ROYAL CANIN KUTYATÁPOK

ROYAL CANIN KUTYATÁPOK
Termék neve Leírás Ár
Royal Canin Adult Beagle A Royal Canin Breed Beagle-t a felnőtt és érett, 12 hónapnál idősebb, Beagle-ek táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Hozzárendelt kalóriatartalma segíti az ideális súly fenntartását. A beagle-ek boldog és kíváncsi háziállatok. Ezek bátor, nagyon aktív kutyák, sok energiával, kitartással és eltökéltséggel. Ez a higgadt, intelligens és kedves karakter teszi őket egy nagyszerű családi kedvencé. A Beagle-ek természetüknél fogva hajlamosak a túlzott táplálkozásra, amely súlyfelesleget okoz. A Royal Canin Breed Beagle egy teljes értékű száraztáp, amelynek az összetétele úgy volt kialakítva, hogy megfeleljen a Beagle-ek különleges táplálkozási igényeinek. Ez biztosítja a Beagle kiegyensúlyozott táplálkozását és az összes szükséges tápanyagot az egészségük megőrzéséhez. A krokett különleges alakja és szerkezete kifejezetten ezen kutyafajnak lett kifejlesztve. Az exkluzív forma csökkenti a táplálékfelvétel sebességét és ösztönzi a rágást. A készítmény tartalmaz egy rost kombinációt is, így a kutya lassabban eszik, és hamarabb érzi jóllakottnak magát, és a rágás elősegíti a szájhigiéniát. A Royal Canin Breed Beagle olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek támogatják a csontok és ízületek egészségét, valamint segítenek a kutya ideális súlyának a megőrzésében. A Royal Canin Breed Beagle jellemzői: A speciálisan kialakított krokett és az összetétel ösztönzi a lassabb evést és segíti a szájhigiéniát A mérsékelt zsírtartalom segít a kutya ideális testsúlyának a megőrizésében Az összetétel támogatja a csontok és az ízületek egészségét Fajspecifikus egyedi formula a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásért EPA és DHA-ban gazdag. 12 kg 18036 Ft.
Royal Canin Adult Beagle A Royal Canin Breed Beagle-t a felnőtt és érett, 12 hónapnál idősebb, Beagle-ek táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Hozzárendelt kalóriatartalma segíti az ideális súly fenntartását. A beagle-ek boldog és kíváncsi háziállatok. Ezek bátor, nagyon aktív kutyák, sok energiával, kitartással és eltökéltséggel. Ez a higgadt, intelligens és kedves karakter teszi őket egy nagyszerű családi kedvencé. A Beagle-ek természetüknél fogva hajlamosak a túlzott táplálkozásra, amely súlyfelesleget okoz. A Royal Canin Breed Beagle egy teljes értékű száraztáp, amelynek az összetétele úgy volt kialakítva, hogy megfeleljen a Beagle-ek különleges táplálkozási igényeinek. Ez biztosítja a Beagle kiegyensúlyozott táplálkozását és az összes szükséges tápanyagot az egészségük megőrzéséhez. A krokett különleges alakja és szerkezete kifejezetten ezen kutyafajnak lett kifejlesztve. Az exkluzív forma csökkenti a táplálékfelvétel sebességét és ösztönzi a rágást. A készítmény tartalmaz egy rost kombinációt is, így a kutya lassabban eszik, és hamarabb érzi jóllakottnak magát, és a rágás elősegíti a szájhigiéniát. A Royal Canin Breed Beagle olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek támogatják a csontok és ízületek egészségét, valamint segítenek a kutya ideális súlyának a megőrzésében. A Royal Canin Breed Beagle jellemzői: A speciálisan kialakított krokett és az összetétel ösztönzi a lassabb evést és segíti a szájhigiéniát A mérsékelt zsírtartalom segít a kutya ideális testsúlyának a megőrizésében Az összetétel támogatja a csontok és az ízületek egészségét Fajspecifikus egyedi formula a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásért EPA és DHA-ban gazdag. 3 kg 6918 Ft.
Royal Canin Adult Beagle A Royal Canin Breed Beagle-t a felnőtt és érett, 12 hónapnál idősebb, Beagle-ek táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Hozzárendelt kalóriatartalma segíti az ideális súly fenntartását. A beagle-ek boldog és kíváncsi háziállatok. Ezek bátor, nagyon aktív kutyák, sok energiával, kitartással és eltökéltséggel. Ez a higgadt, intelligens és kedves karakter teszi őket egy nagyszerű családi kedvencé. A Beagle-ek természetüknél fogva hajlamosak a túlzott táplálkozásra, amely súlyfelesleget okoz. A Royal Canin Breed Beagle egy teljes értékű száraztáp, amelynek az összetétele úgy volt kialakítva, hogy megfeleljen a Beagle-ek különleges táplálkozási igényeinek. Ez biztosítja a Beagle kiegyensúlyozott táplálkozását és az összes szükséges tápanyagot az egészségük megőrzéséhez. A krokett különleges alakja és szerkezete kifejezetten ezen kutyafajnak lett kifejlesztve. Az exkluzív forma csökkenti a táplálékfelvétel sebességét és ösztönzi a rágást. A készítmény tartalmaz egy rost kombinációt is, így a kutya lassabban eszik, és hamarabb érzi jóllakottnak magát, és a rágás elősegíti a szájhigiéniát. A Royal Canin Breed Beagle olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek támogatják a csontok és ízületek egészségét, valamint segítenek a kutya ideális súlyának a megőrzésében. A Royal Canin Breed Beagle jellemzői: A speciálisan kialakított krokett és az összetétel ösztönzi a lassabb evést és segíti a szájhigiéniát A mérsékelt zsírtartalom segít a kutya ideális testsúlyának a megőrizésében Az összetétel támogatja a csontok és az ízületek egészségét Fajspecifikus egyedi formula a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásért EPA és DHA-ban gazdag. 2 x 12 kg 36288 Ft.
Royal Canin Adult Bichon Frise Royal Canin Bichon Frise Adult - száraz kutyatáp Bichot Friseknek 10 hónapos kortól. A táp összetétele támogatja a bőr „védőgát” szerepét (különleges komplex), segít egészségesen tartani a bőrt (omega-3 zsírsavak, köztük EPA és DHA, A-vitamin) és táplálja a szőrzetet. Borágófű-olajjal kiegészített. Ez a táp segít megőrizni a bichon frise ideális testsúlyát. Mivel a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, a táp segít csökkenteni a fogkőképződést. Összetétel: Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradékok, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, szójaolaj, cikória pép, halolaj, élesztők, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, borágó olaj (0,1%), szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 500 gr 1645 Ft.
Royal Canin Adult Bichon Frise Royal Canin Bichon Frise Adult - száraz kutyatáp Bichot Friseknek 10 hónapos kortól. A táp összetétele támogatja a bőr „védőgát” szerepét (különleges komplex), segít egészségesen tartani a bőrt (omega-3 zsírsavak, köztük EPA és DHA, A-vitamin) és táplálja a szőrzetet. Borágófű-olajjal kiegészített. Ez a táp segít megőrizni a bichon frise ideális testsúlyát. Mivel a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, a táp segít csökkenteni a fogkőképződést. Összetétel: Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradékok, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, szójaolaj, cikória pép, halolaj, élesztők, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, borágó olaj (0,1%), szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 1,5 kg 4310 Ft.
Royal Canin Adult Boxer Boxereknek 15 hónapos kortól. A Royal Canin Boxer Adult főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját. a frukto-oligoszacharidok (FOS), mannán-oligoszacharidok (MOS), a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Elősegíti az izomzat fejlődését és óvja az ízületek épségét a fehérje- és magas karnitin-, kondroitin-, glükózamin és esszenciális aminosav-tartalma révén. • Erősíti és védi a szívet taurin, L-karnitin, E vitamin, lutein, esszenciális aminosavak és polifenolok (zöldtea és szőlő) összetétele révén. • Könnyebb a tápszemcsék megragadása és elősegíti a rágást az egyedi kialakítású tápszemcsék révén: a méret, az alak és a szerkezet úgy került kialakításra, hogy könnyű legyen az előrébb nyúló alsó állkapoccsal megragadnia azokat. 3 kg 7145 Ft.
Royal Canin Adult Boxer Boxereknek 15 hónapos kortól. A Royal Canin Boxer Adult főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját. a frukto-oligoszacharidok (FOS), mannán-oligoszacharidok (MOS), a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Elősegíti az izomzat fejlődését és óvja az ízületek épségét a fehérje- és magas karnitin-, kondroitin-, glükózamin és esszenciális aminosav-tartalma révén. • Erősíti és védi a szívet taurin, L-karnitin, E vitamin, lutein, esszenciális aminosavak és polifenolok (zöldtea és szőlő) összetétele révén. • Könnyebb a tápszemcsék megragadása és elősegíti a rágást az egyedi kialakítású tápszemcsék révén: a méret, az alak és a szerkezet úgy került kialakításra, hogy könnyű legyen az előrébb nyúló alsó állkapoccsal megragadnia azokat. 12 kg 18036 Ft.
Royal Canin Adult Boxer Boxereknek 15 hónapos kortól. A Royal Canin Boxer Adult főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját. a frukto-oligoszacharidok (FOS), mannán-oligoszacharidok (MOS), a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Elősegíti az izomzat fejlődését és óvja az ízületek épségét a fehérje- és magas karnitin-, kondroitin-, glükózamin és esszenciális aminosav-tartalma révén. • Erősíti és védi a szívet taurin, L-karnitin, E vitamin, lutein, esszenciális aminosavak és polifenolok (zöldtea és szőlő) összetétele révén. • Könnyebb a tápszemcsék megragadása és elősegíti a rágást az egyedi kialakítású tápszemcsék révén: a méret, az alak és a szerkezet úgy került kialakításra, hogy könnyű legyen az előrébb nyúló alsó állkapoccsal megragadnia azokat. 2 x 12 kg 35154 Ft.
Royal Canin Adult Bulldog Angol bulldogoknak 1 éves kortól. Segíti az emésztést és csökkenti a felfúvódást a könnyen emészthető fehérjéknek, az oldhatatlan ásványoknak, a rizsnek (ami az egyetlen keményítő forrás) és a rostanyagok használatának köszönhetően (Frukto-Oligoszaharidok és cukorrépapép). Megkönnyíti a táp megragadását és rágását az egyedi tápszemcsék segítségével, melyek mérete és szerkezete alkalmazkodik a kutya egyedi állkapocs és pofa alakjához 3 kg 7145 Ft.
Royal Canin Adult Bulldog Angol bulldogoknak 1 éves kortól. Segíti az emésztést és csökkenti a felfúvódást a könnyen emészthető fehérjéknek, az oldhatatlan ásványoknak, a rizsnek (ami az egyetlen keményítő forrás) és a rostanyagok használatának köszönhetően (Frukto-Oligoszaharidok és cukorrépapép). Megkönnyíti a táp megragadását és rágását az egyedi tápszemcsék segítségével, melyek mérete és szerkezete alkalmazkodik a kutya egyedi állkapocs és pofa alakjához 12 kg 18036 Ft.
Royal Canin Adult Bulldog Angol bulldogoknak 1 éves kortól. Segíti az emésztést és csökkenti a felfúvódást a könnyen emészthető fehérjéknek, az oldhatatlan ásványoknak, a rizsnek (ami az egyetlen keményítő forrás) és a rostanyagok használatának köszönhetően (Frukto-Oligoszaharidok és cukorrépapép). Megkönnyíti a táp megragadását és rágását az egyedi tápszemcsék segítségével, melyek mérete és szerkezete alkalmazkodik a kutya egyedi állkapocs és pofa alakjához 2 x 12 kg 35154 Ft.
Royal Canin Adult Chihuahua Royal Canin Mini Chihuahua Adult Chihuahua fajtájú kutyáknak 8 hónapos kortól A Royal Canin Mini Chihuahua főbb jellemzői: • Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását. A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Chihuahua kutyák kis állkapcsához. • Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevők: Rizs, kukorica, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, L.I.P.* állati fehérjék, nátrium-polifoszfát, taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), DL-metionin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-tirozin, L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 500 gr 1747 Ft.
Royal Canin Adult Chihuahua Royal Canin Mini Chihuahua Adult Chihuahua fajtájú kutyáknak 8 hónapos kortól A Royal Canin Mini Chihuahua főbb jellemzői: • Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását. A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Chihuahua kutyák kis állkapcsához. • Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevők: Rizs, kukorica, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, L.I.P.* állati fehérjék, nátrium-polifoszfát, taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), DL-metionin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-tirozin, L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 1,5 kg 4400 Ft.
Royal Canin Adult Cocker Royal Canin Cocker Adult Cocker Spánieleknek 12 hónapos kor felett A Royal Canin Cocker Adult főbb jellemzői: • Erősíti a bőr védekező funkcióját, valamint enyhíti a bőr és a fülek irritációját Omega 3 zsírsavaknak köszönhetően. • Segít megőrizni a cocker spánielek ideális testsúlyát. • Erősíti a szem antioxidáns védekező rendszerét. • Kiemeli a szőrzet gyönyörű színeit Összetevők: Rizs, kukorica, dehidratált baromfihús, állati zsírok, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, kukorica glutén, cukorrépapép, halolaj, ásványi anyagok, növényi olajok (szója és borágó), frukto-oligoszacharidok, Psyllium mag és maghéj, nátrium-polifoszfát, élesztő kivonat (mannán-oligoszacharid forrás), L-tirozin, taurin, tojáspor, L-lizin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (luteinben gazdag), zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 3 kg 7293 Ft.
Royal Canin Adult Dachshund Royal Canin Mini Dachshund Adult Tacskók számára 10 hónapos kortól A Royal Canin Dachshund Adult főbb jellemzői: • Megőrzi az ízületek egészségét, és biztosítja a porcokban az ideális vízmennyiséget. Kondroitin és glükózamin segíti elő az ízületek védelmét. Az EPA és DHA gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A táp energia tartalma mérsékelt (3840Kcal/kg). • Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3840kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevő: Rizs, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált növényi olajok (konjugált linolénsavban gazdag), taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 500 gr 1747 Ft.
Royal Canin Adult Dachshund Royal Canin Mini Dachshund Adult Tacskók számára 10 hónapos kortól A Royal Canin Dachshund Adult főbb jellemzői: • Megőrzi az ízületek egészségét, és biztosítja a porcokban az ideális vízmennyiséget. Kondroitin és glükózamin segíti elő az ízületek védelmét. Az EPA és DHA gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A táp energia tartalma mérsékelt (3840Kcal/kg). • Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3840kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevő: Rizs, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált növényi olajok (konjugált linolénsavban gazdag), taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 1,5 kg 4400 Ft.
Royal Canin Adult Dachshund Royal Canin Mini Dachshund Adult Tacskók számára 10 hónapos kortól A Royal Canin Dachshund Adult főbb jellemzői: • Megőrzi az ízületek egészségét, és biztosítja a porcokban az ideális vízmennyiséget. Kondroitin és glükózamin segíti elő az ízületek védelmét. Az EPA és DHA gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A táp energia tartalma mérsékelt (3840Kcal/kg). • Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3840kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevő: Rizs, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált növényi olajok (konjugált linolénsavban gazdag), taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 7,5 kg 14176 Ft.
Royal Canin Adult Dachshund Royal Canin Mini Dachshund Adult Tacskók számára 10 hónapos kortól A Royal Canin Dachshund Adult főbb jellemzői: • Megőrzi az ízületek egészségét, és biztosítja a porcokban az ideális vízmennyiséget. Kondroitin és glükózamin segíti elő az ízületek védelmét. Az EPA és DHA gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A táp energia tartalma mérsékelt (3840Kcal/kg). • Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3840kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevő: Rizs, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált növényi olajok (konjugált linolénsavban gazdag), taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-karnitin. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 2 x 7,5 kg 23361 Ft.
Royal Canin Adult French Bulldog Teljes értékű táp felnőtt és idős francia bulldog kutyáknak - 12 hónapos kortól. Hozzájárul az ideális izomtömeg fenntartásához, köszönhetően az optimális fehérjetartalomnak (26%) és a hozzáadott L-karnitinnek Tökéletesen emészhető formulája megakadályozza a takarmány belekben való erjedését, gátolja a puffadást A tápszemcsék formáját kifejezetten bulldog állkapocsra tervezték, jól rágható és megakadályozza a habzsolást Még a legválogatósabb kistestű kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kalcium és foszfor tartalmával Erősíti a kutyák természetes védekező rendszerét Összetevők: rizs, búza, állati zsírok, dehidratált sertésfehérje, növényi fehérje kivonat*, dehidratált baromfihús, hidrolizált állati eredetű fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 1,5 kg 4254 Ft.
Royal Canin Adult French Bulldog Teljes értékű táp felnőtt és idős francia bulldog kutyáknak - 12 hónapos kortól. Hozzájárul az ideális izomtömeg fenntartásához, köszönhetően az optimális fehérjetartalomnak (26%) és a hozzáadott L-karnitinnek Tökéletesen emészhető formulája megakadályozza a takarmány belekben való erjedését, gátolja a puffadást A tápszemcsék formáját kifejezetten bulldog állkapocsra tervezték, jól rágható és megakadályozza a habzsolást Még a legválogatósabb kistestű kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kalcium és foszfor tartalmával Erősíti a kutyák természetes védekező rendszerét Összetevők: rizs, búza, állati zsírok, dehidratált sertésfehérje, növényi fehérje kivonat*, dehidratált baromfihús, hidrolizált állati eredetű fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 3 kg 6691 Ft.
Royal Canin Adult French Bulldog Teljes értékű táp felnőtt és idős francia bulldog kutyáknak - 12 hónapos kortól. Hozzájárul az ideális izomtömeg fenntartásához, köszönhetően az optimális fehérjetartalomnak (26%) és a hozzáadott L-karnitinnek Tökéletesen emészhető formulája megakadályozza a takarmány belekben való erjedését, gátolja a puffadást A tápszemcsék formáját kifejezetten bulldog állkapocsra tervezték, jól rágható és megakadályozza a habzsolást Még a legválogatósabb kistestű kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kalcium és foszfor tartalmával Erősíti a kutyák természetes védekező rendszerét Összetevők: rizs, búza, állati zsírok, dehidratált sertésfehérje, növényi fehérje kivonat*, dehidratált baromfihús, hidrolizált állati eredetű fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 2 x 3 kg 12815 Ft.
Royal Canin Adult German Shepherd Royal Canin German Shepherd Adult Száraztáp Német juhászkutyáknak 15 hónapos kortól A Royal Canin German Shepherd Adult főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, a nem vizoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően . Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Maximális emésztési biztonságot garantál a rendkívül jól emészthető alapanyagok, mint a kókuszolaj, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók, az omega-3 zsírsavak (halolajból) és a cukorrépapép segítségével. • Serkenti az immunrendszert és lassítja a sejtöregedést a szinergista antioxidáns komplex (E és C vitamin, lutein, taurin) és mannán-oligoszacharidok révén. • Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a ragyogó szőrzetet, az E és C vitamin kombinációjának (600/300 mg/kg), a bőr épségét biztosító aminosavaknak és a bőrt tápláló linolénsav és cink egymást erősítő hatásának köszönhetően. Összetevők: Rizs, dehidratált baromfihús, búza glutén L.I.P*, kukoricaliszt, L.I.P* baromfifehérje, állati zsírok, növényi rostok, ásványi sók, növényi olaj (kókuszolaj), baromfimáj, cukorrépapép, halolaj, nátrium-polifoszfát, nyomelemek (kelátos formábn is), hidrolizált élesztő-kivonat (mannán-oligoszacharid forrás), L-lizin, taurin, DL-metionin, rákféleségek (glükózaminban és kondroitinben gazdag), körömvirág-kivonat (luteinben gazdag), vitaminok. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 3 kg 7145 Ft.
Royal Canin Adult German Shepherd Royal Canin German Shepherd Adult Száraztáp Német juhászkutyáknak 15 hónapos kortól A Royal Canin German Shepherd Adult főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, a nem vizoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően . Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Maximális emésztési biztonságot garantál a rendkívül jól emészthető alapanyagok, mint a kókuszolaj, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók, az omega-3 zsírsavak (halolajból) és a cukorrépapép segítségével. • Serkenti az immunrendszert és lassítja a sejtöregedést a szinergista antioxidáns komplex (E és C vitamin, lutein, taurin) és mannán-oligoszacharidok révén. • Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a ragyogó szőrzetet, az E és C vitamin kombinációjának (600/300 mg/kg), a bőr épségét biztosító aminosavaknak és a bőrt tápláló linolénsav és cink egymást erősítő hatásának köszönhetően. Összetevők: Rizs, dehidratált baromfihús, búza glutén L.I.P*, kukoricaliszt, L.I.P* baromfifehérje, állati zsírok, növényi rostok, ásványi sók, növényi olaj (kókuszolaj), baromfimáj, cukorrépapép, halolaj, nátrium-polifoszfát, nyomelemek (kelátos formábn is), hidrolizált élesztő-kivonat (mannán-oligoszacharid forrás), L-lizin, taurin, DL-metionin, rákféleségek (glükózaminban és kondroitinben gazdag), körömvirág-kivonat (luteinben gazdag), vitaminok. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 11 kg 18036 Ft.
Royal Canin Adult German Shepherd Royal Canin German Shepherd Adult Száraztáp Német juhászkutyáknak 15 hónapos kortól A Royal Canin German Shepherd Adult főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, a nem vizoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően . Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Maximális emésztési biztonságot garantál a rendkívül jól emészthető alapanyagok, mint a kókuszolaj, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók, az omega-3 zsírsavak (halolajból) és a cukorrépapép segítségével. • Serkenti az immunrendszert és lassítja a sejtöregedést a szinergista antioxidáns komplex (E és C vitamin, lutein, taurin) és mannán-oligoszacharidok révén. • Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a ragyogó szőrzetet, az E és C vitamin kombinációjának (600/300 mg/kg), a bőr épségét biztosító aminosavaknak és a bőrt tápláló linolénsav és cink egymást erősítő hatásának köszönhetően. Összetevők: Rizs, dehidratált baromfihús, búza glutén L.I.P*, kukoricaliszt, L.I.P* baromfifehérje, állati zsírok, növényi rostok, ásványi sók, növényi olaj (kókuszolaj), baromfimáj, cukorrépapép, halolaj, nátrium-polifoszfát, nyomelemek (kelátos formábn is), hidrolizált élesztő-kivonat (mannán-oligoszacharid forrás), L-lizin, taurin, DL-metionin, rákféleségek (glükózaminban és kondroitinben gazdag), körömvirág-kivonat (luteinben gazdag), vitaminok. * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 2 x 11 kg 35154 Ft.
Royal Canin Adult Golden Retriever Száraz kutyatáp felnőtt Golden Retriever kutyáknak 15 hónapos kortól. Gyönyörű szőrzet: a borágó olaj és a biotin együttes hatásaként a szőrzet lágyabbá és fényessé válik. Optimális mennyiségben tartalmazza a szőrszálak anyagát alkotó keratin szintéziséhez nélkülözhetetlen kéntartalmú aminosavakat. Testsúly-kontroll: az egyedülálló összetételnek és a tápszemcse formájának köszönhetően segít megtartani a golden retrieverek ideális testsúlyát. Erős szív: hozzájárul a szívizomzat megfelelő működéséhez. Megerősített sejtvédelem: antioxidáns összetevői révén harcol a sejtek öregedése ellen. Összetevők: dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradék, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, növényi olajok (szója és borágó), paradicsom (likopin forrás), psyllium mag- és maghéjörlemény, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, taurin, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), L-karnitin, DL-metionin, körömvirág kivonat (lutein forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 3 kg 7145 Ft.
Royal Canin Adult Golden Retriever Száraz kutyatáp felnőtt Golden Retriever kutyáknak 15 hónapos kortól. Gyönyörű szőrzet: a borágó olaj és a biotin együttes hatásaként a szőrzet lágyabbá és fényessé válik. Optimális mennyiségben tartalmazza a szőrszálak anyagát alkotó keratin szintéziséhez nélkülözhetetlen kéntartalmú aminosavakat. Testsúly-kontroll: az egyedülálló összetételnek és a tápszemcse formájának köszönhetően segít megtartani a golden retrieverek ideális testsúlyát. Erős szív: hozzájárul a szívizomzat megfelelő működéséhez. Megerősített sejtvédelem: antioxidáns összetevői révén harcol a sejtek öregedése ellen. Összetevők: dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradék, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, növényi olajok (szója és borágó), paradicsom (likopin forrás), psyllium mag- és maghéjörlemény, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, taurin, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), L-karnitin, DL-metionin, körömvirág kivonat (lutein forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 12 kg 18036 Ft.
Royal Canin Adult Golden Retriever Száraz kutyatáp felnőtt Golden Retriever kutyáknak 15 hónapos kortól. Gyönyörű szőrzet: a borágó olaj és a biotin együttes hatásaként a szőrzet lágyabbá és fényessé válik. Optimális mennyiségben tartalmazza a szőrszálak anyagát alkotó keratin szintéziséhez nélkülözhetetlen kéntartalmú aminosavakat. Testsúly-kontroll: az egyedülálló összetételnek és a tápszemcse formájának köszönhetően segít megtartani a golden retrieverek ideális testsúlyát. Erős szív: hozzájárul a szívizomzat megfelelő működéséhez. Megerősített sejtvédelem: antioxidáns összetevői révén harcol a sejtek öregedése ellen. Összetevők: dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradék, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, növényi olajok (szója és borágó), paradicsom (likopin forrás), psyllium mag- és maghéjörlemény, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, taurin, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), L-karnitin, DL-metionin, körömvirág kivonat (lutein forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 2 x 12 kg 35154 Ft.
Royal Canin Adult Labrador Retriever Labrador retrievereknek 15 hónapos kortól. Táplálja a szőrt és óvja a bőrt fehérjék kombinációjával (30%), kéntartalmú aminosavakkal, Omega 6 zsírsavakkal (borágó olajból) és egy egyedülálló komplexszel (cink, A és B vitaminok és specifikus aminosavak). Óvja az ízületek épségét a magas glükózamin és kondroitin tartalmával, Omega 3 zsírsavak (halolajból) gyulladásgátló, valamint a mangán és az antioxidáns komplex sejtkárosodást megelőző hatásával. 3 kg 7145 Ft.
Royal Canin Adult Labrador Retriever Labrador retrievereknek 15 hónapos kortól. Táplálja a szőrt és óvja a bőrt fehérjék kombinációjával (30%), kéntartalmú aminosavakkal, Omega 6 zsírsavakkal (borágó olajból) és egy egyedülálló komplexszel (cink, A és B vitaminok és specifikus aminosavak). Óvja az ízületek épségét a magas glükózamin és kondroitin tartalmával, Omega 3 zsírsavak (halolajból) gyulladásgátló, valamint a mangán és az antioxidáns komplex sejtkárosodást megelőző hatásával. 12 kg 18938 Ft.
Royal Canin Adult Labrador Retriever Labrador retrievereknek 15 hónapos kortól. Táplálja a szőrt és óvja a bőrt fehérjék kombinációjával (30%), kéntartalmú aminosavakkal, Omega 6 zsírsavakkal (borágó olajból) és egy egyedülálló komplexszel (cink, A és B vitaminok és specifikus aminosavak). Óvja az ízületek épségét a magas glükózamin és kondroitin tartalmával, Omega 3 zsírsavak (halolajból) gyulladásgátló, valamint a mangán és az antioxidáns komplex sejtkárosodást megelőző hatásával. 2 x 12 kg 35154 Ft.
Royal Canin Adult Minature Schnauzer Schnautzer fajtájú kutyáknak 10 hónapos kortól Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával, valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. Táplálja a szőrzetet és védi a bőrt kéntartalmú aminosavak, A vitamin, megnövelt Omega 6 zsírsavtartalom, borágó olaj, EPA-DHA, cink, valamint biotin segítségével. Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 500 gr 1701 Ft.
Royal Canin Adult Minature Schnauzer Schnautzer fajtájú kutyáknak 10 hónapos kortól Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával, valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. Táplálja a szőrzetet és védi a bőrt kéntartalmú aminosavak, A vitamin, megnövelt Omega 6 zsírsavtartalom, borágó olaj, EPA-DHA, cink, valamint biotin segítségével. Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 3 kg 7247 Ft.
Royal Canin Adult Poodle Royal Canin Poodle Adult Uszkároknak 10 hónapos kortól A Royal Canin Poodle Adult főbb jellemzői: • Kihangsúlyozza a szőrzet természetes szépségét. Kéntartalmú aminosavakat (metionin és cisztin) tartalmaz, melyek a keratin termelődést segítik elő. A fényes szőrzet a megemelt - borágó olajból származó - gamma linolénsav tartalomnak köszönhető. Az EPA és DHA (gyulladáscsökkentő hatás), valamint cink, A vitamin és biotin az egészséges bőr megőrzése érdekében hat. • Megőrzi a szem egészségét lutein és zeaxantin hozzáadásával. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését. Kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 500 gr 1747 Ft.
Royal Canin Adult Poodle Royal Canin Poodle Adult Uszkároknak 10 hónapos kortól A Royal Canin Poodle Adult főbb jellemzői: • Kihangsúlyozza a szőrzet természetes szépségét. Kéntartalmú aminosavakat (metionin és cisztin) tartalmaz, melyek a keratin termelődést segítik elő. A fényes szőrzet a megemelt - borágó olajból származó - gamma linolénsav tartalomnak köszönhető. Az EPA és DHA (gyulladáscsökkentő hatás), valamint cink, A vitamin és biotin az egészséges bőr megőrzése érdekében hat. • Megőrzi a szem egészségét lutein és zeaxantin hozzáadásával. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését. Kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 1,5 kg 4400 Ft.
Royal Canin Adult Poodle Royal Canin Poodle Adult Uszkároknak 10 hónapos kortól A Royal Canin Poodle Adult főbb jellemzői: • Kihangsúlyozza a szőrzet természetes szépségét. Kéntartalmú aminosavakat (metionin és cisztin) tartalmaz, melyek a keratin termelődést segítik elő. A fényes szőrzet a megemelt - borágó olajból származó - gamma linolénsav tartalomnak köszönhető. Az EPA és DHA (gyulladáscsökkentő hatás), valamint cink, A vitamin és biotin az egészséges bőr megőrzése érdekében hat. • Megőrzi a szem egészségét lutein és zeaxantin hozzáadásával. • Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését. Kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 7,5 kg 13835 Ft.
Royal Canin Adult Pug Royal Canin Pug kutyatáp: A Mopsz széles fejéne, és nagyon rövid, lapos orrának köszönhetően nehezen tudja a „hagyományos” tápszemcséket felvenni, ezért fontos, hogy olyan speciális tápot kínáljunk neki, amit ezzel a fej- és pofaformával is könnyedén megragadhat. Nem hagyható figyelmen az a tény sem, hogy ez a fajta hajlamos az elhízásra, ezért visszafogott energia bevitelre van szüksége. Sokuknál fordulnak elő bőrbetegségek, főként, ha nem a számukra speciálisan előállított táppal etetjük őket. A Royal Canin kifejezetten a Mopszok igényeinek megfelelően fejlesztette ki új kutyatápját, megkönnyítve ezzel táplálkozásukat. A bőrirritáció kockázata minimálisra csökkenthető, a táp összetevői erősítik a bőr saját védekező mechanizmusát. Ebben segít többek között több vitamin kombinációja, antioxidánsok és az omega 3 zsírsavak. 1,5 kg 4400 Ft.
Royal Canin Adult Pug Royal Canin Pug kutyatáp: A Mopsz széles fejéne, és nagyon rövid, lapos orrának köszönhetően nehezen tudja a „hagyományos” tápszemcséket felvenni, ezért fontos, hogy olyan speciális tápot kínáljunk neki, amit ezzel a fej- és pofaformával is könnyedén megragadhat. Nem hagyható figyelmen az a tény sem, hogy ez a fajta hajlamos az elhízásra, ezért visszafogott energia bevitelre van szüksége. Sokuknál fordulnak elő bőrbetegségek, főként, ha nem a számukra speciálisan előállított táppal etetjük őket. A Royal Canin kifejezetten a Mopszok igényeinek megfelelően fejlesztette ki új kutyatápját, megkönnyítve ezzel táplálkozásukat. A bőrirritáció kockázata minimálisra csökkenthető, a táp összetevői erősítik a bőr saját védekező mechanizmusát. Ebben segít többek között több vitamin kombinációja, antioxidánsok és az omega 3 zsírsavak. 500 gr 1747 Ft.
Royal Canin Adult Shih Tzu Shih Tzu fajtájú kutyáknak 10 hónapos kortól Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Shih Tzu kutyák fej és állkapocs formájához. Gyönyörű szőrzet és egészséges bőr Táplálja a szőrzetet és védi a bőrt kéntartalmú aminosavak, A vitamin, megnövelt Omega 6 zsírsavtartalom, borágó olaj, EPA-DHA, cink, valamint biotin segítségével Kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. Fogkőképződés csökkentése Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátriumpolifoszfát segítségével.Összetevők: rizs, dehidratált baromfihús, állati zsírok, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, L.I.P.* állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, ásványi anyagok, fruktooligoszacharidok, DL-metionin, nátrium-polifoszfát, L-tirozin, taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), L-lizin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (luteinben gazdag), L-karnitin. Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Shih Tzu kutyák fej és állkapocs formájához. 500 gr 1951 Ft.
Royal Canin Adult Shih Tzu Shih Tzu fajtájú kutyáknak 10 hónapos kortól Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Shih Tzu kutyák fej és állkapocs formájához. Gyönyörű szőrzet és egészséges bőr Táplálja a szőrzetet és védi a bőrt kéntartalmú aminosavak, A vitamin, megnövelt Omega 6 zsírsavtartalom, borágó olaj, EPA-DHA, cink, valamint biotin segítségével Kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével. Fogkőképződés csökkentése Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátriumpolifoszfát segítségével.Összetevők: rizs, dehidratált baromfihús, állati zsírok, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, L.I.P.* állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, ásványi anyagok, fruktooligoszacharidok, DL-metionin, nátrium-polifoszfát, L-tirozin, taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), L-lizin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (luteinben gazdag), L-karnitin. Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Shih Tzu kutyák fej és állkapocs formájához. 1,5 kg 4899 Ft.
Royal Canin Adult West Highland Terrier Royal Canin fajtatáp West Highland terrierek számára.Royal Canin West highland white terrier 10 hónapos kortól Csökkenti a bőrirritáció kialakulásának kockázatát omega 3 és omega 6 zsírsavtartalmának köszönhetően, melyek a lenmagolajból (alfalinolénsav), a borágó olajból (gammalinolénsav) és a halolajból (EPA/DHA) származnak. Erősíti a bőr védelmi funkcióját a szabadalmaztatott „bőrvédő komplex” révén. A legválogatósabb kutyák ízlésének is megfelel a természetes ízanyagok különleges kombinációjának köszönhetően. A kálciumkötő összetevők és a tápszemcsék speciális, dörzsölő hatása révén csökken a fogkőképződés kockázata. Összetevők: kukoricaliszt, rizs, dehidratált baromfihús, kukorica, állati zsiradék, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati fehérjék, cikória pép, növényi olajok (szója és borágó), búza, halolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, lenmag (omega-3 zsírsav forrás), nátrium-polifoszfát, L-lizin, taurin, DL-metionin, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), L-karnitin, porc hidrolizátum (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje. 3 kg 6442 Ft.
Royal Canin Adult West Highland Terrier Royal Canin fajtatáp West Highland terrierek számára.Royal Canin West highland white terrier 10 hónapos kortól Csökkenti a bőrirritáció kialakulásának kockázatát omega 3 és omega 6 zsírsavtartalmának köszönhetően, melyek a lenmagolajból (alfalinolénsav), a borágó olajból (gammalinolénsav) és a halolajból (EPA/DHA) származnak. Erősíti a bőr védelmi funkcióját a szabadalmaztatott „bőrvédő komplex” révén. A legválogatósabb kutyák ízlésének is megfelel a természetes ízanyagok különleges kombinációjának köszönhetően. A kálciumkötő összetevők és a tápszemcsék speciális, dörzsölő hatása révén csökken a fogkőképződés kockázata. Összetevők: kukoricaliszt, rizs, dehidratált baromfihús, kukorica, állati zsiradék, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati fehérjék, cikória pép, növényi olajok (szója és borágó), búza, halolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, lenmag (omega-3 zsírsav forrás), nátrium-polifoszfát, L-lizin, taurin, DL-metionin, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), L-karnitin, porc hidrolizátum (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje. 500 gr 1747 Ft.
Royal Canin Adult West Highland Terrier Royal Canin fajtatáp West Highland terrierek számára.Royal Canin West highland white terrier 10 hónapos kortól Csökkenti a bőrirritáció kialakulásának kockázatát omega 3 és omega 6 zsírsavtartalmának köszönhetően, melyek a lenmagolajból (alfalinolénsav), a borágó olajból (gammalinolénsav) és a halolajból (EPA/DHA) származnak. Erősíti a bőr védelmi funkcióját a szabadalmaztatott „bőrvédő komplex” révén. A legválogatósabb kutyák ízlésének is megfelel a természetes ízanyagok különleges kombinációjának köszönhetően. A kálciumkötő összetevők és a tápszemcsék speciális, dörzsölő hatása révén csökken a fogkőképződés kockázata. Összetevők: kukoricaliszt, rizs, dehidratált baromfihús, kukorica, állati zsiradék, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati fehérjék, cikória pép, növényi olajok (szója és borágó), búza, halolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, lenmag (omega-3 zsírsav forrás), nátrium-polifoszfát, L-lizin, taurin, DL-metionin, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), L-karnitin, porc hidrolizátum (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje. 1,5 kg 4400 Ft.
Royal Canin Adult Yorkshire Terrier Yorkshire terriereknek 10 hónapos kortól. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak (methionin és cisztin) és a nyomelemeknek köszönhetően dúsabbá teszi a szőrzetet. Borágóból származó omega 3 és 6 zsírsavakkal a fényes szőrzetet, cinkkel, biotinnal, folsavval, valamint A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Segít az öregedés elleni küzdelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a vesét és a magas E (600 mg/kg) és C (300 mg/kg) vitaminszintek, a szelén, a szőlő valamint a zöldtea polifenolok segítenek a sejtek védelmében. Kielégíti a Yorkshire terrierek egyedi ízlését a különleges minőségű és természetes ízanyagok segítségével. 500 g 1747 Ft.
Royal Canin Adult Yorkshire Terrier Yorkshire terriereknek 10 hónapos kortól. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak (methionin és cisztin) és a nyomelemeknek köszönhetően dúsabbá teszi a szőrzetet. Borágóból származó omega 3 és 6 zsírsavakkal a fényes szőrzetet, cinkkel, biotinnal, folsavval, valamint A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Segít az öregedés elleni küzdelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a vesét és a magas E (600 mg/kg) és C (300 mg/kg) vitaminszintek, a szelén, a szőlő valamint a zöldtea polifenolok segítenek a sejtek védelmében. Kielégíti a Yorkshire terrierek egyedi ízlését a különleges minőségű és természetes ízanyagok segítségével. 1,5 kg 4400 Ft.
Royal Canin Adult Yorkshire Terrier Yorkshire terriereknek 10 hónapos kortól. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak (methionin és cisztin) és a nyomelemeknek köszönhetően dúsabbá teszi a szőrzetet. Borágóból származó omega 3 és 6 zsírsavakkal a fényes szőrzetet, cinkkel, biotinnal, folsavval, valamint A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Segít az öregedés elleni küzdelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a vesét és a magas E (600 mg/kg) és C (300 mg/kg) vitaminszintek, a szelén, a szőlő valamint a zöldtea polifenolok segítenek a sejtek védelmében. Kielégíti a Yorkshire terrierek egyedi ízlését a különleges minőségű és természetes ízanyagok segítségével. 7,5 kg 13835 Ft.
Royal Canin Adult Yorkshire Terrier Yorkshire terriereknek 10 hónapos kortól. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak (methionin és cisztin) és a nyomelemeknek köszönhetően dúsabbá teszi a szőrzetet. Borágóból származó omega 3 és 6 zsírsavakkal a fényes szőrzetet, cinkkel, biotinnal, folsavval, valamint A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Segít az öregedés elleni küzdelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a vesét és a magas E (600 mg/kg) és C (300 mg/kg) vitaminszintek, a szelén, a szőlő valamint a zöldtea polifenolok segítenek a sejtek védelmében. Kielégíti a Yorkshire terrierek egyedi ízlését a különleges minőségű és természetes ízanyagok segítségével. 2 x 7,5 kg 25856 Ft.
Royal Canin Energy 4800 Magas energiatartalmú táp rövidtávú és/vagy kisebb megterheléssel járó munkavégzés esetén. Kitűnő fizikai képességeiknek és természetüknek köszönhetően a közepes testű kutyák kitűnően teljesítenek agility, nyomkövető és canicross versenyeken, de keményen dolgoznak vadászként, szánhúzóként, juhász- és mentőkutyaként is. Energiaigényük közvetlenül a munka intenzitásától és hosszától, az aktivitás szintjétől (pihenő, edzés, verseny), az időjárástól, illetve saját kondíciójuktól függ. Kitartóbb munkavégzést és nagyobb teljesítményt tesz lehetővé a sport és munkakutyák számára: Megfelelő energia-tartalom. A táp koncentrált, nem terheli meg az emésztőszerveket. Optimális emészthetőség. Védi az ízületeket. Éghajlat Egészségközpontú táplálás mérsékelt fizikai megterhelésű kutyák számára, amelyek mérsékelt éghajlaton (hőmérséklet és időjárási viszonyok) dolgoznak. Optimális emésztési biztonság A különböző tápanyagok, búza glutén, Psyllium maghéj és rizs, kombinációjának köszönhetően rendkívül jól emészthető. Ízületek védelme Biztosítja a csontrendszer szilárdságát, valamint védi az ízületeket a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor-, valamint a magas kondroitin- és glükózamin-tartalmának köszönhet 15 kg 19619 Ft.
Royal Canin Energy 4800 Magas energiatartalmú táp rövidtávú és/vagy kisebb megterheléssel járó munkavégzés esetén. Kitűnő fizikai képességeiknek és természetüknek köszönhetően a közepes testű kutyák kitűnően teljesítenek agility, nyomkövető és canicross versenyeken, de keményen dolgoznak vadászként, szánhúzóként, juhász- és mentőkutyaként is. Energiaigényük közvetlenül a munka intenzitásától és hosszától, az aktivitás szintjétől (pihenő, edzés, verseny), az időjárástól, illetve saját kondíciójuktól függ. Kitartóbb munkavégzést és nagyobb teljesítményt tesz lehetővé a sport és munkakutyák számára: Megfelelő energia-tartalom. A táp koncentrált, nem terheli meg az emésztőszerveket. Optimális emészthetőség. Védi az ízületeket. Éghajlat Egészségközpontú táplálás mérsékelt fizikai megterhelésű kutyák számára, amelyek mérsékelt éghajlaton (hőmérséklet és időjárási viszonyok) dolgoznak. Optimális emésztési biztonság A különböző tápanyagok, búza glutén, Psyllium maghéj és rizs, kombinációjának köszönhetően rendkívül jól emészthető. Ízületek védelme Biztosítja a csontrendszer szilárdságát, valamint védi az ízületeket a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor-, valamint a magas kondroitin- és glükózamin-tartalmának köszönhet 2 x 15 kg 38330 Ft.
Royal Canin Giant Adult Óriástestű kutyáknak 18-24 hónapos kortól. Ösztönzi a rágást és lassítja a tápfelvételt, a tápszem-csék egyedi alakja, mérete és szerkezete* által. Véd az öregedés hatásaival szemben. Csökkentettfoszfortartalommal a normál veseműködés megtartásásáért, megnövelt E és C vitamin szinttel és szelénnel a sejtek védelméért.Támogatjaa megfelelő szívizomműködést, az L-karnitin és taurin egyedi összetétele révén. 15 kg 19419 Ft.
Royal Canin Giant Adult Óriástestű kutyáknak 18-24 hónapos kortól. Ösztönzi a rágást és lassítja a tápfelvételt, a tápszem-csék egyedi alakja, mérete és szerkezete* által. Véd az öregedés hatásaival szemben. Csökkentettfoszfortartalommal a normál veseműködés megtartásásáért, megnövelt E és C vitamin szinttel és szelénnel a sejtek védelméért.Támogatjaa megfelelő szívizomműködést, az L-karnitin és taurin egyedi összetétele révén. 4 kg 9612 Ft.
Royal Canin Giant Adult Óriástestű kutyáknak 18-24 hónapos kortól. Ösztönzi a rágást és lassítja a tápfelvételt, a tápszem-csék egyedi alakja, mérete és szerkezete* által. Véd az öregedés hatásaival szemben. Csökkentettfoszfortartalommal a normál veseműködés megtartásásáért, megnövelt E és C vitamin szinttel és szelénnel a sejtek védelméért.Támogatjaa megfelelő szívizomműködést, az L-karnitin és taurin egyedi összetétele révén. 2 x 15 kg 36396 Ft.
Royal Canin Giant Junior Óriástestű kutyáknak 8-tól 18-24 hónapos korig. Megkönnyíti a rágást, valamint javítja a száj- és foghigiéniát. A tápszemcsék alakja, mérete és szerkezete maximálisan megfelel a fiatal óriástestű kutya állkapcsának, ezzel is ösztönözve a rágást. Elősegíti az izomzat fejlődését energia- (4048 kcal/kg), fehérje- (32%), valamint L-karnitin tartalma által. 4 kg 7066 Ft.
Royal Canin Giant Junior Óriástestű kutyáknak 8-tól 18-24 hónapos korig. Megkönnyíti a rágást, valamint javítja a száj- és foghigiéniát. A tápszemcsék alakja, mérete és szerkezete maximálisan megfelel a fiatal óriástestű kutya állkapcsának, ezzel is ösztönözve a rágást. Elősegíti az izomzat fejlődését energia- (4048 kcal/kg), fehérje- (32%), valamint L-karnitin tartalma által. 15 kg 19295 Ft.
Royal Canin Giant Junior Óriástestű kutyáknak 8-tól 18-24 hónapos korig. Megkönnyíti a rágást, valamint javítja a száj- és foghigiéniát. A tápszemcsék alakja, mérete és szerkezete maximálisan megfelel a fiatal óriástestű kutya állkapcsának, ezzel is ösztönözve a rágást. Elősegíti az izomzat fejlődését energia- (4048 kcal/kg), fehérje- (32%), valamint L-karnitin tartalma által. 2 x 15 kg 37790 Ft.
Royal Canin Giant Puppy Óriástestű kutyáknak 5-től 8 hónapos korig. Szabályozza a növekedés ütemét és csökkenti a túlzott súlygyarapodást mérsékelt energia (3968 kcal/kg) és L-karnitin tartalmának köszönhetően, amely segíti a zsírtartalékok mozgósítását. Szilárd csontozatot és erős ízületeket biztosít, az optimális kálcium (200-400 mg/testtömeg kg) és foszfortartalom (0,95%) által, a kondroitin és glükózamin pedig védi az ízületeket. 4 kg 7066 Ft.
Royal Canin Giant Puppy Óriástestű kutyáknak 5-től 8 hónapos korig. Szabályozza a növekedés ütemét és csökkenti a túlzott súlygyarapodást mérsékelt energia (3968 kcal/kg) és L-karnitin tartalmának köszönhetően, amely segíti a zsírtartalékok mozgósítását. Szilárd csontozatot és erős ízületeket biztosít, az optimális kálcium (200-400 mg/testtömeg kg) és foszfortartalom (0,95%) által, a kondroitin és glükózamin pedig védi az ízületeket. 15 kg 17351 Ft.
Royal Canin Giant Starter Könnyen nedvesíthető kutyatáp óriás termetű kölyökkutyáknak az elválasztástól 2 hónapos korig és a szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. 4 kg 7258 Ft.
Royal Canin Giant Starter Könnyen nedvesíthető kutyatáp óriás termetű kölyökkutyáknak az elválasztástól 2 hónapos korig és a szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. 15 kg 17804 Ft.
Royal Canin Giant Starter Könnyen nedvesíthető kutyatáp óriás termetű kölyökkutyáknak az elválasztástól 2 hónapos korig és a szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. 2 x 15 kg 34134 Ft.
Royal Canin Indoor Life Adult Small Egészséges emésztés & jó minőségű széklet: Kifejlesztettük a megoldást a kistestű, lakásban tartott kutyák számára. Ezek a tápok kitűnően emészthető L.I.P. fehérje-tartalmuknak*, megfelelő rosttartalmuknak és kiemelkedő minőségű szénihdrátforrásaiknak köszönhetően támogatják az egészséges emésztést és segítenek csökkenteni a bélsár kellemetlen szagát és mennyiségét. *L.I.P.: kitűnő emészthetősége és beépíthetősége alapján kiválasztott fehérje Ideális testalkat: A lakásban tartott kutyák kevésbé aktív életet élnek. A túlzott súlygyarapodás hatással van a kistestű kutyák egészségére. A megfelelő, kiegyensúlyozott táplálás épp ezért szükséges az egészségük érdekében. Ez a formula segít fenntartani az ideális testalkatot köszönhetően csökkentett kalóriatartalmának, mely a kistestű kutyák csökkentett energiaszükségletével egyezik. L-carnitint tatalmaz. Eégszséges bőr: A bőr és a szőr visszajelzést adhat a kuty általános állapotáról. A megfelelő táplálék fontos szerepet játszik a bőr és a szőr minőségének fenntartásában. Ez a különleges formula olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítenek az egészséges bőr és szőrzet elérésében. Omega 3 zsírsavakban (EPA és DHA) is gazdag. 500 gr 1595 Ft.
Royal Canin Indoor Life Adult Small Egészséges emésztés & jó minőségű széklet: Kifejlesztettük a megoldást a kistestű, lakásban tartott kutyák számára. Ezek a tápok kitűnően emészthető L.I.P. fehérje-tartalmuknak*, megfelelő rosttartalmuknak és kiemelkedő minőségű szénihdrátforrásaiknak köszönhetően támogatják az egészséges emésztést és segítenek csökkenteni a bélsár kellemetlen szagát és mennyiségét. *L.I.P.: kitűnő emészthetősége és beépíthetősége alapján kiválasztott fehérje Ideális testalkat: A lakásban tartott kutyák kevésbé aktív életet élnek. A túlzott súlygyarapodás hatással van a kistestű kutyák egészségére. A megfelelő, kiegyensúlyozott táplálás épp ezért szükséges az egészségük érdekében. Ez a formula segít fenntartani az ideális testalkatot köszönhetően csökkentett kalóriatartalmának, mely a kistestű kutyák csökkentett energiaszükségletével egyezik. L-carnitint tatalmaz. Eégszséges bőr: A bőr és a szőr visszajelzést adhat a kuty általános állapotáról. A megfelelő táplálék fontos szerepet játszik a bőr és a szőr minőségének fenntartásában. Ez a különleges formula olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítenek az egészséges bőr és szőrzet elérésében. Omega 3 zsírsavakban (EPA és DHA) is gazdag. 1,5 kg 4435 Ft.
Royal Canin Indoor Life Junior Small Egészséges emésztés & jó minőségű széklet Kifejlesztettük a megoldást a kistestű, lakásban tartott kutyák számára. Ezek a tápok kitűnően emészthető L.I.P. fehérje-tartalmuknak*, megfelelő rosttartalmuknak és kiemelkedő minőségű szénihdrátforrásaiknak köszönhetően támogatják az egészséges emésztést és segítenek csökkenteni a bélsár kellemetlen szagát és mennyiségét. *L.I.P.: kitűnő emészthetősége és beépíthetősége alapján kiválasztott fehérje Természetes védekezés: A növekedés szakaszában a kölyökkutya természetes védekezőképessége még nem teljesen fejlődik ki. Az antioxidánsok egyedi összetétele (köztük az C, E-vitamin, lutein, taurin), mely ebben a formulában található, segíti kölyökkutyád természetes védekezőképességének támogatásában. 500 gr 1600 Ft.
Royal Canin Junior Boxer Teljes értékű táp boxer fajtájú kölyökkutyáknak, 15 hónapos korig. Testreszabott táplálási program fajtatiszta kutyák számára. Sosem volt ilyen fejlett a kutyák fajtaspecifikus táplálása. A Breed Health Nutrition termékcsalád részese a Royal Canin legfrissebb fejlesztéseink: a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz. 3 kg 7258 Ft.
Royal Canin Junior Boxer Teljes értékű táp boxer fajtájú kölyökkutyáknak, 15 hónapos korig. Testreszabott táplálási program fajtatiszta kutyák számára. Sosem volt ilyen fejlett a kutyák fajtaspecifikus táplálása. A Breed Health Nutrition termékcsalád részese a Royal Canin legfrissebb fejlesztéseink: a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz. 12 kg 19052 Ft.
Royal Canin Junior Boxer Teljes értékű táp boxer fajtájú kölyökkutyáknak, 15 hónapos korig. Testreszabott táplálási program fajtatiszta kutyák számára. Sosem volt ilyen fejlett a kutyák fajtaspecifikus táplálása. A Breed Health Nutrition termékcsalád részese a Royal Canin legfrissebb fejlesztéseink: a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz. 2 x 12 kg 36288 Ft.
Royal Canin Junior Bulldog Száraz kutyatáp Angol Bulldog kölyköknek 12 hónapos korig. Az emésztőrendszer fokozott védelme: a kitűnően emészthető válogatott fehérjének (L.I.P.) és a prebiotikumoknak köszönhetően biztosítja a bélflóra megfelelő egyensúlyát, és maximális védelmet nyújt az emésztőrendszernek. Az ízületek erősítése: biztosítja az ízületek egészséges fejlődését, és segít megelőzni a nem kívánt súlygyarapodást. Erősíti a természetes védekezőképességet: támogatja a kölyök még fejletlen immunrendszerét a kórokozók elleni küzdelemben. Rövid állkapocsra tervezve: a tápszemcsék méretének és formájának köszönhetően a kutya könnyen felveszi, és megrágja a tápot. Összetevők: rizs, dehidratált baromfihús, állati zsiradék, növényi fehérje kivonat*, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, tojáspor, hidrolizált élesztő (mannán-oligoszacharidokban gazdag), hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 3 kg 7202 Ft.
Royal Canin Junior Bulldog Száraz kutyatáp Angol Bulldog kölyköknek 12 hónapos korig. Az emésztőrendszer fokozott védelme: a kitűnően emészthető válogatott fehérjének (L.I.P.) és a prebiotikumoknak köszönhetően biztosítja a bélflóra megfelelő egyensúlyát, és maximális védelmet nyújt az emésztőrendszernek. Az ízületek erősítése: biztosítja az ízületek egészséges fejlődését, és segít megelőzni a nem kívánt súlygyarapodást. Erősíti a természetes védekezőképességet: támogatja a kölyök még fejletlen immunrendszerét a kórokozók elleni küzdelemben. Rövid állkapocsra tervezve: a tápszemcsék méretének és formájának köszönhetően a kutya könnyen felveszi, és megrágja a tápot. Összetevők: rizs, dehidratált baromfihús, állati zsiradék, növényi fehérje kivonat*, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, tojáspor, hidrolizált élesztő (mannán-oligoszacharidokban gazdag), hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 12 kg 19732 Ft.
Royal Canin Junior Bulldog Száraz kutyatáp Angol Bulldog kölyköknek 12 hónapos korig. Az emésztőrendszer fokozott védelme: a kitűnően emészthető válogatott fehérjének (L.I.P.) és a prebiotikumoknak köszönhetően biztosítja a bélflóra megfelelő egyensúlyát, és maximális védelmet nyújt az emésztőrendszernek. Az ízületek erősítése: biztosítja az ízületek egészséges fejlődését, és segít megelőzni a nem kívánt súlygyarapodást. Erősíti a természetes védekezőképességet: támogatja a kölyök még fejletlen immunrendszerét a kórokozók elleni küzdelemben. Rövid állkapocsra tervezve: a tápszemcsék méretének és formájának köszönhetően a kutya könnyen felveszi, és megrágja a tápot. Összetevők: rizs, dehidratált baromfihús, állati zsiradék, növényi fehérje kivonat*, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, tojáspor, hidrolizált élesztő (mannán-oligoszacharidokban gazdag), hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje 2 x 12 kg 36288 Ft.
Royal Canin Junior Chihuahua Royal Canin Mini Chihuahua Junior Chihuahua kutyáknak 8 hónapos korig A Royal Canin Mini Chihuahua Junior: - segít a természetese védekezőképesség kialakulásában - nagyon ízletes - kevés a bélsár mennyisége 500 gr 1787 Ft.
Royal Canin Junior French Bulldog Száraz kutyatáp kölyök Francia Bulldog kutyáknak 12 hónapos korig. EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS: A kitűnően emészthető válogatott fehérjék (L.I.P. proteinek) segítik az egészséges bélflóra egyensúlyának megtartását és a jó emésztést. EGÉSZSÉGES BŐR: Támogatja a bőr védőfal funkcióját és segít az egészséges bőr fenntartásában. A TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉG ERŐSÍTÉSE: Összetevőinek köszönhetően erősíti az immunrendszert. SPECIÁLIS TÁPSZEMCSE: A speciális alakú tápszemcsének köszönhetően a kölyök számára könnyebb a táp felvétele, és elősegíti az intenzív rágást is. 3 kg 6816 Ft.
Royal Canin Junior French Bulldog Száraz kutyatáp kölyök Francia Bulldog kutyáknak 12 hónapos korig. EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS: A kitűnően emészthető válogatott fehérjék (L.I.P. proteinek) segítik az egészséges bélflóra egyensúlyának megtartását és a jó emésztést. EGÉSZSÉGES BŐR: Támogatja a bőr védőfal funkcióját és segít az egészséges bőr fenntartásában. A TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉG ERŐSÍTÉSE: Összetevőinek köszönhetően erősíti az immunrendszert. SPECIÁLIS TÁPSZEMCSE: A speciális alakú tápszemcsének köszönhetően a kölyök számára könnyebb a táp felvétele, és elősegíti az intenzív rágást is. 1 kg 2949 Ft.
Royal Canin Junior German Shepherd Royal Canin German Shepherd Junior Száraztáp német juhászkutyáknak 2–15 hónapos kor között A Royal Canin German Shepherd Junior főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját. Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Biztosítja az ízületek védelmét és megerősíti a csontozatot a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor (1% és 0,85%), valamint magas kondroitin- és glükózamin-tartalomnak köszönhetően. • Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium magban található speciális rostok révén. • Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a szőrzetet a különleges vitamin összetételnek és a specifikus aminosavaknak köszönhetően. 2 x 12 kg 36855 Ft.
Royal Canin Junior German Shepherd Royal Canin German Shepherd Junior Száraztáp német juhászkutyáknak 2–15 hónapos kor között A Royal Canin German Shepherd Junior főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját. Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Biztosítja az ízületek védelmét és megerősíti a csontozatot a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor (1% és 0,85%), valamint magas kondroitin- és glükózamin-tartalomnak köszönhetően. • Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium magban található speciális rostok révén. • Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a szőrzetet a különleges vitamin összetételnek és a specifikus aminosavaknak köszönhetően. 3 kg 7258 Ft.
Royal Canin Junior German Shepherd Royal Canin German Shepherd Junior Száraztáp német juhászkutyáknak 2–15 hónapos kor között A Royal Canin German Shepherd Junior főbb jellemzői: • Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját. Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével. • Biztosítja az ízületek védelmét és megerősíti a csontozatot a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor (1% és 0,85%), valamint magas kondroitin- és glükózamin-tartalomnak köszönhetően. • Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium magban található speciális rostok révén. • Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a szőrzetet a különleges vitamin összetételnek és a specifikus aminosavaknak köszönhetően. 12 kg 19732 Ft.
Royal Canin Junior Labrador Retriever Cinket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat és aminosavakat tartalmazó egyedi összetételének köszönhetően táplálja a szőrt és óvja a bőrt. Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium növény magjaiban található rostok segítségével. Kondroitinnak és glükózaminnak köszönhetően védi az ízületek egészségét. Kiegyensúlyozott energia- és fehérjetartalmának köszönhetően egyenletes és szabályozott növekedési ütemet biztosít 3 kg 7258 Ft.
Royal Canin Junior Labrador Retriever Cinket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat és aminosavakat tartalmazó egyedi összetételének köszönhetően táplálja a szőrt és óvja a bőrt. Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium növény magjaiban található rostok segítségével. Kondroitinnak és glükózaminnak köszönhetően védi az ízületek egészségét. Kiegyensúlyozott energia- és fehérjetartalmának köszönhetően egyenletes és szabályozott növekedési ütemet biztosít 12 kg 19732 Ft.
Royal Canin Junior Labrador Retriever Cinket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat és aminosavakat tartalmazó egyedi összetételének köszönhetően táplálja a szőrt és óvja a bőrt. Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium növény magjaiban található rostok segítségével. Kondroitinnak és glükózaminnak köszönhetően védi az ízületek egészségét. Kiegyensúlyozott energia- és fehérjetartalmának köszönhetően egyenletes és szabályozott növekedési ütemet biztosít 2 x 12 kg 36855 Ft.
Royal Canin Junior Shih Tzu Royal Canin Shih-Tzu 28 Junior Shhi-Tzu kutyáknak 10 hónapos korig - egészséges bőrt és szőrzetet biztosít - elősegíti az egészséges emésztést - segít a természetese védekezőképesség kialakulásában 500 gr 1787 Ft.
Royal Canin Junior Yorkshire Terrier A Yorkshire Terrier Junior 29 táp: - Fedezi a kölykök magas energiaszükségletét. - Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kálcium és foszfor tartalma révén. - Természetes ízanyagokkal még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégíti. - Emésztési biztonságot garantál. - Megerősíti a kölykök természetes védekező rendszerét. Tulajdonságok, melyekre oda kell figyelni: - A yorkik emberi hajhoz hasonló, aljszőrzet nélküli, csodálatosan fényes, különösen hosszú (akár 37cm) szőrzete gondos és rendszeres törődést igényel. - Hosszú várható élettartamuk (15 év) következtében szükséges az öregedés hatásaival szembeni védelem. Az öregedés hatással van a bőrükre, a szőrzetük minőségére, a szív- és veseműködésükre, valamint ízületeikre. - A yorkik szaglása bár nem annyira fejlett, mint mondjuk egy német juhászkutyáé, mégis az emberekhez közeli életmódjuk nagyon válogatóssá teszi őket. Csak egy kiváló ízletességű táp fogja kielégíteni igényeiket. 500 gr 1787 Ft.
Royal Canin Junior Yorkshire Terrier A Yorkshire Terrier Junior 29 táp: - Fedezi a kölykök magas energiaszükségletét. - Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kálcium és foszfor tartalma révén. - Természetes ízanyagokkal még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégíti. - Emésztési biztonságot garantál. - Megerősíti a kölykök természetes védekező rendszerét. Tulajdonságok, melyekre oda kell figyelni: - A yorkik emberi hajhoz hasonló, aljszőrzet nélküli, csodálatosan fényes, különösen hosszú (akár 37cm) szőrzete gondos és rendszeres törődést igényel. - Hosszú várható élettartamuk (15 év) következtében szükséges az öregedés hatásaival szembeni védelem. Az öregedés hatással van a bőrükre, a szőrzetük minőségére, a szív- és veseműködésükre, valamint ízületeikre. - A yorkik szaglása bár nem annyira fejlett, mint mondjuk egy német juhászkutyáé, mégis az emberekhez közeli életmódjuk nagyon válogatóssá teszi őket. Csak egy kiváló ízletességű táp fogja kielégíteni igényeiket. 1,5 kg 4458 Ft.
Royal Canin Maxi Adult + 5 Nagytestű kutyáknak 5 éves kortól. Késlelteti az öregedés hatásait. Csökkentett foszfor tartalommal a veseműködést támogatja, a 26 %-os fehérjetartalom megelőzi az izomvesztést, valamint az E és C vitamin védi a sejteket. Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával. Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. 4 kg 6862 Ft.
Royal Canin Maxi Adult + 5 Nagytestű kutyáknak 5 éves kortól. Késlelteti az öregedés hatásait. Csökkentett foszfor tartalommal a veseműködést támogatja, a 26 %-os fehérjetartalom megelőzi az izomvesztést, valamint az E és C vitamin védi a sejteket. Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával. Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. 15 kg 19980 Ft.
Royal Canin Maxi Adult + 5 Nagytestű kutyáknak 5 éves kortól. Késlelteti az öregedés hatásait. Csökkentett foszfor tartalommal a veseműködést támogatja, a 26 %-os fehérjetartalom megelőzi az izomvesztést, valamint az E és C vitamin védi a sejteket. Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával. Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. 2 x 15 kg 38880 Ft.
Royal Canin Maxi Adult Nagytestű kutyáknak 15 hónaptól 5 éves korig. Ideális tápanyagfelszívódást biztosít. Kiválóan emészthető összetevők, magas E és C vitamin, valamint esszenciális zsírsav tartalmának köszönhetően támogatja az erős, természetes immunitást. Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával. Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. 4 kg 6215 Ft.
Royal Canin Maxi Adult Nagytestű kutyáknak 15 hónaptól 5 éves korig. Ideális tápanyagfelszívódást biztosít. Kiválóan emészthető összetevők, magas E és C vitamin, valamint esszenciális zsírsav tartalmának köszönhetően támogatja az erős, természetes immunitást. Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával. Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. 15 kg 18900 Ft.
Royal Canin Maxi Adult Nagytestű kutyáknak 15 hónaptól 5 éves korig. Ideális tápanyagfelszívódást biztosít. Kiválóan emészthető összetevők, magas E és C vitamin, valamint esszenciális zsírsav tartalmának köszönhetően támogatja az erős, természetes immunitást. Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával. Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. 2 x 15 kg 32886 Ft.
Royal Canin Maxi Ageing 8+ (Mature) Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a nagytestű kutyák egészséges öregedését. A táp EPA/DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz, mely semlegesíti a szabadgyököket. Támogatja a nagytestű kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését. A rostok kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését, a táp kitűnően emészthető L.I.P. fehérjéinek is köszönhetően. Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét. ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradék, búza, búzaliszt, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, paradicsom (likopin forrás), Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), borágó olaj, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 29300 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 51 mg, E2 (Jód): 5,1 mg, E4 (Réz): 10 mg, E5 (Mangán): 67 mg, E6 (Cink): 200 mg, E8 (Szelén): 0,11 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok. ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 27% - Nyersolajok és -zsírok: 17% - Nyershamu: 5,7% - Nyersrost: 2,7% - EPA/DHA: 4 g/kg. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje. 15 kg 19980 Ft.
Royal Canin Maxi Digestive Care Royal Canin Maxi Digestive Care teljes értékű eledel nagy termetű, érzékeny emésztésű kutyáknak Omega-6-zsírsavakkal a fényes szőrzetért, glükozaminnal a csontok és ízületek védelméért és könnyen emészthető L.I.P. fehérjékkel. A Royal Canin Maxi Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan nagy testű kutyák egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Maxi Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Maxi Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét. Az eledel glükozamin tartalma támogatja a porcsejtek regenerációját és rugalmasságát, így jelentősen hozzájárul kutyája ízületeinek és csontjainak egészségéhez. A borágóolajból nyert Omega-6-zsírsavak pozitív hatással vannak a bőr- és szőrzet egészségére. A Royal Canin Maxi Digestive Care jellemzői: Teljes értékű eledel nagy termetű (26 - 45 kg), felnőtt (15 hónapos kortól), érzékeny emésztésű és bőrű kutyáknak Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést:a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat Könnyen emészthető L.I.P.-fehérjékkel:min. 95%-os fehérje megemésztődést garantál A tartós vércukorszintért:a psyllium meghosszabbítja a glükóz vérbe történő felszívódását és ezáltal megelőzi a "farkaséhség"-et Értékes Omega-6-zsírsavakkal borágóolajból:támogatja a bőr és szőrzet egészségét Csontok és ízületek védelme:a glükozamin támogatja a porcsejtek regenerálódását és pozitívan hatással van azok rugalmasságára Omega-3-zsírsavak halból és szójaolajból:gyulladáscsökkentő hatású, javítja a sportteljesítményt és az agy oxigénellátását 15 kg 18031 Ft.
Royal Canin Maxi Digestive Care Royal Canin Maxi Digestive Care teljes értékű eledel nagy termetű, érzékeny emésztésű kutyáknak Omega-6-zsírsavakkal a fényes szőrzetért, glükozaminnal a csontok és ízületek védelméért és könnyen emészthető L.I.P. fehérjékkel. A Royal Canin Maxi Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan nagy testű kutyák egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Maxi Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Maxi Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét. Az eledel glükozamin tartalma támogatja a porcsejtek regenerációját és rugalmasságát, így jelentősen hozzájárul kutyája ízületeinek és csontjainak egészségéhez. A borágóolajból nyert Omega-6-zsírsavak pozitív hatással vannak a bőr- és szőrzet egészségére. A Royal Canin Maxi Digestive Care jellemzői: Teljes értékű eledel nagy termetű (26 - 45 kg), felnőtt (15 hónapos kortól), érzékeny emésztésű és bőrű kutyáknak Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést:a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat Könnyen emészthető L.I.P.-fehérjékkel:min. 95%-os fehérje megemésztődést garantál A tartós vércukorszintért:a psyllium meghosszabbítja a glükóz vérbe történő felszívódását és ezáltal megelőzi a "farkaséhség"-et Értékes Omega-6-zsírsavakkal borágóolajból:támogatja a bőr és szőrzet egészségét Csontok és ízületek védelme:a glükozamin támogatja a porcsejtek regenerálódását és pozitívan hatással van azok rugalmasságára Omega-3-zsírsavak halból és szójaolajból:gyulladáscsökkentő hatású, javítja a sportteljesítményt és az agy oxigénellátását 3 kg 5217 Ft.
Royal Canin Maxi Digestive Care Royal Canin Maxi Digestive Care teljes értékű eledel nagy termetű, érzékeny emésztésű kutyáknak Omega-6-zsírsavakkal a fényes szőrzetért, glükozaminnal a csontok és ízületek védelméért és könnyen emészthető L.I.P. fehérjékkel. A Royal Canin Maxi Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan nagy testű kutyák egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Maxi Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Maxi Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét. Az eledel glükozamin tartalma támogatja a porcsejtek regenerációját és rugalmasságát, így jelentősen hozzájárul kutyája ízületeinek és csontjainak egészségéhez. A borágóolajból nyert Omega-6-zsírsavak pozitív hatással vannak a bőr- és szőrzet egészségére. A Royal Canin Maxi Digestive Care jellemzői: Teljes értékű eledel nagy termetű (26 - 45 kg), felnőtt (15 hónapos kortól), érzékeny emésztésű és bőrű kutyáknak Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést:a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat Könnyen emészthető L.I.P.-fehérjékkel:min. 95%-os fehérje megemésztődést garantál A tartós vércukorszintért:a psyllium meghosszabbítja a glükóz vérbe történő felszívódását és ezáltal megelőzi a "farkaséhség"-et Értékes Omega-6-zsírsavakkal borágóolajból:támogatja a bőr és szőrzet egészségét Csontok és ízületek védelme:a glükozamin támogatja a porcsejtek regenerálódását és pozitívan hatással van azok rugalmasságára Omega-3-zsírsavak halból és szójaolajból:gyulladáscsökkentő hatású, javítja a sportteljesítményt és az agy oxigénellátását 2 x 15 kg 35721 Ft.
Royal Canin Maxi Joint Care Royal Canin Maxi Joint Care Komplett prémium-száraztáp nagy termetű, érzékeny ízületekkel bíró felnőtt kutyáknak a mozgékonyság javítását & az egészséges súly megtartását segítő receptúrával; hidrolizált kollagén, EPA & DHA. Temperamentumuk és nagy testtömegük alapján a nagy termetű (26 – 44 kg súlyú) kutyafajták ízületei kifejezetten nagy terhelésnek kitettek. Ebből olyan panaszok adódhatnak, mint az ízületek merevsége vagy a lecsökkent mozgásképesség. A Royal Canin Maxi Joint Care olyan exkluiv receptúrával rendelkezik, amely ezen problémák ellen hat, a mozgásképesség javulását eredményezi, és a 15 hónapnál idősebb felnőtt kutyát kiegyensúlyozott tápanyag-komplexszel látja el. Összetételében kondroitin- és glükózamin-forrásként porc-hidrolizátum található, amely támogathatja az ízületek egészségét. A hidrolizált kollagén segít abban, hogy a porcok az idősödés folyamán megmaradjanak. Emellett az EPA & DHA is növelheti a mozgásképességet, s ezáltal hozzájárulhat a jó közérzethez. Egyidejűleg megfelelő kalóriatartalom és L-karnitin gondoskodik arról, hogy kutyája meg tudja tartani ideális testsúlyát, s az ízületek terhelést ne fokozza tovább még túlsúly is. A speciálisan érzékeny ízületekkel bíró, nagy termetű kutyák szükségleteihez igazított alkotóelemek mellett egy vitaminokból és ásványi anyagokból álló, kitűnő keverék is gazdagítja ezt az eledelt, aminek receptúráját telítetlen zsírsavak, lutein, taurin és esszenciális aminosavak kerekítik ki. Így válik ez a száraztáp az igényes kutya teljes körű ellátására alkalmas prémium-táplálékká, amelynek ízletes krokettjei praktikus, újrazárható tasakokba kerülnek. Kiváló minőségű kutyatáp, mellyel kapcsolatban egy tanulmány szerint egy hónapos etetési idő után a felhasználók 97%-a elégedettségének adott hangot. 12 kg 17804 Ft.
Royal Canin Maxi Joint Care Royal Canin Maxi Joint Care Komplett prémium-száraztáp nagy termetű, érzékeny ízületekkel bíró felnőtt kutyáknak a mozgékonyság javítását & az egészséges súly megtartását segítő receptúrával; hidrolizált kollagén, EPA & DHA. Temperamentumuk és nagy testtömegük alapján a nagy termetű (26 – 44 kg súlyú) kutyafajták ízületei kifejezetten nagy terhelésnek kitettek. Ebből olyan panaszok adódhatnak, mint az ízületek merevsége vagy a lecsökkent mozgásképesség. A Royal Canin Maxi Joint Care olyan exkluiv receptúrával rendelkezik, amely ezen problémák ellen hat, a mozgásképesség javulását eredményezi, és a 15 hónapnál idősebb felnőtt kutyát kiegyensúlyozott tápanyag-komplexszel látja el. Összetételében kondroitin- és glükózamin-forrásként porc-hidrolizátum található, amely támogathatja az ízületek egészségét. A hidrolizált kollagén segít abban, hogy a porcok az idősödés folyamán megmaradjanak. Emellett az EPA & DHA is növelheti a mozgásképességet, s ezáltal hozzájárulhat a jó közérzethez. Egyidejűleg megfelelő kalóriatartalom és L-karnitin gondoskodik arról, hogy kutyája meg tudja tartani ideális testsúlyát, s az ízületek terhelést ne fokozza tovább még túlsúly is. A speciálisan érzékeny ízületekkel bíró, nagy termetű kutyák szükségleteihez igazított alkotóelemek mellett egy vitaminokból és ásványi anyagokból álló, kitűnő keverék is gazdagítja ezt az eledelt, aminek receptúráját telítetlen zsírsavak, lutein, taurin és esszenciális aminosavak kerekítik ki. Így válik ez a száraztáp az igényes kutya teljes körű ellátására alkalmas prémium-táplálékká, amelynek ízletes krokettjei praktikus, újrazárható tasakokba kerülnek. Kiváló minőségű kutyatáp, mellyel kapcsolatban egy tanulmány szerint egy hónapos etetési idő után a felhasználók 97%-a elégedettségének adott hangot. 3 kg 5524 Ft.
Royal Canin Maxi Junior Nagytestű kutyáknak 5-től 15 hónapos korig. Szabályozza a növekedés ütemét a második szakaszban mérsékelt energiaszinttel (3948 kcal/kg), de magas fehérjetartalommal (32%) amely biztosítja az ideális izomfejlődést és a túlzott súlygyarapodás elkerülését. Maximális emésztési biztonság megteremtése kiválóan emészthető fehérjék, csökkentett keményítő tartalom (30,5%), oldhatatlan ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok és cukorrépapép révén. Megerősíti a csontozatot kálcium (200/400mg felvétel / testtömeg kg) és foszfor (0,9%) kiegyensúlyozott napi bevitelével. A kondroitin és a glükózamin pedig óvja az ízületek épségét. 1 kg 1986 Ft.
Royal Canin Maxi Junior Nagytestű kutyáknak 5-től 15 hónapos korig. Szabályozza a növekedés ütemét a második szakaszban mérsékelt energiaszinttel (3948 kcal/kg), de magas fehérjetartalommal (32%) amely biztosítja az ideális izomfejlődést és a túlzott súlygyarapodás elkerülését. Maximális emésztési biztonság megteremtése kiválóan emészthető fehérjék, csökkentett keményítő tartalom (30,5%), oldhatatlan ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok és cukorrépapép révén. Megerősíti a csontozatot kálcium (200/400mg felvétel / testtömeg kg) és foszfor (0,9%) kiegyensúlyozott napi bevitelével. A kondroitin és a glükózamin pedig óvja az ízületek épségét. 4 kg 6635 Ft.
Royal Canin Maxi Junior Nagytestű kutyáknak 5-től 15 hónapos korig. Szabályozza a növekedés ütemét a második szakaszban mérsékelt energiaszinttel (3948 kcal/kg), de magas fehérjetartalommal (32%) amely biztosítja az ideális izomfejlődést és a túlzott súlygyarapodás elkerülését. Maximális emésztési biztonság megteremtése kiválóan emészthető fehérjék, csökkentett keményítő tartalom (30,5%), oldhatatlan ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok és cukorrépapép révén. Megerősíti a csontozatot kálcium (200/400mg felvétel / testtömeg kg) és foszfor (0,9%) kiegyensúlyozott napi bevitelével. A kondroitin és a glükózamin pedig óvja az ízületek épségét. 15 kg 17464 Ft.
Royal Canin Maxi Junior Nagytestű kutyáknak 5-től 15 hónapos korig. Szabályozza a növekedés ütemét a második szakaszban mérsékelt energiaszinttel (3948 kcal/kg), de magas fehérjetartalommal (32%) amely biztosítja az ideális izomfejlődést és a túlzott súlygyarapodás elkerülését. Maximális emésztési biztonság megteremtése kiválóan emészthető fehérjék, csökkentett keményítő tartalom (30,5%), oldhatatlan ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok és cukorrépapép révén. Megerősíti a csontozatot kálcium (200/400mg felvétel / testtömeg kg) és foszfor (0,9%) kiegyensúlyozott napi bevitelével. A kondroitin és a glükózamin pedig óvja az ízületek épségét. 2 x 15 kg 33113 Ft.
Royal Canin Maxi Light Weight Care Túlsúlyos kutyáknak 15 hónapos kortól. Megóvja az ízületeket a túlsúly okozta terheléstől, magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. Ideális testsúlyt biztosít. Csökkentett zsírtartalommal (11%), és 27%-os fehérjetartalommal megelőzi az izomvesztést, az árpa lassítja az emésztést és csökkenti az etetések közötti éhségérzetet. Megőrzi az izomtömeget L-karnitin segítségével, ami serkenti a zsírtartalékok mozgósítását és csökkenti azok raktározását. 3,5 kg 6079 Ft.
Royal Canin Maxi Light Weight Care Túlsúlyos kutyáknak 15 hónapos kortól. Megóvja az ízületeket a túlsúly okozta terheléstől, magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. Ideális testsúlyt biztosít. Csökkentett zsírtartalommal (11%), és 27%-os fehérjetartalommal megelőzi az izomvesztést, az árpa lassítja az emésztést és csökkenti az etetések közötti éhségérzetet. Megőrzi az izomtömeget L-karnitin segítségével, ami serkenti a zsírtartalékok mozgósítását és csökkenti azok raktározását. 15 kg 19052 Ft.
Royal Canin Maxi Light Weight Care Túlsúlyos kutyáknak 15 hónapos kortól. Megóvja az ízületeket a túlsúly okozta terheléstől, magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. Ideális testsúlyt biztosít. Csökkentett zsírtartalommal (11%), és 27%-os fehérjetartalommal megelőzi az izomvesztést, az árpa lassítja az emésztést és csökkenti az etetések közötti éhségérzetet. Megőrzi az izomtömeget L-karnitin segítségével, ami serkenti a zsírtartalékok mozgósítását és csökkenti azok raktározását. 2 x 15 kg 36855 Ft.
Royal Canin Maxi Sensible Érzékeny kutyáknak 15 hónapos kortól. Megvédi az ízületeket a túlsúly terhelésétől, magas glükózamin és kondroitin tartalmával, valamint az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt. A kéntartalmú aminosavak (metionin és cisztin) a szőrzet struktú-rájának, az Omega 6 zsírsavak (borágó olajból) a fényes bunda, a cink és folsav, valamint az A és B vitaminok az egészséges bőr fenntartásában játszanak szerepet. Biztonságosabbá teszi az emésztést frukcto-oligo-szacharidok és cukorrépapép tartalmával, amelyek támogatják a bélflóra egyensúlyát, valamint a kizárólag rizsből származó keményítő és psyllium segítségével 15 kg 18598 Ft.
Royal Canin Maxi Sensible Érzékeny kutyáknak 15 hónapos kortól. Megvédi az ízületeket a túlsúly terhelésétől, magas glükózamin és kondroitin tartalmával, valamint az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt. A kéntartalmú aminosavak (metionin és cisztin) a szőrzet struktú-rájának, az Omega 6 zsírsavak (borágó olajból) a fényes bunda, a cink és folsav, valamint az A és B vitaminok az egészséges bőr fenntartásában játszanak szerepet. Biztonságosabbá teszi az emésztést frukcto-oligo-szacharidok és cukorrépapép tartalmával, amelyek támogatják a bélflóra egyensúlyát, valamint a kizárólag rizsből származó keményítő és psyllium segítségével 4 kg 6668 Ft.
Royal Canin Maxi Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 1 kg 2101 Ft.
Royal Canin Maxi Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 4 kg 7473 Ft.
Royal Canin Maxi Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 15 kg 22500 Ft.
Royal Canin Maxi Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 2 x 15 kg 37692 Ft.
Royal Canin Maxi Sterilized Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, nagytestű kutyák számára vagy tizenöt hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára. Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, nagytestű kutyák számára vagy tizenöt hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára. A Maxi Sterilised segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválaszott napi adagnak és a megemelt fehérjeszintet (28 %), alacsony zsírtartalmat (13 %) és L-karnitint kombináló összetételének köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását. Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között. Támogata a nagytestű fajtákba tartozó kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését. 3 kg 5421 Ft.
Royal Canin Medium Sterilized Ivartalanított felnőtt közepes méretű kutyáknak. 3 kg 5534 Ft.
Royal Canin Medium Adult Közepes testű kutyáknak 1-től 7 éves korig. Biztosítja az ideális testsúly megtartását megfelelő energiatartalmával (4800kcal/kg), emellett rendkívül ízletes is (egyedi ízesítés és zsírtartalom 14%). Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és kiegyensúlyozott mennyiségű rostot tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében. Erősíti a kutya természetes védekezőrendszerét antioxidánsok (E és C vitamin: 500 és 200 mg/kg), mannán-oligoszaharidok és esszenciális zsírsavak segítségével. 4 kg 6374 Ft.
Royal Canin Medium Adult Közepes testű kutyáknak 1-től 7 éves korig. Biztosítja az ideális testsúly megtartását megfelelő energiatartalmával (4800kcal/kg), emellett rendkívül ízletes is (egyedi ízesítés és zsírtartalom 14%). Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és kiegyensúlyozott mennyiségű rostot tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében. Erősíti a kutya természetes védekezőrendszerét antioxidánsok (E és C vitamin: 500 és 200 mg/kg), mannán-oligoszaharidok és esszenciális zsírsavak segítségével. 15 kg 17635 Ft.
Royal Canin Medium Adult Közepes testű kutyáknak 1-től 7 éves korig. Biztosítja az ideális testsúly megtartását megfelelő energiatartalmával (4800kcal/kg), emellett rendkívül ízletes is (egyedi ízesítés és zsírtartalom 14%). Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és kiegyensúlyozott mennyiségű rostot tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében. Erősíti a kutya természetes védekezőrendszerét antioxidánsok (E és C vitamin: 500 és 200 mg/kg), mannán-oligoszaharidok és esszenciális zsírsavak segítségével. 2 x 15 kg 34134 Ft.
Royal Canin Medium Adult + 7 év Közepes testű kutyáknak 7 éves kortól.Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően segíti a veseműködést, a magas fehérjetartalom (25%) az izomtömeg megtartásáért felel, az E (500 mg/kg) és C (200 mg/kg) vitaminok a sejteket védik. Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és rostokat (frukto-oligoszaharidok és cukorrépapép) tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében, és rizst az emésztési biztonságért. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt. Kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsítja a szőrzetet, 4 kg 6391 Ft.
Royal Canin Medium Adult + 7 év Közepes testű kutyáknak 7 éves kortól.Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően segíti a veseműködést, a magas fehérjetartalom (25%) az izomtömeg megtartásáért felel, az E (500 mg/kg) és C (200 mg/kg) vitaminok a sejteket védik. Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és rostokat (frukto-oligoszaharidok és cukorrépapép) tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében, és rizst az emésztési biztonságért. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt. Kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsítja a szőrzetet, 15 kg 18031 Ft.
Royal Canin Medium Ageing 10+ (Mature) Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a közepestestű kutyák egészséges öregedését. A táp EPA/DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz, mely semlegesíti a szabadgyököket. Támogatja a szenior közepestestű kutyák megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését. Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét. EPA- és DHA-ban gazdag. A rostok kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését, a táp kitűnően emészthető L.I.P. fehérjéinek is köszönhetően. ÖSSZETÉTEL: rizs, dehidratált baromfifehérje, búza, búzaliszt, állati zsiradék, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, halolaj, paradicsom (likopin forrás), élesztők, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, ásványi sók, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 29400 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 52 mg, E2 (Jód): 5,2 mg, E4 (Réz): 10 mg, E5 (Mangán): 67 mg, E6 (Cink): 201 mg, E8 (Szelén): 0,1 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok. ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 26% - Nyersolajok és -zsírok: 14% - Nyershamu: 4,7% - Nyersrost: 1,7% - EPA/DHA: 4 g/kg. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje. 15 kg 18031 Ft.
Royal Canin Medium Dermacomfort Royal Canin Medium Adult Dermaconfort Reduced Allergy kutyatáp Csökkentett allergéntartalmű kutyatáp a különleges tápanyagok egyedi kombinációjával közepestermetű(11-25kg) felnőtt kutyáknak 12 hónapos kortól 10 kg 15372 Ft.
Royal Canin Medium Dermacomfort Royal Canin Medium Adult Dermaconfort Reduced Allergy kutyatáp Csökkentett allergéntartalmű kutyatáp a különleges tápanyagok egyedi kombinációjával közepestermetű(11-25kg) felnőtt kutyáknak 12 hónapos kortól 3 kg 5807 Ft.
Royal Canin Medium Digestive Care A közepes termetű kutyák bőre, gyomor- és bélrendszere igen érzékeny, így ezek a kutyák gyakran hajlamosak túlérzékenységi reakciókra. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Medium Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek, hiszen könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyek a bélflóra épségéről gondoskodnak. Tényezők, amelyek túlérzékenységet okozhatnak: Kiegyensúlyozatlan vagy rossz minőségű étrend A körülmények hirtelen változása: váratlan fizikai megerőltetés felkészítő gyakorlatok nélkül, utazás előtti zaklatottság Környezetszennyezés Ilyen helyzetekben különösen fontos az optimálisan testre szabott étrend, s éppen ezt nyújtja a Royal Canin Medium Digestive Care, mint speciálisan az érzékeny ill. aktív közepes termetű kutyák számára kifejlesztett száraz kutyatáp. A Royal Canin Medium Digestive Care jellemzői: Teljes értékű eledel közepes termetű (11 - 25 kg), felnőtt (12 hónapos kortól), érzékeny emésztésű kutyáknak Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést: a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat 3 kg 6668 Ft.
Royal Canin Medium Digestive Care A közepes termetű kutyák bőre, gyomor- és bélrendszere igen érzékeny, így ezek a kutyák gyakran hajlamosak túlérzékenységi reakciókra. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Medium Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek, hiszen könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyek a bélflóra épségéről gondoskodnak. Tényezők, amelyek túlérzékenységet okozhatnak: Kiegyensúlyozatlan vagy rossz minőségű étrend A körülmények hirtelen változása: váratlan fizikai megerőltetés felkészítő gyakorlatok nélkül, utazás előtti zaklatottság Környezetszennyezés Ilyen helyzetekben különösen fontos az optimálisan testre szabott étrend, s éppen ezt nyújtja a Royal Canin Medium Digestive Care, mint speciálisan az érzékeny ill. aktív közepes termetű kutyák számára kifejlesztett száraz kutyatáp. A Royal Canin Medium Digestive Care jellemzői: Teljes értékű eledel közepes termetű (11 - 25 kg), felnőtt (12 hónapos kortól), érzékeny emésztésű kutyáknak Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést: a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat 15 kg 20412 Ft.
Royal Canin Medium Junior Közepes testű kutyáknak 2 hónaptól 1 éves korig. Kielégíti a kutyakölyök gyors növekedési fázisa alatti magas energia (4288kcal/kg) és fehérjeigényét (32%). Figyelembe veszi a kölykök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal (25%), frukto-oligoszaharidokkal, valamint cukorrépapép segítségével hat a bélflóra megőrzéséért. Biztosítja a csontrendszer és az egészséges fogak fejlődését megfelelő mennyiségű kálcium- és foszfortartalommal. 1 kg 1974 Ft.
Royal Canin Medium Junior Közepes testű kutyáknak 2 hónaptól 1 éves korig. Kielégíti a kutyakölyök gyors növekedési fázisa alatti magas energia (4288kcal/kg) és fehérjeigényét (32%). Figyelembe veszi a kölykök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal (25%), frukto-oligoszaharidokkal, valamint cukorrépapép segítségével hat a bélflóra megőrzéséért. Biztosítja a csontrendszer és az egészséges fogak fejlődését megfelelő mennyiségű kálcium- és foszfortartalommal. 4 kg 6839 Ft.
Royal Canin Medium Junior Közepes testű kutyáknak 2 hónaptól 1 éves korig. Kielégíti a kutyakölyök gyors növekedési fázisa alatti magas energia (4288kcal/kg) és fehérjeigényét (32%). Figyelembe veszi a kölykök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal (25%), frukto-oligoszaharidokkal, valamint cukorrépapép segítségével hat a bélflóra megőrzéséért. Biztosítja a csontrendszer és az egészséges fogak fejlődését megfelelő mennyiségű kálcium- és foszfortartalommal. 15 kg 17464 Ft.
Royal Canin Medium Junior Közepes testű kutyáknak 2 hónaptól 1 éves korig. Kielégíti a kutyakölyök gyors növekedési fázisa alatti magas energia (4288kcal/kg) és fehérjeigényét (32%). Figyelembe veszi a kölykök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal (25%), frukto-oligoszaharidokkal, valamint cukorrépapép segítségével hat a bélflóra megőrzéséért. Biztosítja a csontrendszer és az egészséges fogak fejlődését megfelelő mennyiségű kálcium- és foszfortartalommal. 2 x 15 kg 32886 Ft.
Royal Canin Medium Light Túlsúlyos kutyáknak 1 éves kortól. Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és rostokat (frukto-oligoszaha-ridok és cukorrépapép) tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében, és rizst az emésztési biztonságért. Segít az ideális testsúly és izomtónus megőrzésében. Az alacsony zsírtartalommal (11%) és magas fehérjetartalommal (27%) elősegíti az izomtömeg megtartását és árpatartalmána.k köszönhetően lassítja az emésztést, így kevésbé jelentkezik éhségérzet az etetések között. 3,5 kg 6136 Ft.
Royal Canin Medium Light Túlsúlyos kutyáknak 1 éves kortól. Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és rostokat (frukto-oligoszaha-ridok és cukorrépapép) tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében, és rizst az emésztési biztonságért. Segít az ideális testsúly és izomtónus megőrzésében. Az alacsony zsírtartalommal (11%) és magas fehérjetartalommal (27%) elősegíti az izomtömeg megtartását és árpatartalmána.k köszönhetően lassítja az emésztést, így kevésbé jelentkezik éhségérzet az etetések között. 13kg 16670 Ft.
Royal Canin Medium Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 12 kg 16897 Ft.
Royal Canin Medium Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 1 kg 2082 Ft.
Royal Canin Medium Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 4 kg 7303 Ft.
Royal Canin Medium Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 2 x 12 kg 32320 Ft.
Royal Canin Mini Adult Kistestű kutyáknak 10 hónaptól 8 éves korig. Biztosítja a szükséges energiát (4132 kcal/kg) és az L-karnitinnek köszönhetően megóv a túlzott súlygyarapodástól, hiszen segíti a zsírbontást. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatóak meg. A kistestű kutyák egészségének megőrzéséhez is fontos a kiegyensúlyozott életmód. 800 gr 2019 Ft.
Royal Canin Mini Adult Kistestű kutyáknak 10 hónaptól 8 éves korig. Biztosítja a szükséges energiát (4132 kcal/kg) és az L-karnitinnek köszönhetően megóv a túlzott súlygyarapodástól, hiszen segíti a zsírbontást. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatóak meg. A kistestű kutyák egészségének megőrzéséhez is fontos a kiegyensúlyozott életmód. 2 kg 4695 Ft.
Royal Canin Mini Adult Kistestű kutyáknak 10 hónaptól 8 éves korig. Biztosítja a szükséges energiát (4132 kcal/kg) és az L-karnitinnek köszönhetően megóv a túlzott súlygyarapodástól, hiszen segíti a zsírbontást. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatóak meg. A kistestű kutyák egészségének megőrzéséhez is fontos a kiegyensúlyozott életmód. 8 kg 13779 Ft.
Royal Canin Mini Adult Kistestű kutyáknak 10 hónaptól 8 éves korig. Biztosítja a szükséges energiát (4132 kcal/kg) és az L-karnitinnek köszönhetően megóv a túlzott súlygyarapodástól, hiszen segíti a zsírbontást. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatóak meg. A kistestű kutyák egészségének megőrzéséhez is fontos a kiegyensúlyozott életmód. 4 kg 7769 Ft.
Royal Canin Mini Ageing +12 1,5 kg 4127 Ft.
Royal Canin Mini Ageing +12 800 gr 2144 Ft.
Royal Canin Mini Dermacomfort Royal Canin Mini Adult Dermaconfort Reduced Allergy kutyatáp Csökkentett allergéntartalmű kutyatáp a különleges tápanyagok egyedi kombinációjával kistermetű(1-10kg) felnőtt kutyáknak 10 hónapos kortól Összetétel: rizs, búza glutén, zsírok,búza, kukorica glutén, kukorica, hántolt zab,hidrolizált csirkemáj, ásványi sók, szójaolaj, cukorrépapép, halolaj (forrás a zsírsavak EPA és DHA), lenmag (omega 3 zsírsavak ),26% fehérje, nyers zsír 18%, rost 1.4%, 1,06%-a omega-3, omega 6 3,55% 10 kg 15922 Ft.
Royal Canin Mini Dermacomfort Royal Canin Mini Adult Dermaconfort Reduced Allergy kutyatáp Csökkentett allergéntartalmű kutyatáp a különleges tápanyagok egyedi kombinációjával kistermetű(1-10kg) felnőtt kutyáknak 10 hónapos kortól Összetétel: rizs, búza glutén, zsírok,búza, kukorica glutén, kukorica, hántolt zab,hidrolizált csirkemáj, ásványi sók, szójaolaj, cukorrépapép, halolaj (forrás a zsírsavak EPA és DHA), lenmag (omega 3 zsírsavak ),26% fehérje, nyers zsír 18%, rost 1.4%, 1,06%-a omega-3, omega 6 3,55% 2 kg 4826 Ft.
Royal Canin Mini Digestive Care Royal Canin Mini Digestive Care teljes értékű eledel kis termetű, érzékeny emésztéssel rendelkező kutyáknak az optimális bélflóráért, értékes Omega-3-zsírsavakkal, könnyen emészthető fehérjékkel, megakadályozza a fogkőképződést. A Royal Canin Mini Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan kistestű kutyák (1-10 kg) egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Mini Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Mini Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét. 800 gr 2150 Ft.
Royal Canin Mini Digestive Care Royal Canin Mini Digestive Care teljes értékű eledel kis termetű, érzékeny emésztéssel rendelkező kutyáknak az optimális bélflóráért, értékes Omega-3-zsírsavakkal, könnyen emészthető fehérjékkel, megakadályozza a fogkőképződést. A Royal Canin Mini Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan kistestű kutyák (1-10 kg) egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Mini Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Mini Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét. 2 kg 4185 Ft.
Royal Canin Mini Digestive Care Royal Canin Mini Digestive Care teljes értékű eledel kis termetű, érzékeny emésztéssel rendelkező kutyáknak az optimális bélflóráért, értékes Omega-3-zsírsavakkal, könnyen emészthető fehérjékkel, megakadályozza a fogkőképződést. A Royal Canin Mini Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan kistestű kutyák (1-10 kg) egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak. A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Mini Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Mini Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét. 10 kg 14856 Ft.
Royal Canin Mini Exigent Teljes értékű táp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól. Teljes értékű táp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól. - elősegíti a szőrzet optimális állapotának fenntartását - elősegíti a fogak egészséges állapotának fenntartását 800 gr 2150 Ft.
Royal Canin Mini Exigent Teljes értékű táp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól. Teljes értékű táp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól. - elősegíti a szőrzet optimális állapotának fenntartását - elősegíti a fogak egészséges állapotának fenntartását 2 kg 4293 Ft.
Royal Canin Mini Indoor 1-10 kg lakásban tartott kutyák részére .Segít az öregedés elleni védelemben antioxidánsok: E és C vitamin, valamint polifenolok segítségével. Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3900kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 1,5 kg 4095 Ft.
Royal Canin Mini Indoor 1-10 kg lakásban tartott kutyák részére .Segít az öregedés elleni védelemben antioxidánsok: E és C vitamin, valamint polifenolok segítségével. Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3900kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. 800 gr 2507 Ft.
Royal Canin Mini Junior Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig. A gyors és rövid növekedési fázisnak megfelelően a tápnak magas az energiatartalma (4300 Kcal/kg) és magas a fehérje szintje is (33%). Figyelembe veszi a kölyök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető, fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal(25%), frukto-oligoszaharidok és cékla segítségével hat az egészségesbélflóra megőrzéséért. A tápszemcsék alkalmazkodnak a kölyök kis fogaihoz és állkapcsához, különleges méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően könnyen szétmorzsolhatóak. 800 gr 1996 Ft.
Royal Canin Mini Junior Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig. A gyors és rövid növekedési fázisnak megfelelően a tápnak magas az energiatartalma (4300 Kcal/kg) és magas a fehérje szintje is (33%). Figyelembe veszi a kölyök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető, fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal(25%), frukto-oligoszaharidok és cékla segítségével hat az egészségesbélflóra megőrzéséért. A tápszemcsék alkalmazkodnak a kölyök kis fogaihoz és állkapcsához, különleges méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően könnyen szétmorzsolhatóak. 4 kg 7474 Ft.
Royal Canin Mini Junior Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig. A gyors és rövid növekedési fázisnak megfelelően a tápnak magas az energiatartalma (4300 Kcal/kg) és magas a fehérje szintje is (33%). Figyelembe veszi a kölyök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető, fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal(25%), frukto-oligoszaharidok és cékla segítségével hat az egészségesbélflóra megőrzéséért. A tápszemcsék alkalmazkodnak a kölyök kis fogaihoz és állkapcsához, különleges méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően könnyen szétmorzsolhatóak. 8 kg 13041 Ft.
Royal Canin Mini Junior Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig. A gyors és rövid növekedési fázisnak megfelelően a tápnak magas az energiatartalma (4300 Kcal/kg) és magas a fehérje szintje is (33%). Figyelembe veszi a kölyök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető, fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal(25%), frukto-oligoszaharidok és cékla segítségével hat az egészségesbélflóra megőrzéséért. A tápszemcsék alkalmazkodnak a kölyök kis fogaihoz és állkapcsához, különleges méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően könnyen szétmorzsolhatóak. 2 kg 4752 Ft.
Royal Canin Mini Light Weight Care Royal Canin Mini Light Weight Care Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak Royal Canin Mini Light Weight Care Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak • Elősegíti a zsírtartalékok csökkentését. Megnövelt L-karnitin szinttel segíti a zsírmobilizációt. Csökkentett energiatartalommal rendelkezik (3365Kcal/kg). Az árpa lassan emésztődik és így csökken az étkezések közötti éhségérzet. • Megőrzi a kistestű kutyák optimális izomtónusát csökkentett zsír (11%) és magas fehérje (30%) tartalmának köszönhetően. • Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevők: dehidratált baromfifehérje, kukorica, árpa, rizs, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, porított cellulóz, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllum maghéj és mag, borágó olaj. 800 gr 2484 Ft.
Royal Canin Mini Light Weight Care Royal Canin Mini Light Weight Care Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak Royal Canin Mini Light Weight Care Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak • Elősegíti a zsírtartalékok csökkentését. Megnövelt L-karnitin szinttel segíti a zsírmobilizációt. Csökkentett energiatartalommal rendelkezik (3365Kcal/kg). Az árpa lassan emésztődik és így csökken az étkezések közötti éhségérzet. • Megőrzi a kistestű kutyák optimális izomtónusát csökkentett zsír (11%) és magas fehérje (30%) tartalmának köszönhetően. • Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevők: dehidratált baromfifehérje, kukorica, árpa, rizs, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, porított cellulóz, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllum maghéj és mag, borágó olaj. 2 kg 4287 Ft.
Royal Canin Mini Light Weight Care Royal Canin Mini Light Weight Care Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak Royal Canin Mini Light Weight Care Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak • Elősegíti a zsírtartalékok csökkentését. Megnövelt L-karnitin szinttel segíti a zsírmobilizációt. Csökkentett energiatartalommal rendelkezik (3365Kcal/kg). Az árpa lassan emésztődik és így csökken az étkezések közötti éhségérzet. • Megőrzi a kistestű kutyák optimális izomtónusát csökkentett zsír (11%) és magas fehérje (30%) tartalmának köszönhetően. • Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék. • Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével. Összetevők: dehidratált baromfifehérje, kukorica, árpa, rizs, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, porított cellulóz, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllum maghéj és mag, borágó olaj. 8 kg 13394 Ft.
Royal Canin Mini Mature Kistestű kutyáknak 8 éves kortól. Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a veseműködést, a fehérjetartalom (27%) az izomtömeg megőrzése, az E és C vitamin, valamint a szőlő és zöldtea polifenolok a sejtvédelem érdekében hatnak. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatók meg. 2 kg 4293 Ft.
Royal Canin Mini Mature Kistestű kutyáknak 8 éves kortól. Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a veseműködést, a fehérjetartalom (27%) az izomtömeg megőrzése, az E és C vitamin, valamint a szőlő és zöldtea polifenolok a sejtvédelem érdekében hatnak. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatók meg. 8 kg 13722 Ft.
Royal Canin Mini Mature Kistestű kutyáknak 8 éves kortól. Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a veseműködést, a fehérjetartalom (27%) az izomtömeg megőrzése, az E és C vitamin, valamint a szőlő és zöldtea polifenolok a sejtvédelem érdekében hatnak. Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő. Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatók meg. 800 gr 2144 Ft.
Royal Canin Mini Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 1 kg 2405 Ft.
Royal Canin Mini Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 8,5 kg 15480 Ft.
Royal Canin Mini Starter A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt. Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig. 3 kg 6918 Ft.
Royal Canin Mini Sterilised Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, kis tesű fajtákba tartozó kutyák számára vagy tíz hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára. A Mini Sterilised segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválasztott napi adagnak és a megemelt feérjeszintet (30 %), alacsony zsírtartalmat (13 %) és az L-karnitint kombináló összetételnek köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását. Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között. A kalciummal kelátokat képező összetevőinek köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést. 2 kg 5257 Ft.
Royal Canin Mini Sterilised Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, kis tesű fajtákba tartozó kutyák számára vagy tíz hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára. A Mini Sterilised segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválasztott napi adagnak és a megemelt feérjeszintet (30 %), alacsony zsírtartalmat (13 %) és az L-karnitint kombináló összetételnek köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását. Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között. A kalciummal kelátokat képező összetevőinek köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést. 8 kg 14969 Ft.
Royal Canin Sporting Life Endurance 4800 Magas energiatartalom: Magasszintű zsírsav-tartalommal (30%) rendelkezik a nagyfokú energiaszükséglet kielégítése érdekében, hogy a terhelési időszak alatt fokozatosan a terhelésnek megfelelően maximális teljesítményt nyújthassanak a sport- és munkakutyák. Sport performance+: Az egészség fenntartása a sport és munkakutyák számára elengedhetetlen a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében. A “SPORT PERFORMANCE +” az egyedi összetevők segítenek a porcok egészségének megőrzésében, támogatják az emésztőrendszer egészségét (magas emészthetőségű L.I.P, különleges rostok: MOS, psyllium) és segít semlegesíteni a szabad gyököket a megerősített antioxidáns keveréknek köszönhetően (E-vitamin, lutein, béta-karotin). Összetétel: Dehidratált baromfihús, állati zsiradék, rizs, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, növényi rostok, kókuszolaj, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). 15 kg 19845 Ft.
Royal Canin Starter Mousse 196 gr Ultra lágy mousse az elválasztástól akár 2 hónapos korig. Önmagában, vagy kombinációban a méretmegfelelő starter száraz táppal keverve. Segít a kölyköknek az anyatej után a szilárd táplálék átállására. Alkalmas a vemhesség vége felé és a szoptatás ideje alatt a kellő magas energiaszükséglet kielégítésére. 12 db 5852 Ft.
Royal Canin Urban Life Adult Large Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Élénkség: Az Urban Life Adult táp összetevői és energiaszintje segít a kutyáknak alkalmazkodni az intenzív városi élethez Egy, az agyműködést segítő tápanyagokat tartalmazó táp segít nekik alkalmazkodni minden helyzethez. Könnyen széttörhető tápszemcse: Különleges technológiánknak köszönhetően, az egyedülálló alak, állag és méret teszi a tápszemcsét könnyen törhetővé. Ez teszi könnyen megragadhatóvá és szétroppanthatóvá, mely rágásra ösztönzi a különböző méretű kutyákat. 3 kg 6091 Ft.
Royal Canin Urban Life Adult Large Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Élénkség: Az Urban Life Adult táp összetevői és energiaszintje segít a kutyáknak alkalmazkodni az intenzív városi élethez Egy, az agyműködést segítő tápanyagokat tartalmazó táp segít nekik alkalmazkodni minden helyzethez. Könnyen széttörhető tápszemcse: Különleges technológiánknak köszönhetően, az egyedülálló alak, állag és méret teszi a tápszemcsét könnyen törhetővé. Ez teszi könnyen megragadhatóvá és szétroppanthatóvá, mely rágásra ösztönzi a különböző méretű kutyákat. 9 kg 14691 Ft.
Royal Canin Urban Life Adult Small Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Élénkség: Az Urban Life Adult táp összetevői és energiaszintje segít a kutyáknak alkalmazkodni az intenzív városi élethez Egy, az agyműködést segítő tápanyagokat tartalmazó táp segít nekik alkalmazkodni minden helyzethez. Könnyen széttörhető tápszemcse: Különleges technológiánknak köszönhetően, az egyedülálló alak, állag és méret teszi a tápszemcsét könnyen törhetővé. Ez teszi könnyen megragadhatóvá és szétroppanthatóvá, mely rágásra ösztönzi a különböző méretű kutyákat. Összetétel: kukorica, kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztők, Psyllium maghéj és mag, hidrolizált halfehérje, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 500 gr 1600 Ft.
Royal Canin Urban Life Adult Small Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Élénkség: Az Urban Life Adult táp összetevői és energiaszintje segít a kutyáknak alkalmazkodni az intenzív városi élethez Egy, az agyműködést segítő tápanyagokat tartalmazó táp segít nekik alkalmazkodni minden helyzethez. Könnyen széttörhető tápszemcse: Különleges technológiánknak köszönhetően, az egyedülálló alak, állag és méret teszi a tápszemcsét könnyen törhetővé. Ez teszi könnyen megragadhatóvá és szétroppanthatóvá, mely rágásra ösztönzi a különböző méretű kutyákat. Összetétel: kukorica, kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztők, Psyllium maghéj és mag, hidrolizált halfehérje, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 1,5 kg 3981 Ft.
Royal Canin Urban Life Adult Small Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Élénkség: Az Urban Life Adult táp összetevői és energiaszintje segít a kutyáknak alkalmazkodni az intenzív városi élethez Egy, az agyműködést segítő tápanyagokat tartalmazó táp segít nekik alkalmazkodni minden helyzethez. Könnyen széttörhető tápszemcse: Különleges technológiánknak köszönhetően, az egyedülálló alak, állag és méret teszi a tápszemcsét könnyen törhetővé. Ez teszi könnyen megragadhatóvá és szétroppanthatóvá, mely rágásra ösztönzi a különböző méretű kutyákat. Összetétel: kukorica, kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztők, Psyllium maghéj és mag, hidrolizált halfehérje, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás). Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: 3 kg 6522 Ft.
Royal Canin Urban Life Junior Large Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Egészséges növekedés: A kölyökkutya életének első néhány hónapja meghatározó: a minőségi táplálás nagyon fontos az egészséges jövője érdekében. Az URBAN LIFE JUNIOR tápot úgy alakítottuk ki, hogy az összetevők egyensúlyban legyenek, megfelelve a kölyökkutya magas energiaszükségletének.. Prebiotikumokat és jó minőségű fehérjéket (L.I.P.*) tartalmaz az egészséges emésztés támogatása miatt. 3 kg 6895 Ft.
Royal Canin Urban Life Junior Large Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Egészséges növekedés: A kölyökkutya életének első néhány hónapja meghatározó: a minőségi táplálás nagyon fontos az egészséges jövője érdekében. Az URBAN LIFE JUNIOR tápot úgy alakítottuk ki, hogy az összetevők egyensúlyban legyenek, megfelelve a kölyökkutya magas energiaszükségletének.. Prebiotikumokat és jó minőségű fehérjéket (L.I.P.*) tartalmaz az egészséges emésztés támogatása miatt. 9 kg 16070 Ft.
Royal Canin Urban Life Junior Small Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Egészséges növekedés: A kölyökkutya életének első néhány hónapja meghatározó: a minőségi táplálás nagyon fontos az egészséges jövője érdekében. Az URBAN LIFE JUNIOR tápot úgy alakítottuk ki, hogy az összetevők egyensúlyban legyenek, megfelelve a kölyökkutya magas energiaszükségletének.. Prebiotikumokat és jó minőségű fehérjéket (L.I.P.*) tartalmaz az egészséges emésztés támogatása miatt. Természetes védekezés: Az URBAN LIFE JUNIOR formulája antioxidánsokat tartalmaz kutyád természetes védekezőképességének fejlődésének támogatása érdekében. 500 gr 1713 Ft.
Royal Canin Urban Life Junior Small Az intenzív városi élet támogatása: A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését. Egészséges növekedés: A kölyökkutya életének első néhány hónapja meghatározó: a minőségi táplálás nagyon fontos az egészséges jövője érdekében. Az URBAN LIFE JUNIOR tápot úgy alakítottuk ki, hogy az összetevők egyensúlyban legyenek, megfelelve a kölyökkutya magas energiaszükségletének.. Prebiotikumokat és jó minőségű fehérjéket (L.I.P.*) tartalmaz az egészséges emésztés támogatása miatt. Természetes védekezés: Az URBAN LIFE JUNIOR formulája antioxidánsokat tartalmaz kutyád természetes védekezőképességének fejlődésének támogatása érdekében. 1,5 kg 4095 Ft.
Royal Canin X-Small Adult Kisméretű felnőtt kutyáknak (4 kg-ig) - 10 hónapos kortól 8 évesig Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére. Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak: hosszú élet hajlam a húgyuti betegségekre a szőrzet fokozott gondozást igényel érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek: válogatós étvágy fogkő kialakulása nagy energiaigény A nagyon kis kutyák sajátosságai: nagyon kicsi állkapocs hajlam a keringési rendszer megbetegedésére hajlam a székrekedésre Az X-Small Adult jellemzői: Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását ÖSSZETÉTEL: rizs, hidrolizált baromfihús, kukorica, állati zsírok, kukoricaliszt, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje *, cikória pép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), élesztő, halolaj, fructooligosaccharides. 3 kg 6227 Ft.
Royal Canin X-Small Adult Kisméretű felnőtt kutyáknak (4 kg-ig) - 10 hónapos kortól 8 évesig Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére. Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak: hosszú élet hajlam a húgyuti betegségekre a szőrzet fokozott gondozást igényel érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek: válogatós étvágy fogkő kialakulása nagy energiaigény A nagyon kis kutyák sajátosságai: nagyon kicsi állkapocs hajlam a keringési rendszer megbetegedésére hajlam a székrekedésre Az X-Small Adult jellemzői: Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását ÖSSZETÉTEL: rizs, hidrolizált baromfihús, kukorica, állati zsírok, kukoricaliszt, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje *, cikória pép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), élesztő, halolaj, fructooligosaccharides. 500 gr 1361 Ft.
Royal Canin X-Small Adult Kisméretű felnőtt kutyáknak (4 kg-ig) - 10 hónapos kortól 8 évesig Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére. Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak: hosszú élet hajlam a húgyuti betegségekre a szőrzet fokozott gondozást igényel érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek: válogatós étvágy fogkő kialakulása nagy energiaigény A nagyon kis kutyák sajátosságai: nagyon kicsi állkapocs hajlam a keringési rendszer megbetegedésére hajlam a székrekedésre Az X-Small Adult jellemzői: Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását ÖSSZETÉTEL: rizs, hidrolizált baromfihús, kukorica, állati zsírok, kukoricaliszt, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje *, cikória pép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), élesztő, halolaj, fructooligosaccharides. 1,5 kg 3448 Ft.
Royal Canin X-Small Junior Kisméretű kiskutyáknak (4 kg-ig) - maximum 10 hónapos korig Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére. Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak: hosszú élet hajlam a húgyuti betegségekre a szőrzet fokozott gondozást igényel érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek: válogatós étvágy fogkő kialakulása nagy energiaigény A nagyon kis kutyák sajátosságai: nagyon kicsi állkapocs hajlam a keringési rendszer megbetegedésére hajlam a székrekedésre Az X-Small Junior jellemzői: Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását ÖSSZETÉTEL: Hidrolizált baromfihús, rizs, kukorica, állati zsírok, növényi fehérje *, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), halolaj, fructooligosaccharides, élesztő-kivonat ( mannooligosacharydów forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). 3 kg 6237 Ft.
Royal Canin X-Small Junior Kisméretű kiskutyáknak (4 kg-ig) - maximum 10 hónapos korig Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére. Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak: hosszú élet hajlam a húgyuti betegségekre a szőrzet fokozott gondozást igényel érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek: válogatós étvágy fogkő kialakulása nagy energiaigény A nagyon kis kutyák sajátosságai: nagyon kicsi állkapocs hajlam a keringési rendszer megbetegedésére hajlam a székrekedésre Az X-Small Junior jellemzői: Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását ÖSSZETÉTEL: Hidrolizált baromfihús, rizs, kukorica, állati zsírok, növényi fehérje *, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), halolaj, fructooligosaccharides, élesztő-kivonat ( mannooligosacharydów forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). 500 gr 1361 Ft.
Royal Canin X-Small Junior Kisméretű kiskutyáknak (4 kg-ig) - maximum 10 hónapos korig Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére. Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak: hosszú élet hajlam a húgyuti betegségekre a szőrzet fokozott gondozást igényel érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek: válogatós étvágy fogkő kialakulása nagy energiaigény A nagyon kis kutyák sajátosságai: nagyon kicsi állkapocs hajlam a keringési rendszer megbetegedésére hajlam a székrekedésre Az X-Small Junior jellemzői: Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását ÖSSZETÉTEL: Hidrolizált baromfihús, rizs, kukorica, állati zsírok, növényi fehérje *, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), halolaj, fructooligosaccharides, élesztő-kivonat ( mannooligosacharydów forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). 1,5 kg 3460 Ft.
Royal Canin X-Small Mature +8 A nagyon kistestű - vagyis kifejlett korukban 4 kg-nál kisebb testsúlyú - kutyák a Mini kutyák nagyobb családjába tartoznak. Egészségük megőrzéséhez fontos a kiegyensúlyozott táplálás, a napi háromszori etetés és nem szabad nassolniuk az etetések között! A Royal Canin a kutyák szükségleteire vonatkozó legfrissebb ismeretek és a legújabb tudományos felismerések alapján hozta létre az X-Small termékcsaládot. Egészséges emésztés és bélpasszázs. A tápanyagok egyedülálló kombinációja az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok). A rostok - köztük a Psyllium rostok - kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését. A táp megfelel a válogatós kutyák igényeinek is. Kalciumtartalmának köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést. Ezt a kisméretű tápszemcsét kifejezetten úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a 4 kg-nál kisebb testsúlyú kutyák miniatűr állkapcsához. A táp egyedülálló összetétele segít serkenteni a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó, válogatós kutyák étvágyát is. - elősegíti a szőrzet egészséges állapotának megőrzését - elősegíti a húgyutak egészségének megőrzését - elősegíti a fogak egészségének megőrzését 500 gr 1565 Ft.
Royal Canin X-Small Mature +8 A nagyon kistestű - vagyis kifejlett korukban 4 kg-nál kisebb testsúlyú - kutyák a Mini kutyák nagyobb családjába tartoznak. Egészségük megőrzéséhez fontos a kiegyensúlyozott táplálás, a napi háromszori etetés és nem szabad nassolniuk az etetések között! A Royal Canin a kutyák szükségleteire vonatkozó legfrissebb ismeretek és a legújabb tudományos felismerések alapján hozta létre az X-Small termékcsaládot. Egészséges emésztés és bélpasszázs. A tápanyagok egyedülálló kombinációja az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok). A rostok - köztük a Psyllium rostok - kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését. A táp megfelel a válogatós kutyák igényeinek is. Kalciumtartalmának köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést. Ezt a kisméretű tápszemcsét kifejezetten úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a 4 kg-nál kisebb testsúlyú kutyák miniatűr állkapcsához. A táp egyedülálló összetétele segít serkenteni a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó, válogatós kutyák étvágyát is. - elősegíti a szőrzet egészséges állapotának megőrzését - elősegíti a húgyutak egészségének megőrzését - elősegíti a fogak egészségének megőrzését 1,5 kg 3641 Ft.