FELIWAY

FELIWAY
Termék neve Leírás Ár
Feliway Classic spray macskáknak A FELIWAY CLASSIC spray segít, hogy az utazás és az állatorvosi vizit kevésbé stresszes legyen, valamint adott helyen megelőzi a karmolászást és vizeletspriccelést. Alkalmazása: - A FELIWAY CLASSIC spray kényelmes módja, hogy meghittséget és biztonságérzetet nyújtson a macskának utazás közben, vagy az állatorvosi rendelőbe menet, amely komoly stressz forrása lehet. - Fújjon a spray-ből a macskaszállító belsejébe (a sarkokba, az aljára és a tetejére), 15 perccel azelőtt, hogy a macskát belehelyezné. - Lehetőleg ne etesse meg a macskát az indulás előtt 6 órával, hogy elkerülje az utazási betegséggel járó hányást. Jellezmzők: - A FELIWAY nem ajánlott nyílt agresszió (macskák közötti vagy a gazda felé irányuló), illetve nem-stressz eredetű viselkedési tünetek esetén. - A feromonok egyaránt biztonságosak az emberek és az állatok számára, amennyiben a javaslatoknak megfelelően alkalmazzák azokat. - Bármilyen kezeléssel együtt alkalmazható. - Kölyök, felnőtt és idős macskák számára egyaránt alkalmas. 60ml 9791 Ft.
Feliway párologtató készülék + 48 ml utántöltő Termékleírás: A FELIWAY® Párologtató számos esetben segítségére lehet: – Stresszhelyzet – Visszahúzódó viselkedés – Vizeletspriccelés – Karmolás esetén A FELIWAY® Párologtatónak egyéb felhasználási lehetőségei is lehetnek, ezügyben forduljon állatorvosához! Feliway A FELIWAY® párologtató használatáról 1. Az animáción látható módon csavarja le a flakon kupakját. 2. Csavarja a flakont finoman, ütközésig a párologtatóba. 3. Helyezze a párologtatót egy konnektorba. 4. Hagyja folyamatosan bekapcsolva - legalább egy hónapon át. Vizeletspriccelés, karmolás Helyezze el a párologtatót abban a helyiségben, amelyben a macska jelölget. Amennyiben a macska több helyiségben is jelölget és a lakás összterülete meghaladja a 70 m2-t, helyezzen el egy második készüléket egy másik, szintén érintett helyiségben. Visszahúzódó viselkedés, kedvetlenség, stresszhelyzetek Ebben az esetben a macska által leggyakrabban látogatott helyiségben célszerű elhelyezni a párologtatót. Egy párologtató kb. 50-70 m2-nyi terület légterére elegendő, és egy flakon tartalma kb. 4 hétig tart ki. Amennyiben otthona többszintes és a macska gyakorlatilag mindenhová bejáratos, célszerű szintenként egy újabb készüléket elhelyezni. Hasznos tudnivalók A FELIWAY® Párologtató készülék kizárólag a párologtatóhoz mellékelt folyadékkal üzemeltethető, és fordítva: a folyadék kizárólag a FELIWAY® elektromos párologtatóhoz használható. A termék tulajdonságai nem garantálhatóak, amennyiben más párologtatót alkalmaz, vagy ha párologtató nélkül használja a flakon tartalmát. A flakon sosem ürül ki teljesen, ezért 4, de legkésőbb 6 hét múlva távolítsa el vagy cserélje ki újra. Az elektromos párologtató készülék cseréje hat hónap folyamatos alkalmazás, illetve 6 flakon utántöltő folyadék használatát követően javasolt. A működésben lévő készüléket ne takarja le, ne helyezze bútor alá vagy ajtó mögé! Működése során a párologtató belső része felmelegszik, ezzel is elősegítve az oldat párolgását, ezért működés közben vagy közvetlenül utána ne érintse meg! Bizonyosodjon meg arról, hogy az átlagos feszültség megfelel a párologtatón feltüntetett értéknek! Működés közben a készülék áram alatt van, ezért ne nyúljon hozzá vizes kézzel, valamint ne érintse meg fémtárggyal! Ha a műanyag flakon kiürült, húzza ki a készüléket a csatlakozóból! Az utántöltő flakon cseréjét mindig áramtalanított készüléken végezze! 1 db 9790 Ft.
Feliway utántöltő 48ml Termékleírás: A FELIWAY® Párologtató számos esetben segítségére lehet: – Stresszhelyzet – Visszahúzódó viselkedés – Vizeletspriccelés – Karmolás esetén A FELIWAY® Párologtatónak egyéb felhasználási lehetőségei is lehetnek, ezügyben forduljon állatorvosához! Feliway A FELIWAY® párologtató használatáról 1. Az animáción látható módon csavarja le a flakon kupakját. 2. Csavarja a flakont finoman, ütközésig a párologtatóba. 3. Helyezze a párologtatót egy konnektorba. 4. Hagyja folyamatosan bekapcsolva - legalább egy hónapon át. Vizeletspriccelés, karmolás Helyezze el a párologtatót abban a helyiségben, amelyben a macska jelölget. Amennyiben a macska több helyiségben is jelölget és a lakás összterülete meghaladja a 70 m2-t, helyezzen el egy második készüléket egy másik, szintén érintett helyiségben. Visszahúzódó viselkedés, kedvetlenség, stresszhelyzetek Ebben az esetben a macska által leggyakrabban látogatott helyiségben célszerű elhelyezni a párologtatót. Egy párologtató kb. 50-70 m2-nyi terület légterére elegendő, és egy flakon tartalma kb. 4 hétig tart ki. Amennyiben otthona többszintes és a macska gyakorlatilag mindenhová bejáratos, célszerű szintenként egy újabb készüléket elhelyezni. Hasznos tudnivalók A FELIWAY® Párologtató készülék kizárólag a párologtatóhoz mellékelt folyadékkal üzemeltethető, és fordítva: a folyadék kizárólag a FELIWAY® elektromos párologtatóhoz használható. A termék tulajdonságai nem garantálhatóak, amennyiben más párologtatót alkalmaz, vagy ha párologtató nélkül használja a flakon tartalmát. A flakon sosem ürül ki teljesen, ezért 4, de legkésőbb 6 hét múlva távolítsa el vagy cserélje ki újra. Az elektromos párologtató készülék cseréje hat hónap folyamatos alkalmazás, illetve 6 flakon utántöltő folyadék használatát követően javasolt. A működésben lévő készüléket ne takarja le, ne helyezze bútor alá vagy ajtó mögé! Működése során a párologtató belső része felmelegszik, ezzel is elősegítve az oldat párolgását, ezért működés közben vagy közvetlenül utána ne érintse meg! Bizonyosodjon meg arról, hogy az átlagos feszültség megfelel a párologtatón feltüntetett értéknek! Működés közben a készülék áram alatt van, ezért ne nyúljon hozzá vizes kézzel, valamint ne érintse meg fémtárggyal! Ha a műanyag flakon kiürült, húzza ki a készüléket a csatlakozóból! Az utántöltő flakon cseréjét mindig áramtalanított készüléken végezze! 1 db 7347 Ft.