HŰTŐRUHÁK

HŰTŐRUHÁK
Termék neve Leírás Ár
Camon hűsítő matrac A Camon hűsítő matrac elengedhetetlen kelléke a forró nyári napoknak. C795/2 (65x50 cm) 7500 Ft.
Camon hűsítő matrac A Camon hűsítő matrac elengedhetetlen kelléke a forró nyári napoknak. C795/4 (96x81 cm) 14500 Ft.
Hűsítő Hám Kutyának A kutya nem csak az ember legjobb barátja, de épp úgy kaphat napszúrást, hőgutát, mint a gazdája, sőt, a bőre is megéghet a tűző napon. Véd a hűtőhámmal kedvencedet is . 60 x 30 cm 5120 Ft.
Hűtő Matrac Támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon. Hűtő hatás testkontaktusban. Hűtés, áram és víz nélkül működik. Több órán át tartó hűtő hatása van. Rövid megszakítás után újra felhasználható. Használható fekhelyen, kennelben vagy autóban. Könnyedén tisztítható, csak törlést igényel. 50*90cm 5200 Ft.
Hűtő Matrac Támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon. Hűtő hatás testkontaktusban. Hűtés, áram és víz nélkül működik. Több órán át tartó hűtő hatása van. Rövid megszakítás után újra felhasználható. Használható fekhelyen, kennelben vagy autóban. Könnyedén tisztítható, csak törlést igényel. 50 x 40cm 3800 Ft.
Quick Cooler Hűsítő matrac A Quick Cooler a kutyája lehűtésére kialakított speciális matrac, a meleg nyári napokon. A matracban hűsítő kristályok vannak, amelyek aktiválás után hűvöset biztosítanak kedvencének. Használati útmutató: A matrac aktiválása: Áztassa hűvös csapvízbe 20-35 percig .Időnként gyengéden gyúrja meg a matracot, ezzel aktiválva azt. A hűsítő kristályok áztatás során tágulni kezdenek , és géles állagúvá válnak. A maximális idő leteltével mindenképpen vegye ki a vízből. Nem szabad hagyni hogy az eredeti méretnél több mint 50%-al nagyobbra táguljon , mert az anyaga kirepedezhet. Áztatás leteltével csavarja ki gyengéden és hagyja megszáradni. A hűsítő kristályok fel fogják szívni a maradék nedvességet a matrac külsejéről ami végül 1-1,5 cm vastag lesz. A matrac száradás után használható. A hűsítőhatás fokozására rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe, de használat előtt győződjön meg arról , hogy a matrac szoba hőmérsékletű. Tisztítás: Szükség esetén kézzel mosható szappan nélkül. Mosógépbe szárítógépbe tisztítani TILOS 75 x 48 cm 9560 Ft.
Quick Cooler Hűsítő matrac A Quick Cooler a kutyája lehűtésére kialakított speciális matrac, a meleg nyári napokon. A matracban hűsítő kristályok vannak, amelyek aktiválás után hűvöset biztosítanak kedvencének. Használati útmutató: A matrac aktiválása: Áztassa hűvös csapvízbe 20-35 percig .Időnként gyengéden gyúrja meg a matracot, ezzel aktiválva azt. A hűsítő kristályok áztatás során tágulni kezdenek , és géles állagúvá válnak. A maximális idő leteltével mindenképpen vegye ki a vízből. Nem szabad hagyni hogy az eredeti méretnél több mint 50%-al nagyobbra táguljon , mert az anyaga kirepedezhet. Áztatás leteltével csavarja ki gyengéden és hagyja megszáradni. A hűsítő kristályok fel fogják szívni a maradék nedvességet a matrac külsejéről ami végül 1-1,5 cm vastag lesz. A matrac száradás után használható. A hűsítőhatás fokozására rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe, de használat előtt győződjön meg arról , hogy a matrac szoba hőmérsékletű. Tisztítás: Szükség esetén kézzel mosható szappan nélkül. Mosógépbe szárítógépbe tisztítani TILOS 100 x 72 cm 15620 Ft.
Quick Cooler Hűsítő matrac A Quick Cooler a kutyája lehűtésére kialakított speciális matrac, a meleg nyári napokon. A matracban hűsítő kristályok vannak, amelyek aktiválás után hűvöset biztosítanak kedvencének. Használati útmutató: A matrac aktiválása: Áztassa hűvös csapvízbe 20-35 percig .Időnként gyengéden gyúrja meg a matracot, ezzel aktiválva azt. A hűsítő kristályok áztatás során tágulni kezdenek , és géles állagúvá válnak. A maximális idő leteltével mindenképpen vegye ki a vízből. Nem szabad hagyni hogy az eredeti méretnél több mint 50%-al nagyobbra táguljon , mert az anyaga kirepedezhet. Áztatás leteltével csavarja ki gyengéden és hagyja megszáradni. A hűsítő kristályok fel fogják szívni a maradék nedvességet a matrac külsejéről ami végül 1-1,5 cm vastag lesz. A matrac száradás után használható. A hűsítőhatás fokozására rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe, de használat előtt győződjön meg arról , hogy a matrac szoba hőmérsékletű. Tisztítás: Szükség esetén kézzel mosható szappan nélkül. Mosógépbe szárítógépbe tisztítani TILOS 51 x 36 cm 5850 Ft.
TRX28685 Hűtő Matrac Hűtő Matrac 40*50cm, Kék támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon hűtő hatás testkontaktusban hűtés, áram és víz nélkül működik több órán át tartó hűtő hatása van rövid megszakítás után újra felhasználható használható fekhelyen, kennelben vagy autóban könnyedén tisztítható, csak törlést igényel 40 x 50cm 3890 Ft.
TRX28685 Hűtő Matrac Hűtő Matrac 40*50cm, Kék támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon hűtő hatás testkontaktusban hűtés, áram és víz nélkül működik több órán át tartó hűtő hatása van rövid megszakítás után újra felhasználható használható fekhelyen, kennelben vagy autóban könnyedén tisztítható, csak törlést igényel 90 x 50 cm 5198 Ft.
TRX28697 Hűsítő matrac zöld Trixie Cooling Mat hűsítő matrac – Kutyák, macskák testhőmérsékletének szabályozásában segítő hűtő párna. A Trixie Cooling Mat hűtőpárna egy speciális hűtő zselét tartalmaz, mely akkor fejti ki hatását, ha a kutya ráfekszik. A kutya súlya "aktiválja" a hűtő hatást, mely kb. 10 C fokot jelent Légzőszervi problémákkal küzdő (francia vagy angol bulldog) avagy hosszúszőrű lakásban tartott fajtáknak sokat segíthet a komfortérzetén, esetenként megelőzhető vele kedvencünk szervezetének túlhevülése. A Trixie Cooling Mat Small hűsítő matrac egy hőre zseléssé váló, hűtő hatású anyaggal van töltve, így minden külön beavatkozás nélkül hűti az arra ráfekvő állatot. Használata nem igényel sem hideg vizet, sem elektromos áramot. 50 x 40 cm 3460 Ft.