Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2021.10.26. 
Ma a(z) Bruni, Brunó, Holló nevű kutyusok, és a(z) Armandó, Döme, Dönci nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - ULTRAHANGOS RIASZTÓ

Nyomtatható verzió
 

Skudo Pet House

Skudo Pet House Ultrahangos kullancs és bolha távoltartó készülék kennelbe. A kennel az a hely, ahol kedvence a napjait tölti. A készülék ultrahangot bocsát ki, mely segít a kullancsokat és a bolhákat a kenneltől távol tartani. Bármilyen testméretű és korú kutyánál és macskánál egyaránt használható. Egész évben használható. Helyezze a készüléket a kennelbe, a készülék ultrahangot bocsát ki, ami csak a bolhákat és kullancsokat zavarja és ez által a kenneltől távol tartja őket. Teljesen ártalmatlan emberre és állatra, valamint szagtalan. Használati utasítás: A piros nyelv eltávolításával a készülék folyamatosan működik 10/12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek. Hatását 5m sugarú körben fejti ki. Figyelem, a készüléket olyan helyre helyezze, ahol az állat nem fér hozzá, de ne zárja el a készüléket.

Kiszerelések:
  • 1 db, 6500 Ft., 5400 Ft.
 

Allervia-B Poratka elleni elemes ultrahangos készülék

Teljesen biztonságos mind az emberek, mind az állatok számára
Tudományosan és klinikailag bevizsgált
Segít megelőzni az allergiás tüneteket
CE tanúsítvánnyal
Csökkenti atkák számát a háztartásban
Könnyen használható
Csökkenti a poratkák által kibocsátott allergének számát
Az allerVia-B egy ultrahangokat kibocsátó elektromos készülék a poratkák okozta allergia ellen. Az ultrahangok a 18.000Hz felett kibocsátott akusztikus rezgések. Egy ultrahangot kibocsátó készülék, mely emberek és állatok számára teljesen hallhatatlan, de az atkák életciklusát megzavarja, gátolja szaporodásukat és/vagy az allergiát okozó székletürítést. A hatás fokozatosan észlelhető körülbelül 6 heti használat után, mind a klinikai tünetek csökkenésében, mind az anti-allergén szerek szedésének ritkulásában. Az allerVia-B egy természetes megoldás a poratka allergia elleni harcban. Az allerVia-B egy 10-12 hónapon keresztül működő, nem cserélhető lítium akkumulátorral működő készülék. A hatékonyság több mint 20m²-es, vagy 60-80m³-es. Megkérjük, hogy alaposan olvassa el, majd őrizze meg a használati utasítást.

Kiszerelések:
  • 1 db, 8500 Ft., 7798 Ft.
 

Skudo Baby ultrahangos kullancsriasztó

A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló 40 kHz-es ultrahangot bocsájt ki, ami elriasztja, távoltartja az élősködőket az embertől 3 méteres körzetben.

A készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki és tesztelte.

Méret:

- Átmérő: 2,8 cm (kb. 20 Ft-os pénzérme).

Készülék aktiválása:

A riasztót a piros nyelv kihúzásával kell aktiválni. A nyelv kihúzása után a led 10 mp-ig tartó villogása jelzi, hogy a riasztót üzembe helyeztük.
Ezt követően akasszuk a kutya/cica nyakörvére (itt nyújtja a legnagyobb védelmet), emberi használata esetén feltétlenül a ruházaton kívül helyezzük el. Az ultrahang hullámait a laza szerkezetű anyagok elnyelik, a szilárd felületekről pedig visszaverődik, ezért az ing vagy kabát alá „rejtett” kullancsriasztó nem védi viselőjét.
A készülék nem vízálló, de cseppálló ezért „esős” séták idejére is nyugodtan tartsuk az állaton vagy magunkon. Ha netán víz érné, hazaérve hajszárítóval szárítsuk ki.

Működési időtartam:

Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távoltartja a kullancsokat és bolhákat. A folyamatos kültéri viselés esetén az időjárási viszonyok miatt (túl hideg tél és túl meleg nyár) ajánlatos 10-11 hónap után új készüléket alkalmazni, mivel a hosszabb szélsőséges időjárásnak kitett elem élettartamát befolyásolja.

Kiszerelések:
  • 1 db, 5350 Ft.
 

Skudo Human Blue Kullancs És Bolhariasztó

SKUDO HUMAN BLUE- Ultrahangos bolha- és kullancs távoltartó készülék humán felhasználásra. Ez az elektronikus kullancs- és bolhariasztó készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, amely zavarja a parazitákat és arra kényszeríti őket, hogy ne tartózkodjanak az ember közelében. A készülék megelőző funkciót lát el, amely teljesen ártalmatlan az emberekre és az állatokra. A mellékelt csipesz segítségével felcsatolható a ruhára (övekre, csatokra, gomblyukakra, stb.). A piros nyelv eltávolításával a készülék folyamatosan működik 10/12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek. A készüléken található fehér gombbal (on/off) használaton kívül kikapcsolható. Bekapcsoláskor a készüléken található piros fény felvillan, így ellenőrizhető, hogy a készülék működik-e. A készülék nedvesség hatására nem károsodik, bár nem vízálló, így a vízzel való közvetlen érintkezést kerülni kell. Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot. Hatását 25m? vagy 5m sugarú körben fejti ki. Ne zárja el a készüléket (pl. zsebbe)! Származási hely: EU

Kiszerelések:
  • 1 db, 5990 Ft., 4500 Ft.
 

Skudo Mosquito Off-B Ultrahangos Szúnyogriasztó

Leírás

Ultrahangos szúnyogriasztó készülék. A készülék ultrahangos impulzusokat bocsát ki, mely zavarja a nőstény szúnyogokat.

Csökkenti a nőstény szúnyogok megjelenését beltéren.

Megelőzi a kémiai anyagok használatát. Tartós hatékonyság.

Rovartudósok által ajánlott.

Használat: nyissa ki a fedelet. Helyezze be a 9V-os elemet (a csomag tartalma). Csukja vissza a fedelet. Kapcsolja be az "on-off" gombot, állítsa be a frekvencia intenzitást. Fény jelzi a készülék működését. Éjszakára állítsa alacsonyabb pozícióba, majd a legmagasabb pozícióba napközben. Ne helyezze bútorok mögé! Védelem: 36m2. Javaslat: csak száraz helyen használja!

Vegyszer- és illatanyagmentes védelem!

Terhes nők, kisgyerekek, idős és beteg emberek számára is veszélytelen!

A készülés hatásfokát csökkenti, ha zsebbe vagy táskába teszi. Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgyhogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!

Használata emberre kisállatra egyaránt veszélytelen!

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.

Skudo készülék 40.000 Hz-es magas frekvenciás hangot bocsát ki, ami az emberek és a kiskedvencek számára nem zavaró..

A készülék távoltartja az élősködőket, nem öli meg, erősen fertőzött területeken nem nyújt 100%os védelmet.

A készülék nem öli az élősködőket, hanem távol istartja!

Kiszerelések:
  • 1 db, 4300 Ft., 3300 Ft.
 

Skudo Ultrahangos Kullancs - Bolhatávoltartó

SKUDO” ultrahangos kullancs- és bolhatávoltartó készülék

kisemlősöknek (kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek, stb), és
embereknek (gyerekeknek és időseknek is).

Vegyszer és illatanyagmentes védelem!
Használata emberre, kisállatra egyaránt veszélytelen!

Az 1992 óta tesztelt és kiváló (átlagosan 96,4 %-os) hatásfokkal működő készüléket a Milánói Állatorvostudományi Egyetem Parazitológiai Tanszéke fejlesztette ki.
A 40KHz-es, ultrahangos távoltartó 3 méteres körzetben fejti ki hatását.
A készüléket a piros nyelv kihúzásával aktivizáljuk és a nyakörvre csatoljuk.
Működését az 1 éves élettartamú lítiumos elem biztosítja.
A készüléket 1 év után feltétlenül le kell cserélni egy újra.
Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt!

A készüléket folyamatosan kell viselni az állatnak nemcsak a sétáltatás idejére. Előfordulhat, hogy az állat szőrére kapaszkodott kullancs - sétáltatás után - a lakásban kiesik kedvencünk szőréből, ilyenkor a kullancsot össze kell szedni és körültekintően meg kell semmisíteni. Erre a legjobb módszer az elégetés. Természetesen fürdetés idejére le kell venni, de utána mielőbb visszatenni.
Használható kölyök (már 8 hetes kortól), vemhes, öreg, beteg vagy betegségből felépülő, stresszre és vegyszerekre érzékeny kutyák, macskák esetében is.

Gyerekek és idősek részére is használható a készülék (erdőben való táborozáskor, kiránduláskor, biciklizéskor). Táborozás egész idejére folyamatosan kell viselni a készüléket. Ajánlatos ruházaton kívül viselni (óraszíjra, övre, nyakba akasztani). Éjszakára javasoljuk az ágy mellé tenni és ott tartani. Természetesen fürdés idejére le kell venni.Kiszerelések:
  • 1 db, 5700 Ft.
 

TickLess Adult

- Termék megnevezése: ultrahangos kullancsriasztó készülék emberek számára 3 éves kor felett
- Ajánlott: mindenkinek 3 éves kortól, gyerekeknek, felnőtteknek és idősebbeknek
- Használható: egész évben, különösképpen a márciustól októberig tartó szezonban megelőzésre és a fertőzés kockázatának csökkentésére minden szabadtéri tevékenység, sport, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával
- Működése: emberi fül számára nem érzékelhető, változó frekvenciájú ultrahangot (~40 kHz) bocsát ki, ami zavarja, ezáltal távoltartja a kullancsokat az embertől, egyidejűleg megakadályozza támadásukat. Emberre és állatra teljesen ártalmatlan, nem mérgező, szagtalan.
- Beállítása: automatikus. A piros nyelvecske eltávolítása után a készülék aktiválódik és nincs szükség további szabályozásra. A gomb megnyomásával a készülék ki- és bekapcsolható. Bekapcsolt állapotban az ellenőrző fény öt percenként felvillan. Nyolc órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol.
- Hatósugara: nyílt terepen 3 m
- A működést biztosító elem: egy nem cserélhető lítium elem, melynek élettartama a használattól függően legalább 3000 óra
- Súlya: 20 g
- Mérete: 6,0x2,7x2,1 cm
- Anyaga: polikarbonát és antiallergén szintetikus gumi
- Csomagolása: 16 darab / display, 4 display / gyűjtőkarton (64 db)
- Figyelmeztetések:
o A termék korlátozottan vízálló, vízzel való értintkezése után a készülék kiszárítása javasolt, így abban a nedvesség nem tesz kárt.
o A terméket ruházatra rögzítve vagy nyakba akasztva kell használni, a hanghullámokat áteresztő rácsot szabadon hagyva.
o A termék mérete miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön!
o Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem.

Kiszerelések:
  • 1 db, 6490 Ft.
 

TickLess Pet

- Termék megnevezése: ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék kutyák és macskák számára
- Ajánlott: bármilyen méretű és korú kutyának és macskának, kifejezetten alkalmas idős, betegségtől legyengült állatok számára, kölyköknek, szoptatós nőstényeknek, ember közvetlen környezetében élő állatoknak
- Használható: egész évben, különösképpen a márciustól októberig tartó szezonban megelőzésre és a fertőzés kockázatának csökkentésére
- Működése: emberi fül számára nem érzékelhető, változó frekvenciájú ultrahangot (~40 kHz) bocsát ki, ami zavarja, ezáltal távoltartja a kullancsokat és bolhákat az állattól, egyidejűleg megakadályozza támadásukat. Emberre és állatra teljesen ártalmatlan, nem mérgező, szagtalan.
- Beállítása: automatikus. A piros nyelvecske eltávolítása után a készülék aktiválódik és nincs szükség további szabályozásra. A gomb megnyomásával bármikor ellenőrizhető a készülék működése.
- Hatósugara: nyílt terepen 1,5 m
- A működést biztosító elem: egy nem cserélhető lítium elem, melynek élettartama 10-12 hónap.
- Súlya: 10 g
- Mérete: 4,0x2,8x1,5 cm
- Anyaga: polikarbonát és antiallergén szintetikus gumi
- Csomagolása: 22 darab / display, 4 display / gyűjtőkarton (88 db)
- Figyelmeztetések:
o A termék korlátozottan vízálló, vízzel való értintkezése után a készülék kiszárítása javasolt, így abban a nedvesség nem tesz kárt.
o A termék rögzítésekor a hanghullámokat áteresztő rácsot az állat teste felé kell fordítani.
o A termék mérete miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön!
o Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem.

Kiszerelések:
  • 1 db, 6499 Ft.