HŰTŐRUHÁK


Termék neve Leírás Ár
Hűsítő Hám Kutyának A kutya nem csak az ember legjobb barátja, de épp úgy kaphat napszúrást, hőgutát, mint a gazdája, sőt, a bőre is megéghet a tűző napon. Véd a hűtőhámmal kedvencedet is . 60 x 30 cm 5120.00 Ft.
Hűtő Matrac Támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon. Hűtő hatás testkontaktusban. Hűtés, áram és víz nélkül működik. Több órán át tartó hűtő hatása van. Rövid megszakítás után újra felhasználható. Használható fekhelyen, kennelben vagy autóban. Könnyedén tisztítható, csak törlést igényel. 50*90cm 5200.00 Ft.
Hűtő Matrac Támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon. Hűtő hatás testkontaktusban. Hűtés, áram és víz nélkül működik. Több órán át tartó hűtő hatása van. Rövid megszakítás után újra felhasználható. Használható fekhelyen, kennelben vagy autóban. Könnyedén tisztítható, csak törlést igényel. 50 x 40cm 3800.00 Ft.
Quick Cooler Hűsítő matrac A Quick Cooler a kutyája lehűtésére kialakított speciális matrac, a meleg nyári napokon. A matracban hűsítő kristályok vannak, amelyek aktiválás után hűvöset biztosítanak kedvencének. Használati útmutató: A matrac aktiválása: Áztassa hűvös csapvízbe 20-35 percig .Időnként gyengéden gyúrja meg a matracot, ezzel aktiválva azt. A hűsítő kristályok áztatás során tágulni kezdenek , és géles állagúvá válnak. A maximális idő leteltével mindenképpen vegye ki a vízből. Nem szabad hagyni hogy az eredeti méretnél több mint 50%-al nagyobbra táguljon , mert az anyaga kirepedezhet. Áztatás leteltével csavarja ki gyengéden és hagyja megszáradni. A hűsítő kristályok fel fogják szívni a maradék nedvességet a matrac külsejéről ami végül 1-1,5 cm vastag lesz. A matrac száradás után használható. A hűsítőhatás fokozására rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe, de használat előtt győződjön meg arról , hogy a matrac szoba hőmérsékletű. Tisztítás: Szükség esetén kézzel mosható szappan nélkül. Mosógépbe szárítógépbe tisztítani TILOS 75 x 48 cm 9560.00 Ft.
Quick Cooler Hűsítő matrac A Quick Cooler a kutyája lehűtésére kialakított speciális matrac, a meleg nyári napokon. A matracban hűsítő kristályok vannak, amelyek aktiválás után hűvöset biztosítanak kedvencének. Használati útmutató: A matrac aktiválása: Áztassa hűvös csapvízbe 20-35 percig .Időnként gyengéden gyúrja meg a matracot, ezzel aktiválva azt. A hűsítő kristályok áztatás során tágulni kezdenek , és géles állagúvá válnak. A maximális idő leteltével mindenképpen vegye ki a vízből. Nem szabad hagyni hogy az eredeti méretnél több mint 50%-al nagyobbra táguljon , mert az anyaga kirepedezhet. Áztatás leteltével csavarja ki gyengéden és hagyja megszáradni. A hűsítő kristályok fel fogják szívni a maradék nedvességet a matrac külsejéről ami végül 1-1,5 cm vastag lesz. A matrac száradás után használható. A hűsítőhatás fokozására rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe, de használat előtt győződjön meg arról , hogy a matrac szoba hőmérsékletű. Tisztítás: Szükség esetén kézzel mosható szappan nélkül. Mosógépbe szárítógépbe tisztítani TILOS 100 x 72 cm 15620.00 Ft.
Quick Cooler Hűsítő matrac A Quick Cooler a kutyája lehűtésére kialakított speciális matrac, a meleg nyári napokon. A matracban hűsítő kristályok vannak, amelyek aktiválás után hűvöset biztosítanak kedvencének. Használati útmutató: A matrac aktiválása: Áztassa hűvös csapvízbe 20-35 percig .Időnként gyengéden gyúrja meg a matracot, ezzel aktiválva azt. A hűsítő kristályok áztatás során tágulni kezdenek , és géles állagúvá válnak. A maximális idő leteltével mindenképpen vegye ki a vízből. Nem szabad hagyni hogy az eredeti méretnél több mint 50%-al nagyobbra táguljon , mert az anyaga kirepedezhet. Áztatás leteltével csavarja ki gyengéden és hagyja megszáradni. A hűsítő kristályok fel fogják szívni a maradék nedvességet a matrac külsejéről ami végül 1-1,5 cm vastag lesz. A matrac száradás után használható. A hűsítőhatás fokozására rövid időre helyezze a hűtőszekrénybe, de használat előtt győződjön meg arról , hogy a matrac szoba hőmérsékletű. Tisztítás: Szükség esetén kézzel mosható szappan nélkül. Mosógépbe szárítógépbe tisztítani TILOS 51 x 36 cm 5850.00 Ft.
TRX28685 Hűtő Matrac Hűtő Matrac 40*50cm, Kék támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon hűtő hatás testkontaktusban hűtés, áram és víz nélkül működik több órán át tartó hűtő hatása van rövid megszakítás után újra felhasználható használható fekhelyen, kennelben vagy autóban könnyedén tisztítható, csak törlést igényel 40 x 50cm 3890.00 Ft.
TRX28685 Hűtő Matrac Hűtő Matrac 40*50cm, Kék támogatja a testhőmérséklet szabályozását meleg napokon hűtő hatás testkontaktusban hűtés, áram és víz nélkül működik több órán át tartó hűtő hatása van rövid megszakítás után újra felhasználható használható fekhelyen, kennelben vagy autóban könnyedén tisztítható, csak törlést igényel 90 x 50 cm 5198.00 Ft.