledel-intolerancia vagy ételallergia alakulhat ki életük során. Az így megbetegedett állatok olyan tüneteket mutatnak, mint a viszketegség vagy a hasmenés. Ha már fennáll az eledel-intolerancia ill.-allergia, az azért felelős alkotóelem(ek) már minimális mennyisége is elegendő allergiás reakciók kiváltásához.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2068 Ft.
 • 2,5 kg, 7921 Ft.
 

Royal Canin Feline Mobility Dry MC 28

A Royal Canin Feline Mobility Feline Dry MC 28 egy teljes értékű táp felnőtt macskák számára, mely az új-zélandi zöldhéjú kagyló kivonata porc-prekurzorokkal együtt alkalmazva segít egészségesen tartani az ízületeket.
Javallatok:

Kövesse az állatorvos tanácsait az etetéssel kapcsolatban! A maximális hatás 6–8 hétig tartó etetés után várható. Ezt követően a diétás táp etetése az állat élete végéig folytatható.

Indikációk:

- Az ízületek mozgékonyságának fenntartására
- Az ízületek ortopéd műtét vagy sérülés utáni erősítésére

Kontraindikációk:

- Vemhesség, laktáció, növekedés

A Royal Canin Mobility Feline Dry MC 28 speciális tulajdonságai:

- Az új-zélandi zöldhéjú kagyló kivonata porc-prekurzorokkal együtt alkalmazva segít egészségesen tartani az ízületeket.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 7371 Ft.
 

Royal Canin Feline Neutered Adult Maintenance Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Neutered Adult Maintenance Wet egy teljes értékű táp felnőtt macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
A táp előnyei:

- A magas fehérjetartalmú táp segít megőrizni a macska izomtömegét. A fehérjék kevesebb nettó energiát szolgáltatnak, mint a szénhidrátok.

- A tápban lévő antioxidáns komplex (E-vitamin, C-vitamin, taurin, lutein) segít közömbösíteni a szabadgyököket.

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok.

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

D3 vitamin: 270 NE, E1 (Vas): 11 mg, E2 (Jód): 0,4 mg, E4 (Réz): 3 mg, E5 (Mangán): 3,3 mg, E6 (Cink): 33 mg.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4719 Ft.
 

Royal Canin Feline Neutered Satiety Balance

A Royal Canin Feline Neutered Satiety Balance egy teljes értékű táp felnőtt macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
Javallatok:

- Macskák számára az ivartalanítástól 7 éves korig
- Falánk macskák számára
- Többmacskás háztartások számára
- Lakásban tartott macskák számára

A Royal Canin Neutered Satiety Balance speciális tulajdonságai:

- Az oldható (útifű – Psyllium) és az oldhatatlan (nagy vízkötő kapacitású) rostok kombinációja az evések közötti időköz növelésével segít korlátozni a spontán táplálékfogyasztást, és ezáltal az energiafelvételt.

- Az alacsonyabb kalória- és zsírtartalmú és magas rosttartalmú táp segít a macskának megőrizni optimális testsúlyát. A táp a zsírsavak mitokondriumokba szállításáért felelős L-karnitinnel van kiegészítve.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, növényi rostok, búza, kukoricaglutén, búzaglutén*, hidrolizált állati fehérjék, állati zsiradék, ásványi sók, cikória pép, Psyllium maghéj és mag, halolaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 5632 Ft.
 

Royal Canin Feline Neutered Weight Balance Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Neutered Weight Balance Wet egy teljes értékű táp felnőtt, hízásra hajlamos macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
Javallatok:

- Macskák számára az ivartalanítástól 7 éves korig
- Hízásra hajlamos macskák számára

A táp előnyei:

- A táp csökkentett kalóriatartalmának köszönhetően segít korlátozni az ivartalanított macskák súlygyarapodását.

- A tápban lévő antioxidáns komplex (E-vitamin, C-vitamin, taurin, lutein) segít közömbösíteni a szabadgyököket.

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, növényi fehérjekivonatok, élesztők, különféle cukrok.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4829 Ft.
 

Royal Canin Feline Neutered Young Female

A Royal Canin Feline Neutered Young Female egy teljes értékű táp felnőtt nőstény macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
Javallatok:

Nősténymacskák számára az ivartalanítástól 7 éves korig

A Royal Canin Neutered Young Female speciális tulajdonságai:

- A magas energiatartalmú táp segít megőrizni a macska izomtömegét. A fehérjék kevesebb nettó energiát szolgáltatnak, mint a szénhidrátok. A táp a zsírsavak mitokondriumokba szállításáért felelős L-karnitinnel kiegészített.

- A vizelet mennyiségének növelése segít korlátozni a vizelet struvit- és kalcium- oxalát-kristályokkal való telítődését, és a vizeletben olyan feltételek kialakulását segíti elő, amelyek kedvezőtlenek a húgykövek mindkét típusának képződéséhez.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, rizs, búzaglutén*, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, állati zsiradék, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1816 Ft.
 • 1,5 kg, 6040 Ft.
 • 3,5 kg, 10615 Ft.
 

Royal Canin Feline Neutered Young Male

A Royal Canin Feline Neutered Young Male egy teljes értékű táp felnőtt, ivartalanított kandúr macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
Javallatok:

- Kandúr macskák számára az ivartalanítástól 7 éves korig
- Lakásban tartott macskák számára

A Royal Canin Neutered Young Male speciális tulajdonságai:

- A magas fehérjetartalmú táp segít megőrizni a macska izomtömegét. A fehérjék kevesebb nettó energiát szolgáltatnak, mint a szénhidrátok. A táp a zsírsavak mitokondriumokba szállításáért felelős L-karnitinnel kiegészített.

- Az ivartalanított kandúr macskák hajlamosak növelni zsírtömegüket, és ki vannak téve az elhízás veszélyének. Az elhízás a cukorbetegség (diabetes mellitus) egyik legfőbb rizikófaktora. E táp csökkentett kalóriasűrűségű és mérsékelt keményítőtartalmú.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, búzaglutén*, rizs, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, állati zsiradék, ásványi sók, cikória pép, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1871 Ft.
 • 1,5 kg, 6370 Ft.
 • 3,5 kg, 10725 Ft.
 

Royal Canin Feline Obesity Management Wet 100 gr

Teljes értékű diétás táp felnőtt macskák részére
Az OBESITY MANAGEMENT macskák számára készült teljes értékű diétás táp, mely összetételének köszönhetően csökkenti a túlsúlyt. A táp alacsony energiatartalmú.

JAVALLATOK:

Az alkalmazás előtt javasolt állatorvos véleményét kikérni. Az OBESITY MANAGEMENT táp alkalmazása a kívánt testtömeg eléréséig javasolt.

Indikációk:

Elhízás
2-es típusú diabetes mellitus

Kontraindikációk:
Vemhesség, laktáció, növekedés

Kiszerelések:
 • 12 db, 4730 Ft.
 

Royal Canin Feline Pediatric Growth

A Royal Canin Feline Pediatric Growth egy teljes értékű táp kölyökmacskák számára, 4 hónapos kortól ivartalanításig.
avallatok:
- Kölyökmacskáknak 4 hónapos kortól az ivartalanításig
- Nem ivartalanított kölyökmacskáknak 4 hónapostól 12 hónapos korig
- Vemhes/szoptató macskák számára
A Royal Canin Pediatric Growth speciális tulajdonságai:

- A táp kitűnően emészthető fehérjék és prebiotikumok kombinációját tartalmazza az emésztőszervek egészségének támogatása érdekében.
- A táp prebiotikum és szinergista hatású, nagy mennyiségű E-vitamint, C-vitamint, taurint és luteint tartalmazó antioxidáns komplex kombinációját tartalmazza, hogy támogassa a növésben lévő kölyökmacska természetes védekező rendszerét.
Összetétel:
Dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradék, kukorica, búzaglutén*, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A vitamin: 20700 NE, D3 vitamin: 740 NE, E1 (Vas): 41 mg, E2 (Jód): 3 mg, E4 (Réz): 6 mg, E5 (Mangán): 54 mg, E6 (Cink): 176 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1816 Ft.
 

Royal Canin Feline Pediatric Growth Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Pediatric Growth Wet alutasakos egy teljes értékű táp kölyökmacskáknak 12 hónapos korig, és vemhes nősténymacskák számára.Javallatok:

- Növendék macskáknak 4 hónapos kortól ivartalanításig
- Kölyökmacskáknak 4-től 12 hónapos korig
- Vemhes/szoptató macskák számára

A Royal Canin Obesity Management Wet speciális tulajdonságai:

- A táp kitűnően emészthető fehérjék és prebiotikumok kombinációját tartalmazza az emésztőszervek egészségének támogatása érdekében.

- A táp egy prebiotikum és egy szinergista hatású, nagy mennyiségű E-vitamint, C-vitamint, taurint és luteint tartalmazó antioxidáns komplex kombinációját tartalmazza, hogy támogassa a növendék kölyökmacska természetes védekezőrendszerét.

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, tej és tejszármazékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4741 Ft.
 

Royal Canin Feline Pediatric Weaning

A Royal Canin Feline Pediatric Weaning egy teljes értékű táp kölyökmacskák számára elválasztástól 4 hónapos korig és szoptató nősténymacskák számára.Javallatok:

- Kölyökmacskáknak 4 hetestől 4 hónapos korig
- Növésben lévő kölyökmacskáknak
- Vemhes/szoptató nőstényeknek
- Elválasztáskor a szilárd tápra való áttérés megkönnyítése céljából nedvesítve is adható.

A Royal Canin Feline Pediatric Weaning speciális tulajdonságai:

- A táp prebiotikum és szinergista hatású, nagy mennyiségű E-vitamint, C-vitamint, taurint és luteint tartalmazó antioxidáns komplex kombinációját tartalmazza, hogy támogassa a kölyökmacska természetes védekező rendszerét az elválasztás körüli időszakban.

- A táp kitűnően emészthető fehérjék és prebiotikumok kombinációját tartalmazza az emésztőszervek egészségének támogatása érdekében.

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi fehérjekivonat, növényi eredetű származékok, tej és tejszármazékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1783 Ft.
 

Royal Canin Feline Renal 100g ( csirkés )

Veseelégtelenség.
A táp csökkentett foszfortartalma nélkülözhetetlen a másodlagos hyperparathyreoidizmus kivédésében, amely súlyosbítaná a betegség lefolyását.
A flavonoloknak (a polifenolok egy csoportja) két fontos szerepük van: mérséklik az oxidatív stressz hatását a vesehámsejtekre és javítják a veseperfúziót.
A megemelt mennyiségű hosszú szénláncú Omega 3 zsírsavak (EPA, DHA) mérséklik a glomerulus filtrációs ráta csökkenését (gyulladáscsökkentő hatás).
Az előrehaladott uraemia során fekélyek alakulhatnak ki a gyomorban és a belekben. A zeolit és a frukto-oligoszacharidok (FOS) hozzáadásával ez a veszély a minimumra csökkenthető.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4510 Ft.
 

Royal Canin Feline Renal 100g ( Marhahúsos )

Veseelégtelenség.
A táp csökkentett foszfortartalma nélkülözhetetlen a másodlagos hyperparathyreoidizmus kivédésében, amely súlyosbítaná a betegség lefolyását.
A flavonoloknak (a polifenolok egy csoportja) két fontos szerepük van: mérséklik az oxidatív stressz hatását a vesehámsejtekre és javítják a veseperfúziót.
A megemelt mennyiségű hosszú szénláncú Omega 3 zsírsavak (EPA, DHA) mérséklik a glomerulus filtrációs ráta csökkenését (gyulladáscsökkentő hatás).
Az előrehaladott uraemia során fekélyek alakulhatnak ki a gyomorban és a belekben. A zeolit és a frukto-oligoszacharidok (FOS) hozzáadásával ez a veszély a minimumra csökkenthető.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4510 Ft.
 

Royal Canin Feline Renal 100g ( Tonhalas )

Veseelégtelenség.
A táp csökkentett foszfortartalma nélkülözhetetlen a másodlagos hyperparathyreoidizmus kivédésében, amely súlyosbítaná a betegség lefolyását.
A flavonoloknak (a polifenolok egy csoportja) két fontos szerepük van: mérséklik az oxidatív stressz hatását a vesehámsejtekre és javítják a veseperfúziót.
A megemelt mennyiségű hosszú szénláncú Omega 3 zsírsavak (EPA, DHA) mérséklik a glomerulus filtrációs ráta csökkenését (gyulladáscsökkentő hatás).
Az előrehaladott uraemia során fekélyek alakulhatnak ki a gyomorban és a belekben. A zeolit és a frukto-oligoszacharidok (FOS) hozzáadásával ez a veszély a minimumra csökkenthető.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4510 Ft.
 

Royal Canin Feline Renal Select

A Royal Canin Renal Select komplett diétás szárazeledel macskák vesebetegsége, krónikus veseelégtelensége esetére - étvágygerjesztő krokett-textúrával, a vesék tehermentesítésére.
Különösen az idősebb macskákat gyakran kínozzák vesemegbetegedések, melyek okai különbözőek lehetnek és a kezdetekben nem is egyértelműen diagnosztizálhatók. A vesék további károsodásának elkerülése érdekében minden ilyen esetben szükségessé válik a diétás táplálékra való tartós átállás. A vesebetegséggel küzdő macskák gyakran válnak étvágytalanná, ezért fennáll a veszélye, hogy túl kevés táplálékot vesznek magukhoz. A Royal Canin Renal Select hosszú távú megoldást ajánl krónikus veseelégtelenség fennállásakor. Ropogós héjban puha magot rejtő krokettjei speciális textúrájának köszönhetően az eledel még étvágygerjesztően is hat. Emellett energiatartalma megemelt a nemkívánatos súlycsökkenés elkerülése érdekében. Receptúrája EPA-t és DHA-t, valamint antioxidáns-komplexet tartalmaz, a foszfor részaránya pedig alacsony. Ezen kívül a kiváló minőségű fehérjék magas részaránya is hozzá tud járulni a vesék tehermentesítéséhez.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 7690 Ft.
 • 500 gr, 2211 Ft.
 • 4 kg, 14081 Ft.
 

Royal Canin Feline Renal Special

Veseelégtelenség.
A táp csökkentett foszfortartalma nélkülözhetetlen a másodlagos hyperparathyreoidizmus kivédésében, amely súlyosbítaná a betegség lefolyását.
A flavonoloknak (a polifenolok egy csoportja) két fontos szerepük van: mérséklik az oxidatív stressz hatását a vesehámsejtekre és javítják a veseperfúziót.
A megemelt mennyiségű hosszú szénláncú Omega 3 zsírsavak (EPA, DHA) mérséklik a glomerulus filtrációs ráta csökkenését (gyulladáscsökkentő hatás).
Az előrehaladott uraemia során fekélyek alakulhatnak ki a gyomorban és a belekben. A zeolit és a frukto-oligoszacharidok (FOS) hozzáadásával ez a veszély a minimumra csökkenthető.

Indikációk:

- Idült veseelégtelenség
- Húgykövesség megelőzése a vizelet lúgosításával: cisztin- és urátkövek
- Kálcium-oxalát kövesség megelőzése beszűkült veseműködésű macskákban

Kontraindikációk:

- Vemhesség, laktáció, növekedés

Az alkalmazás időtartama:

A tápot idült veseelégtelenségben szenvedő (a veseelégtelenség korai stádiumát is beleértve) macskák számára alakították ki. A Renal Feline tápot az állat élete végéig etetni kell.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2025 Ft.
 • 2 kg , 6766 Ft.
 • 4 kg, 12651 Ft.
 

Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1 egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 7 éves kor felett.Javallatok:

- Az öregedés nyilvánvaló jeleit nem mutató, érett korú macskák számára 7 éves kor felett
- Ideális az időskori egészségügyi ellenőrzést követően

A Royal Canin Senior Consult Stage 1 speciális tulajdonságai:

- A tápot az öregedés nyilvánvaló jeleit nem mutató macskák számára állították össze. Antioxidáns komplexet (C-vitamin, E-vitamin, lutein, taurin) tartalmaz, amely segít ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Mérsékelt foszfortartalmának köszönhetően segít fenntartani a veseműködést. Elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó válogatott fehérjéket nyújt. Foszfatidil-szerinnel kiegészített.

- A táp energiasűrűsége megfelel az érett korú, 3-as vagy annál alacsonyabb kondíciópontszámú macskák szükségletének.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, búzaglutén*, rizs, növényi rostok, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, búza, cikória pép, állati zsiradék, halolaj, ásványi sók, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A vitamin: 20700 NE, D3 vitamin: 700 NE, E1 (Vas): 45 mg, E2 (Jód): 4,5 mg, E4 (Réz): 8 mg, E5 (Mangán): 58 mg, E6 (Cink): 174 mg, E8 (Szelén): 0,08 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1783 Ft.
 • 1,5 kg, 6150 Ft.
 

Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1 Balance

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1 Balance egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 7 éves kor felett.
Javallatok:

- Az öregedés nyilvánvaló jeleit nem mutató, érett korú macskák számára 7 éves kor felett
- Hízásra hajlamos, >3-as kondíciópontszámú macskák számára
- Ideális az időskori egészségügyi ellenőrzést követően

A Royal Canin Senior Consult Stage 1 Balance speciális tulajdonságai:

- A tápot az öregedés nyilvánvaló jeleit nem mutató macskák számára állították össze.

- Antioxidáns komplexet (C-vitamin, E-vitamin, lutein, taurin) tartalmaz, amely segít ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Mérsékelt foszfortartalmának köszönhetően segít fenntartani a veseműködést. Elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó álogatott fehérjéket nyújt. Foszfatidil-szerinnel kiegészített.

- Az oldható (útifű) és az oldhatatlan (magas vízkötő kapacitású) rostok kombinációja segít korlátozni a macska spontán táplálékfelvételét, így az energiabevitelt is.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1750 Ft.
 • 1,5 kg, 6216 Ft.
 

Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1 Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1 Wet alutasakos egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 7 éves kor felett.Javallatok:

Az öregedés nyilvánvaló jeleit nem mutató, érett korú macskák számára 7 éves kor felett. Ideális az időskori egészségügyi ellenőrzést követően

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 1 Wet alutasakos táp előnyei:

- A tápot az öregedés nyilvánvaló jeleit nem mutató macskák számára állították össze. Antioxidáns komplexet (C-vitamin, E-vitamin, lutein, taurin) tartalmaz, amely segít ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Mérsékelt foszfortartalmának köszönhetően segít fenntartani a veseműködést. Elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó válogatott fehérjéket nyújt. Foszfatidil-szerinnel kiegészített.

- A táp energiasűrűsége megfelel az érett korú, 3-as vagy annál alacsonyabb kondíciópontszámú macskák szükségletének.

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok, puhatestűek és rákfélék.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4752 Ft.
 

Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2 egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 7 éves kor felett.
Javallatok:

- Az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit már mutató, érett korú macskák számára 7 éves kor felett
- Ideális az időskori egészségügyi ellenőrzést követően

A Royal Canin Senior Consult Stage 2 speciális tulajdonságai:

- A tápot az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit mutató macskák számára állították össze.

- Antioxidáns komplexet (C-vitamin, E-vitamin, lutein, taurin) és likopint tartalmaz, melyek segítenek ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Alacsony foszfortartalmának köszönhetően segít fenntartani a veseműködést. Egyes tápanyagai – például a zöldajkú kagyló kivonata – segítenek fenntartani a macska mozgásképességét. Elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó válogatott fehérjéket nyújt. Foszfatidil-szerinnel kiegészített.

- A tápot kifejezetten a 3-as vagy annál magasabb kondíciópontszámú idősödő macskák számára állították össze.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1783 Ft.
 • 1,5 kg, 5886 Ft.
 • 3,5 kg, 10164 Ft.
 

Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2 High Calorie

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2 High Calorie egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 7 éves kor felett.
Javallatok:

- Az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit mutató, érett korú macskák számára 7 éves kor felett
- Fogyásra hajlamos macskák számára
- Ideális az időskori egészségügyi ellenőrzést követően

A Royal Canin Senior Consult Stage 2 High Calorie speciális tulajdonságai:

- A tápot az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit mutató macskák számára állították össze.

- Antioxidáns komplexet (C-vitamin, E-vitamin, lutein, taurin) és likopint tartalmaz, melyek segítenek ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Alacsony foszfortartalmának köszönhetően segít fenntartani a veseműködést. Egyes tápanyagai – például a zöldajkú kagyló kivonata* – segítenek fenntartani a macska mozgásképességét. Elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó válogatott fehérjéket nyújt. Foszfatidil-szerinnel kiegészített. Gondosan beállított L-triptofán-tartalmú.

- Az idősödő macskák zsírasszimilációs képessége csökken, energiaigényük pedig nő. A magas zsírtartalmú táp nagyobb energiabevitelt tesz lehetővé. A tápot kifejezetten a 3-nál alacsonyabb kondíciópontszámú, idősödő macskák számára állították össze.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 2036 Ft.
 • 1,5 kg, 6260 Ft.
 

Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2 Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2 Wet alutasakos egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 7 éves kor felett.
Javallatok:

Az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit mutató, érett korú macskák számára 7 éves kor felett. Ideális az időskori egészségügyi ellenőrzést követően.

A Royal Canin Feline Senior Consult Stage 2 Wet alutasakos táp előnyei:

- A tápot az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit mutató macskák számára állították össze. Antioxidáns komplexet (C-vitamin, E-vitamin, lutein, taurin) és likopint tartalmaz, melyek segítenek ellensúlyozni az oxidatív stresszt. Alacsony foszfortartalmának köszönhetően segít fenntartani a veseműködést. Egyes tápanyagainak – például EPA/DHA – köszönhetően segít fenntartani a macska mozgásképességét.Elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó válogatott fehérjéket nyújt. Gondosan beállított L-triptofán-tartalmú.

- Az idősödő macskák energiaigénye nőhet, zsírasszimilációs képességük pedig csökkenhet. A magas zsírtartalmú táp nagyobb energiabevitelt tesz lehetővé. A magas energiatartalom lehetővé teszi az etetett mennyiség csökkentését, ezáltal mérsékli a gyomor-bélcsatorna terhelését.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4785 Ft.
 

Royal Canin Feline Sensitivity Control

A Sensitivity Control SC 27 teljes értékű, diétás szárazeledel ételallergiával & -intoleranciával, krónikus & akut hasmenéssel & kolitis-szel, a bélrendszer & bőr gyulladásaival küzdő macskáknak.
A Royal Canin Sensitivity Control kiegyensúlyozott, teljes értékű szárazeledelt biztosít az élelmiszer-intoleranciában vagy -allergiában szenvedő, 6 hónaposnál idősebb kölyök- és felnőtt macskáknak. Az intolerancia tipikus megnyilvánulási jelei krónikus és akut hasmenés valamint bél és gyomor gyulladásos betegségei. De az allergia olyan tünetekben is megnyilvánulhat, mint a viszketegség, különféle bőrgyulladások és szőrzetproblémák. A Royal Canin Veterinary Diet - Sensitivity Control korlátozott számú összetevőből készül, így minimálisra korlátozható az intolerancia valószínűsége. Emellett az eledel csupán egyetlen állati fehérjeforrásra épít. A kacsa csak nagyon alacsony allergiakeltő potrenciált tud felmutatni és az érzékeny állatok is nagyszerűen tudják tolerálni.

A bőrgyulladások elkerülését szabadalmaztatott, biotint, niacint, pantoténsavat, cinket, linolsavat tartalmazó, bőrvédő komplex segíti, s egyben támogatja a bőr védelmi funkcióját is. Ugyanígy pozitívan hatnak a bőrre az EPA és DHA zsírsavak, melyek emellett még a belek egészségét is támogatják. Az eledel válogatott tápanyag-kombinációja kedvez a magas fokú emésztési biztonságnak, s hozzájárul a kiegyensúlyozott emésztőrendszer meglétéhez.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1717 Ft.
 • 1,5 kg, 5721 Ft.
 • 3,5 kg, 9515 Ft.
 

Royal Canin Feline Sensitivity Control S/O Chicken Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Sensitivity Control S/O Chicken alutasakos macskák számára készült teljes értékű diétás táp, amely összetétele folytán csökkenti bizonyos tápösszetevőkkel és tápanyagokkal szemben kialakult érzékenységet.
avallatok:

A táp alkalmazása 3-8 héten keresztül javasolt. Ha az érzékenység jelei megszűnnek, korlátozás nélküli ideig alkalmazható tovább. Az alkalmazás előtt javasolt állatorvos véleményét kikérni.

Indikációk:

- Súlyos tápallergiák boőr- és/vagy emésztőszervi tünetekkel
- Táplálék-intolerancia (beleértve a laktóz-érzékenységet is)
- Heveny vagy idült hasmenéses kórformák kölyök- és felnőtt macskákban
- Tápeliminációs próba
- Gyulladásos bélbetegség (IBD)

A Royal Canin Sensitivity Control S/O Chicken alutasakos speciális tulajdonságai:

- A csirkehús és a rizs ritkán okoz ételallergiát, és nagyon könnyen emészthető. Alkalmazásuk csökkenti a macska allergiás reakcióinak kockázatát.

- A magas biotin-, niacin- és pantoténsav-tartalom cinkkel kombinálva csökkenti a bőr vízvesztését és erősíti annak védőgát-funkcióját.

- Az eikozapentaénsav és a dokozahexaénsav (hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak) szabályozzák a bőrreakciókat és hozzájárulnak a bélrendszer nyálkahártyájának integritásához.

- Az emészthető rostok (cukorrépapép, FOS) és a zeolit kombinációja egyensúlyban tartja a bélflórát és védi a bél nyálkahártyáját. A táp glutén- és laktózmentes.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4862 Ft.
 

Royal Canin Feline Skin & Coat Coat Formula Wet 100 gr

A Royal Canin Feline Skin & Coat Coat Formula Wet alutasakos egy teljes értékű táp felnőtt macskák részére, 12 hónapos kortól, érzékeny bőr / szőrzet esetén
Javallatok:

- Száraz bőrű és/vagy fénytelen szörzetű felnőtt macskák számára
- A tápot ivartalanított macskák számára állították össze

A Royal Canin Feline Skin & Coat Coat Formula Wet alutasakos táp előnyei:

- A niacin, az inozit, a kolin, a hisztidin és a pantoténsav kombinációja segít csökkenteni a bőrön keresztül történő vízvesztést és megerősíti a bőr védőgát funkcióját.

- A táp több olyan kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, amely fokozza a bunda természetes szépségét és segít egészségesen tartani a bőrt. EPA-val és DHA-val kiegészített.

Összetétel:

Hús és állati származékok, hal és halszármazékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, élesztők, különféle cukrok.

Kiszerelések:
 • 12 db, 4752 Ft.
 

Royal Canin Feline Skin Hairball

A Royal Canin Feline Skin Hairball egy teljes értékű táp szőrlabda képződésre hajlamos és/vagy érzékeny bőrű felnőtt macskák részére, 12 hónapos kortól.
Javallatok:

- Szőrlabdaképződésre hajlamos felnőtt macskák számára
- Érzékeny bőrű és/vagy fénytelen szőrzetű macskák számára
- Az ivartalanított macskák igényeinek figyelembevételéhez

A Royal Canin Skin Hairball speciális tulajdonságai:

- Az útifű (Psyllium) maghéjjal kiegészített táp növeli a béltartalom viszkozitását és segít megfogni a bélcsatornába került szőröket. Oldhatatlan rostjai serkentik a normális bélperisztaltikát. Elősegíti a lenyelt szőrök bélsárral való kiürítését.

- A niacin, az inozit, a kolin, a hisztidin és a pantoténsav kombinációja segít csökkenteni a bőrön keresztül történő vízvesztést és megerősíti a bőr védőfal funkcióját.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, búzaglutén*, rizs, növényi rostok, kukorica, állati zsiradék, búza, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, cukorrépapép, Psyllium (Útifű) maghéj és mag (2%), ásványi sók, szójaolaj, élesztők, halolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A vitamin: 30900 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 40 mg, E2 (Jód): 4 mg, E4 (Réz): 6 mg, E5 (Mangán): 52 mg, E6 (Cink): 157 mg, E8 (Szelén): 0,07 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1673 Ft.
 • 1,5 kg, 5632 Ft.
 

Royal Canin Feline Skin Young Female

A Royal Canin Feline Skin Young Female egy teljes értékű táp felnőtt nőstény macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
Javallatok:

- Nősténymacskák számára az ivartalanítástól 7 éves korig

A Royal Canin Skin Young Female speciális tulajdonságai:

- A magas energiatartalmú táp segít megőrizni a macska izomtömegét. A fehérjék kevesebb nettó energiát szolgáltatnak, mint a szénhidrátok. A táp a zsírsavak mitokondriumokba szállításáért felelős L-karnitinnel kiegészített.

- A vizelet mennyiségének növelése segít korlátozni a vizelet struvit- és kalcium- oxalát-kristályokkal való telítődését, és a vizeletben olyan feltételek kialakulását segíti elő, amelyek kedvezőtlenek a húgykövek mindkét típusának képződéséhez.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, rizs, búzaglutén*, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, állati zsiradék, cukorrépapép, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1893 Ft.
 • 1,5 kg, 5853 Ft.
 

Royal Canin Feline Skin Young Male

A Royal Canin Feline Skin Young Male egy teljes értékű táp felnőtt, ivartalanított kandúr macskák számára, ivartalanítástól 7 éves korig.
Javallatok:

- Érzékeny bőrű fiatal, ivartalanított kandúr macskák számára 7 éves korig
- Többmacskás háztartások számára, melyekben érzékeny bőrű macskák élnek

A Royal Canin Skin Young Male speciális tulajdonságai:

- A magas fehérjetartalmú táp segít megőrizni a macska izomtömegét. A fehérjék kevesebb nettó energiát szolgáltatnak, mint a szénhidrátok. A táp a zsírsavak mitokondriumokba szállításáért felelős L-karnitinnel kiegészített.

- A niacin, az inozit, a kolin, a hisztidin és a pantoténsav kombinációja segít csökkenteni a bőrön keresztül történő vízvesztést és megerősíti a bőr védőgát funkcióját.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukorica, búzaglutén*, kukoricaglutén, rizs, állati zsiradék, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, Psyllium maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, borágó olaj, bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1783 Ft.
 • 1,5 kg, 5539 Ft.
 • 3,5 kg, 10472 Ft.
 

Royal Canin Feline Veterinary Diet - Satiety Support


Royal Canin Veterinary Diet - Satiety Support SAT 34
A Royal Canin Satiety Support teljes értékű, diétás száraztáp 6 hónap feletti macskáknak a túlsúly csökkentésére; diabetes mellitus (cukorbetegség) mellett fennálló súlytöbblet esetén is használható.
A túlsúly nem ritkaság a macskák köreiben sem. Gyakran az energiában gazdag táplálék és a túl kevés mozgás kombinációja áll a háttérben, de sokszor a sterilizáció vagy kasztráció nyomán megváltozott anyagcsere okozza a fölös kilókat. Ez nem csupán a macska közérzetét befolyásolja, hanem az elhízottság (adipositas) hosszabb távú egészségi rizikókat is hordoz magában és jelentősen lerövidíti a várható élettartamot. A túlsúly csökkentése érdekében fontos a megfelelő, komplett diétás eledelre való áttérés.
A Royal Canin Veterinary Diet - Satiety Support SAT 34 kiegyensúlyozott diétás eledelt kínál a 6 hónaposnál idősebb, túlsúlyos és/vagy cukorbetegségben (diabetes mellitus) szenvedő macskáknak. A Satiety Support kiváltotta telítettség-érzet a magas fehérje- és rosttartalom kombinációján alapul, ami az izomtömeg leépülését is megelőzi. Az eledelben megfelelő mennyiségben jelen lévő táp- és ásványi anyagok valamint vitaminok segítenek a hiányjelenségek súlycsökkentés alatti előfordulásának elkerülésében.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 5721 Ft.
 • 3,5 kg, 9680 Ft.
 

Royal Canin Recovery 195 gr

A Royal Canin Recovery konzerv egy kutyák és macskák számára készült teljes értékű, diétás táp, mely elősegíti a táplálkozással történő felépülést a lábadozás ideje alatt, illetve macskák májlipidosisa esetén.
Javallatok:

Alkalmazása: amíg a felépülés be nem fejeződik. Alkalmazása állatorvosi felügyelet mellett.

Indikációk:

- Anorexia – rossz tápláltsági állapot
- Étrendi támogatás műtét után és az intenzív ápolás időszakában
- Lábadozás
- Szondán keresztül történő etetés*
- Macskák májlipidózisa
- Vemhesség, laktáció, növekedés

*A

Kontraindikációk:

- Hepatoencephalopathia
- Heveny pancreatitis és hyperlipidaemia

A Royal Canin Recovery - Konzerv speciális tulajdonságai:

- A Recovery táp magas energiatartalma ellensúlyozza a válogatós állatok csökkent táplálékfelvételét.

- A Recovery állaga megkönnyíti annak fecskendőn vagy szondán keresztül történő időszakonkénti alkalmazását.

- Az eikozapentaénsav és a dokozahexaénsav (hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak) jótékony hatást gyakorolnak az ízületek mozgékonyságára, a bőr egészségi állapotára és az emésztésre.

- A szinergista antioxidáns komplex (E-vitamin, C-vitamin, taurin és lutein) segít leküzdeni az oxidatív stressz kiváltotta sejtkárosodást és elősegíti az immunrendszer egészséges állapotának fenntartását.

Kiszerelések:
 • 6 x 195 gr, 6843 Ft.
 

Royal Canin Rehydration Support

A Royal Canin Rehydration Support egy kutyák és macskák számára készült szájon át adható oldat, mely rehidráló, vízben oldódó por folyadék és elekrolit pótlásra hasmenéses, hányásos betegségek esetén.
Javallatok:

- Akut hasmenés
- Posztoperatív diéta
- Enyhe hányás
- Parenterális táplálásról enterális táplálásra való áttérés
- Mérsékelt folyadékvesztés

Ellenjavallatok:

- Anuria, folyamatos hányás és elégtelen emésztési funkciók esetén alkalmazása ellenjavallt
- Diabetres mellitus

A Royal Canin Rehydration Support speciális tulajdonságai:

- A Royal Canin Rehydration Support tápot dehidrált kutyák és macskák számára fejlesztették ki az elveszített folyadék és elektrolit pótlására. A táp nátrium- és klorid ion tartalma hozzávetőleg megegyezik, és pótolja az elvesztett elekrilitokat.

Összetétel:

Maltosexdrin, glicin, nátrium-citrát, kálium-klorid, nátrium-klorid.

Beltartalmi értékek:

- Hamu (%): 8,8
- Metabolizálható energia (számított NRC 85) (kcal / kg): 3052,0
- Nedvesség (%): 4,0
- Nitrogén-kivonat (NFE) (%): 82.2
- Fehérje (%): 5.0
- Keményítő (%): 82.2

Ásványi anyagok:

- Klorid (%): 2.5
- Réz (mg / kg): 15,0
- Kálium (%): 1.3
- Nátrium (%): 1.6
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Erről a termékről még senki nem mondott véleményt! Legyél Te az első!
A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy!

Kiszerelések:
 • 15 x 29 gr, 6183 Ft.
 

Royal Canin Urinary Feline S / O Alutasak 85 gr


Kiszerelések:
 • 12 db marhahúsos , 4840 Ft.
 • 12 db csirkehúsos, 4840 Ft.
 

Royal Canin Urinary Feline S / O LP 34

A Royal Canin Urinary Feline hatékonyan feloldja a struvit köveket a húgyutakban.
A vizelet mennyiségének növelésével a vizelet szaturáltsága mind a kálcium-oxalát, mind a struvit vonatkozásában csökken, így megelőzi a húgykövesség két leggyakoribb formáját.
A vizelet savanyítása- a foszfát ionok mennyiségének csökkentésével- megakadályozza a struvitkristályok kiválását és a baktériumok elszaporodásához is kedvezőtlen viszonyokat teremt.
Az egészséges húgyhólyag nyálkahártyájában természetes módon megtalálható glükózaminoglikánok (GAG) mennyisége idiopatikus cystitis esetén lecsökken. Ez a csökkenés a felelős azért, hogy a húgyhólyag permeabilitása megnő (mikroorganizmusok, toxinok, ionok) és a húgyhólyag gyulladását és a fájdalomreceptorok ingerületét okozza.

Indikációk:

- Struvit kövek feloldása
- Struvit kövesség megelőzése
- Kálcium-oxalát kövesség megelőzése
Idős macskákban a vesefunkciók ellenőrzése ajánlott a Urinary Feline S/O táp etetése előtt.
Rekurrens, idiopatikus húgyhólyaggyulladás esetén a Urinary Feline S/O konzervtáp etetése ajánlott.

Kontraindikációk:

- Vemhesség, laktáció, növekedés
- Idült veseelégtelenség, metabolikus acidózis
- Szívelégtelenség
- Vizeletsavanyító gyógyszerek alkalmazása
- Hypertensio

Az alkalmazás időtartama:

A struvit kövek feloldásához a Urinary Feline táp etetését 4-12 héten át kell folytatni. A húgykövesség megelőzéséhez legalább 6 hónapon át kell etetni, majd a diéta eredményességét vizeletvizsgálattal ellenőrizni kell. A gyógyult macskának ezután továbbra is Urinary Feline gyógytápot vagy a húgykövesség megelőzésére alkalmas tápot kell adni.

Összetevők:

Kukoricaglutén, dehidratált baromfi húsliszt, rizs, kukoricaliszt, állati zsiradék, baromfimáj, ásványi sók, növényi rostok, cukorrépapép, fruktooligoszacharidok (FOS), halolaj, növényi olaj, tojáspor, DL-metionin, nyomelemek (kelátos formában is), rákféleségekből készült kivonat (glükózaminban gazdag), körömvirág kivonat (magas lutein tartalommal), taurin, vitaminok.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1816 Ft.
 • 1,5 kg, 5831 Ft.
 • 3,5 kg, 10230 Ft.
 • 7 kg, 19990 Ft.
 • 9 kg, 21835 Ft.
 

Royal Canin Urinary Feline S / O Moderate Calorie UMC 34

Teljes értékű diétás táp felnőtt macskák részére
A URINARY S/O MODERATE CALORIE macskák számára készült teljes értékű diétás táp. Vizeletsavanyító tulajdonságának és alacsony magnézium-tartalmának köszönhetően feloldja a struvit köveket, és csökkenti azok újbóli képződését. Összetétele folytán a macskák alsó húgyúti betegségének kezelésében is alkalmazható. Mérsékelt kalóriatartalmánál fogva különösen alkalmas olyan macskák táplálására, melyeknél az ideális testsúly fenntartása problémás (ivartalanított / túlsúlyos / keveset mozgó macskák).
JAVALLATOK:
Az alkalmazás előtt javasolt állatorvos véleményét kikérni. A URINARY S/O MODERATE CALORIE tápot 5-12 hétig etesse a struvit kövek feloldására, és 6 hónapig a struvit kövek újbóli előfordulásának csökkentésére.

Indikációk:
Olyan felnőtt macskák számára, melyek nehezen tudják megőrizni ideális testsúlyukat (ivartalanítás / túlsúly / alacsony aktivitási szint):

Struvit húgykövek feloldása
Kiújuló struvit és kalcium-oxalát húgykövesség kezelése egyféle táppal
Megjegyzés:
a kiújuló idiopathiás húgyhólyaggyulladás kezelésére a Urinary S/O Feline nedves változata ajánlott.
idősebb macskákban a Urinary S/O Moderate Calorie táp etetése előtt ellenőrizni kell a veseműködést!

Kontraindikációk:
Vemhesség, laktáció, növekedés
Idült veseelégtelenség, metabolikus acidózis
Szívelégtelenség
Magas vérnyomás
Vizeletsavanyító gyógyszerek alkalmazása


Kiszerelések:
 • 400 gr, 1816 Ft.
 • 1,5 kg, 5831 Ft.
 • 3,5 kg, 10230 Ft.
 • 7 kg, 21450 Ft.