Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2022.01.17. 
Ma a(z) Apacs, Apache, Blitz, Pongó, Tony, Tóni nevű kutyusok, és a(z) Téte(bá), Toncsi nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - ORIJEN

Nyomtatható verzió
 

Orijen 6 Fish

Tápanyagdús, gabonamentes prémium-eledel macskáknak friss alapanyagokból; 85% vadvízi hallal (szardínia, makréla, hekk, lepényhal, sügér, nyelvhal), 15% zöldséggel és gyümölccsel.
Az Orijen Adult 6-Fish száraztápban kizárólag minőségi, emberi fogyasztásra is alkalmas kanadai alapanyagok találhatók, amelyek naponta frissen érkeznek a helyi gazdáktól, farmerektől és halászoktól. A vadon tiszta vizeiből fogott szardínia, makréla, hekk, érdes lepényhal, sügér, nyelvhal filézett húsa, belső szervei és porcos részei, valamint a helyi földek és mezők gyümölcsei elegendő (40%) állati fehérjét biztosítanak és tápanyagok sokaságát kínálják. Így nincs szükség arra, hogy az eledelt szintetikus adalékanyagokkal dúsítsák. A macskaeledel így hozzáadott anyagként csupán három értékes nyomelemet - cinket, rezet és kolint - tartalmaz.

Már egyetlen pillantás az Orijen Adult 6-Fish összetevőinek listájára meg fogja győzni a magas minőségről! Ez az abszolút csúcstermék Kanada érintetlen természetét rejti magában.

Az Orijen Adult 6-Fish jellemzői dióhéjban:

Prémium-eledel macskáknak
40% fehérjetartalom: magas arány értékes aminosavakkal a természet mintájára az optimális kondícióért
Csúcsminőség: az alapanyagok kivétel nélkül kanadai gazdaságokból és halászati üzemekből származnak, emberi fogyasztásra alkalmasak és naponta frissen érkeznek a gyártóhoz

Kiszerelések:
  • 1.8 kg, 10452 Ft.
  • 5,4 kg, 17200 Ft., 20034 Ft.
 

Orijen Cat & Kitten

Az Orijen Cat & Kitten receptúrája természetes módon juttatja hozzá a felnőtt és növekedésben lévő macskákat minden tápanyaghoz, amely azok optimális kondíciójához szükséges. A prémium-eledel támogatja kiscicája vitális funkcióinak, izomzatának, csontozatának fejlődését. A csemege összetétele a WHOLEPREY™-elvet követi, amely kedvence természetes tápanyagszükségletét veszi alapul. A macska vadon élő őseinek étlapjához igazodva a kanadai száraztáp hús- és haltartalma kiemelkedően magas (85%). Az alapanyagok kétharmada friss, egyharmada pedig kíméletes vízelvonással készül 90°-on, és további értékes fehérjéket valamint energiát szolgáltat a növekedéshez. Mindehhez gyümölcsök, zöldségek és növényi kivonatok változatos kombinációja társul.

Az Orijen Cat & Kitten szárazeledelben kizárólag minőségi, emberi fogyasztásra is alkalmas kanadai alapanyagok találhatók, amelyek naponta frissen érkeznek a helyi gazdáktól, farmerektől és halászoktól. A szabadon tartott csirke és pulyka húsa, mája, szíve, veséje és porcos részei, a vadon tiszta vizeiből fogott egész halak, a fészkekbe tojt tojások, valamint a helyi földek és mezők gyümölcsei elegendő (40%) állati fehérjét biztosítanak és tápanyagok sokaságát kínálják. Így nincs szükség arra, hogy az eledelt szintetikus adalékanyagokkal dúsítsák. A macskaeledel így hozzáadott anyagként csupán három értékes nyomelemet - cinket, rezet és kolint - tartalmaz.

Már egyetlen pillantás az Orijen Cat & Kitten összetevőinek listájára meg fogja győzni a magas minőségről! Ez a növekedésben lévő cicakölyköknek és eleven macskáknak kifejlesztett abszolút csúcstermék Kanada érintetlen természetét rejti magában.

Kiszerelések:
  • 1,8 kg, 8972 Ft.
  • 5,4 kg, 17948 Ft.
 

Orijen Fit & Trim Cat

TÚLSÚLYOS MACSKÁKNAK
SZABADON TARTOTT CSIRKE ÉS PULYKA, MÉLYALMOS TOJÁS ÉS VADON FOGOTT HALAK
A DIÉTÁZÓ MACSKÁKNAK FEHÉRJÉBEN BŐSÉGES ÉTREND AJÁNLOTT AZ IZOMTÖMEG MEGTARTÁSA MIATT, ZSÍROKRA ÉS SZÉNHIDRÁTOKRA PEDIG KORLÁTOZOTT MENNYISÉGBEN VAN SZÜKSÉGÜK.

Kiszerelések:
  • 1,8 kg, 9492 Ft.
  • 5,4 kg, 19193 Ft.
 

Orijen Regional Red Cat

Tápanyagokban gazdag, gabonamentes prémium-eledel macskáknak friss hozzávalókból; 85% hal-, tojás- és vörös húsaránnyal (kanadai Angus marha, bölény és vaddisznó), 15% zöldség- és gyümölcstartalommal.
Az Orijen Regional Red száraztápban kizárólag minőségi, emberi fogyasztásra is alkalmas kanadai alapanyagok találhatók, amelyek naponta frissen érkeznek a helyi gazdáktól, farmerektől és halászoktól. A szabadon tartott Angus marha, vaddisznó, bölény, bárány és sertés húsa, mája, szíve, veséje és porcos részei, a vadon vizeiből fogott szardínia, a fészkekbe tojt tojások, valamint a helyi földek és mezők gyümölcsei elegendő (40%) állati fehérjét biztosítanak és tápanyagok sokaságát kínálják. Így nincs szükség arra, hogy az eledelt szintetikus adalékanyagokkal dúsítsák. A macskaeledel így hozzáadott anyagként csupán három értékes nyomelemet - cinket, rezet és kolint - tartalmaz.

Már egyetlen pillantás az Orijen Regional Red összetevőinek listájára meg fogja győzni a magas minőségről! Ez az abszolút csúcstermék Kanada érintetlen természetét rejti magában.

Az Orijen Regional Red száraz macskaeledel jellemzői dióhéjban:
Prémium-eledel macskák számára
40% fehérjetartalom: magas arány értékes aminosavakkal a természet mintájára az optimális kondícióért
Csúcsminőség: az alapanyagok kivétel nélkül kanadai gazdaságokból származnak, emberi fogyasztásra alkalmasak és naponta frissen érkeznek a gyártóhoz

Kiszerelések:
  • 1,8 kg, 11063 Ft.
  • 5,4 kg, 21840 Ft.
 

Orijen Tundra Cat

HASONLÓAN A VADON ÉLŐ ROKONOKHOZ, A MACSKÁNAK A TELJES HÚSOKBAN BŐSÉGES ÉTREND IDEÁLIS, AMELY KIEGÉSZÜL KIS MENNYISÉGŰ GYÜMÖLCCSEL ÉS FÜVEKKEL.
A 40 %-os bőséges fehérjetartalom és 18 %-os mérsékelt szénhidrát; az ORIJEN kielégíti bármely fajtájú felnőtt és kölyökmacska biológiai és evolúciós szükségleteit

Kiszerelések:
  • 1,8 kg, 11471 Ft.
  • 5,4 kg, 25092 Ft.