Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2021.10.26. 
Ma a(z) Bruni, Brunó, Holló nevű kutyusok, és a(z) Armandó, Döme, Dönci nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Segítség az oldal használatához

Tisztelt Vásárlóink!


    Termékválasztékunkat a bal oldali menüsorból választva tekinthetik meg. Egy állatfajta képére kattintva láthatóvá válik a fajtához tartozó termékek kategóriái. Az oldal jobb oldali részében a kiválasztott kategória termékei jelennek meg. Ez egy allatfajta képére kattintva a legfelső kategória terméketi jelenti.
A menüsor felett található bejelentkezés mezők csak regisztráció után használhatóak. A regisztrációnál a kiszállításhoz, illetve a kapcsolattartáshoz szükseges információkat kell megadni.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki.


    Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét hogy árainkat csak regisztráció után tekinthetik meg. Interneten keresztül történő rendeléshez is regisztráció szükséges. A regisztráció a menüsor feletti "Regisztráció" linre kattintva érhetik el.
    Rendeléshez kérjük válassza ki a kért terméket, majd a termék dobozában található legördülő menüből válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Ezután már csak a darabszámot kell megadnia a termék dobozának alján található mezőben, és a kívánt termék a megfelelő mennyiségben belekerül az Ön virtuális kosarába. A kosár tartalmát a menüsor alatt tekintheti meg. A kosárból terméket úgy vehet ki hogy megrendeli a törlendő terméket nulla darabszámmal. Ha minden terméket törölni kíván a kosárból használja a kosár ürítése gombot. Ha egy terméknél vétett a darabszám megadásánál, csak rendelje meg ugyanazt az árút a megfelelő darabszámmal. Ha minden szükségeset a kosárba rakott, a kosár alján található "Szállítási adatok" felíratú gombra kattintva adhatja fel rendelését. A megjelenő oldalon a szállítási paramétereket kell megadnia, illetve ha szükséges adatain módosíthat is. Ha minden rendben van, akkor a "A rendelés feladása" gombra kattintva elküldheti nekünk rendelését. Ha a regisztrációnál e-mail címét is megadta, rendszerünk drótpostán értesítést küld Önnek.


Ha tetszik az oldalunk mondja el másnak, ha nem mondja el nekünk.