BELCANDO


Termék neve Leírás Ár
Belcando bárányhús burgonyával és áfonyával 300 gr 6 db 3832.00 Ft.
Belcando bárányhús burgonyával és áfonyával 300 gr 1 db 644.00 Ft.
Belcando bárányhús burgonyával és áfonyával 125 gr BELCANDO bárányhús burgonyával és tőzegáfonyával 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. 1 db 445.00 Ft.
Belcando bárányhús burgonyával és áfonyával 125 gr BELCANDO bárányhús burgonyával és tőzegáfonyával 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. 6 db 2670.00 Ft.
Belcando csirkehús rizzsel, cukkinivel és sárgarépával 300 gr 6 db 3832.00 Ft.
Belcando csirkehús rizzsel, cukkinivel és sárgarépával 300 gr 1 db 644.00 Ft.
Belcando csirkehús rizzsel, sárgarépával és cukkínivel 125 gr BELCANDO csirkehús rizzsel, sárgarépával és cukkínivel 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Minőségi garancia: A BELCANDO FINEST SELECTION kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült. 1 db 445.00 Ft.
Belcando csirkehús rizzsel, sárgarépával és cukkínivel 125 gr BELCANDO csirkehús rizzsel, sárgarépával és cukkínivel 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Minőségi garancia: A BELCANDO FINEST SELECTION kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült. 6 db 2670.00 Ft.
Belcando kacsahús rizzsel és áfonyával 300 gr 6 db 3832.00 Ft.
Belcando kacsahús rizzsel és áfonyával 300 gr 1 db 644.00 Ft.
Belcando kacsahús rizzsel és vörös áfonyával 125 gr BELCANDOŽ kacsahús rizzsel és vörös áfonyával 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDOŽ FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Minőségi garancia: A BELCANDOŽ FINEST SELECTION kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült. 1 db 445.00 Ft.
Belcando kacsahús rizzsel és vörös áfonyával 125 gr BELCANDOŽ kacsahús rizzsel és vörös áfonyával 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDOŽ FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. Minőségi garancia: A BELCANDOŽ FINEST SELECTION kutyaeledel gondosan és kíméletesen feldolgozott természetes termékekből, aroma, színező- és tartósítószerek használata nélkül készült. 6 db 2670.00 Ft.
Belcando marhahús nokedlivel és cukkinivel 300 gr 6 db 3832.00 Ft.
Belcando marhahús nokedlivel és cukkinivel 300 gr 1 db 644.00 Ft.
Belcando marhahús nokedlivel és cukkínivel 125 gr BELCANDO marhahús nokedlivel és cukkínivel 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. 1 db 445.00 Ft.
Belcando marhahús nokedlivel és cukkínivel 125 gr BELCANDO marhahús nokedlivel és cukkínivel 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. 6 db 2670.00 Ft.
Belcando vadhús kölessel és vörös áfonyával 125 gr BELCANDO vadhús kölessel és vörös áfonyával 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. 1 db 445.00 Ft.
Belcando vadhús kölessel és vörös áfonyával 125 gr BELCANDO vadhús kölessel és vörös áfonyával 125 gr-os kutyaeledel Kiváló receptúrák egy etetési méretben csomagolva. Szaftos, finom hozzávalókkal ízesített, kíméletesen főzött hús, tasakba kiporciózva. A hidegen sajtolt bogáncsolaj létfontosságú telítetlen zsírsavakat ad hozzá. A BELCANDO FINEST SELECTION rendkívüli ízletességének és hasznosíthatóságának köszönhetően kiváló az érzékeny és válogatós kutyáknak. 6 db 2670.00 Ft.
Belcando vadhús kölessel és vörös áfonyával 300 gr 6 db 3832.00 Ft.
Belcando vadhús kölessel és vörös áfonyával 300 gr 1 db 644.00 Ft.