DOOGLO


Termék neve Leírás Ár
Dogloo Indigo Large Mi teszi egyedivé a Dogloo kutya-kunyhót ? Az esztétikus forma? A könnyen tisztántartható praktikus felépítés? A DOGLOO az egyetlen, amely- az űrtechnikából ismert- nitrogén szi- getelőhabbal kitöltött műanyag lemezekből készül! Ettől válik erőssé, rendkívül hőszige- teltté és ugyanakkor ultrakönnyűvé. Ez a ma- gas technológiai szintű műanyag tökéletes megoldás kutyaházak készítésére. Sima felü- lete jól tisztítható, nem szívja magába a ned- vességet és a kellemetlen szagokat, nem csá- bítja a kutyákat rágcsálásra. A DOGLOO termékek- védjegyzett eljárás alapján- három három rétegű, nem mérgező burkolattal készülnek. A külső és belső erősített lemezek között helyezkedik el a parányi nitrogén buborékokkal telített szigetelő hab. Ennek kö- szönhetően válhat kedvenceink otthona menedékké az időjárás viszontagságai elől. A DOGLOO termékeket vizsgálta és minősítette: California Institute of Electronics and Material Science. A vizsgálatot vezette: Dr L. Berger. A vizsgálat megállapította, hogy a DOGLOO kunyhók hőszigetelése típustól függően két- A hőszigetelés többszörösen jobb, mint más műanya- goké, és kimagas- lóan jobb mint a fáé. szer, illetve négyszer hatásosabb a közönséges műanyagból készülteknél.kutyatömeg 34 kg-ig 111 x 86 x 66 cm 60312.00 Ft.
Dogloo Indigo Medium Az esztétikus forma? A könnyen tisztántartható praktikus felépítés? A DOGLOO az egyetlen, amely- az űrtechnikából ismert- nitrogén szi- getelőhabbal kitöltött műanyag lemezekből készül! Ettől válik erőssé, rendkívül hőszigeteltté és ugyanakkor ultrakönnyűvé. Ez a magas technológiai szintű műanyag tökéletes megoldás kutyaházak készítésére. Sima felülete jól tisztítható, nem szívja magába a ned- vességet és a kellemetlen szagokat, nem csábítja a kutyákat rágcsálásra. A DOGLOO termékek- védjegyzett eljárás alapján három rétegű, nem mérgező burkolattal készülnek. A külső és belső erősített lemezek között helyezkedik el a parányi nitrogén buborékokkal telített szigetelő hab. Ennek köszönhetően válhat kedvenceink otthona menedékké az időjárás viszontagságai elől. A DOGLOO termékeket vizsgálta és minősítette: California Institute of Electronics and Material Science. A vizsgálatot vezette: Dr L. Berger. A vizsgálat megállapította, hogy a DOGLOO kunyhók hőszigetelése típustól függően többszörösen jobb, mint más műanyagoké, és kimagaslóan jobb mint a fáé, illetve négyszer hatásosabb a közönséges műanyagból készülteknél. 95x77x58 cm 55833.00 Ft.
Dogloo Indigo X-Large kutyatömeg 60 kg-ig 131 x 100 x 76 cm 63438.00 Ft.
Dogloo Small Az esztétikus forma? A könnyen tisztántartható praktikus felépítés? A DOGLOO az egyetlen, amely- az űrtechnikából ismert- nitrogén szi- getelőhabbal kitöltött műanyag lemezekből készül! Ettől válik erőssé, rendkívül hőszigeteltté és ugyanakkor ultrakönnyűvé. Ez a magas technológiai szintű műanyag tökéletes megoldás kutyaházak készítésére. Sima felülete jól tisztítható, nem szívja magába a ned- vességet és a kellemetlen szagokat, nem csábítja a kutyákat rágcsálásra. A DOGLOO termékek- védjegyzett eljárás alapján három rétegű, nem mérgező burkolattal készülnek. A külső és belső erősített lemezek között helyezkedik el a parányi nitrogén buborékokkal telített szigetelő hab. Ennek köszönhetően válhat kedvenceink otthona menedékké az időjárás viszontagságai elől. A DOGLOO termékeket vizsgálta és minősítette: California Institute of Electronics and Material Science. A vizsgálatot vezette: Dr L. Berger. A vizsgálat megállapította, hogy a DOGLOO kunyhók hőszigetelése típustól függően többszörösen jobb, mint más műanyagoké, és kimagaslóan jobb mint a fáé, illetve négyszer hatásosabb a közönséges műanyagból készülteknél. 66x64x47 cm 50000.00 Ft.