ADVANTAGE

ADVANTAGE
Termék neve Leírás Ár
Advantage Spot on 4kg alatt - alkalmazás után már 12-24 órával a kifejlett bolhák 98-100%-át elpusztítja - hatékony a bolhák fejlődési alakjai ellen is - megázás és fürdetés nem csökkenti hatékonyságát - hosszú szőrű macskákon is alkalmazható - egy hónapig hatékony - egyszerűen alkalmazható. Összetétel: A pipetták Imidacloprid hatóanyagot tartalmaznak, eltérő mennyiségben, az állat testméretének megfelelően. Javallat: Macskák bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésre, illetve a gyógykezelés részeként. Adagolás: A testtömegnek megfelelő pipettát kell használni .4 kg testtömeg alatt: Advantage 40, 4 kg testtömeg fölött: Advantage 80 Alkalmazási útmutató: A biztonsági zárókupakot húzzuk le a pipettáról, fordítsuk meg, nyomjuk rá a végére és csavarva húzzuk le. Ezután a lapockák közötti területen húzzuk szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljék. A pipetta többszöri összenyomásával juttassuk a készítményt a bőrre. Kerüljük a szernek az állat szemébe jutását. A macskán élősködő bolhák 1 napon belül elpusztulnak. Egy kezelés 4 hétig véd a bolha ellen. Mivel a macska környezetében élő fejlődési alakok állandó veszélyt jelentenek az állatra, az optimális megelőzés és gyógykezelés érdekében a kezelést havonta meg kell ismételni. Megázás a szer hatékonyságát nem befolyásolja. Ellenjavallat: 4 hónaposnál fiatalabb macskán ne használjuk. Figyelmeztetés: Legyengült, idős, vemhes vagy szoptató állat kezelése esetén, ha az állat egyéb gyógykezelésben részesül, a kezelés előtt az állatorvossal konzultálni kell. Ha a szer figyelmetlen kezelés következtében az állat vagy ember szájába kerül, mozgászavart, remegést, görcsöket okozhat. Aktív szén adásával a mérgezés tünetei enyhíthetők, melyeket tünetileg kell kezelni. Specifikus antidótum nem ismeretes. Csak külsőleg alkalmazható! A készítmény oldószere egyes anyagokon, pl. műanyagon, bőrön, kárpiton stb. foltot hagyhat Kiszerelés: felhasználásra kész, egyszer használatos pipetta 4 ampulla / doboz 5200 Ft.
Advantage Spot on 4kg alatt - alkalmazás után már 12-24 órával a kifejlett bolhák 98-100%-át elpusztítja - hatékony a bolhák fejlődési alakjai ellen is - megázás és fürdetés nem csökkenti hatékonyságát - hosszú szőrű macskákon is alkalmazható - egy hónapig hatékony - egyszerűen alkalmazható. Összetétel: A pipetták Imidacloprid hatóanyagot tartalmaznak, eltérő mennyiségben, az állat testméretének megfelelően. Javallat: Macskák bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésre, illetve a gyógykezelés részeként. Adagolás: A testtömegnek megfelelő pipettát kell használni .4 kg testtömeg alatt: Advantage 40, 4 kg testtömeg fölött: Advantage 80 Alkalmazási útmutató: A biztonsági zárókupakot húzzuk le a pipettáról, fordítsuk meg, nyomjuk rá a végére és csavarva húzzuk le. Ezután a lapockák közötti területen húzzuk szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljék. A pipetta többszöri összenyomásával juttassuk a készítményt a bőrre. Kerüljük a szernek az állat szemébe jutását. A macskán élősködő bolhák 1 napon belül elpusztulnak. Egy kezelés 4 hétig véd a bolha ellen. Mivel a macska környezetében élő fejlődési alakok állandó veszélyt jelentenek az állatra, az optimális megelőzés és gyógykezelés érdekében a kezelést havonta meg kell ismételni. Megázás a szer hatékonyságát nem befolyásolja. Ellenjavallat: 4 hónaposnál fiatalabb macskán ne használjuk. Figyelmeztetés: Legyengült, idős, vemhes vagy szoptató állat kezelése esetén, ha az állat egyéb gyógykezelésben részesül, a kezelés előtt az állatorvossal konzultálni kell. Ha a szer figyelmetlen kezelés következtében az állat vagy ember szájába kerül, mozgászavart, remegést, görcsöket okozhat. Aktív szén adásával a mérgezés tünetei enyhíthetők, melyeket tünetileg kell kezelni. Specifikus antidótum nem ismeretes. Csak külsőleg alkalmazható! A készítmény oldószere egyes anyagokon, pl. műanyagon, bőrön, kárpiton stb. foltot hagyhat Kiszerelés: felhasználásra kész, egyszer használatos pipetta 1 pipetta 1400 Ft.
Advantage Spot on 80 -as 4-8 kg - alkalmazás után már 12-24 órával a kifejlett bolhák 98-100%-át elpusztítja - hatékony a bolhák fejlődési alakjai ellen is - megázás és fürdetés nem csökkenti hatékonyságát - hosszú szőrű macskákon is alkalmazható - egy hónapig hatékony - egyszerűen alkalmazható. Összetétel: A pipetták Imidacloprid hatóanyagot tartalmaznak, eltérő mennyiségben, az állat testméretének megfelelően. Javallat: Macskák bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésre, illetve a gyógykezelés részeként. Adagolás: A testtömegnek megfelelő pipettát kell használni .4 kg testtömeg alatt: Advantage 40, 4 kg testtömeg fölött: Advantage 80 Alkalmazási útmutató: A biztonsági zárókupakot húzzuk le a pipettáról, fordítsuk meg, nyomjuk rá a végére és csavarva húzzuk le. Ezután a lapockák közötti területen húzzuk szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljék. A pipetta többszöri összenyomásával juttassuk a készítményt a bőrre. Kerüljük a szernek az állat szemébe jutását. A macskán élősködő bolhák 1 napon belül elpusztulnak. Egy kezelés 4 hétig véd a bolha ellen. Mivel a macska környezetében élő fejlődési alakok állandó veszélyt jelentenek az állatra, az optimális megelőzés és gyógykezelés érdekében a kezelést havonta meg kell ismételni. Megázás a szer hatékonyságát nem befolyásolja. Ellenjavallat: 4 hónaposnál fiatalabb macskán ne használjuk. Figyelmeztetés: Legyengült, idős, vemhes vagy szoptató állat kezelése esetén, ha az állat egyéb gyógykezelésben részesül, a kezelés előtt az állatorvossal konzultálni kell. Ha a szer figyelmetlen kezelés következtében az állat vagy ember szájába kerül, mozgászavart, remegést, görcsöket okozhat. Aktív szén adásával a mérgezés tünetei enyhíthetők, melyeket tünetileg kell kezelni. Specifikus antidótum nem ismeretes. Csak külsőleg alkalmazható! A készítmény oldószere egyes anyagokon, pl. műanyagon, bőrön, kárpiton stb. foltot hagyhat Kiszerelés: felhasználásra kész, egyszer használatos pipetta 1 pipetta 1500 Ft.
Advantage Spot on 80 -as 4-8 kg - alkalmazás után már 12-24 órával a kifejlett bolhák 98-100%-át elpusztítja - hatékony a bolhák fejlődési alakjai ellen is - megázás és fürdetés nem csökkenti hatékonyságát - hosszú szőrű macskákon is alkalmazható - egy hónapig hatékony - egyszerűen alkalmazható. Összetétel: A pipetták Imidacloprid hatóanyagot tartalmaznak, eltérő mennyiségben, az állat testméretének megfelelően. Javallat: Macskák bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésre, illetve a gyógykezelés részeként. Adagolás: A testtömegnek megfelelő pipettát kell használni .4 kg testtömeg alatt: Advantage 40, 4 kg testtömeg fölött: Advantage 80 Alkalmazási útmutató: A biztonsági zárókupakot húzzuk le a pipettáról, fordítsuk meg, nyomjuk rá a végére és csavarva húzzuk le. Ezután a lapockák közötti területen húzzuk szét a szőrzetet úgy, hogy a bőr láthatóvá váljék. A pipetta többszöri összenyomásával juttassuk a készítményt a bőrre. Kerüljük a szernek az állat szemébe jutását. A macskán élősködő bolhák 1 napon belül elpusztulnak. Egy kezelés 4 hétig véd a bolha ellen. Mivel a macska környezetében élő fejlődési alakok állandó veszélyt jelentenek az állatra, az optimális megelőzés és gyógykezelés érdekében a kezelést havonta meg kell ismételni. Megázás a szer hatékonyságát nem befolyásolja. Ellenjavallat: 4 hónaposnál fiatalabb macskán ne használjuk. Figyelmeztetés: Legyengült, idős, vemhes vagy szoptató állat kezelése esetén, ha az állat egyéb gyógykezelésben részesül, a kezelés előtt az állatorvossal konzultálni kell. Ha a szer figyelmetlen kezelés következtében az állat vagy ember szájába kerül, mozgászavart, remegést, görcsöket okozhat. Aktív szén adásával a mérgezés tünetei enyhíthetők, melyeket tünetileg kell kezelni. Specifikus antidótum nem ismeretes. Csak külsőleg alkalmazható! A készítmény oldószere egyes anyagokon, pl. műanyagon, bőrön, kárpiton stb. foltot hagyhat Kiszerelés: felhasználásra kész, egyszer használatos pipetta 4 ampulla / doboz 5600 Ft.