Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok ACANA ARATON ARION ARION TENYÉSZTŐI TÁPOK AZP BELCANDO BEST CHOICE BEWI DOG BOSCH BRIT CARE BRIT PREMIUM CARNILOVE CHAPPI CHICOPEE KUTYATÁP CIBAU DADO DARLING DOG CHOW DOG VITAL DOGLAND KUTYATÁP EARTHBORN HOLISTIC ECOPET EGYÉB SZÁRAZTÁPOK EUKANUBA EUKANUBA NATURE PLUS EUKANUBA TENYÉSZTŐI TÁPOK FIDES FLATAZOR FRISKIES KUTYA FUN DOG HAPPY & FIT NATURAL HAPPY DOG HAPPY DOG TENYÉSZTŐI TÁPOK HILLS IAMS KUTYATÁPOK JOSERA TÁPOK KENNELS FAVOURITE LUPO SENSITIV MAXIMA MERA N & D LOW GRAIN N&D GRAIN FREE NATURES PROTECTION NUTRILOVE ONTARIO ORIJEN KUTYATÁP PEDIGREE PRO PAC KUTYATÁP ROYAL CANIN KUTYATÁPOK ROYAL CANIN CLUB SELECTION SPORTMIX TECHNI-CAL NATURAL TROVET Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - MERA

Nyomtatható verzió
 

MERA essential Active

Mera Dog active
Nagyobb energiaszükséglettel rendelkező kutyák kizárólagos eledele
Szárnyasban gazdag
Omega-3- és Omega-6 zsírsavakkal
Biotinnal és sörélesztővel
Összetétel:
Kukorica; szárnyashús-liszt; búza; állati zsír; tepertőliszt; kukorica ragasztóeledellel; száraz répaszelet; húsliszt; lenmag; sörélesztő; állati fehérje (hidrolizált); nátrium-klorid; kalciumkarbonát.

Összetevők (kivonat):
Nyersfehérje 23,5 %; nyerszsír 15 %.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 12155 Ft., 9200 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 17500 Ft.
 

MERA essential Brocken

A MERA essential Brocken sok szárnyashúst tartalmazó, összetördelt darabkákból áll, s nagyszerűen megfelel átlagos a normál aktivitási szintű kutyák (sétákon részt vevő, kíséretet nyújtó kutyák, valamint kisebb teljesítményű sport- és munkakutyák) energia- és tápanyagigényének. Az omega-3 és -6 zsírsavak, a biotin és a sörélesztő hozzájárulnak az egészséges bőr és a vastag, csillogó szőrzet kialakulásához.

Az élelmiszeriparban a MERA név kereken 60 éve egyet jelent a minőséggel. Sokéves tapasztalat, megbízható minőség és hűséges vevők állnak annak hátterében, hogy a MERA az egyik legeredményesebb prémium kutyatáp-előállító céggé vált.

A MERA termékekhez kizárólag olyan nyersanyagokat használnak fel, amelyek egészséges állatokból származnak és emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az előállítási folyamat szakképzett állatorvosok felügyelete alatt zajlik. A MERA termékeket Németországban, Európa egyik legmodernebb ipari környezetében gyártják. A hatékony és kíméletes gyártási eljárás garantálja a legjobb minőséget.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 11500 Ft., 8150 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 15600 Ft.
 

MERA essential Junior 1

A MERA essential Junior 1 prémium-minőségű száraz kutyatáp kis & közepes fajták kölykeinek növekedésük végéig, nagy testűeknek az 5. hónapig - speciális szükségleteikhez igazítva. Ez a teljes értékű kölyökeledel emellett kiválóan lefedi a szoptató szukák megnövekedett energiaszükségletét is. A növekedés fázisa képezi az egészséges kutyaélet alapját, s ebben meghatározó szerep jut a helyes táplálkozásnak. Az első hónapokban alapvető fontosságú a magas fehérjetartalom, hiszen a fehérje támogatja a szervek, izmok, inak és ízületek kialakulását. A MERA essential Junior 1 fehérjetartalma 29%, a zsír részaránya pedig 16%, s ez így együtt megfelelő energiát biztosít a növekedéshez. A táphoz kiváló minőségű izomhúsport használnak fel. A csontok egészséges felépítéséről és az ízületi porcok jó fejlődéséről kondroitin és glükózamin gondoskodik ebben az eledelben, a természetes béta-glükánok pedig a kölykök immunrendszerét erősítik.

Olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Care Concept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15200 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 25500 Ft.
 

MERA essential Junior 2

kölyökkutya felnevelésének biztosítéka a Mera Dog junior 2
Nagy fajtákhoz a növekedési periódus végéig
Folyamatos védelem a Mera CareConcept-tel
Kagylóhús por porcokhoz és ízületekhez
A természetes inulin stabilizálja a bélflórát
A lazacolaj az optimális Omega-3- és Omega-6-zsírsavakért
Béta-glukén az erős immunrendszer érdekében
Összetétel:
Kukorica; szárnyashús liszt; rizs; árpa; állati zsír; száraz répaszelet; tepertőliszt; lenmag; kukorica ragasztó eledel; sörélesztő; száraz tojás; állati fehérje (hidrolizált); lazacolaj; nátrium-klorid; napraforgóolaj; monokalciumfoszfát; kalcium-karbonát; chikoré por (inulinban gazdag); élesztő kivonat (béta glukénben gazdag); kagylóhús por.

Összetevők (kivonat):
Nyersfehérje 24 %; nyerszsír 12 %.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15200 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 26000 Ft.
 

MERA essential Light

A MERA essential Light prémium-minőségű, speciálisan túlsúlyra hajlamos felnőtt kutyák szükségleteihez igazított száraz kutyatáp. Kiváló minőségű összetevői támogatják kutyája egészségét, jólétét és teljesítőképességét. Ezen száraztáp energiatartalma teljességében csökkentett, s receptúrája különösen kiegyensúlyozott és ballasztanyagokban gazdag. A kalória-csökkentett eledel 25% fehérjetartalmat tud felmutatni, miközben a zsír részaránya csak 8%. Emellett az L-karnitin hozzáadása segít az anyagcsere felgyorsításában és a szervezet saját zsírtartalékainak leépítésében. A receptúra teljesen mellőzi a búzát, mivel az gyakran vált ki intoleranciás vagy allergiás tüneteket.

A szükséges fehérjebevitelről (25%) a legjobb minőségű szárnyas, tojás és hal gondoskodik, olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Careconcept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15400 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 24000 Ft.
 

MERA essential Reference

A MERA essential Reference prémium-minőségű, a normál mozgásigényű, felnőtt kutyák szükségleteihez igazított száraz kutyatáp. Kiváló minőségű összetevői támogatják kutyája egészségét, jólétét és teljesítőképességét. A receptúra teljesen mellőzi a búzát, mivel az gyakran vált ki intoleranciás vagy allergiás tüneteket. A szükséges fehérjebevitelről (22,5%) a legjobb minőségű szárnyas, tojás és hal gondoskodik, olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Careconcept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

A MERA essential Reference tulajdonságai vázlatosan:

Prémium teljes értékű eledel normál energiaigényű, felnőtt kutyáknak
Fehérje 22,5% / zsír 13,5%: kiváló minőségű fehérjékben gazdag - mérsékelt zsírtartalom mellett
Búza nélkül: a jobb tolerálhatóságért

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15400 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 24500 Ft.
 

MERA essential Senior

A kutya korának előrehaladtával változik táplálékigénye is. A MERA essential Senior prémium-minőségű, speciálisan idősebb kutyák szükségleteihez igazított száraz kutyatáp. Kiváló minőségű összetevői támogatják kutyája egészségét, jólétét és teljesítőképességét. Mérsékelt (22%) energia- és enyhén csökkentett (9%) zsírtartalma megfelel a megváltozott energiaszükségletnek. Emellett ebben az eledelben a SeniorPlus komplex csökkentett foszfor- és nátriumtartalomról - és ezáltal a vesék tehermentesítéséről - gondoskodik. A porcok és az ízületek funkciójának megtartására kondroitinben és glükózaminban gazdag új-zélandi zöldkagyló került az eledelbe. A MERA essential Senior emellett megemelt vitamintartalommal bír és természetes béta-glükánokat tartalmaz a szervezet védelmi rendszerének támogatására. A receptúra teljesen mellőzi a búzát, mivel az gyakran vált ki intoleranciás vagy allergiás tüneteket.

A szükséges fehérjebevitelről a legjobb minőségű szárnyas, tojás és hal gondoskodik, olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Careconcept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15400 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 24500 Ft.
 

MERA essential Softdiner

A MERA essential Softdiner kutyatáp kiváló minőségű vegyes étrendet kínál hústartalmú krokettekkel, zöldség- és gabonapehellyel fokozott energiaigényű, aktív felnőtt kutyáknak. A MERA essential Softdiner krokett-pehely-keverékben lévő sörélesztő aminosavakat biztosít, s a táp a célcsoport számára optimális mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket és értékes vitaminokat.

Az élelmiszeriparban a MERA név kereken 60 éve egyet jelent a minőséggel. Sokéves tapasztalat, megbízható minőség és hűséges vevők állnak annak hátterében, hogy a MERAaz egyik legeredményesebb prémium kutyatáp-előállító céggé vált.

A MERA termékekhez kizárólag olyan nyersanyagokat használnak fel, amelyek egészséges állatokból származnak és emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az előállítási folyamat szakképzett állatorvosok felügyelete alatt zajlik. A MERA termékeket Németországban, Európa egyik legmodernebb ipari környezetében gyártják. A hatékony és kíméletes gyártási eljárás garantálja a legjobb minőséget.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 11780 Ft., 9200 Ft.
 

MERA essential Univit

Mera Dog univit
Kizárólagos eledel normál tevékenységi szinttel rendelkező kifejlett
kutyáknak
Értékes vegyes menü látható komponensekkel, mint például a húskrokett, a zöldség- és gabonapehely
Szárnyasban gazdag Omega-3- és Omega-6 zsírsavakkal
Biotinnal és sörélesztővel
Összetétel:
Kukorica; búza; szárnyashús-liszt; tepertőliszt; húsliszt; kukorica ragasztóeledel; száraz répaszelet; rizs; állati zsír; zöldborsó; lenmag; sörélesztő; kalcium-karbonát; nátrium-klorid; állati fehérje (hidrolizált).
Összetevők (kivonat):
Nyersfehérje 21,5 %; nyerszsír 9 %.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 11560 Ft., 8150 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 15600 Ft.
 

MERA pure sensitive Adult bárány & rizs

A MERA pure sensitive Adult bárány & rizs kutyatápot különleges ízigényű, válogatós felnőtt kutyák számára fejlesztették ki, ill. olyan kutyáknak, melyek valamilyen allergiában és/vagy intoleranciában szenvednek. Napjainkban az ételallergiák és intoleranciák egyre gyakoribb betegségek a kutyák körében. Ezért különösen fontos az egészségre ártalmatlan, kiváló minőségű összetevők alkalmazása.

A MERA pure sensitive Adult bárány & rizs kutyatáp ezen koncepció szerint készül: a bárány mint egyetlen húsforrás és a rizs mint az egyik legjobban tolerált szénhidrátforrás koncentrációja ideálissá teszi ezt az új termékvonalat a különböző ételallergiák elhárítására és kezelésére. Maximális ízélmény - minimális allergia-potenciál.

Az igényes és ételérzékeny MERA pure sensitive Adult bárány & rizs a következőket kínálja:

Bárány mint egyetlen húsforrás
Rizs mint egyetlen szénhidrátforrás
Ideális receptúra élelemallergia esetén
Kolosztrum-tartalom az immunrendszer természetes védelméért
Omega-3- és omega-6 zsírsavak optimális arányban

Kolosztrum:
Az első anyatejet vagyis előtejet nevezzük kolosztrumnak, amellyel a természet egy nagyon magas hatásfokú hatóanyagcsomaggal igyekszik a frissen születtett kisállat immunrendszerét aktiválni. Tartalmaz immun-globulinokat, antitesteket, aminosavakat, ásványi anyagokat és más természetes tápanyagokat, melyek az erős immunrenszerhez szükségesek. A Németországban kinyert szarvasmarha-kolosztrum optimálisan kiegészíti ezt a természet nyújtotta immunvédelmet.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 16200 Ft., 14500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 28500 Ft.
 

MERA pure sensitive Adult lazac & rizs

A MERA pure sensitive Adult lazac & rizs kutyatápot különleges ízigényű, válogatós felnőtt kutyák számára fejlesztették ki, ill. olyan kutyáknak, melyek valamilyen allergiában és/vagy intoleranciában szenvednek. Napjainkban az ételallergiák és intoleranciák egyre gyakoribb betegségek a kutyák körében. Ezért különösen fontos az egészségre ártalmatlan, kiváló minőségű összetevők alkalmazása.

A MERA pure sensitive Adult lazac & rizs kutyatáp ezen koncepció szerint készül: a lazac mint egyetlen húsforrás és a rizs mint az egyik legjobban tolerált szénhidrátforrás koncentrációja ideálissá teszi ezt az új termékvonalat a különböző ételallergiák elhárítására és kezelésére. Maximális ízélmény - minimális allergia-potenciál.

Az igényes és ételérzékeny MERA pure sensitive Adult lazac & rizs a következőket kínálja:

Lazac mint egyetlen húsforrás
Rizs mint egyetlen szénhidrátforrás
Ideális receptúra élelemallergia esetén
Kolosztrum-tartalom az immunrendszer természetes védelméért
Omega-3- és omega-6 zsírsavak optimális arányban

Kolosztrum:
Az első anyatejet vagyis előtejet nevezzük kolosztrumnak, amellyel a természet egy nagyon magas hatásfokú hatóanyagcsomaggal igyekszik a frissen születtett kisállat immunrendszerét aktiválni. Tartalmaz immun-globulinokat, antitesteket, aminosavakat, ásványi anyagokat és más természetes tápanyagokat, melyek az erős immunrenszerhez szükségesek. A Németországban kinyert szarvasmarha-kolosztrum optimálisan kiegészíti ezt a természet nyújtotta immunvédelmet.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 16200 Ft., 14500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 28500 Ft.
 

MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs

A MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs kutyatápot különleges ízigényű, válogatós felnőtt kutyák számára fejlesztették ki, ill. olyan kutyáknak, melyek valamilyen allergiában és/vagy intoleranciában szenvednek. Napjainkban az ételallergiák és intoleranciák egyre gyakoribb betegségek a kutyák körében. Ezért különösen fontos az egészségre ártalmatlan, kiváló minőségű összetevők alkalmazása.

A MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs kutyatáp ezen koncepció szerint készül: a pulyka mint egyetlen húsforrás és a rizs mint az egyik legjobban tolerált szénhidrátforrás koncentrációja ideálissá teszi ezt az új termékvonalat a különböző ételallergiák elhárítására és kezelésére. Maximális ízélmény - minimális allergia-potenciál.

Az igényes és ételérzékeny kutyáknak ajánlott MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs a következőket kínálja:

Pulyka mint egyetlen húsforrás
Rizs mint egyetlen szénhidrátforrás
Ideális receptúra élelemallergia esetén
Kolosztrum-tartalom az immunrendszer természetes védelméért
Omega-3- és omega-6 zsírsavak optimális arányban

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 17500 Ft., 14200 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 27000 Ft.