BEWI DOG

BEWI DOG
Termék neve Leírás Ár
Cani Age tabletta A CaniAge tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása az öregedéssel együttjáró problémákra ismert: A Vitis szőlőmagliszt különösen gazdag bioflavonoidokban (OPC's=oligomerprocianid). A szőlőmagban lévő hatóanyag komplexek a leghatásosabb természetes anyagok közé tartoznak a testben lévő ''szabad gyökök '' semlegesítésére és a sejtöregedés lassítására . Fehér májvirág (büdöske) kivonat különösen gazdag luteinban és zeaxantinban. Ezek a karotinoidok fontosak a szem egészségéért. Az öregkorral fellépő lutein hiány mint lényeges rizikófaktor szerepel az öregkori szemlencse homály (szürkehályog) kialakulásában A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) gyulladásgátlóak és segítenek lebontani a magas koleszterin és vérzsír értékeket. Az E vitaminnak fontos szerepe van, mint ''sejtvédő'' vitaminnak és egyben oxidáció ellenes hatásának köszönhetően , a szervezetet érő stresszterhelés bekorlátozásában. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniAge etetését javasoljuk: Kistestű fajtáknál 8 éves kor felett. Közepes méretű fajtáknál 6 éves kortól . Nagytestű fajtáknál 4 éves kortól. Nagy fizikai terhelésnek kitett kutyáknak. Összetétel: Vitis szőlőmagliszt, szárított baromfihús, halolaj koncentrátum, tejsavópor, cellulóz, fehér májvirág (büdöske=Tagetes erecta) virágkivonat , sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárítotthal, magnéziumsztearát. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta CaniImmun mindezek álltal az oltások hatását támogatja A CaniImmun tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. 60 db 8170 Ft.
Cani Age tabletta A CaniAge tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása az öregedéssel együttjáró problémákra ismert: A Vitis szőlőmagliszt különösen gazdag bioflavonoidokban (OPC's=oligomerprocianid). A szőlőmagban lévő hatóanyag komplexek a leghatásosabb természetes anyagok közé tartoznak a testben lévő ''szabad gyökök '' semlegesítésére és a sejtöregedés lassítására . Fehér májvirág (büdöske) kivonat különösen gazdag luteinban és zeaxantinban. Ezek a karotinoidok fontosak a szem egészségéért. Az öregkorral fellépő lutein hiány mint lényeges rizikófaktor szerepel az öregkori szemlencse homály (szürkehályog) kialakulásában A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) gyulladásgátlóak és segítenek lebontani a magas koleszterin és vérzsír értékeket. Az E vitaminnak fontos szerepe van, mint ''sejtvédő'' vitaminnak és egyben oxidáció ellenes hatásának köszönhetően , a szervezetet érő stresszterhelés bekorlátozásában. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniAge etetését javasoljuk: Kistestű fajtáknál 8 éves kor felett. Közepes méretű fajtáknál 6 éves kortól . Nagytestű fajtáknál 4 éves kortól. Nagy fizikai terhelésnek kitett kutyáknak. Összetétel: Vitis szőlőmagliszt, szárított baromfihús, halolaj koncentrátum, tejsavópor, cellulóz, fehér májvirág (büdöske=Tagetes erecta) virágkivonat , sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárítotthal, magnéziumsztearát. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta CaniImmun mindezek álltal az oltások hatását támogatja A CaniImmun tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. 120 db 13008 Ft.
Cani Agil tabletta CaniAgil tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét , amelyek támogató hatása a kötőszövetek működésére, a porcokra és az izületekre ismert: A fagyasztással szárított új-zélandi zöldkarélyú kagyló (Perna canaliculus) egy természetes együttesét alkotja fehérjéknek, szénhidrátoknak, zsíroknak, kelált ásványianyagoknak, enzimeknek, nukleinsavaknak és főként glikos-aminoglikánnak (''GAG'') A porcoknak és kötőszöveteknek központilag építőköveket szállít. Mennyisége a CaniAgil-ban:15% = 0,6 g/10 kg testtömegenként a CaniAgil ajánlott adagolása esetében. Az Omega-3 zsírsavak(C 22:6 DHA és C 20:5 EPA)melyek hidegvizű halakból származnak, jótékony hatással vannak a gyulladt izületi problémákra. Az ördögkaromgyökérnek a mozgásszervekre kifejtett támogató és gyulladáscsillapító hatása ismert és a porcsejtek anyagcseréjére is stabilizálólag hat. A C-vitamin fontos a kollagén felépítéséhez. (kötőszövet) E vitamin támogatja a sejtanyagcserét és a kötőszöveteket. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. CaniAgil etetése ajánlott: Növendék kutyáknál , különösen nagytestű fajtáknál. Mozgásszervi degenerációkkal rendelkező kutyák esetében. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 30,0 %; Nyerszsír 11,0 %; Nyersrost 6,5 %; Nyershamu 15,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: C vitamin 2.750 mg E vitamin 5.500 mg Összetétel: Kagylókivonat:(Perna canaliculus)fagyasztással szárítva, Szárított baromfihús, Tejsavópor, Kálciumkarbonát, Halolajkoncentrátum, Cellulóz, Sörélesztő, Spenót, Szárított teljestojás, Szárított máj, Ördögkarom gyökér, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid 120 db 15125 Ft.
Cani Agil tabletta CaniAgil tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét , amelyek támogató hatása a kötőszövetek működésére, a porcokra és az izületekre ismert: A fagyasztással szárított új-zélandi zöldkarélyú kagyló (Perna canaliculus) egy természetes együttesét alkotja fehérjéknek, szénhidrátoknak, zsíroknak, kelált ásványianyagoknak, enzimeknek, nukleinsavaknak és főként glikos-aminoglikánnak (''GAG'') A porcoknak és kötőszöveteknek központilag építőköveket szállít. Mennyisége a CaniAgil-ban:15% = 0,6 g/10 kg testtömegenként a CaniAgil ajánlott adagolása esetében. Az Omega-3 zsírsavak(C 22:6 DHA és C 20:5 EPA)melyek hidegvizű halakból származnak, jótékony hatással vannak a gyulladt izületi problémákra. Az ördögkaromgyökérnek a mozgásszervekre kifejtett támogató és gyulladáscsillapító hatása ismert és a porcsejtek anyagcseréjére is stabilizálólag hat. A C-vitamin fontos a kollagén felépítéséhez. (kötőszövet) E vitamin támogatja a sejtanyagcserét és a kötőszöveteket. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. CaniAgil etetése ajánlott: Növendék kutyáknál , különösen nagytestű fajtáknál. Mozgásszervi degenerációkkal rendelkező kutyák esetében. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 30,0 %; Nyerszsír 11,0 %; Nyersrost 6,5 %; Nyershamu 15,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: C vitamin 2.750 mg E vitamin 5.500 mg Összetétel: Kagylókivonat:(Perna canaliculus)fagyasztással szárítva, Szárított baromfihús, Tejsavópor, Kálciumkarbonát, Halolajkoncentrátum, Cellulóz, Sörélesztő, Spenót, Szárított teljestojás, Szárított máj, Ördögkarom gyökér, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid 60 db 9489 Ft.
Cani Agil tabletta CaniAgil tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét , amelyek támogató hatása a kötőszövetek működésére, a porcokra és az izületekre ismert: A fagyasztással szárított új-zélandi zöldkarélyú kagyló (Perna canaliculus) egy természetes együttesét alkotja fehérjéknek, szénhidrátoknak, zsíroknak, kelált ásványianyagoknak, enzimeknek, nukleinsavaknak és főként glikos-aminoglikánnak (''GAG'') A porcoknak és kötőszöveteknek központilag építőköveket szállít. Mennyisége a CaniAgil-ban:15% = 0,6 g/10 kg testtömegenként a CaniAgil ajánlott adagolása esetében. Az Omega-3 zsírsavak(C 22:6 DHA és C 20:5 EPA)melyek hidegvizű halakból származnak, jótékony hatással vannak a gyulladt izületi problémákra. Az ördögkaromgyökérnek a mozgásszervekre kifejtett támogató és gyulladáscsillapító hatása ismert és a porcsejtek anyagcseréjére is stabilizálólag hat. A C-vitamin fontos a kollagén felépítéséhez. (kötőszövet) E vitamin támogatja a sejtanyagcserét és a kötőszöveteket. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. CaniAgil etetése ajánlott: Növendék kutyáknál , különösen nagytestű fajtáknál. Mozgásszervi degenerációkkal rendelkező kutyák esetében. Beltartalmi anyagok: Nyersfehérje 30,0 %; Nyerszsír 11,0 %; Nyersrost 6,5 %; Nyershamu 15,0 % Természetes antioxidánsal: természetes eredetű , erősen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin ) Adalékanyagok kg-onként: C vitamin 2.750 mg E vitamin 5.500 mg Összetétel: Kagylókivonat:(Perna canaliculus)fagyasztással szárítva, Szárított baromfihús, Tejsavópor, Kálciumkarbonát, Halolajkoncentrátum, Cellulóz, Sörélesztő, Spenót, Szárított teljestojás, Szárított máj, Ördögkarom gyökér, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid 225 db 22689 Ft.
Cani Derm tabletta Használati terület: A CaniDerm tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása a bőr és szőrtakaró egészséges mivoltára és minőségére régóta ismert: A nagy koncentrációban adott biotin a bőr, a szőr és a karmok minőségére hat, továbbá ez a vitamin az érzékeny talppárnák esetén is ajánlott. A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) pozitív hatással vannak a gyulladásos bőrproblémák és allergiás bőrreakciók esetén . Az aminósav-cinkkelát egy szerves cinkforrás, optimális bio-forrásból. A cink elősegíti a pigmentációt és segíti bőr és szőrproblémák, mint például a dermatozis leküzdését. A sörélesztő különösen gazdag természetes B vitaminokban és aminosavakban. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esscenciális aminósavakban. A CaniDerm etetése javasolt: Fénytelen , száraz szőr. Bőrgyulladás és izgatott bőr esetén. Allergikus bőrproblémákra. Szőr töredezettség és vedlési problémákra Talppárna problémák esetén A CaniDerm tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják, akár jutalomfalatként is adható. Ahhoz, hogy a CaniDerm valóban kifejthesse hatását, etetése legalább 4-6 héten keresztül javasolt. Összetétel: Sörélesztő, Halolaj koncentrátum, Szárított baromfihús, Tejsavópor, cellulóz, Szárított teljestojás, Szárított máj, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid, Ez a kiegészítő táplálék a teljesértékű táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetően, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethető. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta 60 db 8623 Ft.
Cani Derm tabletta Használati terület: A CaniDerm tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása a bőr és szőrtakaró egészséges mivoltára és minőségére régóta ismert: A nagy koncentrációban adott biotin a bőr, a szőr és a karmok minőségére hat, továbbá ez a vitamin az érzékeny talppárnák esetén is ajánlott. A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) pozitív hatással vannak a gyulladásos bőrproblémák és allergiás bőrreakciók esetén . Az aminósav-cinkkelát egy szerves cinkforrás, optimális bio-forrásból. A cink elősegíti a pigmentációt és segíti bőr és szőrproblémák, mint például a dermatozis leküzdését. A sörélesztő különösen gazdag természetes B vitaminokban és aminosavakban. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esscenciális aminósavakban. A CaniDerm etetése javasolt: Fénytelen , száraz szőr. Bőrgyulladás és izgatott bőr esetén. Allergikus bőrproblémákra. Szőr töredezettség és vedlési problémákra Talppárna problémák esetén A CaniDerm tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják, akár jutalomfalatként is adható. Ahhoz, hogy a CaniDerm valóban kifejthesse hatását, etetése legalább 4-6 héten keresztül javasolt. Összetétel: Sörélesztő, Halolaj koncentrátum, Szárított baromfihús, Tejsavópor, cellulóz, Szárított teljestojás, Szárított máj, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid, Ez a kiegészítő táplálék a teljesértékű táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetően, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethető. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta 120 db 13613 Ft.
Cani Derm tabletta Használati terület: A CaniDerm tabletta olyan természetes tápanyagokkal egészíti ki a kutya szükségletét, amelyek pozitív hatása a bőr és szőrtakaró egészséges mivoltára és minőségére régóta ismert: A nagy koncentrációban adott biotin a bőr, a szőr és a karmok minőségére hat, továbbá ez a vitamin az érzékeny talppárnák esetén is ajánlott. A hidegvízű halakból származó Omega-3 zsírsavak (C 22:6 DHA u. C 20:5 EPA) pozitív hatással vannak a gyulladásos bőrproblémák és allergiás bőrreakciók esetén . Az aminósav-cinkkelát egy szerves cinkforrás, optimális bio-forrásból. A cink elősegíti a pigmentációt és segíti bőr és szőrproblémák, mint például a dermatozis leküzdését. A sörélesztő különösen gazdag természetes B vitaminokban és aminosavakban. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esscenciális aminósavakban. A CaniDerm etetése javasolt: Fénytelen , száraz szőr. Bőrgyulladás és izgatott bőr esetén. Allergikus bőrproblémákra. Szőr töredezettség és vedlési problémákra Talppárna problémák esetén A CaniDerm tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják, akár jutalomfalatként is adható. Ahhoz, hogy a CaniDerm valóban kifejthesse hatását, etetése legalább 4-6 héten keresztül javasolt. Összetétel: Sörélesztő, Halolaj koncentrátum, Szárított baromfihús, Tejsavópor, cellulóz, Szárított teljestojás, Szárított máj, Kovasav, Szárított hal, Magnéziumsztearát, Vasoxid, Ez a kiegészítő táplálék a teljesértékű táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetően, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethető. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta 225 db 20572 Ft.
Cani Fiber tabletta A CaniFiber célirányosan egészíti ki a kutya szükségletét a ballasztanyagok kiegyensúlyozott kombinációjával , melyek emésztés szabályozó és jóllakottság érzésre kifejtett hatása ismert: A réparost kiegyensúlyozott arányban tartalmaz oldódó és nem oldódó ballasztanyagokat és elősegíti a bélműködést. Az almarost pozitív hatással van a bélflórára. A narancsrost a kb. 50 % oldható ballasztanyagainak köszönhetően erősíti a bélflórát. A cellulóz kizárólag oldhatatlan ballasztanyagokat tartalmaz, így megszilárdítja a béltartalmat. Psylium (indiai lándzsás utifű) a vízmegkötő képességének köszönhetően meghosszabbítja a béltartalom áthaladását az emésztőcsatornán, enyhíti a hasmenéses tüneteket, valamint a duzzadó hatása miatt jóllakottság érzését kelti. Az L-karnitin segítőleg hat a testzsírok lebontására és csökkenti a szövetekbe történő zsírraktározást. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniFiber etetése ajánlott: Túlsúlyos kutyák testsúlycsökkentéséhez. Emésztési problémákkal küzdő kutyáknak az emésztés stabilizálásához. Cukorbeteg kutyáknak az etetés utáni vércukorszint emelkedésének csökkentésére. Ha a túlsúlyos kutyák étrendjét kiegészítjük CaniFiberrel, ezzel a takarmány energiatartalmát lecsökkentjük és az emésztőrendszer telítettsége miatt fokozzuk a jólakottság érzését. Normál testtömegű kutyák esetében a CaniFiber segít adlibitum etetéskor is az ideális testsúlyt megőrizni.Emésztési zavaroknál a CaniFiber mint prebiotikum szabályozza a bélflórát és a székletürítés gyakoriságát. Réparost, cellulóz, szárított baromfihús, bio-almarost, narancsrost, tejsavópor, sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, szójaolaj, psylium( indiai lándzsás utifű) magnéziumsztearát, Etetési javaslat: 1/1 adagolásban a súlycsökkentéshez: 5 tabletta / 10 kg testsúly naponta 1/2 adagolás emésztési zavarkra/súlystabilizálásra: 2-3 tabletta / 10 kg testsúly naponta A CaniFiber tablettát a kutyák annyira szívesen fogyasztják, hogy akár jutalomfalatként is adható. A napi adag, a szárazeledel felvétel 10 %-át ne haladja meg és különösen fogyókúra esetén 2-3 alkalomra elosztva adni. A folyamatos szabadon elérhető, friss ivóvíz ellátást biztosítani kell. 60 db 7563 Ft.
Cani Fiber tabletta A CaniFiber célirányosan egészíti ki a kutya szükségletét a ballasztanyagok kiegyensúlyozott kombinációjával , melyek emésztés szabályozó és jóllakottság érzésre kifejtett hatása ismert: A réparost kiegyensúlyozott arányban tartalmaz oldódó és nem oldódó ballasztanyagokat és elősegíti a bélműködést. Az almarost pozitív hatással van a bélflórára. A narancsrost a kb. 50 % oldható ballasztanyagainak köszönhetően erősíti a bélflórát. A cellulóz kizárólag oldhatatlan ballasztanyagokat tartalmaz, így megszilárdítja a béltartalmat. Psylium (indiai lándzsás utifű) a vízmegkötő képességének köszönhetően meghosszabbítja a béltartalom áthaladását az emésztőcsatornán, enyhíti a hasmenéses tüneteket, valamint a duzzadó hatása miatt jóllakottság érzését kelti. Az L-karnitin segítőleg hat a testzsírok lebontására és csökkenti a szövetekbe történő zsírraktározást. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniFiber etetése ajánlott: Túlsúlyos kutyák testsúlycsökkentéséhez. Emésztési problémákkal küzdő kutyáknak az emésztés stabilizálásához. Cukorbeteg kutyáknak az etetés utáni vércukorszint emelkedésének csökkentésére. Ha a túlsúlyos kutyák étrendjét kiegészítjük CaniFiberrel, ezzel a takarmány energiatartalmát lecsökkentjük és az emésztőrendszer telítettsége miatt fokozzuk a jólakottság érzését. Normál testtömegű kutyák esetében a CaniFiber segít adlibitum etetéskor is az ideális testsúlyt megőrizni.Emésztési zavaroknál a CaniFiber mint prebiotikum szabályozza a bélflórát és a székletürítés gyakoriságát. Réparost, cellulóz, szárított baromfihús, bio-almarost, narancsrost, tejsavópor, sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, szójaolaj, psylium( indiai lándzsás utifű) magnéziumsztearát, Etetési javaslat: 1/1 adagolásban a súlycsökkentéshez: 5 tabletta / 10 kg testsúly naponta 1/2 adagolás emésztési zavarkra/súlystabilizálásra: 2-3 tabletta / 10 kg testsúly naponta A CaniFiber tablettát a kutyák annyira szívesen fogyasztják, hogy akár jutalomfalatként is adható. A napi adag, a szárazeledel felvétel 10 %-át ne haladja meg és különösen fogyókúra esetén 2-3 alkalomra elosztva adni. A folyamatos szabadon elérhető, friss ivóvíz ellátást biztosítani kell. 120 db 12102 Ft.
Cani Fiber tabletta A CaniFiber célirányosan egészíti ki a kutya szükségletét a ballasztanyagok kiegyensúlyozott kombinációjával , melyek emésztés szabályozó és jóllakottság érzésre kifejtett hatása ismert: A réparost kiegyensúlyozott arányban tartalmaz oldódó és nem oldódó ballasztanyagokat és elősegíti a bélműködést. Az almarost pozitív hatással van a bélflórára. A narancsrost a kb. 50 % oldható ballasztanyagainak köszönhetően erősíti a bélflórát. A cellulóz kizárólag oldhatatlan ballasztanyagokat tartalmaz, így megszilárdítja a béltartalmat. Psylium (indiai lándzsás utifű) a vízmegkötő képességének köszönhetően meghosszabbítja a béltartalom áthaladását az emésztőcsatornán, enyhíti a hasmenéses tüneteket, valamint a duzzadó hatása miatt jóllakottság érzését kelti. Az L-karnitin segítőleg hat a testzsírok lebontására és csökkenti a szövetekbe történő zsírraktározást. A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminósavakban. A CaniFiber etetése ajánlott: Túlsúlyos kutyák testsúlycsökkentéséhez. Emésztési problémákkal küzdő kutyáknak az emésztés stabilizálásához. Cukorbeteg kutyáknak az etetés utáni vércukorszint emelkedésének csökkentésére. Ha a túlsúlyos kutyák étrendjét kiegészítjük CaniFiberrel, ezzel a takarmány energiatartalmát lecsökkentjük és az emésztőrendszer telítettsége miatt fokozzuk a jólakottság érzését. Normál testtömegű kutyák esetében a CaniFiber segít adlibitum etetéskor is az ideális testsúlyt megőrizni.Emésztési zavaroknál a CaniFiber mint prebiotikum szabályozza a bélflórát és a székletürítés gyakoriságát. Réparost, cellulóz, szárított baromfihús, bio-almarost, narancsrost, tejsavópor, sörélesztő, szárított teljestojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, szójaolaj, psylium( indiai lándzsás utifű) magnéziumsztearát, Etetési javaslat: 1/1 adagolásban a súlycsökkentéshez: 5 tabletta / 10 kg testsúly naponta 1/2 adagolás emésztési zavarkra/súlystabilizálásra: 2-3 tabletta / 10 kg testsúly naponta A CaniFiber tablettát a kutyák annyira szívesen fogyasztják, hogy akár jutalomfalatként is adható. A napi adag, a szárazeledel felvétel 10 %-át ne haladja meg és különösen fogyókúra esetén 2-3 alkalomra elosztva adni. A folyamatos szabadon elérhető, friss ivóvíz ellátást biztosítani kell. 225 db 17396 Ft.
Cani Vital tabletta A Belcando készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek kutyájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Vital a természetes védekezőképesség fokozására szolgál. Aktiválja a test saját immunrendszerét és ezért ajánlott kölyök-és növendékkutyáknak, idősebb kutyáknak, stressznek kitett kutyáknak és érzékeny vagy lábadozó kutyáknak. A Belcando Vital tabletták teljesen természetes forrásból származnak, 60 és 120 darabos kiszerelésben. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta 60 db 6959 Ft.
Cani Vital tabletta A Belcando készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek kutyájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik kutyájának, akár egy jutalomfalat. A Belcando Vital a természetes védekezőképesség fokozására szolgál. Aktiválja a test saját immunrendszerét és ezért ajánlott kölyök-és növendékkutyáknak, idősebb kutyáknak, stressznek kitett kutyáknak és érzékeny vagy lábadozó kutyáknak. A Belcando Vital tabletták teljesen természetes forrásból származnak, 60 és 120 darabos kiszerelésben. Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testömeg naponta 120 db 10741 Ft.