Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2021.10.26. 
Ma a(z) Bruni, Brunó, Holló nevű kutyusok, és a(z) Armandó, Döme, Dönci nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - PURINA CAT CHOW

Nyomtatható verzió
 

Cat Chow Adult csirke & pulyka

A Cat Chow Adult csirke & pulyka komplett és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító macskaeledel, kedvence teljeskörű egészségvédelmének szolgálatában. A jól emészthető, kiváló minőségű fehérjék különleges ízt kölcsönöznek a macskaeledelnek, amelynek egyik macska sem tud ellenállni. Kifejlesztése azt a célt szolgálta, hogy egy év feletti felnőtt macskák tápanyag- és energiaszükségletét fedezze. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 • 15 kg, 13980 Ft., 12298 Ft.
 

Cat Chow Adult feline 3 IN 1

-Védelem a szőrlabdák ellen
-Húgyutak védelme
-Fogak védelme

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 • 15 kg, 15658 Ft.
 

Cat Chow Adult lazac & tonhal

A Cat Chow Adult lazac & tonhal a Purinától komplett és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosító macskaeledel, kedvence teljeskörű egészségvédelmének szolgálatában. A jól emészthető, kiváló minőségű fehérjék különleges ízt kölcsönöznek a macskaeledelnek, amelynek egyik macska sem tud ellenállni. Kifejlesztése azt a célt szolgálta, hogy egy év feletti felnőtt macskák tápanyag- és energiaszükségletét fedezze. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak egészséges bőrről és fényes szőrzetről gondoskodnak. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken. Ezáltal sokkal ritkábban kell cserélni a macskaalmot.

A termék legfontosabb tulajdonságai:
Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott.
Teljesértékű táp.
Állati eredetű fehérjékben gazdag.
Válogatott tápanyagokból készül, kiváló íze van.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 • 15 kg, 15658 Ft.
 

Cat Chow Adult Sensitive

Teljes értékű és kiegyensúlyozott éllateledel, normál aktivitású, különösen ajánlott érzékeny emésztésű vagy finnyás macskáknak. A Purina Cat Chow Sensitive egyedülálló természetes gyógynövény-keveréket tartalmaz, hogy segítse az érzékeny bélrendszerű macskák emésztését.

Teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára.Összetétel: Gabonafélék*, hús és állati származékok (hús 14%), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, zöldségek* (szárított cikória gyökér 2%, sárgarépa 1,3%, spenót 1,3%, zöldborsó 1,3%), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok (szárított cukorrépa apríték 2,7%, petrezselyem 0,4%), élesztők, ásványi anyagok. Természetes összeevők.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 • 15 kg, 15658 Ft.
 

Cat Chow Adult Special Care Hairball Control

A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control macskaeledelt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy csökkentsék a szőrlabdák képződését. A macskák bundájuk ápolása közben gyakran lenyelik a szőrt, s ez a gyomorban szőrlabdák képződéséhez vezethet. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control teljesértékű macskaeledel, amelynek kiváló íze van és természetes módon lép fel a szőrlabdák kialakulása ellen. A Cat Chow Adult Special Care Hairball Control-ban található természetes növényi rostok megkönnyítik a lenyelt szőr emésztési rendszerben történő végigjutását, így azután ez a széklettel kiválasztódik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken.

A termék legfontosabb tulajdonságai:
Egy éves kor feletti felnőtt macskáknak ajánlott.
Csökkenti a szőrlabdák képződését és elősegíti a belek egészségét.
Speziálisan olyan macskáknak, amelyek túlnyomórészt benn tartózkodnak.
Teljesértékű táp.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 15658 Ft.
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 

Cat Chow Adult Special Care Sterilised

A Cat Chow Adult Special Care Sterilised eledelt speciálisan ivartalanított macskáknak fejlesztették ki, mivel a kasztrált és sterilizált macskák szükségletei megváltoznak. Ivartalanítás előtt a macskák anyagcseréjükhöz megközelítőleg állandó energiatartalmú étkezést igényelnek. Annyit esznek, amennyi étel fedezi energiaszükségletüket. Ivartalanítás után megszűnik ez a temészetes szabályozási folyamat - a macska többet eszik, mint amire szüksége van, s ez könnyedén vezethet túlsúlyhoz. Már az ivartalanítás után 48 órával 20 %-kal emelkedik macskája táplálékfelvétele, miközben egyidejűleg mintegy 30 %-kal csökken energiaszükséglete. A csökkentett szénhidrát-tartalom a vércukorszint enyhe megemelkedéséhez vezethet, és ezáltal elkerülhető az idő előtti éhségérzet kialakulása. Sterilizált macskáknál - különösen a túlsúlyosaknál - gyakrabban képződnek húgykövek, mivel általában kevesebbet isznak és ezáltal kevesebb vizeletet adnak le. Ellenőrzött ásványianyag-bevitel útján a vizelet pH értékét megfelelően alacsony szinten lehet tartani, és ez hozzájárul a húgyutak egészségének megőrzéséhez. A magas értékű fehérje-tartalom segíthet az izmok felépítésében ill. azok megtartásában.
Kiszerelések:
 • 15 kg, 15658 Ft.
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 

Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health

A Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health különösen olyan macskák számára javasolt, amelyek vizeletelválasztó rendszerük tekintetében fokozot érzékenységgel bírnak. A Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health a benne található speciális ásványi anyagok segítségével csökkenti a vizeletkiválasztó rendszerre háruló leépítési folyamatokat, s ezáltal táplálkozás-fiziológiai úton tehermentesíti a veséket és a vizeletkiválasztó szerveket. Az idősebb korú ill. bizonyos genetikai problémákkal küzdő macskák hajlamosak a húgyutak és a vese gyulladásos megbetegedéseire. A recept speciálisan az ezzel a gonddal összefüggő különleges táplálkozási igényekhez igazodik - az ásványi anyagok kiegyensúlyozott étkezést biztosító elegyével, ami által a vizelet pH értéke ellenőrizhetővé válik. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. A repce-reszelék és a cikória az emésztést segíti. Emellet a Cat Chow macskaeledel magasfokú megemészthetősége miatt macskája széklet-mennyisége is csökken.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 • 15 kg, 15658 Ft.
 

Cat Chow Kitten csirke

A Cat Chow Kitten csirke macskaeledel a növekedésben lévő kiscicák, valamint a vemhes és szoptatós macskák igényeihez igazodik. Ezeknek a macskáknak különösen magas az energia-, fehérje-, ásványianyag-, nyomelem- és vitaminszükséglete. A Cat Chow Kitten csirke biztosítja macskájának az egészséges növekedéshez és a normális fejlődéshez szükséges energiát és tápanyagokat. Még a krokettek is optimális méretűek, s ezzel igazodnak a növekedésben lévő cicák álkapcsának méretéhez és könnyű rágást tesznek lehetővé. A recept természetes és gondosan kiválogatott összetevőkből áll: petrezselyem, spenót, sárgarépa és borsó. Az eledel E-vitaminban gazdag, amely erősíti a szervezet természetes védekezőképességét. A benne lévő taurin macskák esetében különös jelentőséggel bír, mivel azt önmaguk nem tudják előállítani. A taurin jótékonyan hat többek között a szívizom-funkcióra, valamint a látásra. Emellet még DHA-t (dokozahexaénsav) is tartalmaz a macskatáp, amely az egészséges szellemi fejlődést segíti elő.

A termék legfontosabb tulajdonságai:
Kiscicáknak ajánlott 4 hetestől 12 hónapos korig.
Vemhes és szoptatós macskák számára is javasolt.
Teljesértékű táp.
Dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz.
E-vitamint tartalmaz.
Állati eredetű fehérjékben gazdag.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 2633 Ft.
 • 15 kg, 15950 Ft.