Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.01.27. Ma a(z) Dodi, Dodó, Wolf(i) nevű kutyusok, és a(z) Hóci(pő), Trisz(i) nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - MERA

Nyomtatható verzió
 

MERA essential Active

Mera Dog active
Nagyobb energiaszükséglettel rendelkező kutyák kizárólagos eledele
Szárnyasban gazdag
Omega-3- és Omega-6 zsírsavakkal
Biotinnal és sörélesztővel
Összetétel:
Kukorica; szárnyashús-liszt; búza; állati zsír; tepertőliszt; kukorica ragasztóeledellel; száraz répaszelet; húsliszt; lenmag; sörélesztő; állati fehérje (hidrolizált); nátrium-klorid; kalciumkarbonát.

Összetevők (kivonat):
Nyersfehérje 23,5 %; nyerszsír 15 %.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 12155 Ft., 9200 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 17500 Ft.
 

MERA essential Brocken

A MERA essential Brocken sok szárnyashúst tartalmazó, összetördelt darabkákból áll, s nagyszerűen megfelel átlagos a normál aktivitási szintű kutyák (sétákon részt vevő, kíséretet nyújtó kutyák, valamint kisebb teljesítményű sport- és munkakutyák) energia- és tápanyagigényének. Az omega-3 és -6 zsírsavak, a biotin és a sörélesztő hozzájárulnak az egészséges bőr és a vastag, csillogó szőrzet kialakulásához.

Az élelmiszeriparban a MERA név kereken 60 éve egyet jelent a minőséggel. Sokéves tapasztalat, megbízható minőség és hűséges vevők állnak annak hátterében, hogy a MERA az egyik legeredményesebb prémium kutyatáp-előállító céggé vált.

A MERA termékekhez kizárólag olyan nyersanyagokat használnak fel, amelyek egészséges állatokból származnak és emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az előállítási folyamat szakképzett állatorvosok felügyelete alatt zajlik. A MERA termékeket Németországban, Európa egyik legmodernebb ipari környezetében gyártják. A hatékony és kíméletes gyártási eljárás garantálja a legjobb minőséget.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 11500 Ft., 8150 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 15600 Ft.
 

MERA essential Junior 1

A MERA essential Junior 1 prémium-minőségű száraz kutyatáp kis & közepes fajták kölykeinek növekedésük végéig, nagy testűeknek az 5. hónapig - speciális szükségleteikhez igazítva. Ez a teljes értékű kölyökeledel emellett kiválóan lefedi a szoptató szukák megnövekedett energiaszükségletét is. A növekedés fázisa képezi az egészséges kutyaélet alapját, s ebben meghatározó szerep jut a helyes táplálkozásnak. Az első hónapokban alapvető fontosságú a magas fehérjetartalom, hiszen a fehérje támogatja a szervek, izmok, inak és ízületek kialakulását. A MERA essential Junior 1 fehérjetartalma 29%, a zsír részaránya pedig 16%, s ez így együtt megfelelő energiát biztosít a növekedéshez. A táphoz kiváló minőségű izomhúsport használnak fel. A csontok egészséges felépítéséről és az ízületi porcok jó fejlődéséről kondroitin és glükózamin gondoskodik ebben az eledelben, a természetes béta-glükánok pedig a kölykök immunrendszerét erősítik.

Olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Care Concept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15200 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 25500 Ft.
 

MERA essential Junior 2

kölyökkutya felnevelésének biztosítéka a Mera Dog junior 2
Nagy fajtákhoz a növekedési periódus végéig
Folyamatos védelem a Mera CareConcept-tel
Kagylóhús por porcokhoz és ízületekhez
A természetes inulin stabilizálja a bélflórát
A lazacolaj az optimális Omega-3- és Omega-6-zsírsavakért
Béta-glukén az erős immunrendszer érdekében
Összetétel:
Kukorica; szárnyashús liszt; rizs; árpa; állati zsír; száraz répaszelet; tepertőliszt; lenmag; kukorica ragasztó eledel; sörélesztő; száraz tojás; állati fehérje (hidrolizált); lazacolaj; nátrium-klorid; napraforgóolaj; monokalciumfoszfát; kalcium-karbonát; chikoré por (inulinban gazdag); élesztő kivonat (béta glukénben gazdag); kagylóhús por.

Összetevők (kivonat):
Nyersfehérje 24 %; nyerszsír 12 %.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15200 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 26000 Ft.
 

MERA essential Light

A MERA essential Light prémium-minőségű, speciálisan túlsúlyra hajlamos felnőtt kutyák szükségleteihez igazított száraz kutyatáp. Kiváló minőségű összetevői támogatják kutyája egészségét, jólétét és teljesítőképességét. Ezen száraztáp energiatartalma teljességében csökkentett, s receptúrája különösen kiegyensúlyozott és ballasztanyagokban gazdag. A kalória-csökkentett eledel 25% fehérjetartalmat tud felmutatni, miközben a zsír részaránya csak 8%. Emellett az L-karnitin hozzáadása segít az anyagcsere felgyorsításában és a szervezet saját zsírtartalékainak leépítésében. A receptúra teljesen mellőzi a búzát, mivel az gyakran vált ki intoleranciás vagy allergiás tüneteket.

A szükséges fehérjebevitelről (25%) a legjobb minőségű szárnyas, tojás és hal gondoskodik, olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Careconcept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15400 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 24000 Ft.
 

MERA essential Reference

A MERA essential Reference prémium-minőségű, a normál mozgásigényű, felnőtt kutyák szükségleteihez igazított száraz kutyatáp. Kiváló minőségű összetevői támogatják kutyája egészségét, jólétét és teljesítőképességét. A receptúra teljesen mellőzi a búzát, mivel az gyakran vált ki intoleranciás vagy allergiás tüneteket. A szükséges fehérjebevitelről (22,5%) a legjobb minőségű szárnyas, tojás és hal gondoskodik, olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Careconcept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

A MERA essential Reference tulajdonságai vázlatosan:

Prémium teljes értékű eledel normál energiaigényű, felnőtt kutyáknak
Fehérje 22,5% / zsír 13,5%: kiváló minőségű fehérjékben gazdag - mérsékelt zsírtartalom mellett
Búza nélkül: a jobb tolerálhatóságért

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15400 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 24500 Ft.
 

MERA essential Senior

A kutya korának előrehaladtával változik táplálékigénye is. A MERA essential Senior prémium-minőségű, speciálisan idősebb kutyák szükségleteihez igazított száraz kutyatáp. Kiváló minőségű összetevői támogatják kutyája egészségét, jólétét és teljesítőképességét. Mérsékelt (22%) energia- és enyhén csökkentett (9%) zsírtartalma megfelel a megváltozott energiaszükségletnek. Emellett ebben az eledelben a SeniorPlus komplex csökkentett foszfor- és nátriumtartalomról - és ezáltal a vesék tehermentesítéséről - gondoskodik. A porcok és az ízületek funkciójának megtartására kondroitinben és glükózaminban gazdag új-zélandi zöldkagyló került az eledelbe. A MERA essential Senior emellett megemelt vitamintartalommal bír és természetes béta-glükánokat tartalmaz a szervezet védelmi rendszerének támogatására. A receptúra teljesen mellőzi a búzát, mivel az gyakran vált ki intoleranciás vagy allergiás tüneteket.

A szükséges fehérjebevitelről a legjobb minőségű szárnyas, tojás és hal gondoskodik, olyan funkcionális anyagok pedig, mint a prebiotikus inulin, lazacolaj, lenmag és yucca schidigera további aspektusokból támogatják az egészséget. A kutya részesüljön mindenre kiterjedő, teljes körű ellátásban - ez a MERA Careconcept fő elve, ami ebben az ízletes eledelben is érvényre jut: az optimális sejtvédelemről értékes, természetes antioxidánsok gondoskodnak, mint a C-& E-vitamin, béta-karotin és szelén. A bőr és szőrzet egészségét a lazacolajban, napraforgóolajban és lenmagban magas részarányban jelen lévő omega-3 és omega-6 zsírsavak támogatják. Az emésztési biztonságot és a bélflórát prebiotikus inulin stabilizálhatja és javíthatja. A szárnyasból, tojásból és halból származó, kiváló állati fehérje támogatja a test egészséges felépítését, gondoskodik az izomtömeg fennmaradásáról valamint az aktív anyagcseréről. Egy speciális hatóanyag-komplex (OdorStop) csökkentheti a "kutyaszagot". A Németországban, az élelmiszer-szabvány alapján készülő kutyaeledel a legmagasabb minőségi igényeknek is megfelel, s nem tartalmaz színező anyagokat vagy tartósítószereket.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 15400 Ft., 13500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 24500 Ft.
 

MERA essential Softdiner

A MERA essential Softdiner kutyatáp kiváló minőségű vegyes étrendet kínál hústartalmú krokettekkel, zöldség- és gabonapehellyel fokozott energiaigényű, aktív felnőtt kutyáknak. A MERA essential Softdiner krokett-pehely-keverékben lévő sörélesztő aminosavakat biztosít, s a táp a célcsoport számára optimális mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket és értékes vitaminokat.

Az élelmiszeriparban a MERA név kereken 60 éve egyet jelent a minőséggel. Sokéves tapasztalat, megbízható minőség és hűséges vevők állnak annak hátterében, hogy a MERAaz egyik legeredményesebb prémium kutyatáp-előállító céggé vált.

A MERA termékekhez kizárólag olyan nyersanyagokat használnak fel, amelyek egészséges állatokból származnak és emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az előállítási folyamat szakképzett állatorvosok felügyelete alatt zajlik. A MERA termékeket Németországban, Európa egyik legmodernebb ipari környezetében gyártják. A hatékony és kíméletes gyártási eljárás garantálja a legjobb minőséget.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 11780 Ft., 9200 Ft.
 

MERA essential Univit

Mera Dog univit
Kizárólagos eledel normál tevékenységi szinttel rendelkező kifejlett
kutyáknak
Értékes vegyes menü látható komponensekkel, mint például a húskrokett, a zöldség- és gabonapehely
Szárnyasban gazdag Omega-3- és Omega-6 zsírsavakkal
Biotinnal és sörélesztővel
Összetétel:
Kukorica; búza; szárnyashús-liszt; tepertőliszt; húsliszt; kukorica ragasztóeledel; száraz répaszelet; rizs; állati zsír; zöldborsó; lenmag; sörélesztő; kalcium-karbonát; nátrium-klorid; állati fehérje (hidrolizált).
Összetevők (kivonat):
Nyersfehérje 21,5 %; nyerszsír 9 %.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 11560 Ft., 8150 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 15600 Ft.
 

MERA pure sensitive Adult bárány & rizs

A MERA pure sensitive Adult bárány & rizs kutyatápot különleges ízigényű, válogatós felnőtt kutyák számára fejlesztették ki, ill. olyan kutyáknak, melyek valamilyen allergiában és/vagy intoleranciában szenvednek. Napjainkban az ételallergiák és intoleranciák egyre gyakoribb betegségek a kutyák körében. Ezért különösen fontos az egészségre ártalmatlan, kiváló minőségű összetevők alkalmazása.

A MERA pure sensitive Adult bárány & rizs kutyatáp ezen koncepció szerint készül: a bárány mint egyetlen húsforrás és a rizs mint az egyik legjobban tolerált szénhidrátforrás koncentrációja ideálissá teszi ezt az új termékvonalat a különböző ételallergiák elhárítására és kezelésére. Maximális ízélmény - minimális allergia-potenciál.

Az igényes és ételérzékeny MERA pure sensitive Adult bárány & rizs a következőket kínálja:

Bárány mint egyetlen húsforrás
Rizs mint egyetlen szénhidrátforrás
Ideális receptúra élelemallergia esetén
Kolosztrum-tartalom az immunrendszer természetes védelméért
Omega-3- és omega-6 zsírsavak optimális arányban

Kolosztrum:
Az első anyatejet vagyis előtejet nevezzük kolosztrumnak, amellyel a természet egy nagyon magas hatásfokú hatóanyagcsomaggal igyekszik a frissen születtett kisállat immunrendszerét aktiválni. Tartalmaz immun-globulinokat, antitesteket, aminosavakat, ásványi anyagokat és más természetes tápanyagokat, melyek az erős immunrenszerhez szükségesek. A Németországban kinyert szarvasmarha-kolosztrum optimálisan kiegészíti ezt a természet nyújtotta immunvédelmet.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 16200 Ft., 14500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 28500 Ft.
 

MERA pure sensitive Adult lazac & rizs

A MERA pure sensitive Adult lazac & rizs kutyatápot különleges ízigényű, válogatós felnőtt kutyák számára fejlesztették ki, ill. olyan kutyáknak, melyek valamilyen allergiában és/vagy intoleranciában szenvednek. Napjainkban az ételallergiák és intoleranciák egyre gyakoribb betegségek a kutyák körében. Ezért különösen fontos az egészségre ártalmatlan, kiváló minőségű összetevők alkalmazása.

A MERA pure sensitive Adult lazac & rizs kutyatáp ezen koncepció szerint készül: a lazac mint egyetlen húsforrás és a rizs mint az egyik legjobban tolerált szénhidrátforrás koncentrációja ideálissá teszi ezt az új termékvonalat a különböző ételallergiák elhárítására és kezelésére. Maximális ízélmény - minimális allergia-potenciál.

Az igényes és ételérzékeny MERA pure sensitive Adult lazac & rizs a következőket kínálja:

Lazac mint egyetlen húsforrás
Rizs mint egyetlen szénhidrátforrás
Ideális receptúra élelemallergia esetén
Kolosztrum-tartalom az immunrendszer természetes védelméért
Omega-3- és omega-6 zsírsavak optimális arányban

Kolosztrum:
Az első anyatejet vagyis előtejet nevezzük kolosztrumnak, amellyel a természet egy nagyon magas hatásfokú hatóanyagcsomaggal igyekszik a frissen születtett kisállat immunrendszerét aktiválni. Tartalmaz immun-globulinokat, antitesteket, aminosavakat, ásványi anyagokat és más természetes tápanyagokat, melyek az erős immunrenszerhez szükségesek. A Németországban kinyert szarvasmarha-kolosztrum optimálisan kiegészíti ezt a természet nyújtotta immunvédelmet.

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 16200 Ft., 14500 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 28500 Ft.
 

MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs

A MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs kutyatápot különleges ízigényű, válogatós felnőtt kutyák számára fejlesztették ki, ill. olyan kutyáknak, melyek valamilyen allergiában és/vagy intoleranciában szenvednek. Napjainkban az ételallergiák és intoleranciák egyre gyakoribb betegségek a kutyák körében. Ezért különösen fontos az egészségre ártalmatlan, kiváló minőségű összetevők alkalmazása.

A MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs kutyatáp ezen koncepció szerint készül: a pulyka mint egyetlen húsforrás és a rizs mint az egyik legjobban tolerált szénhidrátforrás koncentrációja ideálissá teszi ezt az új termékvonalat a különböző ételallergiák elhárítására és kezelésére. Maximális ízélmény - minimális allergia-potenciál.

Az igényes és ételérzékeny kutyáknak ajánlott MERA pure sensitive Adult pulyka & rizs a következőket kínálja:

Pulyka mint egyetlen húsforrás
Rizs mint egyetlen szénhidrátforrás
Ideális receptúra élelemallergia esetén
Kolosztrum-tartalom az immunrendszer természetes védelméért
Omega-3- és omega-6 zsírsavak optimális arányban

Kiszerelések:
 • 12,5 kg, 17500 Ft., 14200 Ft.
 • 2 x 12,5 kg, 27000 Ft.