Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szalámi Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szalámi Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok ACANA ANIMONDA APPLAWS BEST CHOICE BEWI CAT CARNILOVE CAT VITAL CHICOPEE DARLING EGYÉB SZÁRAZTÁPOK EUKANUBA FRISKIES FUN CAT HAPPY CAT HILLS IAMS JOSERA KITEKAT LEONARDO N & D GRAIN FREE N & D LOW GRAIN NATURES PROTECTION NUTRILOVE ORIJEN PURINA CAT CHOW PURINA ONE ROYAL CANIN TROVET WHISKAS Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - EUKANUBA

Nyomtatható verzió
 

Eukanuba Cat Adult Sterilised / Weight Control

Csökkentett zsírtartaloma és az L-karnitin hozzáadása segíti a zsírégetés felpörgetését és a szervezet saját zsírraktárainak redukálását. Így az Eukanuba Sterilised/Weight Control Adult tartósan használható a súlycsökkentés érdekében.

Az össz-fehérjetartalom több mint 87%-a állati fehérje, ami hozzájárul a sovány izomzat felépítéséhez. A vitalitást és macskája jólétét az antioxidánsokat szállító E-vitamin hozzáadása támogatja, mely segít az immunrendszer erősítésében. A macska jóléte szempontjából nagy jelentőséggel bír a harmonikus emésztés, ennek érdekében az eledel speciális prebiotikumokat - mint FOS - és rostanyagokat tartalmaz. Emellett a szárított répaszeletek is támogatják a hatékony tápanyagfelvételt. A csekély magnéziumtartalom segít a húgyutak egészségének megőrzésében. Az omega-3 & -6 zsírsavak optimális aránya javíthatja a bőr és a szőrzet egészségét, ami macskájának csodálatos külsőt kölcsönöz.

Az Eukanuba Sterilised/Weight Control Adult eledelben lévő ásványi anyagok és kalcium a csontok erősségét támogatják. A speciális krokettforma elősegíti a foglepedék rágás közbeni lekoptatását. Ez az ízletes eledel teljesen eltekint a tartósítószerek, aromák és színezőanyagok felhasználásától!

Az Eukanuba Sterilised/Weight Control Adult jellemzői:

Teljes értékű eledel 1 év feletti, túlsúllyal küzdő, felnőtt macskáknak
Tartós súlycsökkentéshez és az ideális súly megtartásához
100% teljes értékű és kiegyensúlyozott: ideálisan hozzáigazítva a speciális igényekhez
Súly-management: a csökkentett zsírrészarány és az L-karnitin serkenti a zsírégetést és a szervezet saját zsírraktárainak leépítését
87% állati fehérje: az össz-fehérjetartalomból, optimális értékesítés, sovány izomzat felépítése és megtartása
38% hústartalom: csirke a legkiválóbb minőségben, mint fő összetevő
Vitalitás: az immunrendszer és a szervezet védekezőképességének erősítése értékes, E-vitaminból származó antioxidánsokkal

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1980 Ft., 1500 Ft.
 

Eukanuba Cat Adult Hairball Control

100% komplett & ideálisan igényekhez igazított száraztáp 1 év feletti macskáknak a szőrlabdaképződés csökkentésére, speciális rostkeverékkel a szőrszálak bélrendszeren való kíméletes áthaladására.

Az Eukanuba Hairball Control Adult tökéletesen a szükségletekhez igazított és 100% komplett macskaeledel, mely ideálisan alkalmas 1 év feletti, házban lakó macskáknak. Különösen a szőrzetváltás idején hajlamosak a macskák a szőrlabdaképződésre, mivel a lenyelt szőrszálak nem tudnak természetes úton végighaladni az emésztőrendszerben.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 6980 Ft., 5700 Ft.
 • 400 gr, 1980 Ft., 1470 Ft.
 

Eukanuba Cat Adult Healthy Digestion

100% komplett & kiegyensúlyozott száraztáp 1 év feletti, érzékeny emésztésű macskáknak, könnyen emészthető összetevőkkel, mint bárány & rizs, FOS & speciális rostanyagok, a bőr & szőrzet egészségéért.

Az Eukanuba Healthy Digestion Adult optimálisan a macskák szükségleteihez igazított és 100% komplett szárazeledelt kínál, melyet állatorvosokkal együttműködve fejlesztettek ki érzékeny emésztésű, táplálékérzékeny macskáknak. Az eledel receptúrája könnyen emészthető összetevőkből készül - mint a bárány és a rizs - ezzel nyugtatva az érzékeny gyomrot.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 6950 Ft., 5200 Ft.
 • 400 gr, 1690 Ft., 1300 Ft.
 

Eukanuba Cat Adult Top Condition 1+

100% teljes értékű & kiegyensúlyozott szárazeledel 1 év feletti macskáknak, 91% állati fehérje, sok csirke & pulyka, támogatja az emésztést & húgyutakat, a vitalitást, a bőr és szőrzet egészségét.

Az Eukanuba Top Condition 1+ Adult optimálisan a szükségletekhez igazított és 100% komplett macskaeledelt kínál. Ezt az eledelt állatorvosokkal együttműködve fejlesztették ki, speciálisan az 1 év feletti macskák igényei szerint. Az össz-fehérjetartalom 91%-a csirkéből és pulykából álló állati fehérje, amit a macskák optimálisan tudnak értékesíteni és hozzájárul a sovány izomzat felépítéséhez.

Kiszerelések:
 • 10 kg, 20099 Ft., 15700 Ft.
 • 2 kg, 6399 Ft., 4700 Ft.
 • 400 gr, 1570 Ft., 1200 Ft.
 

Eukanuba Cat Top Condition 7+ Mature / Senior

100% teljes értékű & kiegyensúlyozott szárazeledel 7 év feletti macskáknak; 91% állati fehérje, sok csirke & pulyka, támogatja az emésztést & húgyutakat, a vitalitást, a bőr és szőrzet egészségét.

Az Eukanuba Top Condition 7+ Mature / Senior optimálisan a szükségletekhez igazított és 100% komplett és kiegyensúlyozott macskaeledel, melyet állatorvosokkal együttműködve fejlesztették ki, speciálisan a 7 év feletti macskák igényei szerint. A korosodással változik a macska anyagcsere- és immunfunkciója, s vele együtt változik a tápanyagszükséglet is

Kiszerelések:
 • 2 kg, 7120 Ft., 5500 Ft.
 

Eukanuba Start Kitten Healthy

100% teljes értékű, ízletes szárazeledel 1-12 hónapos, növekedésben lévő kölyökmacskáknak az agy, immunrendszer, látás egészséges fejlődésért, DHA- & prebiotikum-tartalommal.

Az Eukanuba Healthy Start Kitten ideálisan a szükségletekhez igazított és 100% komplett macskaeledel növekedésben lévő macskáknak. Ez az állatorvosokkal együttműködve kifejlesztett eledel lefedi az 1-12 hónapos kiscica teljes táplálékigényét. Kis kedvence ideális fejlődése szempontjából nagy jelentőséggel bír az összetevők magas minőségi színvonala és a tökéletesen megfelelő tápanyagérték.

Kiszerelések:
 • 10 kg, 22399 Ft., 17550 Ft.
 • 2 kg, 6999 Ft., 5200 Ft.
 • 400 gr, 1948 Ft., 1300 Ft.