ROVARÖLŐSZER


Termék neve Leírás Ár
FLEE HÁZTARTÁSI BOLHA ELLENI SPRAY 400ML Menekülj Spray egy növényvédőszer-mentes és környezetbarát bolha spray, amely ideális otthon. Gyors intézkedés menekülni spray elpusztítja a kifejlett bolhákat, petéiket és lárvák. Bimeda Menekülj permetező gyorsan véget vet minden bolhásságának otthonában. Egy szagtalan, nem rovarölő bolha spray, tudományosan bizonyított, hogy jelentősen csökkenti a poratka allergének, így az emberi és pet szenvedőknek. Eltávolításával poratka, allergiás reakciók és tünetek nyugodt. 1 db 4490.00 Ft.
Insecticide 2000 Pumpás Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban. Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen. Minősítése: szabadforgalmú irtószer Hatóanyaga: 0,17% permetrin, + 0,07% biorezmetrin.Használati utasítás Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb.) irtására Használat előtt alaposan fel kell rázni! A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó,- és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló,- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet. A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! Tárolás: eredeti csomagolásban, fénytől védve 0 Co feletti hőmérsékleten. 250 ml 1357.00 Ft.
Insecticide 2000 Pumpás Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban. Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen. Minősítése: szabadforgalmú irtószer Hatóanyaga: 0,17% permetrin, + 0,07% biorezmetrin.Használati utasítás Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb.) irtására Használat előtt alaposan fel kell rázni! A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó,- és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló,- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet. A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! Tárolás: eredeti csomagolásban, fénytől védve 0 Co feletti hőmérsékleten. 500 ml 2906.00 Ft.
Insecticide 2000 Pumpás Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban. Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen. Minősítése: szabadforgalmú irtószer Hatóanyaga: 0,17% permetrin, + 0,07% biorezmetrin.Használati utasítás Zárt térben rejtett életmódú rovarok (pl csótány, ágyi poloska, hangya, ezüstös pikkelyke, ruhamoly, bolha stb.) irtására Használat előtt alaposan fel kell rázni! A rovarirtó szórófejét forgatással nyissuk ki és a pisztollyal a finom ködpermetet a rovarok búvó,- és tartózkodási helyeire célzottan juttassuk ki úgy, hogy a felület egyenletesen kissé nedves legyen. A flakont a kezelendő felülettől kb. 30 cm távolságra tartsuk. Csótányok irtásakor a szeméttároló, mosogató, mosdókagyló, fürdőkád, WC környékét, ágyi poloska irtásakor a padló,- és falréseket, ajtórepedéseket, ágyneműtartót és a képek hátoldalát kezeljük. Egyéb rovarok megjelenésekor azok előfordulási helyeit permetezzük. Ruhamoly irtásakor a szekrény és a fiók belső felületére juttassuk a permetlevet. A rovarirtó permet a felületeken nyomot nem hagy. A permettel érintkezve a rovarok 2-3 héten keresztül folyamatosan elpusztulnak. Amennyiben továbbra is rovarok előfordulását észleljük, úgy a kezelést ismételjük meg. Figyelmeztetés: Ügyeljünk arra, hogy a permet élelmiszerre, evőeszközre, gyermekjátékra ne kerüljön. Permetezés után meleg szappanos vízzel kezet kell mosni. Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Gyermekek az irtószert nem kezelhetik! Tárolás: eredeti csomagolásban, fénytől védve 0 Co feletti hőmérsékleten. 1 l 4685.00 Ft.
Insecticide 2000 utántöltő Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban. Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen. Minősítése: szabadforgalmú irtószer Hatóanyaga: 0,17% permetrin, + 0,07% biorezmetrin 500 ml 2757.00 Ft.
Insecticide 2000 utántöltő Új tartós hatású rovarölőszer a háztartásban, vendéglátóiparban, élelmiszeriparban. Gyors hatás a rovarok, pl. hangyák, csótányok, ágyi poloska, ezüstös pikkelyke, svábbogarak, molyok, tetvek, bolhák, kullancsok stb. ellen. Emberre és állatokra a szakszerű alkalmazás mellett veszélytelen. Minősítése: szabadforgalmú irtószer Hatóanyaga: 0,17% permetrin, + 0,07% biorezmetrin 1 liter 4395.00 Ft.
PIRET MIX VÉDJE KEDVENCEIT.Bolha, kullancs.Alkalmazása kutyáknál: A szőr növekedésével ellentétes irányba fújja be a kutya teljes testfelületét, amíg a szőrzet a bőr felületig át nem nedvesedik. A kezelést 4-5 naponta meg kell ismételni. 2 hónapos életkortól használható. Az állatok tartózkodási helyének kezelése is szükséges az újrafertőzések elkerülésére. Díszmadarak kezelésére: Madár óvantag (Argas Columbarum, vörös madártetű, Dermanissus gallinae, rühatka Cnemidocoptes laevis, tollmoly, tolltetű Columbicola columbae) írtására. Fiókák kezelése is szükséges (tojófészkek, odvak, repedék, stb.) az újrafertőzés elkerülésére. Higítatlan állapotban a tollra ellenkező irányba permetezzük, szórjuk. 500 ml szórófejes 3800.00 Ft.
PIRET MIX VÉDJE KEDVENCEIT.Bolha, kullancs.Alkalmazása kutyáknál: A szőr növekedésével ellentétes irányba fújja be a kutya teljes testfelületét, amíg a szőrzet a bőr felületig át nem nedvesedik. A kezelést 4-5 naponta meg kell ismételni. 2 hónapos életkortól használható. Az állatok tartózkodási helyének kezelése is szükséges az újrafertőzések elkerülésére. Díszmadarak kezelésére: Madár óvantag (Argas Columbarum, vörös madártetű, Dermanissus gallinae, rühatka Cnemidocoptes laevis, tollmoly, tolltetű Columbicola columbae) írtására. Fiókák kezelése is szükséges (tojófészkek, odvak, repedék, stb.) az újrafertőzés elkerülésére. Higítatlan állapotban a tollra ellenkező irányba permetezzük, szórjuk. 200 ml spray 2400.00 Ft.
PIRET MIX VÉDJE KEDVENCEIT.Bolha, kullancs.Alkalmazása kutyáknál: A szőr növekedésével ellentétes irányba fújja be a kutya teljes testfelületét, amíg a szőrzet a bőr felületig át nem nedvesedik. A kezelést 4-5 naponta meg kell ismételni. 2 hónapos életkortól használható. Az állatok tartózkodási helyének kezelése is szükséges az újrafertőzések elkerülésére. Díszmadarak kezelésére: Madár óvantag (Argas Columbarum, vörös madártetű, Dermanissus gallinae, rühatka Cnemidocoptes laevis, tollmoly, tolltetű Columbicola columbae) írtására. Fiókák kezelése is szükséges (tojófészkek, odvak, repedék, stb.) az újrafertőzés elkerülésére. Higítatlan állapotban a tollra ellenkező irányba permetezzük, szórjuk. 100 gr por 1500.00 Ft.
Piretrin Extra 100 gr Zárt térben, rejtett életmódú rovarok, csótányok, hangya, ágyi poloska, stb. irtására, a bolha, tetű, kullancs stb. elpusztítására, valamint ezek megtelepedésének a megelőzésére. Piretrin extra Szabadforgalmú rovarirtó porozószer Összetétel: Természetes piretrin: 0,05 g Permetrin: 0,20 g Vivő- és adalékanyagok ad: 100,00 g Javallat: Zárt térben, rejtett életmódú rovarok, csótányok, hangya, ágyi poloska, stb. irtására, a bolha, tetű, kullancs stb. elpusztítására, valamint ezek megtelepedésének a megelőzésére . Alkalmazás: A porzószert vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire és vonulási útjainak környékére, azok tartózkodási helyére kell kiszórni. Szükség esetén a porozást 2-3 hetenként meg kell ismételni. 1 m2 felületre 5-10 gramm porzószer szükséges. Figyelmeztetés: Élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó. Letakaratlan élelmiszer, ivó- és evőedények közelében nem szabad felhasználni. A készítmény méhekre, halakra veszélyes. Gyermekek elől elzárva tartandó! Munkavédelmi óvórendszabály: A készítmény használata után bő, szappanos vízzel kezet kell mosni. Környezetvédelmi előírás: A porzószer maradékát a természetbe kijuttatni tilos. Tárolás: Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös fénytől védett helyen. Eltarthatóság: A gyártástól számított 2 év. 1 db 650.00 Ft.