Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2022.01.17. 
Ma a(z) Apacs, Apache, Blitz, Pongó, Tony, Tóni nevű kutyusok, és a(z) Téte(bá), Toncsi nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - FERTÖTLENÍTŐ SZEREK

Nyomtatható verzió
 

CLOREXYDERM FORTE sampon

Fertőtlenítő és tisztító hatású sampon kutyák és macskák részére

Alkalmazható felületes és mély pyoderma esetén, és kiváló Malassezia pachydermatitis okozta bőrgyulladás kezelésére. 2 % klórhexidint tartalmaz, amely hatékony a baktériumok és Malassezia ellen csökkentett hatásidő mellett (5-10 perc), így kiválóan alkalmazható nyugtalan állatok kezelésekor. Glicerin tartalma révén hidratáló hatású.

Javallat:
Klórhexidin tartalmú fertőtlenítő hatású sampon kutyák és macskák részére.

Összetétel:
2 % klórhexidin, izopropil-alkohol, nem ionos felületaktív anyagok, glicerin.

Hatékonyság, jellemzők:
A Clorexyderm Forte sampon antiszeptikus és tisztító hatású. A sűrű hab eltávolítja az állat bőréről és szőréről a mikroorganizmusokat, az elpusztult sejteket, melyek a baktériumok és élesztőgombák, elsősorban a Malassezia pachydermatis táplálékforrásai. Ezzel megszűnik a gombás fertőzéseket általában kísérő kellemetlen szag.

Adagolás, alkalmazás:
Langyos vízzel alaposan nedvesítsük meg a kutya vagy macska szőrzetét. A Clorexyderm Forte samponnal nagyon óvatosan dörzsöljük be az érintett bőrterületeket (általában a karmok között, az ajkak, a has, a nyak, a hónalj körül, a lábak hajlatánál és a füleknél). Elegendő sampont használjunk, hogy sűrű hab képződjön. Hagyjuk a sampont 5-10 percig a bőr felületén, majd alaposan öblítsük le, hogy a korpát és a faggyút teljesen eltávolítsuk. A kezelést kétnaponként meg kell megismételni, az állatokat minden 12-24 órában szükséges Clorexyderm oldattal kezelni. A kétnaponta történő fürösztést 2-4 hétig kell folytatni. Bőrfertőzés esetén jó eredmény érhető el a Clorexyderm Forte sampon rendszeres alkalmazása során.
A gyakran visszatérő bőrirritációk esetében, különösen, ha az irritáció okozóját nem lehetséges eltávolítani, akkor a Clorexyderm Forte sampont hetente egyszer használjuk, vízzel 1:1 arányban hígítva (100 ml sampont öntsünk 100 ml vízbe).

Figyelmeztetés:
A termék ételektől, italoktól távol tartandó, azokkal nem érintkezhet. Nem szabad az állatok etető vagy itató edényébe tölteni. Más antiszeptikus hatású készítménnyel együtt nem alkalmazható. Kérjen tanácsot az állatorvostól mielőtt vemhes, szoptató, beteg vagy lábadozó állaton alkalmaznánk a terméket.
Szembe ne kerüljön. Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kiszerelések:
  • 200 ml, 2882 Ft.
 

CLOREXYDERM oldat

Klórhexidin tartalmú spray kutyák és macskák részére külsőleges használatra

Javallat:
Antiszeptikus és tisztító hatású oldat kutyák és macskák bőrének ápolására.

Összetétel:
0,5 % klórhexidin-diglükonát, glicerin, propilén-glikol, desztillált víz.

Célállatfaj: Kutya, macska.

Hatékonyság, jellemzők:
A Clorexyderm oldat ideális antiszeptikus és tisztító hatású spray kutyák és macskák számára.
A speciális formulációjú klórhexidin hatékony, helyileg alkalmazható mikroba ellenes oldat, eltávolítja az elpusztult sejteket, melyek baktériumok és élesztőgombák, elsősorban a Malassezia pachydermatis táplálékforrásai. Lágyító hatású összetevői elősegítik kedvenc állata bőrének ápolását.

Adagolás, alkalmazás:
A kezelendő állat teljes bőrfelületét fújjuk be Clorexyderm oldattal. Ne öblítsük le! Az ideges kedvenceket úgy is kezelhetjük, hogy egy tiszta törlőkendőre permetezzük az oldatot, és a törlőkendővel gyengéden áttöröljük az érintett bőrfelületet. A hámpikkelyeket és a faggyút egy száraz, tiszta törlőkendővel óvatosan távolítsuk el. A kezelést naponta kétszer meg kell ismételni.
A kezelést jól kiegészíti, ha kétnaponta megfürdetjük a kedvenc állatot Clorexyderm Forte samponnal. Kettő-négy heti kezelést követően elegendő hetente egyszer alkalmazni a Clorexyderm oldatot.

Figyelmeztetés:
A termék ételektől, italoktól távol tartandó, azokkal nem érintkezhet. Nem szabad az állatok etető vagy itató edényébe tölteni. Más antiszeptikus hatású készítménnyel együtt nem alkalmazható. Kérjünk tanácsot az állatorvostól, mielőtt vemhes, szoptató, beteg vagy lábadozó állaton alkalmaznánk a terméket.
Szembe ne kerüljön. Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kiszerelések:
  • 250 ml, 2373 Ft.
 

Skingel

Kenőcs kutyák és macskák erythemás, nedvedző bőrgyulladásainak kezelésére.

Alkalmazása:

A Skingel leggyakoribb alkalmazási területe az interdigitális bőrgyulladás és a bőrredő-gennyesedés.
Allergia, rovarcsípés, zúzódás, műtéti és egyéb sebek során kialakuló viszkető és fájdalmas bőrgyulladások kezelésére is kiváló.

Összetétele, tulajdonságai:

Cink-oxid: erőteljes gyulladáscsökkentő hatású, fertőtlenítő, antimikrobiális hatóanyag. A bőrön védőréteget képez és serkenti a sebgyógyulást. A cink-oxid kiváló barriert képez, megóvja a bőrt a nedvességtől, valamint elősegíti a bőr természetes regenerációját.
Propilén-glikol és glicerin: hidratáló vivőanyagok.
Zsályakivonat: összehúzó hatású, stimulálja és normalizálja a bőr élettani funkcióit.

Használata:

Tisztítsuk meg alaposan a területet Clorexyderm Oldattal.
A bőrfelület megszáradása után a Skingelt vékony rétegben vigyük fel az érintett, kipirult bőrterületre, masszírozzuk be jól.
Naponta többször alkalmazzuk!
Használat előtt alaposan rázzuk fel!

Kiszerelések:
  • 50 ml, 3277 Ft.