AUTOMATA ETETŐ,ITATÓ

AUTOMATA ETETŐ,ITATÓ
Termék neve Leírás Ár
TRX24371 TX1 automata önetető Műanyag automata eledel adagoló, az eledel folyamatos biztosítása. Fekete/grafit színben. 48 órás időzítés. 300 ml 13 x 7 x 24 cm Műanyag automata eledel adagoló, 1 adag 300 ml. 1 hűtőtasak található az aljában, ami frissen tartja az ételt. Az időzítő biztosítja a beállított időben történő kinyitást. Könnyen tisztítható, mindenféle eledelhez használható. Használati utasítás: Időzítés: Állítsa be az időzítőt a következő automata etetésig eltelő időre. Például: Ha reggel 8 órakor beállítja az időzítőt, hogy kedvence este 7 órakor automatikusan megkapja az eledelt akkor 11 órát kell beállítani mivel 11 óra van vissza az etetési időig. Maximum beállítás 48 óra. 1 db 4700 Ft.
TRX24372 TX2 automata etető Praktikus etető-automata időkapcsolóval, két etetőtálra külön beállítható - kisebb kutyáknak és macskáknak javasolt. Ezzel az automata etetővel optimálisan és pontosan be tudja állítani kedvence etetési időpontjait. 2 étkezés à 300 ml beprogramozására van lehetősége. A tálak 48 órán belül, időeltolódással, automatikusan kinyílnak a beállított időpontban, kedvence pedig az Ön által így előre meghatározott időben fogyaszthatja el az eledelt. A TX2 automata etető száraztáp mellett nedveseledel adagolására is kiválóan alkalmas! A tálak gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. Emellett Önnek lehetősége van arra, hogy a tálakkal együtt szállított hűtőtasakokat az edények alá helyezze, amivel biztosítható a tálakban lévő eledel tartós frissessége. A TX2 automata etető előnyei: Pontos etetési időpontok A tál tetejének automatikus nyitása a beállított idő lejárta után 48 órás időzítő Száraz- és nedveseledelnek egyaránt alkalmas Könnyen tisztítható 2 étkezésre à 300 ml A szállítmányhoz 2 hűtőtasak is tartozik, melyek egyszerűen az etetőtálak alá helyezhetők 2 egymástól elkülönülő időkapcsoló - lehetséges a tálak fedelének időeltolódással történő felnyitása Csúszásbiztos gumilábak Méretei: H 27 x Sz 24 x M 7 cm Szíveskedjen figyelembe venni: Az üzemeléshez szükséges 2 db AA mignon-elemet a szállítmány nem tartalmazza. 1 db 15333 Ft.
TRX24381 TX4 automata etető A termék jellemzői: műanyag az automata része egy 48 órás időzítő, amely biztosítja 4 étel automatikus adagolását 500 ml eledel meghatározott időpontban időzítő beállítása minden 4, 8, 12 vagy 24 órában alkalmas száraz és nedves eledelre könnyen tisztítható Az automata mérete és térfogata : 4 × 500 ml/ø 32 cm × 9 cm 1 db 13700 Ft.
TRX24383 TX6 Automata etető Etetőautomata stabil fedéllel, lefedett kezelőfelület az állat véletlenszerű program-átállításának elkerülésére, napi max. 3 programozható etetési időpont, 6 adagra à 240 ml A Trixie TX6 automata etető jellemzői: Programozható automata etető kutyáknak és macskáknak Stabil fedéllel a kíváncsi állatok elleni védekezésként Kiegészítő lefedés a beállító felületre: megakadályozza, hogy az állat véletlenszerűen átállítsa a beprogramozott értékeket Max. napi háromszori etetési időpont állítható Az etetési mennyiség egyedileg, étkezésenként meghatározható, max. 3 x 240 ml programozható egy étkezésre Száraz- és nedveseledellel is használható Könnyen tisztítható Kijelzővel és hangjelzéssel figyelmeztet a csökkenő elemtöltöttségre Elemekkel működik: 4 C bébi-elem - a szállítmány nem tartalmazza Anyaga: műanyag CE jellel ellátott Teljes méretet: Sz 32 x M 10 cm Adagok száma: 6 Adagonkénti mennyiség: 240 ml Ápolási útmutató: a tálak enyhe mosogatószerrel, kézzel elmosogathatók / a felső rész gyenge mosogatószeres vízzel benedvesített, puha kendővel letörölhető 1 db 15490 Ft.
TRX24391 Flow Deluxe Automatic Water Dispenser A termék jellemzői: műanyag biztosítja a kutya folyamatos friss vízellátását csökkenti a kellemetlen szagokat és biztosítja a víz optimális ízét a víz oxigénnel dúsított az automatikus körforgás hűti a vizet nagyon csendes, így alkalmas a zajra érzékeny állatok számára része egy szűrő aktív szénnel és 2 különálló szűrő, amely biztosítja a jobb vízminőséget. Az automata térfogata : 3 l 1 db Fekete 9500 Ft.