PURINA CAT CHOW

PURINA CAT CHOW
Termék neve Leírás Ár
Cat Chow Adult csirke & pulyka A Cat Chow Adult csirke & pulyka komplett és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító macskaeledel, kedvence teljeskörű egészségvédelmének szolgálatában. A jól emészthető, kiváló minőségű fehérjék különleges ízt kölcsönöznek a macskaeledelnek, amelynek egyik macska sem tud ellenállni. Kifejlesztése azt a célt szolgálta, hogy egy év feletti felnőtt macskák tápanyag- és energiaszükségletét fedezze. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult csirke & pulyka A Cat Chow Adult csirke & pulyka komplett és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító macskaeledel, kedvence teljeskörű egészségvédelmének szolgálatában. A jól emészthető, kiváló minőségű fehérjék különleges ízt kölcsönöznek a macskaeledelnek, amelynek egyik macska sem tud ellenállni. Kifejlesztése azt a célt szolgálta, hogy egy év feletti felnőtt macskák tápanyag- és energiaszükségletét fedezze. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. 15 kg 12298 Ft.
Cat Chow Adult feline 3 IN 1 -Védelem a szőrlabdák ellen -Húgyutak védelme -Fogak védelme 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult feline 3 IN 1 -Védelem a szőrlabdák ellen -Húgyutak védelme -Fogak védelme 15 kg 15658 Ft.
Cat Chow Adult lazac & tonhal A Cat Chow Adult lazac & tonhal a Purinától komplett és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító macskaeledel, kedvence teljeskörű egészségvédelmének szolgálatában. A jól emészthető, kiváló minőségű fehérjék különleges ízt kölcsönöznek a macskaeledelnek, amelynek egyik macska sem tud ellenállni. Kifejlesztése azt a célt szolgálta, hogy egy év feletti felnőtt macskák tápanyag- és energiaszükségletét fedezze. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak egészséges bőrről és fényes szőrzetről gondoskodnak. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. Ezáltal sokkal ritkábban kell cserélni a macskaalmot. A termék legfontosabb tulajdonságai: Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott. Teljesértékű táp. Állati eredetű fehérjékben gazdag. Válogatott tápanyagokból készül, kiváló íze van. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult lazac & tonhal A Cat Chow Adult lazac & tonhal a Purinától komplett és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító macskaeledel, kedvence teljeskörű egészségvédelmének szolgálatában. A jól emészthető, kiváló minőségű fehérjék különleges ízt kölcsönöznek a macskaeledelnek, amelynek egyik macska sem tud ellenállni. Kifejlesztése azt a célt szolgálta, hogy egy év feletti felnőtt macskák tápanyag- és energiaszükségletét fedezze. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak egészséges bőrről és fényes szőrzetről gondoskodnak. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. Ezáltal sokkal ritkábban kell cserélni a macskaalmot. A termék legfontosabb tulajdonságai: Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott. Teljesértékű táp. Állati eredetű fehérjékben gazdag. Válogatott tápanyagokból készül, kiváló íze van. 15 kg 15658 Ft.
Cat Chow Adult Sensitive Teljes értékű és kiegyensúlyozott éllateledel, normál aktivitású, különösen ajánlott érzékeny emésztésű vagy finnyás macskáknak. A Purina Cat Chow Sensitive egyedülálló természetes gyógynövény-keveréket tartalmaz, hogy segítse az érzékeny bélrendszerű macskák emésztését. Teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára. Összetétel: Gabonafélék*, hús és állati származékok (hús 14%), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, zöldségek* (szárított cikória gyökér 2%, sárgarépa 1,3%, spenót 1,3%, zöldborsó 1,3%), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok (szárított cukorrépa apríték 2,7%, petrezselyem 0,4%), élesztők, ásványi anyagok. Természetes összeevők. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult Sensitive Teljes értékű és kiegyensúlyozott éllateledel, normál aktivitású, különösen ajánlott érzékeny emésztésű vagy finnyás macskáknak. A Purina Cat Chow Sensitive egyedülálló természetes gyógynövény-keveréket tartalmaz, hogy segítse az érzékeny bélrendszerű macskák emésztését. Teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára. Összetétel: Gabonafélék*, hús és állati származékok (hús 14%), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, zöldségek* (szárított cikória gyökér 2%, sárgarépa 1,3%, spenót 1,3%, zöldborsó 1,3%), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok (szárított cukorrépa apríték 2,7%, petrezselyem 0,4%), élesztők, ásványi anyagok. Természetes összeevők. 15 kg 15658 Ft.
Cat Chow Adult Special Care Hairball Control A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control macskaeledelt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy csökkentsék a szőrlabdák képződését. A macskák bundájuk ápolása közben gyakran lenyelik a szőrt, s ez a gyomorban szőrlabdák képződéséhez vezethet. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control teljesértékű macskaeledel, amelynek kiváló íze van és természetes módon lép fel a szőrlabdák kialakulása ellen. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control-ban található természetes növényi rostok megkönnyítik a lenyelt szőr emésztési rendszerben történő végigjutását, így azután ez a széklettel kiválasztódik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. A termék legfontosabb tulajdonságai: Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott. Csökkenti a szőrlabdák képződését és elősegíti a belek egészségét. Speziálisan olyan macskáknak, amelyek túlnyomórészt benn tartózkodnak. Teljesértékű táp. 15 kg 15658 Ft.
Cat Chow Adult Special Care Hairball Control A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control macskaeledelt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy csökkentsék a szőrlabdák képződését. A macskák bundájuk ápolása közben gyakran lenyelik a szőrt, s ez a gyomorban szőrlabdák képződéséhez vezethet. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control teljesértékű macskaeledel, amelynek kiváló íze van és természetes módon lép fel a szőrlabdák kialakulása ellen. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control-ban található természetes növényi rostok megkönnyítik a lenyelt szőr emésztési rendszerben történő végigjutását, így azután ez a széklettel kiválasztódik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. A termék legfontosabb tulajdonságai: Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott. Csökkenti a szőrlabdák képződését és elősegíti a belek egészségét. Speziálisan olyan macskáknak, amelyek túlnyomórészt benn tartózkodnak. Teljesértékű táp. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult Special Care Sterilised A Cat Chow Adult Special Care Sterilised eledelt speciálisan ivartalanított macskáknak fejlesztették ki, mivel a kasztrált és sterilizált macskák szükségletei megváltoznak. Ivartalanítás előtt a macskák anyagcseréjükhöz megközelítőleg állandó energiatartalmú étkezést igényelnek. Annyit esznek, amennyi étel fedezi energiaszükségletüket. Ivartalanítás után megszűnik ez a temészetes szabályozási folyamat - a macska többet eszik, mint amire szüksége van, s ez könnyedén vezethet túlsúlyhoz. Már az ivartalanítás után 48 órával 20 %-kal emelkedik macskája táplálékfelvétele, miközben egyidejűleg mintegy 30 %-kal csökken energiaszükséglete. A csökkentett szénhidrát-tartalom a vércukorszint enyhe megemelkedéséhez vezethet, és ezáltal elkerülhető az idő előtti éhségérzet kialakulása. Sterilizált macskáknál - különösen a túlsúlyosaknál - gyakrabban képződnek húgykövek, mivel általában kevesebbet isznak és ezáltal kevesebb vizeletet adnak le. Ellenőrzött ásványianyag-bevitel útján a vizelet pH értékét megfelelően alacsony szinten lehet tartani, és ez hozzájárul a húgyutak egészségének megőrzéséhez. A magas értékű fehérje-tartalom segíthet az izmok felépítésében ill. azok megtartásában. 15 kg 15658 Ft.
Cat Chow Adult Special Care Sterilised A Cat Chow Adult Special Care Sterilised eledelt speciálisan ivartalanított macskáknak fejlesztették ki, mivel a kasztrált és sterilizált macskák szükségletei megváltoznak. Ivartalanítás előtt a macskák anyagcseréjükhöz megközelítőleg állandó energiatartalmú étkezést igényelnek. Annyit esznek, amennyi étel fedezi energiaszükségletüket. Ivartalanítás után megszűnik ez a temészetes szabályozási folyamat - a macska többet eszik, mint amire szüksége van, s ez könnyedén vezethet túlsúlyhoz. Már az ivartalanítás után 48 órával 20 %-kal emelkedik macskája táplálékfelvétele, miközben egyidejűleg mintegy 30 %-kal csökken energiaszükséglete. A csökkentett szénhidrát-tartalom a vércukorszint enyhe megemelkedéséhez vezethet, és ezáltal elkerülhető az idő előtti éhségérzet kialakulása. Sterilizált macskáknál - különösen a túlsúlyosaknál - gyakrabban képződnek húgykövek, mivel általában kevesebbet isznak és ezáltal kevesebb vizeletet adnak le. Ellenőrzött ásványianyag-bevitel útján a vizelet pH értékét megfelelően alacsony szinten lehet tartani, és ez hozzájárul a húgyutak egészségének megőrzéséhez. A magas értékű fehérje-tartalom segíthet az izmok felépítésében ill. azok megtartásában. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health A Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health különösen olyan macskák számára javasolt, amelyek vizeletelválasztó rendszerük tekintetében fokozot érzékenységgel bírnak. A Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health a benne található speciális ásványi anyagok segítségével csökkenti a vizeletkiválasztó rendszerre háruló leépítési folyamatokat, s ezáltal táplálkozás-fiziológiai úton tehermentesíti a veséket és a vizeletkiválasztó szerveket. Az idősebb korú ill. bizonyos genetikai problémákkal küzdő macskák hajlamosak a húgyutak és a vese gyulladásos megbetegedéseire. A recept speciálisan az ezzel a gonddal összefüggő különleges táplálkozási igényekhez igazodik - az ásványi anyagok kiegyensúlyozott étkezést biztosító elegyével, ami által a vizelet pH értéke ellenőrizhetővé válik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health A Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health különösen olyan macskák számára javasolt, amelyek vizeletelválasztó rendszerük tekintetében fokozot érzékenységgel bírnak. A Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health a benne található speciális ásványi anyagok segítségével csökkenti a vizeletkiválasztó rendszerre háruló leépítési folyamatokat, s ezáltal táplálkozás-fiziológiai úton tehermentesíti a veséket és a vizeletkiválasztó szerveket. Az idősebb korú ill. bizonyos genetikai problémákkal küzdő macskák hajlamosak a húgyutak és a vese gyulladásos megbetegedéseire. A recept speciálisan az ezzel a gonddal összefüggő különleges táplálkozási igényekhez igazodik - az ásványi anyagok kiegyensúlyozott étkezést biztosító elegyével, ami által a vizelet pH értéke ellenőrizhetővé válik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. 15 kg 15658 Ft.
Cat Chow Kitten csirke A Cat Chow Kitten csirke macskaeledel a növekedésben lévő kiscicák, valamint a vemhes és szoptatós macskák igényeihez igazodik. Ezeknek a macskáknak különösen magas az energia-, fehérje-, ásványianyag-, nyomelem- és vitaminszükséglete. A Cat Chow Kitten csirke biztosítja macskájának az egészséges növekedéshez és a normális fejlődéshez szükséges energiát és tápanyagokat. Még a krokettek is optimális méretűek, s ezzel igazodnak a növekedésben lévő cicák álkapcsának méretéhez és könnyű rágást tesznek lehetővé. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. Emellet még DHA-t (dokozahexaénsav) is tartalmaz a macskatáp, amely az egészséges szellemi fejlődést segíti elő. A termék legfontosabb tulajdonságai: Kiscicáknak ajánlott 4 hetestől 12 hónapos korig. Vemhes és szoptatós macskák számára is javasolt. Teljesértékű táp. Dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz. E-vitamint tartalmaz. Állati eredetű fehérjékben gazdag. 1,5 kg 2633 Ft.
Cat Chow Kitten csirke A Cat Chow Kitten csirke macskaeledel a növekedésben lévő kiscicák, valamint a vemhes és szoptatós macskák igényeihez igazodik. Ezeknek a macskáknak különösen magas az energia-, fehérje-, ásványianyag-, nyomelem- és vitaminszükséglete. A Cat Chow Kitten csirke biztosítja macskájának az egészséges növekedéshez és a normális fejlődéshez szükséges energiát és tápanyagokat. Még a krokettek is optimális méretűek, s ezzel igazodnak a növekedésben lévő cicák álkapcsának méretéhez és könnyű rágást tesznek lehetővé. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. Emellet még DHA-t (dokozahexaénsav) is tartalmaz a macskatáp, amely az egészséges szellemi fejlődést segíti elő. A termék legfontosabb tulajdonságai: Kiscicáknak ajánlott 4 hetestől 12 hónapos korig. Vemhes és szoptatós macskák számára is javasolt. Teljesértékű táp. Dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz. E-vitamint tartalmaz. Állati eredetű fehérjékben gazdag. 15 kg 15950 Ft.