KONG JÁTÉKOK

KONG JÁTÉKOK
Termék neve Leírás Ár
Kong Air Squeaker Fetch Stick Teniszlabda anyagával borított rúd, dobókötéllel, három méretben kapható. A hagyományos teniszlabdákkal ellentétben a Kong teniszlabdák kifejezetten kutyáknak készültek, így nem károsítja a kutya fogát (nem tartalmaz üveggyapotot). M 2525 Ft.
Kong Air Squeaker Tennis Ball A KONG AirDog Squeakair Ball két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű Squeakair Ball nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. S ( 3 db ) 1675 Ft.
Kong Air Squeaker Tennis Ball A KONG AirDog Squeakair Ball két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű Squeakair Ball nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. M (3 db) 2013 Ft.
Kong Air Squeaker Tennis Ball A KONG AirDog Squeakair Ball két klasszikus kutyajáték — a teniszlabda és a sípoló játék — ötvözeteként tökéletes visszahozós játék. A tartós, kiváló minőségű Squeakair Ball nem koptatja a kutyája fogát. A normál teniszlabdák dörzsölő hatásával szemben ez a labda speciálisan dörzsmentes kivitelű. L (2db) 1813 Ft.
Kong Aqua (CK2) Kong - Medium Aqua A KONG játék egyedülálló természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát nem mérgező nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. A felmérések azt mutatják hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte. Kiválóan le tudja foglalni kedvencét ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok különböző terápiás trénerek -mint például az unalom-megelőzés a szeparációs szorongás illetve más viselkedési problémák szakértői- által is ajánlottak. A klasszikus KONG öt rágóbarát méretben áll a különböző rágótemperamentummal rendelkező kutyák rendelkezésére. Kiszámíthatatlanul rugalmas vonzereje a kutyák többségét bevonja egy kergetőző "kapd el és rág közepes 3500 Ft.
Kong Aqua Közepes Harang Kötéllel (CK2) A KONG Aqua (korábbi nevén Cool KONG) egy lebegő tulajdonságú visszahozható játék, amely a vízben és a vízparton egyaránt önfeledt szórakozást és mozgást biztosít. A KONG Aqua középső része habbal van kitöltve, amelynek köszönhetően lebeg a vízen, amíg kutyája beúszik érte, hogy visszahozza. 1 db 4113 Ft.
Kong Aqua Nagy Harang Kötéllel (CK1) Ellenálló, átlátszó gumiból készült játékok. A síp a játékban rugalmasan rögzített, így rágás közben sem törik el. 1 db 4988 Ft.
Kong Boysenberry Zoom Groom Fésű ( ZG2) A KONG ZoomGroom a jelenleg kapható kefék közül a legjobb ápoló és samponozó kefe. Mágnesként vonzza a kihullott szőrt, ezenkívül stimulálja a hajszálereket, továbbá természetes olajozóeszközként egészséges bőrt és egészséges bundát biztosít. 1 db 3363 Ft.
Kong Classic Kong Medium M KONG Classic KONG M Medium - Valódi kaucsukgumiból készült, igen rugalmas, jutalomfalattal tölthető speciális kutyajáték közepestestű kutyák részére. 5-15kg testsúlyú felnőtt kutyák számára ajánlott ... 1 db 2438 Ft.
Kong Classic Kong Extra Large XL Speciális gumiból készûlt jutalomfalattal tölthetõ kutyajáték. 25kg feletti kutyák részére.(Dalmata,akita...stb) 1 db 5365 Ft.
Kong Classic Kong Large L KONG Classic KONG L Large - Valódi kaucsukgumiból készült, igen rugalmas, jutalomfalattal tölthető speciális kutyajáték nagytestű kutyák részére. 15-30kg testsúlyú felnőtt kutyák számára ajánlott 1 db 4193 Ft.
Kong Classic Small Kong Small S KONG Classic KONG S Small - Valódi kaucsukgumiból készült, igen rugalmas, jutalomfalattal tölthető speciális kutyajáték kistestű kutyák részére. 1-10kg testsúlyú felnőtt kutyák számára ajánlott 1 db 2240 Ft.
Kong Easy Treat Liver Májas Paszta ( XS1E) Kiválóan le tudja foglalni kedvencét, ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok, különböző terápiás trénerek, mint például az unalom-megelőzés, a szeparációs szorongás, illetve más viselkedési problémák szakértői által is ajánlottak. 226 gr 3063 Ft.
Kong Extreme A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! 100% természetes gumiból készült, ami fejleszti kedvence rágóizomzatát, masszírozza az ínyét, erősíti a fogakat. Használható labda helyett, különleges pattogását imádják a kutyák. Megtöltve, kiválóan alkalmas az unalmas órák kitöltésére, rongálás helyett, megelőzhetők a jól ismert szeparációs problémák. KUTYÁJA HÁLÁS LESZ ÉRTE! unaloműzésre bútoraink épségének megőrzésére labda helyett csak úgy természetes gumiból hagyományos KONG-okhoz képest keményebb gumi gyakorlatilag elpusztíthatatlan kis/közepestestű, erős állkapcsú kutyák részére 5-15 kg között M ( 5-15 kg ) 3125 Ft.
Kong Extreme A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! 100% természetes gumiból készült, ami fejleszti kedvence rágóizomzatát, masszírozza az ínyét, erősíti a fogakat. Használható labda helyett, különleges pattogását imádják a kutyák. Megtöltve, kiválóan alkalmas az unalmas órák kitöltésére, rongálás helyett, megelőzhetők a jól ismert szeparációs problémák. KUTYÁJA HÁLÁS LESZ ÉRTE! unaloműzésre bútoraink épségének megőrzésére labda helyett csak úgy természetes gumiból hagyományos KONG-okhoz képest keményebb gumi gyakorlatilag elpusztíthatatlan kis/közepestestű, erős állkapcsú kutyák részére 5-15 kg között L 4313 Ft.
Kong Extreme Goodie Bone A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! Rágóbajnokoknak, extrém igénybevételre készítve. M 3375 Ft.
Kong Flyer KONG frizbi természetes gumiból. S 4725 Ft.
Kong Flyer KONG frizbi természetes gumiból. L 5150 Ft.
Kong Puppy Activity Ball A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! Tölthető játék kölyökkutyák részére. Szín választék: -kék -rózsaszín M 3938 Ft.
Kong Puppy L A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! 100% természetes gumiból készült, ami fejleszti kedvence rágóizomzatát, masszírozza az ínyét, erősíti és tisztítja a fogakat. Használható labda helyett, különleges pattogását imádják a kutyák! Megtöltve kiválóan alkalmas az unalmas órák kitöltésére, segítségével megelőzhetőek a szeparációs problémák. Kiválóan alkalmas a fogváltáskor felmerülő problémák megelőzésére. Válassza ki a kedvence korának, méretének és habitusának megfelelő KONG játékot! Szín választék: -kék -rózsaszín rózsaszín 3875 Ft.
Kong Puppy L A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! 100% természetes gumiból készült, ami fejleszti kedvence rágóizomzatát, masszírozza az ínyét, erősíti és tisztítja a fogakat. Használható labda helyett, különleges pattogását imádják a kutyák! Megtöltve kiválóan alkalmas az unalmas órák kitöltésére, segítségével megelőzhetőek a szeparációs problémák. Kiválóan alkalmas a fogváltáskor felmerülő problémák megelőzésére. Válassza ki a kedvence korának, méretének és habitusának megfelelő KONG játékot! Szín választék: -kék -rózsaszín kék 3875 Ft.
Kong Safestix large 70 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. zöld 6888 Ft.
Kong Safestix large 70 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. kék 6888 Ft.
Kong Safestix large 70 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. lila 6888 Ft.
Kong Safestix medium 50 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. zöld 5513 Ft.
Kong Safestix medium 50 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. kék 5513 Ft.
Kong Safestix medium 50 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. lila 5513 Ft.
Kong Safestix small 30 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. zöld 4125 Ft.
Kong Safestix small 30 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. kék 4125 Ft.
Kong Safestix small 30 cm A Kong Safestix egy húzogatós játékra kifejlesztett termék. A Kong Safestix hajlítható és rugalmas, de egyben tartós műanyagból készült. lila 4125 Ft.
Kong Stuff-A-Ball Különleges kialakítású gumi játék. A bordákba és a játék belsejébe mindenféle finomság tölthető, amellyel órákig lekötheted kutyád figyelmét. Rágás közben tisztítja a fogakat. Válasszd ki a kedvenced korának, méretének és habitusának megfelelő KONG játékot! Töltse meg jutalomfalatokkal vagy kutyafogkrémmel! S 3063 Ft.
Kong Tails A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! M 4438 Ft.
Kong Tails A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! L 5063 Ft.
Kong Tails A világ legjobb kutyajátéka egyenesen az USA-ból, világszerte az állatorvosok ajánlásával! XL 6600 Ft.
Kong Tug (KG1) A KONG Tug kétféle erős anyag ötvözetéből készült, hogy tökéletes cibálós játék legyen kedvence számára. A legendásnak számító KONG gumimarkolatok és a Control-Flex™ középső rész erősséget és rugalmasságot biztosítanak. A nejlonból készült KONG alakú gyűrűk rendkívül tartósak és a leglendületesebb cibálásnak is ellenállnak. 1 db 5563 Ft.
Kong Wobbler Snack Ball Ez a robusztus játék igazán változatos és szórakoztató játékélményt szolgáltat a kutyáknak. A tökéletes móka és szórakozás a kutyák számára! Csak töltse meg a játékot kutyája kedvenc csemegéjével, és máris kezdődhet a játék! A Wobbler fantasztikus játékélményt nyújt, igazi kihívást és fizikai erőkifejtést szolgáltat a kutya számára. Ugyanakkor kitűnően leköti a kutyát, ha a gazda magára hagyja. large 6119 Ft.
Kong Wobbler Snack Ball Ez a robusztus játék igazán változatos és szórakoztató játékélményt szolgáltat a kutyáknak. A tökéletes móka és szórakozás a kutyák számára! Csak töltse meg a játékot kutyája kedvenc csemegéjével, és máris kezdődhet a játék! A Wobbler fantasztikus játékélményt nyújt, igazi kihívást és fizikai erőkifejtést szolgáltat a kutya számára. Ugyanakkor kitűnően leköti a kutyát, ha a gazda magára hagyja. small 4594 Ft.
Kong Wubba A KONG Wubbák ellenálló textillel bevont kutyajátékok, melyek két labdát rejtenek a borítás alatt. A polipszerű karoknál fogva messzire hajíthatóak és húzogatós játékra is kiválóan alkalmasak. s 2250 Ft.
Kong Wubba A KONG Wubbák ellenálló textillel bevont kutyajátékok, melyek két labdát rejtenek a borítás alatt. A polipszerű karoknál fogva messzire hajíthatóak és húzogatós játékra is kiválóan alkalmasak. L 3250 Ft.
Kong Wubba A KONG Wubbák ellenálló textillel bevont kutyajátékok, melyek két labdát rejtenek a borítás alatt. A polipszerű karoknál fogva messzire hajíthatóak és húzogatós játékra is kiválóan alkalmasak. XL 4000 Ft.