GPS NYOMKÖVETŐ

GPS NYOMKÖVETŐ
Termék neve Leírás Ár
EyeOn Pet Monitor Nézd meg a mobilodról,mit is csinálnak éppen kedvenceid ! -Egyszerű beállítás műszaki tudás nélkül is - Beépített mikrofon és hangszóró, hogy hallják egymást - Ingyenes iOS és Android mobilalkalmazás - Éjjellátó funkció, mozgásérzékelés - Beállítható riasztások mobilodra 1 db 35100 Ft.
Kippy GPS nyomkövető A Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára. Amikor kedvenced Kippy készüléket visel, nyomon tudod követni a mozgását közvetlenül az okostelefonodon, tableteden vagy a számítógépeden keresztül. A Kippy egy teljes szett, mely nyakörvhöz csatlakoztatható, tartalmazza a nyomkövetőt, az okostelefon alkalmazást és a helymeghatározó szolgáltatást*, mely külföldön is működik. A Kippy-vel végre felfedezheted és megadhatod kedvencednek a szabadság örömét gondtalanul, mégis biztos tudatában annak, hogy kisállatod épp merre jár. Kényelmes viseletének és kis méretének köszönhetően az univerzális rögzítő eszköz által könnyedén használható minden nyakörvön. Jellezmők: - A Kippy akár 2,5 cm széles nyakörvekhez is rögzíthető: közepes- és nagytestű állatok számára. - A Kippy rögzítőszerelék legfeljebb 1,5 cm széles nyakörvekhez rögzíthető: macskáknak illetve kis és közepes méretű állatoknak. - A Kippy 5 kg feletti állatoknak ajánlott. - Beépített eltávolítás érzékelő: figyelmeztetőt küld az eszköz, ha elveszett vagy eltávolították a készüléket a rögzítőszerelékről. - Tartós és vízálló: a Kippy kiválóan alkalmas még a legelevenebb kisállatok számára is. Ellenálló az ütésekkel, az esővel, és a pocsolyákkal szemben illetve rövid időre a sekély vízben is rezisztens. - Hosszú akkumulátor élettartam: hosszú akkumulátor élettartam Geofence üzemmódban. Tölthető micro USB csatlakozóval és hálózati töltő segítségével. Akkumulátor töltöttségi szint kijelző közvetlenül az alkalmazásban vagy a myKippy területén látható. - Alacsony rádióhullám kibocsátás: a kibocsátás mértéke megfelel az Európai normáknak. - Lefedettség: Európa, India, Dél-Afrika és Törökország. Nyomkövető rendszer: A Kippy nyomkövető rendszer 2 különböző technológiát is használ, amely nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt számodra és kedvenced számára egyaránt. GPS, korlátlan hatótávolságban és LBS (GPS-jel hiányában), mobiltelefon cellainformáción keresztül. Alkalmazás: Az applikáció segítségével ellenőrizheted kedvenced aktuális helyzetét bármikor az okostelefonodon, a tableteden és a számítógépeden. Töltsd le az ingyenes dedikált iPhone és iPad, Windows és AndroidTM alkalmazást és fedezd fel az alkalmazás összes funkcióját. Letölteni az alábbi helyeken tudod az alkalmazás: - Android okostelefon és tablet: elérhető a Google Play-en - Apple iPhone és iPad: elérhető az AppStore-on - Windows okostelefon és tablet: elérhető a Windows Store-on Funkciók: Térkép: leellenőrizheted a Kippy aktuális pozícióját közvetlenül a térképen. Távolságmérő: megmutatja a Kippy milyen távolságba van tőled és az irányt, merre észleli az eszközt. Geofence: létrehozhatsz egy virtuális kerítést, majd az eszköz figyelmeztetést küld, ha Kippy elhagyja a kiválasztott területet. kék 58100 Ft.
Kippy GPS nyomkövető A Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára. Amikor kedvenced Kippy készüléket visel, nyomon tudod követni a mozgását közvetlenül az okostelefonodon, tableteden vagy a számítógépeden keresztül. A Kippy egy teljes szett, mely nyakörvhöz csatlakoztatható, tartalmazza a nyomkövetőt, az okostelefon alkalmazást és a helymeghatározó szolgáltatást*, mely külföldön is működik. A Kippy-vel végre felfedezheted és megadhatod kedvencednek a szabadság örömét gondtalanul, mégis biztos tudatában annak, hogy kisállatod épp merre jár. Kényelmes viseletének és kis méretének köszönhetően az univerzális rögzítő eszköz által könnyedén használható minden nyakörvön. Jellezmők: - A Kippy akár 2,5 cm széles nyakörvekhez is rögzíthető: közepes- és nagytestű állatok számára. - A Kippy rögzítőszerelék legfeljebb 1,5 cm széles nyakörvekhez rögzíthető: macskáknak illetve kis és közepes méretű állatoknak. - A Kippy 5 kg feletti állatoknak ajánlott. - Beépített eltávolítás érzékelő: figyelmeztetőt küld az eszköz, ha elveszett vagy eltávolították a készüléket a rögzítőszerelékről. - Tartós és vízálló: a Kippy kiválóan alkalmas még a legelevenebb kisállatok számára is. Ellenálló az ütésekkel, az esővel, és a pocsolyákkal szemben illetve rövid időre a sekély vízben is rezisztens. - Hosszú akkumulátor élettartam: hosszú akkumulátor élettartam Geofence üzemmódban. Tölthető micro USB csatlakozóval és hálózati töltő segítségével. Akkumulátor töltöttségi szint kijelző közvetlenül az alkalmazásban vagy a myKippy területén látható. - Alacsony rádióhullám kibocsátás: a kibocsátás mértéke megfelel az Európai normáknak. - Lefedettség: Európa, India, Dél-Afrika és Törökország. Nyomkövető rendszer: A Kippy nyomkövető rendszer 2 különböző technológiát is használ, amely nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt számodra és kedvenced számára egyaránt. GPS, korlátlan hatótávolságban és LBS (GPS-jel hiányában), mobiltelefon cellainformáción keresztül. Alkalmazás: Az applikáció segítségével ellenőrizheted kedvenced aktuális helyzetét bármikor az okostelefonodon, a tableteden és a számítógépeden. Töltsd le az ingyenes dedikált iPhone és iPad, Windows és AndroidTM alkalmazást és fedezd fel az alkalmazás összes funkcióját. Letölteni az alábbi helyeken tudod az alkalmazás: - Android okostelefon és tablet: elérhető a Google Play-en - Apple iPhone és iPad: elérhető az AppStore-on - Windows okostelefon és tablet: elérhető a Windows Store-on Funkciók: Térkép: leellenőrizheted a Kippy aktuális pozícióját közvetlenül a térképen. Távolságmérő: megmutatja a Kippy milyen távolságba van tőled és az irányt, merre észleli az eszközt. Geofence: létrehozhatsz egy virtuális kerítést, majd az eszköz figyelmeztetést küld, ha Kippy elhagyja a kiválasztott területet. fekete 58100 Ft.
Kippy GPS nyomkövető A Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára. Amikor kedvenced Kippy készüléket visel, nyomon tudod követni a mozgását közvetlenül az okostelefonodon, tableteden vagy a számítógépeden keresztül. A Kippy egy teljes szett, mely nyakörvhöz csatlakoztatható, tartalmazza a nyomkövetőt, az okostelefon alkalmazást és a helymeghatározó szolgáltatást*, mely külföldön is működik. A Kippy-vel végre felfedezheted és megadhatod kedvencednek a szabadság örömét gondtalanul, mégis biztos tudatában annak, hogy kisállatod épp merre jár. Kényelmes viseletének és kis méretének köszönhetően az univerzális rögzítő eszköz által könnyedén használható minden nyakörvön. Jellezmők: - A Kippy akár 2,5 cm széles nyakörvekhez is rögzíthető: közepes- és nagytestű állatok számára. - A Kippy rögzítőszerelék legfeljebb 1,5 cm széles nyakörvekhez rögzíthető: macskáknak illetve kis és közepes méretű állatoknak. - A Kippy 5 kg feletti állatoknak ajánlott. - Beépített eltávolítás érzékelő: figyelmeztetőt küld az eszköz, ha elveszett vagy eltávolították a készüléket a rögzítőszerelékről. - Tartós és vízálló: a Kippy kiválóan alkalmas még a legelevenebb kisállatok számára is. Ellenálló az ütésekkel, az esővel, és a pocsolyákkal szemben illetve rövid időre a sekély vízben is rezisztens. - Hosszú akkumulátor élettartam: hosszú akkumulátor élettartam Geofence üzemmódban. Tölthető micro USB csatlakozóval és hálózati töltő segítségével. Akkumulátor töltöttségi szint kijelző közvetlenül az alkalmazásban vagy a myKippy területén látható. - Alacsony rádióhullám kibocsátás: a kibocsátás mértéke megfelel az Európai normáknak. - Lefedettség: Európa, India, Dél-Afrika és Törökország. Nyomkövető rendszer: A Kippy nyomkövető rendszer 2 különböző technológiát is használ, amely nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt számodra és kedvenced számára egyaránt. GPS, korlátlan hatótávolságban és LBS (GPS-jel hiányában), mobiltelefon cellainformáción keresztül. Alkalmazás: Az applikáció segítségével ellenőrizheted kedvenced aktuális helyzetét bármikor az okostelefonodon, a tableteden és a számítógépeden. Töltsd le az ingyenes dedikált iPhone és iPad, Windows és AndroidTM alkalmazást és fedezd fel az alkalmazás összes funkcióját. Letölteni az alábbi helyeken tudod az alkalmazás: - Android okostelefon és tablet: elérhető a Google Play-en - Apple iPhone és iPad: elérhető az AppStore-on - Windows okostelefon és tablet: elérhető a Windows Store-on Funkciók: Térkép: leellenőrizheted a Kippy aktuális pozícióját közvetlenül a térképen. Távolságmérő: megmutatja a Kippy milyen távolságba van tőled és az irányt, merre észleli az eszközt. Geofence: létrehozhatsz egy virtuális kerítést, majd az eszköz figyelmeztetést küld, ha Kippy elhagyja a kiválasztott területet. pink 58100 Ft.