IAMS

IAMS
Termék neve Leírás Ár
Iams Cat Adult Light Rich in Chicken Iams Adult Light, 1 éves kortól. Ivartalanított és sterilizált, valamint alacsony aktivitású, elhízásra hajlamos macskák részére. Az Iams Adult Light táp speciális összetétele biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat, és az Iams Adult táphoz képest 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz a megfelelő testtömeg fenntartása érdekében. 30%-al alacsonyabb zsírtartalom az Iams Adult tápokhoz képest a megfelelő testsúly fenntartásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, tojáspor, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, kalciumkarbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő, DL-metionin, halolaj, konyhasó. 2,55 kg 6353 Ft.
Iams Cat Adult Light Rich in Chicken Iams Adult Light, 1 éves kortól. Ivartalanított és sterilizált, valamint alacsony aktivitású, elhízásra hajlamos macskák részére. Az Iams Adult Light táp speciális összetétele biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat, és az Iams Adult táphoz képest 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz a megfelelő testtömeg fenntartása érdekében. 30%-al alacsonyabb zsírtartalom az Iams Adult tápokhoz képest a megfelelő testsúly fenntartásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, tojáspor, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, kalciumkarbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő, DL-metionin, halolaj, konyhasó. 300 gr 1155 Ft.
Iams Cat Adult Light Rich in Chicken Iams Adult Light, 1 éves kortól. Ivartalanított és sterilizált, valamint alacsony aktivitású, elhízásra hajlamos macskák részére. Az Iams Adult Light táp speciális összetétele biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat, és az Iams Adult táphoz képest 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz a megfelelő testtömeg fenntartása érdekében. 30%-al alacsonyabb zsírtartalom az Iams Adult tápokhoz képest a megfelelő testsúly fenntartásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, tojáspor, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, kalciumkarbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő, DL-metionin, halolaj, konyhasó. 10 kg 18323 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, tojáspor, kálium-klorid, kalcium-karbonát, szárított sörélesztő, halolaj, DL-metionin, konyhasó. 300 gr 1029 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, tojáspor, kálium-klorid, kalcium-karbonát, szárított sörélesztő, halolaj, DL-metionin, konyhasó. 1,5 kg 4578 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, tojáspor, kálium-klorid, kalcium-karbonát, szárított sörélesztő, halolaj, DL-metionin, konyhasó. 10 kg 15887 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, tojáspor, kálium-klorid, kalcium-karbonát, szárított sörélesztő, halolaj, DL-metionin, konyhasó. 15 kg 20475 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Lamb Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 300 gr 1029 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Lamb Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 15 kg 20475 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Lamb Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 1,5 kg 4578 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Ocean Fish Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 300 gr 1029 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Ocean Fish Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 15 kg 20580 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Ocean Fish Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 1,5 kg 4578 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Ocean Fish Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 10 kg 15887 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Salmon Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 300 gr 1029 Ft.
Iams Cat Adult Rich in Salmon Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 1,5 kg 4578 Ft.
Iams Cat Hairball Control System Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Főképp hosszúszőrű, felnőtt macskák részére, a szőrlabdaképződés megelőzésére. Az Iams Hairball táp csökkenti a szőrlabdaképződést. Természetes rostokat tartalmaz, melyek elősegítik a lenyelt szőr emésztőszervrendszeren keresztüli távozását. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 10 kg 18585 Ft.
Iams Cat Hairball Control System Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Főképp hosszúszőrű, felnőtt macskák részére, a szőrlabdaképződés megelőzésére. Az Iams Hairball táp csökkenti a szőrlabdaképződést. Természetes rostokat tartalmaz, melyek elősegítik a lenyelt szőr emésztőszervrendszeren keresztüli távozását. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 300 gr 1208 Ft.
Iams Cat Hairball Control System Rich in Chicken Felnőtt macskáknak 1 éves kortól. Főképp hosszúszőrű, felnőtt macskák részére, a szőrlabdaképződés megelőzésére. Az Iams Hairball táp csökkenti a szőrlabdaképződést. Természetes rostokat tartalmaz, melyek elősegítik a lenyelt szőr emésztőszervrendszeren keresztüli távozását. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Az Iams új receptjével még ízletesebbé tette a száraz tápokat, így a macskák még jobban élvezhetik a táplálkozást. A kiváló minőségű összetevők nagyszerű ízletességet és a szükséges tápanyagtartalmat biztosítják a macskák számára. Az Iams tápok magas állati eredetű fehérjetartalommal rendelkeznek, valamint: • nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozót illetve tartósítószert • válogatott és természetes összetevőkből állnak, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítva • E-vitamin tartalmuk segít az erős immunrendszer kialakulásában • Az omega-3 zsírsavak elősegítik az egészséges ízületek kialakulását. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. 2,55 kg 6531 Ft.
Iams Cat Mature & Senior Iams Mature & Senior, 7 éves kortól. Idő korú, macskák részére. Az Iams Mature & Senior táp speciális összetétele biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat.Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, tojáspor, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, kalciumkarbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő, DL-metionin, halolaj, konyhasó. 300 gr 1155 Ft.
Iams Cat Mature & Senior Iams Mature & Senior, 7 éves kortól. Idő korú, macskák részére. Az Iams Mature & Senior táp speciális összetétele biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat.Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, tojáspor, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, kalciumkarbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő, DL-metionin, halolaj, konyhasó. 850 gr 2415 Ft.
Iams Cat Mature & Senior Iams Mature & Senior, 7 éves kortól. Idő korú, macskák részére. Az Iams Mature & Senior táp speciális összetétele biztosítja macskája számára a szükséges tápanyagokat.Ropogós tápszemek a fogkőképződés megelőzése, a fogak és a fogíny egészsége illetve tisztántartása érdekében. Segít a húgyvezeték egészségének megőrzésében. Létfontosságú tápanyagok az egészséges szívműködésért és a test egészségéért. Összetevők: csirkehús (>26%), kukorica, búza, állati eredetű zsiradék, tojáspor, szárított cukorrépapép, csirkekivonat, kalciumkarbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő, DL-metionin, halolaj, konyhasó. 2,55 kg 6353 Ft.
Iams Kitten & Junior Rich in Chicken Csirkés izesítésű macskaeledel 1-12 hónapos korig DHA tartalom (Dokozahexaénsav, omega-3) Elősegíti az agy fejlődését Energia és tápanyagérték Biztosítja a szükséges tápanyagokat illetve segíti a szervek egészséges működését Kisméretű speciális formájú tápszemek Hogy a kismacskák könnyen meg tudják rágni Könnyen emészthető állati fehérje A könnyű emésztésért Omega 3 zsírsavakban gazdag Az egészséges bőrért és szőrzetért Cukorrépapép Az egészséges immunrendszerért 300 gr 1155 Ft.
Iams Kitten & Junior Rich in Chicken Csirkés izesítésű macskaeledel 1-12 hónapos korig DHA tartalom (Dokozahexaénsav, omega-3) Elősegíti az agy fejlődését Energia és tápanyagérték Biztosítja a szükséges tápanyagokat illetve segíti a szervek egészséges működését Kisméretű speciális formájú tápszemek Hogy a kismacskák könnyen meg tudják rágni Könnyen emészthető állati fehérje A könnyű emésztésért Omega 3 zsírsavakban gazdag Az egészséges bőrért és szőrzetért Cukorrépapép Az egészséges immunrendszerért 850 gr 2615 Ft.
Iams Kitten & Junior Rich in Chicken Csirkés izesítésű macskaeledel 1-12 hónapos korig DHA tartalom (Dokozahexaénsav, omega-3) Elősegíti az agy fejlődését Energia és tápanyagérték Biztosítja a szükséges tápanyagokat illetve segíti a szervek egészséges működését Kisméretű speciális formájú tápszemek Hogy a kismacskák könnyen meg tudják rágni Könnyen emészthető állati fehérje A könnyű emésztésért Omega 3 zsírsavakban gazdag Az egészséges bőrért és szőrzetért Cukorrépapép Az egészséges immunrendszerért 10 kg 17661 Ft.
Iams Kitten & Junior Rich in Chicken Csirkés izesítésű macskaeledel 1-12 hónapos korig DHA tartalom (Dokozahexaénsav, omega-3) Elősegíti az agy fejlődését Energia és tápanyagérték Biztosítja a szükséges tápanyagokat illetve segíti a szervek egészséges működését Kisméretű speciális formájú tápszemek Hogy a kismacskák könnyen meg tudják rágni Könnyen emészthető állati fehérje A könnyű emésztésért Omega 3 zsírsavakban gazdag Az egészséges bőrért és szőrzetért Cukorrépapép Az egészséges immunrendszerért 2 kg 6250 Ft.
Iams mérőpohár rendelés Minden Iams táp vásárlása esetén rendelhet 1 mérőpoharat. 1 db Ingyenes
Iams Multi-Cat Adult with Chicken & Salmon Iams Multi-Cat, 1 éves kortól. Mindenki egyért, Multi-Cat mindenkiért. A macskaimádó „többmacskás” háztartások számára.. Ha egy macskánk van, az is boldogságot hoz életünkbe, de ha már kettő vagy még több macskát tartunk, az egyszerűen még több szeretetet és még több örömöt jelent. Egy „többmacskás” háztartásban sokkal összetettebb a táplálkozási szükséglet. Az Iams kimondottan a speciális igényű, „többmacskás” háztartásoknak fejlesztette ki Multi-Cat tápját. Ezt a prémium minőségű tápot bármely életszakaszban, bármely alkat és testtömeg esetén adhatja kedvencének, hogy örömteli és egészséges életet éljen. Az Iams Multi-Cat táp kimondottan a „többmacskás” otthonokban élő macskák szükségleteire alapozva készült. Elősegíti az optimális testtömeg és izomtömeg fenntartását a felesleges zsír elégetésével. Az Iams Multi-Cat táp kétfajta tápszem méretet tartalmaz és kettős ízhatású: csirkés és lazacos ízű, így macskájának változatosabbá teszi étrendjét. „Többmacskás” háztartások részére. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. E-vitamin tartalom az erős immunrendszer kialakulása érdekében. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. 1,5 kg 4627 Ft.
Iams Multi-Cat Adult with Chicken & Salmon Iams Multi-Cat, 1 éves kortól. Mindenki egyért, Multi-Cat mindenkiért. A macskaimádó „többmacskás” háztartások számára.. Ha egy macskánk van, az is boldogságot hoz életünkbe, de ha már kettő vagy még több macskát tartunk, az egyszerűen még több szeretetet és még több örömöt jelent. Egy „többmacskás” háztartásban sokkal összetettebb a táplálkozási szükséglet. Az Iams kimondottan a speciális igényű, „többmacskás” háztartásoknak fejlesztette ki Multi-Cat tápját. Ezt a prémium minőségű tápot bármely életszakaszban, bármely alkat és testtömeg esetén adhatja kedvencének, hogy örömteli és egészséges életet éljen. Az Iams Multi-Cat táp kimondottan a „többmacskás” otthonokban élő macskák szükségleteire alapozva készült. Elősegíti az optimális testtömeg és izomtömeg fenntartását a felesleges zsír elégetésével. Az Iams Multi-Cat táp kétfajta tápszem méretet tartalmaz és kettős ízhatású: csirkés és lazacos ízű, így macskájának változatosabbá teszi étrendjét. „Többmacskás” háztartások részére. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. E-vitamin tartalom az erős immunrendszer kialakulása érdekében. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen. 15 kg 24045 Ft.
Iams Naturally Cat Felnőtt Macskaeledel Bárányhússal Iams Naturally Cat Adult bárány Természetes prémium-eledel felnőtt macskáknak értékes állati fehérjékkel & omega zsírsavakkal, kiegyensúlyozott receptúra báránnyal, jól emészthető & ízletes, E-vitamin az immunrendszer erősítésére. Kiegyensúlyozott száraztáp 1-6 éves korú felnőtt macskáknak Természetes receptúra: kiváló minőségű, könnyen emészthető, natúr összetevők, mesterséges aromák mellőzésével Értékes állati fehérjékkel: szárnyas- és bárányfehérjék magas részaránya, a vékony és erős izomzat szolgálatában Új-zélandi báránnyal készül: különösen ízletes és gazdag természetes tápanyagokban, szigorú törvényes állatvédelmi szabályozással kísért, szabad állattartásból származó állatokból E-vitaminnal: hosszú távon fenntartható módon támogatja az immunrendszer erősségét Az omega-3 és omega-6 zsírsavak magas részarányának köszönhetően hozzájárul a bőr- és szőrzet egészségéhez A sok ballasztanyag a magas fokon emészthető rizzsel és prebiotikumokkal (FOS) karöltve kiegyensúlyozott bélflóráról gondoskodik Válogatott összetevők: ízletes, természetes alkotóelemek támogatják a macska jó közérzetét, szemmel látható elégedettségét 700 gr 1376 Ft.
Iams Naturally Cat Felnőtt Macskaeledel Bárányhússal Iams Naturally Cat Adult bárány Természetes prémium-eledel felnőtt macskáknak értékes állati fehérjékkel & omega zsírsavakkal, kiegyensúlyozott receptúra báránnyal, jól emészthető & ízletes, E-vitamin az immunrendszer erősítésére. Kiegyensúlyozott száraztáp 1-6 éves korú felnőtt macskáknak Természetes receptúra: kiváló minőségű, könnyen emészthető, natúr összetevők, mesterséges aromák mellőzésével Értékes állati fehérjékkel: szárnyas- és bárányfehérjék magas részaránya, a vékony és erős izomzat szolgálatában Új-zélandi báránnyal készül: különösen ízletes és gazdag természetes tápanyagokban, szigorú törvényes állatvédelmi szabályozással kísért, szabad állattartásból származó állatokból E-vitaminnal: hosszú távon fenntartható módon támogatja az immunrendszer erősségét Az omega-3 és omega-6 zsírsavak magas részarányának köszönhetően hozzájárul a bőr- és szőrzet egészségéhez A sok ballasztanyag a magas fokon emészthető rizzsel és prebiotikumokkal (FOS) karöltve kiegyensúlyozott bélflóráról gondoskodik Válogatott összetevők: ízletes, természetes alkotóelemek támogatják a macska jó közérzetét, szemmel látható elégedettségét 2,7 kg 4778 Ft.
Iams Naturally Cat Felnőtt Macskaeledel Lazaccal 100% kiegyensúlyozott prémium-táp felnőtt macskáknak natúr összetevőkkel, lazaccal, értékes fehérjékkel & omega zsírsavakkal, jól emészthető & finom receptúra, E-vitamin az immunrendszer erősítésére. Kiegyensúlyozott száraztáp 1-6 éves korú felnőtt macskáknak Természetes receptúra: kiváló minőségű, könnyen emészthető, natúr összetevők, mesterséges aromák mellőzésével Értékes állati fehérjékkel: szárnyas- és lazacfehérjék magas részaránya, a vékony és erős izomzat szolgálatában Észak-atlanti lazaccal készül: különösen ízletes, gazdag természetes fehérjékben és telítetlen omega zsírsavakban; hosszú távon fenntartható halászatból származik E-vitaminnal: hosszú távon fenntartható módon támogatja az immunrendszer erősségét A lazacból származó omega-3 és omega-6 zsírsavak magas részarányának köszönhetően hozzájárul a bőr- és szőrzet egészségéhez A sok ballasztanyag a magas fokon emészthető rizzsel és prebiotikumokkal (FOS) karöltve kiegyensúlyozott bélflóráról gondoskodik Válogatott összetevők: ízletes, természetes alkotóelemek támogatják a macska jó közérzetét, szemmel látható elégedettségét 700 gr 1376 Ft.
Iams Naturally Cat Felnőtt Macskaeledel Lazaccal 100% kiegyensúlyozott prémium-táp felnőtt macskáknak natúr összetevőkkel, lazaccal, értékes fehérjékkel & omega zsírsavakkal, jól emészthető & finom receptúra, E-vitamin az immunrendszer erősítésére. Kiegyensúlyozott száraztáp 1-6 éves korú felnőtt macskáknak Természetes receptúra: kiváló minőségű, könnyen emészthető, natúr összetevők, mesterséges aromák mellőzésével Értékes állati fehérjékkel: szárnyas- és lazacfehérjék magas részaránya, a vékony és erős izomzat szolgálatában Észak-atlanti lazaccal készül: különösen ízletes, gazdag természetes fehérjékben és telítetlen omega zsírsavakban; hosszú távon fenntartható halászatból származik E-vitaminnal: hosszú távon fenntartható módon támogatja az immunrendszer erősségét A lazacból származó omega-3 és omega-6 zsírsavak magas részarányának köszönhetően hozzájárul a bőr- és szőrzet egészségéhez A sok ballasztanyag a magas fokon emészthető rizzsel és prebiotikumokkal (FOS) karöltve kiegyensúlyozott bélflóráról gondoskodik Válogatott összetevők: ízletes, természetes alkotóelemek támogatják a macska jó közérzetét, szemmel látható elégedettségét 2,7 kg 4778 Ft.