Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2021.10.26. 
Ma a(z) Bruni, Brunó, Holló nevű kutyusok, és a(z) Armandó, Döme, Dönci nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - KÖNYVEK KUTYÁKRÓL

Nyomtatható verzió
 

Mesterségem címere A kutya

Az életnek vannak olyan területei, ahol a maximalizmus, az igényesség törvényszerű és emberileg nélkülözhetetlen. Azok az emberek, azok a családok, akik családi kis kedvenceinkkel, kutyáinkkal foglalkoznak egy olyan életformát választottak, melyben a szeretet és és az alázat meghatározó.
A szinvonalas riportgyüjtemény 23 olyan, - főként kutyakozmetikus, - embert mutat be, akiknek hivatásukká vált a kutya.
Az olvasó megtudhatja, hogy a kutyakozmetikusok és néhány kutyatenyésztő nem csak a hivatásuk eltökélt hívei, hanem emberileg is egy kimagasló erkölcsi színvonalat képviselnek.

Kiszerelések:
  • 1 db, 3900 Ft.
 

Kutya Horoszkóp

Veress István: Kutya horoszkóp - Milyen jegyben született?
Tartalom:
A kötet segítségével minden leendő kutyatulajdonos kiválaszthatja a számára minden szempontból legmegfelelőbb ebet.

Kiszerelések:
  • 1 db, 1490 Ft.
 

Kutyabetegségek Lexikona

Ifj. Dr. Horváth László Kutyabetegségek Lexikona.

Rövid, közérthető címszavakban tárgyalja a könyv a kutyák leggyakrabban előforduló betegségeit, azok tüneteit, a megelőzés, majd a gyógyítás módját, kitérve a viselkedéssel, neveléssel, tartással kapcsolatos rendellenességekre, öröklött bajokra is.

Kiszerelések:
  • 1 db, 2490 Ft.
 

Kutyalexikon

Veress István
Kutyalexikon.

Lexikon több ezer címszóval, több száz ábrával, rajzzal, fotóval a kutyatartás minden lényeges tudnivalójáról és praktikumáról: 460 fajtáról, vásárlásról, elhelyezésről, szoktatásról, nevelésről, kiképzésről, táplálásról, gondozásról, anatómiáról, küllemtanról, tenyésztésről, ösztönökről, képességekről és betegségekről.

Kiszerelések:
  • 1 db, 3290 Ft.
 

Örök Hűség Kutyaszív

Carol Bigley - Christina Bigley.
Örök hűség - Kutyaszív

Megható kutyatörténetek

A kutya hűsége értékes ajándék: a hűséges kutyával kötött szövetség ugyanúgy "örök", amennyire csak élőlények kapcsolata e földön örök lehet egyáltalán - írja Konrad Lorenz, a Nobel-díjas tudós "Ember és kutya" című könyvében.

Christina és Carol Bigley kötetének minden egyes írása - valamennyi izgalmas, különleges, megható, könnyeztető, keserédes történet - is erről szól: négylábú barátaink legendás hűségéről, amely "örökké" tart. Pontosabban: szívük utolsó dobbanásáig...

Kiszerelések:
  • 1 db, 2280 Ft.
 

Sztárok és Kutyák

Kalmár Tibor: Sztárok és kutyák.

Tartalom:
"A kutya az istenek találmánya" - mondta a bölcs Xenophón. Úgy tűnik, ez a véleménye annak a huszonnyolc neves művésznek - többek között Haumann Péternek, Kállai Ferencnek, Komlós Jucinak, Kulka Jánosnak, Lukács Sándornak, Székhelyi Józsefnek, Tordai Terinek, Voith Áginak - is, akik kutyáikról mesélnek érdekes, izgalmas, megkapó, hihetetlen, vidám vagy éppen szívszorító történeteket...

Kiszerelések:
  • 1 db, 2490 Ft.