AUTOMATA ETETŐ, ITATÓ

AUTOMATA ETETŐ, ITATÓ
Termék neve Leírás Ár
Le Bistro automata etető szürke Programozható automata etető kutyáknak és macskáknak extra nagy eledeltartállyal, melyben max. 2,25 kg száraz eledelt lehet elhelyezni. Könnyedén tisztítható, színe: szürke. A praktikus Le Bistro automata etető épp úgy alkalmas kutyák, mint macskák részére. Extra nagy eledeltartályába max. 2,25 kg száraztáp önthető. A Le Bistro optimális etetéseket garantál a mindenkori időpontok beprogramozásának köszönhetően. Naponta max. 3 etetési időpont programozható be. Étkezésenként egyedileg beállíthatók az egyes etetési mennyiségek is. Az etető programozása könnyen megérthető. Az etető automata tisztítása problémamentes és nagyon egyszerű. A Le Bistro automata etető jellemzői: Macskáknak és kutyáknak is alkalmas Extra nagy eledeltartállyal max. 2,25 kg szárazeledelhez Mérete: 35 x 37 x 25 cm Naponta max. 3 etetési időpont állítható be Az eledel mennyisége min. 60 / max. 480 ml között egyedileg, minden étkezéshez külön beállítható A szárazeledel betöltése egyszerű a levehető fedélnek köszönhetően Átlátszó tartály az eledelmennyiség jobb kontrollálhatósága érdekében Egyszerűen programozható, LCD-kijelzővel ellátott Könnyen tisztítható Szárazeledelhez való Színe: szürke Szíveskedjen figyelembe venni: Az automata etető üzemeléséhez D mono 1,5 V-os elemekre van szükség (3 db), amelyeket a szállítmány nem tartalmaz. 1 db 24900 Ft.
Le Bistro automata önetető Az amerikai Le Bistro automata önetetőt napi háromszori etetésre lehet beprogramozni, megszabva, hogy mikor, mennyi eledelt adagoljon kedvencének. Microban antimikrobiális védelemmel! Mi is az a Microban antimikrobiális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. A Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A MicrobanŽ védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! 1 db 29900 Ft.
Petmate Fresh Flow vízszűrő önitatóhoz (2 db/ csomag) 1 csomag 1560 Ft.
Petmate Le Bistro önetető Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! large 11900 Ft.
Petmate Le Bistro önetető Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! medium 8970 Ft.
Petmate Le Bistro önetető Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! small (2,3 Kg tárolására) 6800 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! Large 15 l 11990 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! medium 9,5 l 8990 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! small 3,8 l 7200 Ft.
Petmate Le Bistro önitató Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel. Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! x-small 2,2 l 5200 Ft.
TRX24462 Automata Itató 1 L Műanyag kék fehér színben kapható. Két alternatíva: -bugyborékoló vízsugárral vagy csendesen mozgó vízsugár lehetséges. Filter biztosítja a jobb vízminőséget. Alacsony zajszint és szabályozható szivattyú auto-stop alacsony elektromos áram fogyasztása. 1 db 7700 Ft.
TRX24761 Etető és itató Automata 0,6 l 1 db 650 Ft.
TRX24762 Etető és itató Automata 1,5 l fehér 1450 Ft.
TRX24762 Etető és itató Automata 1,5 l fekete 1450 Ft.
TRX24762 Etető és itató Automata 1,5 l kék 1450 Ft.