AUTOMATA ETETŐ, ITATÓ


Termék neve Leírás Ár
Fresh Flow Deluxe vízkeringetős önitató 3 L Műanyag automata vízadagoló, macska és kutya számára. Friss folyóvízzel látja el kedvencét. Krém színben. 3 l-es tartállyal. Műanyag kivitel. Friss folyóvízzel látja el kedvencét. Csökkenti a rossz szagokat és biztosítja az optimális ízhatást. Gazdagítja a vizet oxigénnel a keringetés által. Mivel a vizet keringeti, ezért hűti is egyúttal. Az aktívszén szűrő biztosítja a jobb vízminőséget. Csendes működés, alkalmas olyan háziállatoknak is, amelyek érzékenyek a zajra. Fekete 9500.00 Ft.
Fresh Flow Deluxe vízkeringetős önitató 3 L Műanyag automata vízadagoló, macska és kutya számára. Friss folyóvízzel látja el kedvencét. Krém színben. 3 l-es tartállyal. Műanyag kivitel. Friss folyóvízzel látja el kedvencét. Csökkenti a rossz szagokat és biztosítja az optimális ízhatást. Gazdagítja a vizet oxigénnel a keringetés által. Mivel a vizet keringeti, ezért hűti is egyúttal. Az aktívszén szűrő biztosítja a jobb vízminőséget. Csendes működés, alkalmas olyan háziállatoknak is, amelyek érzékenyek a zajra. Fehér 11500.00 Ft.
Le Bistro automata etető szürke Programozható automata etető kutyáknak és macskáknak extra nagy eledeltartállyal, melyben max. 2,25 kg száraz eledelt lehet elhelyezni. Könnyedén tisztítható, színe: szürke. A praktikus Le Bistro automata etető épp úgy alkalmas kutyák, mint macskák részére. Extra nagy eledeltartályába max. 2,25 kg száraztáp önthető. A Le Bistro optimális etetéseket garantál a mindenkori időpontok beprogramozásának köszönhetően. Naponta max. 3 etetési időpont programozható be. Étkezésenként egyedileg beállíthatók az egyes etetési mennyiségek is. Az etető programozása könnyen megérthető. Az etető automata tisztítása problémamentes és nagyon egyszerű. A Le Bistro automata etető jellemzői: Macskáknak és kutyáknak is alkalmas Extra nagy eledeltartállyal max. 2,25 kg szárazeledelhez Mérete: 35 x 37 x 25 cm Naponta max. 3 etetési időpont állítható be Az eledel mennyisége min. 60 / max. 480 ml között egyedileg, minden étkezéshez külön beállítható A szárazeledel betöltése egyszerű a levehető fedélnek köszönhetően Átlátszó tartály az eledelmennyiség jobb kontrollálhatósága érdekében Egyszerűen programozható, LCD-kijelzővel ellátott Könnyen tisztítható Szárazeledelhez való Színe: szürke Szíveskedjen figyelembe venni: Az automata etető üzemeléséhez D mono 1,5 V-os elemekre van szükség (3 db), amelyeket a szállítmány nem tartalmaz. 1 db 24900.00 Ft.
Le Bistro automata önetető Az amerikai Le Bistro automata önetetőt napi háromszori etetésre lehet beprogramozni, megszabva, hogy mikor, mennyi eledelt adagoljon kedvencének. Microban antimikrobiális védelemmel! Mi is az a Microban antimikrobiális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. A Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A MicrobanŽ védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! 1 db 24900.00 Ft.
Petmate Fresh Flow vízszűrő önitatóhoz (2 db/ csomag) 1 csomag 1560.00 Ft.
Petmate Le Bistro önetető Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! large 11900.00 Ft.
Petmate Le Bistro önetető Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! medium 8970.00 Ft.
Petmate Le Bistro önetető Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! small (2,3 Kg tárolására) 6800.00 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! Large 15 l 11990.00 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! medium 10,4 l 8990.00 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! small 3,8 l 7200.00 Ft.
TRX24462 Automata Itató 1 L Műanyag kék fehér színben kapható. Két alternatíva: -bugyborékoló vízsugárral vagy csendesen mozgó vízsugár lehetséges. Filter biztosítja a jobb vízminőséget. Alacsony zajszint és szabályozható szivattyú auto-stop alacsony elektromos áram fogyasztása. 1 db 7700.00 Ft.
TRX24761 Etető és itató Automata 0,6 l 1 db 650.00 Ft.
TRX24762 Etető és itató Automata 1,5 l fehér 1450.00 Ft.
TRX24762 Etető és itató Automata 1,5 l fekete 1450.00 Ft.
TRX24762 Etető és itató Automata 1,5 l kék 1450.00 Ft.