Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2021.10.26. 
Ma a(z) Bruni, Brunó, Holló nevű kutyusok, és a(z) Armandó, Döme, Dönci nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - ROYAL CANIN KUTYATÁPOK

Nyomtatható verzió
 

:: Akciós Royal Canin Maxi Starter !!

Közeli lejáratos 2021.09.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 3600 Ft.
 

Royal Canin Adult Beagle

A Royal Canin Breed Beagle-t a felnőtt és érett, 12 hónapnál idősebb, Beagle-ek táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Hozzárendelt kalóriatartalma segíti az ideális súly fenntartását.

A beagle-ek boldog és kíváncsi háziállatok. Ezek bátor, nagyon aktív kutyák, sok energiával, kitartással és eltökéltséggel. Ez a higgadt, intelligens és kedves karakter teszi őket egy nagyszerű családi kedvencé.

A Beagle-ek természetüknél fogva hajlamosak a túlzott táplálkozásra, amely súlyfelesleget okoz.
A Royal Canin Breed Beagle egy teljes értékű száraztáp, amelynek az összetétele úgy volt kialakítva, hogy megfeleljen a Beagle-ek különleges táplálkozási igényeinek. Ez biztosítja a Beagle kiegyensúlyozott táplálkozását és az összes szükséges tápanyagot az egészségük megőrzéséhez. A krokett különleges alakja és szerkezete kifejezetten ezen kutyafajnak lett kifejlesztve. Az exkluzív forma csökkenti a táplálékfelvétel sebességét és ösztönzi a rágást. A készítmény tartalmaz egy rost kombinációt is, így a kutya lassabban eszik, és hamarabb érzi jóllakottnak magát, és a rágás elősegíti a szájhigiéniát.

A Royal Canin Breed Beagle olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek támogatják a csontok és ízületek egészségét, valamint segítenek a kutya ideális súlyának a megőrzésében.

A Royal Canin Breed Beagle jellemzői:

A speciálisan kialakított krokett és az összetétel ösztönzi a lassabb evést és segíti a szájhigiéniát
A mérsékelt zsírtartalom segít a kutya ideális testsúlyának a megőrizésében
Az összetétel támogatja a csontok és az ízületek egészségét
Fajspecifikus egyedi formula a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásért
EPA és DHA-ban gazdag.

Kiszerelések:
 • 12 kg, 23717 Ft., 23854 Ft.
 • 3 kg, 8117 Ft., 9150 Ft.
 • 2 x 12 kg, 47992 Ft.
 

Royal Canin Adult Bichon Frise

Royal Canin Bichon Frise Adult - száraz kutyatáp Bichot Friseknek 10 hónapos kortól.
A táp összetétele támogatja a bőr „védőgát” szerepét (különleges komplex), segít egészségesen tartani a bőrt (omega-3 zsírsavak, köztük EPA és DHA, A-vitamin) és táplálja
a szőrzetet. Borágófű-olajjal kiegészített.

Ez a táp segít megőrizni a bichon frise ideális testsúlyát.

Mivel a kalciummal kelátokat képező anyagokat tartalmaz, a táp segít csökkenteni a fogkőképződést.

Összetétel:

Rizs, dehidratált baromfifehérje, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradékok, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, ásványi sók, szójaolaj, cikória pép, halolaj, élesztők, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, borágó olaj (0,1%), szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Kiszerelések:
 • 500 gr, 1946 Ft., 2176 Ft.
 • 1,5 kg, 5015 Ft., 5701 Ft.
 

Royal Canin Adult Boxer

Boxereknek 15 hónapos kortól.
A Royal Canin Boxer Adult főbb jellemzői:
• Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját. a frukto-oligoszacharidok (FOS), mannán-oligoszacharidok (MOS), a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével.
• Elősegíti az izomzat fejlődését és óvja az ízületek épségét a fehérje- és magas karnitin-, kondroitin-, glükózamin és esszenciális aminosav-tartalma révén.
• Erősíti és védi a szívet taurin, L-karnitin, E vitamin, lutein, esszenciális aminosavak és polifenolok (zöldtea és szőlő) összetétele révén.
• Könnyebb a tápszemcsék megragadása és elősegíti a rágást az egyedi kialakítású tápszemcsék révén: a méret, az alak és a szerkezet úgy került kialakításra, hogy könnyű legyen az előrébb nyúló alsó állkapoccsal megragadnia azokat.
Kiszerelések:
 • 3 kg, 8646 Ft., 9450 Ft.
 • 12 kg, 23486 Ft., 23854 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36289 Ft., 46493 Ft.
 

Royal Canin Adult Bulldog

Angol bulldogoknak 1 éves kortól.
Segíti az emésztést és csökkenti a felfúvódást a könnyen emészthető fehérjéknek, az oldhatatlan ásványoknak, a rizsnek (ami az egyetlen keményítő forrás) és a rostanyagok használatának köszönhetően (Frukto-Oligoszaharidok és cukorrépapép).
Megkönnyíti a táp megragadását és rágását az egyedi tápszemcsék segítségével, melyek mérete és szerkezete alkalmazkodik a kutya egyedi állkapocs és pofa alakjához

Kiszerelések:
 • 3 kg, 8635 Ft., 9450 Ft.
 • 12 kg, 23486 Ft., 23854 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36289 Ft., 46493 Ft.
 

Royal Canin Adult Chihuahua (Csivava )

Royal Canin Mini Chihuahua Adult
Chihuahua fajtájú kutyáknak 8 hónapos kortól

A Royal Canin Mini Chihuahua főbb jellemzői:
• Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását. A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Chihuahua kutyák kis állkapcsához.
• Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék.
• Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével.
• Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével.

Összetevők:
Rizs, kukorica, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, L.I.P.* állati fehérjék, nátrium-polifoszfát, taurin, zöldtea
és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), DL-metionin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-tirozin, L-karnitin.
* L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje
Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2312 Ft.
 • 1,5 kg, 4774 Ft., 5819 Ft.
 

Royal Canin Adult Cocker

Royal Canin Cocker Adult
Cocker Spánieleknek 12 hónapos kor felett
A Royal Canin Cocker Adult főbb jellemzői:
• Erősíti a bőr védekező funkcióját, valamint enyhíti a bőr és a fülek irritációját Omega 3 zsírsavaknak köszönhetően.
• Segít megőrizni a cocker spánielek ideális testsúlyát.
• Erősíti a szem antioxidáns védekező rendszerét.
• Kiemeli a szőrzet gyönyörű színeit

Összetevők:
Rizs, kukorica, dehidratált baromfihús, állati zsírok, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, kukorica glutén, cukorrépapép, halolaj, ásványi anyagok, növényi olajok (szója és borágó), frukto-oligoszacharidok, Psyllium mag és maghéj, nátrium-polifoszfát, élesztő kivonat (mannán-oligoszacharid forrás), L-tirozin, taurin, tojáspor, L-lizin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (luteinben gazdag), zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), L-karnitin.
* L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 3 kg, 8415 Ft., 9646 Ft.
 

Royal Canin Adult Dachshund

Royal Canin Mini Dachshund Adult
Tacskók számára 10 hónapos kortól
A Royal Canin Dachshund Adult főbb jellemzői:
• Megőrzi az ízületek egészségét, és biztosítja a porcokban az ideális vízmennyiséget. Kondroitin és glükózamin segíti elő az ízületek védelmét. Az EPA és DHA gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A táp energia tartalma mérsékelt (3840Kcal/kg).
• Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3840kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő.
• Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével.
• Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével.

Összetevő:
Rizs, dehidratált baromfihús, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, állati zsírok, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált növényi olajok (konjugált linolénsavban gazdag), taurin, zöldtea és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), L-karnitin.
* L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2312 Ft.
 • 1,5 kg, 5198 Ft., 5819 Ft.
 • 7,5 kg, 17221 Ft., 18749 Ft.
 • 2 x 7,5 kg, 26181 Ft., 30896 Ft.
 

Royal Canin Adult French Bulldog

Teljes értékű táp felnőtt és idős francia bulldog kutyáknak - 12 hónapos kortól.
Hozzájárul az ideális izomtömeg fenntartásához, köszönhetően az optimális fehérjetartalomnak (26%) és a hozzáadott L-karnitinnek
Tökéletesen emészhető formulája megakadályozza a takarmány belekben való erjedését, gátolja a puffadást
A tápszemcsék formáját kifejezetten bulldog állkapocsra tervezték, jól rágható és megakadályozza a habzsolást
Még a legválogatósabb kistestű kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék.
Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kalcium és foszfor tartalmával
Erősíti a kutyák természetes védekező rendszerét

Összetevők:
rizs, búza, állati zsírok, dehidratált sertésfehérje, növényi fehérje kivonat*, dehidratált baromfihús, hidrolizált állati eredetű fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 4807 Ft., 5627 Ft.
 • 3 kg, 8071 Ft., 8850 Ft.
 • 2 x 3 kg, 16949 Ft.
 

Royal Canin Adult German Shepherd

Royal Canin German Shepherd Adult
Száraztáp Német juhászkutyáknak 15 hónapos kortól
A Royal Canin German Shepherd Adult főbb jellemzői:
• Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, a nem vizoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően . Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével.
• Maximális emésztési biztonságot garantál a rendkívül jól emészthető alapanyagok, mint a kókuszolaj, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók, az omega-3 zsírsavak (halolajból) és a cukorrépapép segítségével.
• Serkenti az immunrendszert és lassítja a sejtöregedést a szinergista antioxidáns komplex (E és C vitamin, lutein, taurin) és mannán-oligoszacharidok révén.
• Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a ragyogó szőrzetet, az E és C vitamin kombinációjának (600/300 mg/kg), a bőr épségét biztosító aminosavaknak és a bőrt tápláló linolénsav és cink egymást erősítő hatásának köszönhetően.

Összetevők:
Rizs, dehidratált baromfihús, búza glutén L.I.P*, kukoricaliszt, L.I.P* baromfifehérje, állati zsírok, növényi rostok, ásványi sók, növényi olaj (kókuszolaj), baromfimáj, cukorrépapép, halolaj, nátrium-polifoszfát, nyomelemek (kelátos formábn is), hidrolizált élesztő-kivonat (mannán-oligoszacharid forrás), L-lizin, taurin, DL-metionin, rákféleségek (glükózaminban és kondroitinben gazdag), körömvirág-kivonat (luteinben gazdag), vitaminok.
* L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 3 kg, 8415 Ft., 9450 Ft.
 • 11 kg, 23486 Ft., 23854 Ft.
 • 2 x 11 kg, 36289 Ft., 46493 Ft.
 

Royal Canin Adult Golden Retriever

Száraz kutyatáp felnőtt Golden Retriever kutyáknak 15 hónapos kortól.
Gyönyörű szőrzet: a borágó olaj és a biotin együttes hatásaként a szőrzet lágyabbá és fényessé válik.
Optimális mennyiségben tartalmazza a szőrszálak anyagát alkotó keratin szintéziséhez nélkülözhetetlen kéntartalmú aminosavakat.

Testsúly-kontroll: az egyedülálló összetételnek és a tápszemcse formájának köszönhetően segít megtartani a golden retrieverek ideális testsúlyát.

Erős szív: hozzájárul a szívizomzat megfelelő működéséhez.

Megerősített sejtvédelem: antioxidáns összetevői révén harcol a sejtek öregedése ellen.


Összetevők:
dehidratált baromfihús, rizs, kukorica, búza, növényi fehérje kivonat*, állati zsiradék, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, növényi olajok (szója és borágó), paradicsom (likopin forrás), psyllium mag- és maghéjörlemény, frukto-oligoszacharidok, nátrium-polifoszfát, taurin, hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), L-karnitin, DL-metionin, körömvirág kivonat (lutein forrás), zöld tea és szőlőmag kivonat (polifenol forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 3 kg, 8528 Ft., 9450 Ft.
 • 12 kg, 23651 Ft., 23854 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36289 Ft., 46493 Ft.
 

Royal Canin Adult Labrador Retriever

Labrador retrievereknek 15 hónapos kortól.

Táplálja a szőrt és óvja a bőrt fehérjék kombinációjával (30%), kéntartalmú aminosavakkal, Omega 6 zsírsavakkal (borágó olajból) és egy egyedülálló komplexszel (cink, A és B vitaminok és specifikus aminosavak).
Óvja az ízületek épségét a magas glükózamin és kondroitin tartalmával, Omega 3 zsírsavak (halolajból) gyulladásgátló, valamint a mangán és az antioxidáns komplex sejtkárosodást megelőző hatásával.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 9075 Ft., 9450 Ft.
 • 12 kg, 23486 Ft., 25046 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36289 Ft., 46493 Ft.
 

Royal Canin Adult Minature Schnauzer

Schnautzer fajtájú kutyáknak 10 hónapos kortól Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával, valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő. Táplálja a szőrzetet és védi a bőrt kéntartalmú aminosavak, A vitamin, megnövelt Omega 6 zsírsavtartalom, borágó olaj, EPA-DHA, cink, valamint biotin segítségével. Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2251 Ft.
 • 3 kg, 8579 Ft., 9586 Ft.
 

Royal Canin Adult Poodle

Royal Canin Poodle Adult
Uszkároknak 10 hónapos kortól
A Royal Canin Poodle Adult főbb jellemzői:
• Kihangsúlyozza a szőrzet természetes szépségét. Kéntartalmú aminosavakat (metionin és cisztin) tartalmaz, melyek a keratin termelődést segítik elő. A fényes szőrzet a megemelt - borágó olajból származó - gamma linolénsav tartalomnak köszönhető. Az EPA és DHA (gyulladáscsökkentő hatás), valamint cink, A vitamin és biotin az egészséges bőr megőrzése érdekében hat.
• Megőrzi a szem egészségét lutein és zeaxantin hozzáadásával.
• Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését. Kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével.
• Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2312 Ft.
 • 1,5 kg, 5198 Ft., 5819 Ft.
 • 7,5 kg, 16341 Ft., 18298 Ft.
 

Royal Canin Adult Pug

Royal Canin Pug kutyatáp:
A Mopsz széles fejéne, és nagyon rövid, lapos orrának köszönhetően nehezen tudja a „hagyományos” tápszemcséket felvenni, ezért fontos, hogy olyan speciális tápot kínáljunk neki, amit ezzel a fej- és pofaformával is könnyedén megragadhat.
Nem hagyható figyelmen az a tény sem, hogy ez a fajta hajlamos az elhízásra, ezért visszafogott energia bevitelre van szüksége. Sokuknál fordulnak elő bőrbetegségek, főként, ha nem a számukra speciálisan előállított táppal etetjük őket.
A Royal Canin kifejezetten a Mopszok igényeinek megfelelően fejlesztette ki új kutyatápját, megkönnyítve ezzel táplálkozásukat.
A bőrirritáció kockázata minimálisra csökkenthető, a táp összetevői erősítik a bőr saját védekező mechanizmusát. Ebben segít többek között több vitamin kombinációja, antioxidánsok és az omega 3 zsírsavak.


Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 5198 Ft., 5819 Ft.
 • 500 gr, 2019 Ft., 2312 Ft.
 

Royal Canin Adult Shih Tzu

Shih Tzu fajtájú kutyáknak 10 hónapos kortól
Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását
A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Shih Tzu kutyák fej és állkapocs formájához.
Gyönyörű szőrzet és egészséges bőr
Táplálja a szőrzetet és védi a bőrt kéntartalmú aminosavak, A vitamin, megnövelt Omega 6 zsírsavtartalom, borágó olaj, EPA-DHA, cink, valamint biotin segítségével
Kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár
Elősegíti a kevesebb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését kitűnően emészthető, válogatott fehérjék (L.I.P.), rizs, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, cukorrépapép, EPA-DHA és oldhatatlan ásványi anyagok segítségével.
Fogkőképződés csökkentése
Csökkenti a fogkőképződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátriumpolifoszfát segítségével.Összetevők: rizs, dehidratált baromfihús, állati zsírok, L.I.P.* növényi fehérje kivonat, hidrolizált állati fehérjék, L.I.P.* állati fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, növényi olajok (szója, borágó), halolaj, ásványi anyagok, fruktooligoszacharidok, DL-metionin, nátrium-polifoszfát, L-tirozin, taurin, zöldtea
és szőlő kivonat (polifenolokban gazdag), L-lizin, héjasállatok kivonata (glükózamin forrás) és porckivonat (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (luteinben gazdag), L-karnitin.
Megkönnyíti a tápszemcsék megragadását és megrágását
A tápszemcsék mérete, formája és szerkezete tökéletesen alkalmazkodik a felnőtt Shih Tzu kutyák fej és állkapocs formájához.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2581 Ft.
 • 1,5 kg, 5258 Ft., 6480 Ft.
 

Royal Canin Adult West Highland Terrier

Royal Canin fajtatáp West Highland terrierek számára.Royal Canin West highland white terrier 10 hónapos kortól Csökkenti a bőrirritáció kialakulásának kockázatát omega 3 és omega 6 zsírsavtartalmának köszönhetően, melyek a lenmagolajból (alfalinolénsav), a borágó olajból (gammalinolénsav) és a halolajból (EPA/DHA) származnak. Erősíti a bőr védelmi funkcióját a szabadalmaztatott „bőrvédő komplex” révén. A legválogatósabb kutyák ízlésének is megfelel a természetes ízanyagok különleges kombinációjának köszönhetően. A kálciumkötő összetevők és a tápszemcsék speciális, dörzsölő hatása révén csökken a fogkőképződés kockázata. Összetevők: kukoricaliszt, rizs, dehidratált baromfihús, kukorica, állati zsiradék, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati fehérjék, cikória pép, növényi olajok (szója és borágó), búza, halolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, lenmag (omega-3 zsírsav forrás), nátrium-polifoszfát, L-lizin, taurin, DL-metionin, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), L-karnitin, porc hidrolizátum (kondroitin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás). * L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.


Kiszerelések:
 • 3 kg, 8068 Ft., 8521 Ft.
 • 500 gr, 2019 Ft., 2312 Ft.
 • 1,5 kg, 5198 Ft., 5819 Ft.
 

Royal Canin Adult Yorkshire Terrier

Yorkshire terriereknek 10 hónapos kortól.

Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak (methionin és cisztin) és a nyomelemeknek köszönhetően dúsabbá teszi a szőrzetet. Borágóból származó omega 3 és 6 zsírsavakkal a fényes szőrzetet, cinkkel, biotinnal, folsavval, valamint A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő.
Segít az öregedés elleni küzdelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a vesét és a magas E (600 mg/kg) és C (300 mg/kg) vitaminszintek, a szelén, a szőlő valamint a zöldtea polifenolok segítenek a sejtek védelmében.
Kielégíti a Yorkshire terrierek egyedi ízlését a különleges minőségű és természetes ízanyagok segítségével.Kiszerelések:
 • 500 g, 2910 Ft.
 • 1,5 kg, 8332 Ft.
 • 7,5 kg, 22351 Ft.
 • 2 x 7,5 kg, 43643 Ft.
 

Royal Canin Energy 4800

Magas energiatartalmú táp rövidtávú és/vagy kisebb megterheléssel járó munkavégzés esetén.
Kitűnő fizikai képességeiknek és természetüknek köszönhetően a közepes testű kutyák kitűnően teljesítenek agility, nyomkövető és canicross versenyeken, de keményen dolgoznak vadászként, szánhúzóként, juhász- és mentőkutyaként is. Energiaigényük közvetlenül a munka intenzitásától és hosszától, az aktivitás szintjétől (pihenő, edzés, verseny), az időjárástól, illetve saját kondíciójuktól függ.
Kitartóbb munkavégzést és nagyobb teljesítményt tesz lehetővé a sport és munkakutyák számára:
Megfelelő energia-tartalom.
A táp koncentrált, nem terheli meg az emésztőszerveket.
Optimális emészthetőség.
Védi az ízületeket.
Éghajlat
Egészségközpontú táplálás mérsékelt fizikai megterhelésű kutyák számára, amelyek mérsékelt éghajlaton (hőmérséklet és időjárási viszonyok) dolgoznak.
Optimális emésztési biztonság
A különböző tápanyagok, búza glutén, Psyllium maghéj és rizs, kombinációjának köszönhetően rendkívül jól emészthető.
Ízületek védelme
Biztosítja a csontrendszer szilárdságát, valamint védi az ízületeket a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor-, valamint a magas kondroitin- és glükózamin-tartalmának köszönhet

Kiszerelések:
 • 15 kg, 24591 Ft., 25947 Ft.
 • 2 x 15 kg, 50692 Ft.
 

Royal Canin Giant Adult

Óriástestű kutyáknak 18-24 hónapos kortól.
Ösztönzi a rágást és lassítja a tápfelvételt, a tápszem-csék egyedi alakja, mérete és szerkezete* által.
Véd az öregedés hatásaival szemben. Csökkentettfoszfortartalommal a normál veseműködés megtartásásáért, megnövelt E és C vitamin szinttel és szelénnel a sejtek védelméért.Támogatjaa megfelelő szívizomműködést, az L-karnitin és taurin egyedi összetétele révén.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 23560 Ft., 25682 Ft.
 • 4 kg, 11200 Ft., 12713 Ft.
 • 2 x 15 kg, 48135 Ft.
 

Royal Canin Giant Junior

Óriástestű kutyáknak 8-tól 18-24 hónapos korig.

Megkönnyíti a rágást, valamint javítja a száj- és foghigiéniát. A tápszemcsék alakja, mérete és szerkezete maximálisan megfelel a fiatal óriástestű kutya állkapcsának, ezzel is ösztönözve a rágást.
Elősegíti az izomzat fejlődését energia- (4048 kcal/kg), fehérje- (32%), valamint L-karnitin tartalma által.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 8690 Ft., 9345 Ft.
 • 15 kg, 20185 Ft., 25519 Ft.
 • 2 x 15 kg, 49978 Ft.
 

Royal Canin Giant Puppy

Óriástestű kutyáknak 5-től 8 hónapos korig.
Szabályozza a növekedés ütemét és csökkenti a túlzott súlygyarapodást mérsékelt energia (3968 kcal/kg) és L-karnitin tartalmának köszönhetően, amely segíti a zsírtartalékok mozgósítását.
Szilárd csontozatot és erős ízületeket biztosít, az optimális kálcium (200-400 mg/testtömeg kg) és foszfortartalom (0,95%) által, a kondroitin és glükózamin pedig védi az ízületeket.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 9240 Ft., 9345 Ft.
 • 15 kg, 28495 Ft.
 

Royal Canin Giant Starter

Könnyen nedvesíthető kutyatáp óriás termetű kölyökkutyáknak az elválasztástól 2 hónapos korig és a szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 7956 Ft., 9600 Ft.
 • 15 kg, 29624 Ft.
 • 2 x 15 kg, 45144 Ft.
 

Royal Canin Indoor Life Adult Small

Egészséges emésztés & jó minőségű széklet:

Kifejlesztettük a megoldást a kistestű, lakásban tartott kutyák számára. Ezek a tápok kitűnően emészthető L.I.P. fehérje-tartalmuknak*, megfelelő rosttartalmuknak és kiemelkedő minőségű szénihdrátforrásaiknak köszönhetően támogatják az egészséges emésztést és segítenek csökkenteni a bélsár kellemetlen szagát és mennyiségét.

*L.I.P.: kitűnő emészthetősége és beépíthetősége alapján kiválasztott fehérje

Ideális testalkat:

A lakásban tartott kutyák kevésbé aktív életet élnek. A túlzott súlygyarapodás hatással van a kistestű kutyák egészségére. A megfelelő, kiegyensúlyozott táplálás épp ezért szükséges az egészségük érdekében. Ez a formula segít fenntartani az ideális testalkatot köszönhetően csökkentett kalóriatartalmának, mely a kistestű kutyák csökkentett energiaszükségletével egyezik. L-carnitint tatalmaz.

Eégszséges bőr:

A bőr és a szőr visszajelzést adhat a kuty általános állapotáról. A megfelelő táplálék fontos szerepet játszik a bőr és a szőr minőségének fenntartásában. Ez a különleges formula olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítenek az egészséges bőr és szőrzet elérésében. Omega 3 zsírsavakban (EPA és DHA) is gazdag.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2111 Ft.
 • 1,5 kg, 4862 Ft., 5867 Ft.
 

Royal Canin Indoor Life Junior Small

Egészséges emésztés & jó minőségű széklet

Kifejlesztettük a megoldást a kistestű, lakásban tartott kutyák számára. Ezek a tápok kitűnően emészthető L.I.P. fehérje-tartalmuknak*, megfelelő rosttartalmuknak és kiemelkedő minőségű szénihdrátforrásaiknak köszönhetően támogatják az egészséges emésztést és segítenek csökkenteni a bélsár kellemetlen szagát és mennyiségét.

*L.I.P.: kitűnő emészthetősége és beépíthetősége alapján kiválasztott fehérje

Természetes védekezés:

A növekedés szakaszában a kölyökkutya természetes védekezőképessége még nem teljesen fejlődik ki. Az antioxidánsok egyedi összetétele (köztük az C, E-vitamin, lutein, taurin), mely ebben a formulában található, segíti kölyökkutyád természetes védekezőképességének támogatásában.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2036 Ft., 2116 Ft.
 

Royal Canin Junior Boxer

Teljes értékű táp boxer fajtájú kölyökkutyáknak, 15 hónapos korig.
Testreszabott táplálási program fajtatiszta kutyák számára.
Sosem volt ilyen fejlett a kutyák fajtaspecifikus táplálása.
A Breed Health Nutrition termékcsalád részese a Royal Canin legfrissebb fejlesztéseink: a legjobb fehérjeforrások kiválasztása, egyedi összetevők és ízek, illetve speciális tápszemcsék, melyek alakja, állaga és mérete is úgy lett kifejlesztve, hogy tökéletesen illeszkedik a különböző kutyafajták sajátosságaihoz.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 7952 Ft., 9600 Ft.
 • 12 kg, 22022 Ft., 25197 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36300 Ft., 47992 Ft.
 

Royal Canin Junior Bulldog

Száraz kutyatáp Angol Bulldog kölyköknek 12 hónapos korig.
Az emésztőrendszer fokozott védelme: a kitűnően emészthető válogatott fehérjének (L.I.P.) és a prebiotikumoknak köszönhetően biztosítja a bélflóra megfelelő egyensúlyát, és maximális védelmet nyújt az emésztőrendszernek.

Az ízületek erősítése: biztosítja az ízületek egészséges fejlődését, és segít megelőzni a nem kívánt súlygyarapodást.

Erősíti a természetes védekezőképességet: támogatja a kölyök még fejletlen immunrendszerét a kórokozók elleni küzdelemben.

Rövid állkapocsra tervezve: a tápszemcsék méretének és formájának köszönhetően a kutya könnyen felveszi, és megrágja a tápot.


Összetevők:
rizs, dehidratált baromfihús, állati zsiradék, növényi fehérje kivonat*, dehidratált sertésfehérje*, hidrolizált állati eredetű fehérjék, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok, halolaj, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, tojáspor, hidrolizált élesztő (mannán-oligoszacharidokban gazdag), hidrolizált rákpáncél kivonat (glükozamin forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porckivonat (kondroitin forrás) *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 3 kg, 8580 Ft., 9526 Ft.
 • 12 kg, 22093 Ft., 26096 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36850 Ft., 47992 Ft.
 

Royal Canin Junior ChihuahuaRoyal Canin Mini Chihuahua Junior

Chihuahua kutyáknak 8 hónapos korigA Royal Canin Mini Chihuahua Junior:

- segít a természetese védekezőképesség kialakulásában

- nagyon ízletes

- kevés a bélsár mennyisége

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2063 Ft., 2365 Ft.
 

Royal Canin Junior French Bulldog

Száraz kutyatáp kölyök Francia Bulldog kutyáknak 12 hónapos korig.
EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS:

A kitűnően emészthető válogatott fehérjék (L.I.P. proteinek) segítik az egészséges bélflóra egyensúlyának megtartását és a jó emésztést.

EGÉSZSÉGES BŐR:

Támogatja a bőr védőfal funkcióját és segít az egészséges bőr fenntartásában.

A TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉG ERŐSÍTÉSE:

Összetevőinek köszönhetően erősíti az immunrendszert.

SPECIÁLIS TÁPSZEMCSE:

A speciális alakú tápszemcsének köszönhetően a kölyök számára könnyebb a táp felvétele, és elősegíti az intenzív rágást is.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 9075 Ft., 9015 Ft.
 • 1 kg, 3851 Ft., 3901 Ft.
 

Royal Canin Junior German Shepherd

Royal Canin German Shepherd Junior
Száraztáp német juhászkutyáknak 2–15 hónapos kor között

A Royal Canin German Shepherd Junior főbb jellemzői:
• Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját. Táplálja és védi az emésztőrendszer nyálkahártyáját és a vastagbél mikroflóráját a frukto-oligoszacharidok, a mannán-oligoszacharidok, a nem vízoldékony ásványi sók és az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően. Szabályozza a vastagbélben történő emésztést, kitűnően emészthető tápanyagok segítségével.
• Biztosítja az ízületek védelmét és megerősíti a csontozatot a kiegyensúlyozott kálcium- és foszfor (1% és 0,85%), valamint magas kondroitin- és glükózamin-tartalomnak köszönhetően.
• Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium magban található speciális rostok révén.
• Megerősíti a bőr védekező funkcióját és táplálja a szőrzetet a különleges vitamin összetételnek és a specifikus aminosavaknak köszönhetően.

Kiszerelések:
 • 2 x 12 kg, 36850 Ft., 48742 Ft.
 • 3 kg, 9416 Ft., 9600 Ft.
 • 12 kg, 22093 Ft., 26096 Ft.
 

Royal Canin Junior Labrador Retriever

Cinket, vitaminokat, esszenciális zsírsavakat és aminosavakat tartalmazó egyedi összetételének köszönhetően táplálja a szőrt és óvja a bőrt.
Szabályozza az emésztési folyamatot és javítja a bélsár állagát a Psyllium növény magjaiban található rostok segítségével.
Kondroitinnak és glükózaminnak köszönhetően védi az ízületek egészségét.
Kiegyensúlyozott energia- és fehérjetartalmának köszönhetően egyenletes és szabályozott növekedési ütemet biztosít

Kiszerelések:
 • 3 kg, 8498 Ft., 9600 Ft.
 • 12 kg, 22887 Ft., 26096 Ft.
 • 2 x 12 kg, 36850 Ft., 48742 Ft.
 

Royal Canin Junior Shih Tzu

Royal Canin Shih-Tzu 28 Junior

Shhi-Tzu kutyáknak 10 hónapos korig
- egészséges bőrt és szőrzetet biztosít
- elősegíti az egészséges emésztést
- segít a természetese védekezőképesség kialakulásában

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2365 Ft.
 

Royal Canin Junior Yorkshire Terrier

A Yorkshire Terrier Junior 29 táp:
- Fedezi a kölykök magas energiaszükségletét.
- Segíti a csontok megfelelő mineralizációját ideális kálcium és foszfor tartalma révén.
- Természetes ízanyagokkal még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégíti.
- Emésztési biztonságot garantál.
- Megerősíti a kölykök természetes védekező rendszerét.
Tulajdonságok, melyekre oda kell figyelni:
- A yorkik emberi hajhoz hasonló, aljszőrzet nélküli, csodálatosan fényes, különösen hosszú (akár 37cm) szőrzete gondos és rendszeres törődést igényel.
- Hosszú várható élettartamuk (15 év) következtében szükséges az öregedés hatásaival szembeni védelem. Az öregedés hatással van a bőrükre, a szőrzetük minőségére, a szív- és veseműködésükre, valamint ízületeikre.
- A yorkik szaglása bár nem annyira fejlett, mint mondjuk egy német juhászkutyáé, mégis az emberekhez közeli életmódjuk nagyon válogatóssá teszi őket. Csak egy kiváló ízletességű táp fogja kielégíteni igényeiket.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2019 Ft., 2365 Ft.
 • 1,5 kg, 5269 Ft., 5897 Ft.
 

Royal Canin Maxi Adult + 5

Nagytestű kutyáknak 5 éves kortól.
Késlelteti az öregedés hatásait. Csökkentett foszfor tartalommal a veseműködést támogatja, a 26 %-os fehérjetartalom megelőzi az izomvesztést, valamint az E és C vitamin védi a sejteket.
Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával.
Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében.Kiszerelések:
 • 4 kg, 8097 Ft., 9076 Ft.
 • 15 kg, 20537 Ft., 26424 Ft.
 • 2 x 15 kg, 51419 Ft.
 

Royal Canin Maxi Adult

Nagytestű kutyáknak 15 hónaptól 5 éves korig.

Ideális tápanyagfelszívódást biztosít. Kiválóan emészthető összetevők, magas E és C vitamin, valamint esszenciális zsírsav tartalmának köszönhetően támogatja az erős, természetes immunitást.
Támogatja a megfelelő szívizomműködést a taurin összehúzódást serkentő hatásával.
Megóvja az ízületek épségét magas glükózamin és kondroitin tartalmával és Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 7264 Ft., 8221 Ft.
 • 15 kg, 21404 Ft., 24996 Ft.
 • 2 x 15 kg, 47743 Ft.
 

Royal Canin Maxi Ageing 8+ (Mature)Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a nagytestű kutyák egészséges öregedését. A táp EPA/DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz, mely semlegesíti a szabadgyököket.

Támogatja a nagytestű kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.

A rostok kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését, a táp kitűnően emészthető L.I.P. fehérjéinek is köszönhetően.

Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét.ÖSSZETÉTEL: dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradék, búza, búzaliszt, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, paradicsom (likopin forrás), Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), borágó olaj, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 29300 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 51 mg, E2 (Jód): 5,1 mg, E4 (Réz): 10 mg, E5 (Mangán): 67 mg, E6 (Cink): 200 mg, E8 (Szelén): 0,11 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok. ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 27% - Nyersolajok és -zsírok: 17% - Nyershamu: 5,7% - Nyersrost: 2,7% - EPA/DHA: 4 g/kg. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 28104 Ft.
 

Royal Canin Maxi Dental Care

A Royal Canin Maxi Dental Care egy teljes értékű eledel nagytestű, fogporblémákra hajlamos kutyáknak.

Jellemzők:

- Az Ön kutyájának egész életében csak egyetlen fogazata lesz, ezért rendkívül fontos egészségesen tartani a fogait és az ínyét.

- A 26 kg és 44 kg közötti testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Dental Care Maxi ízletes és teljes értékű táplálást nyújt a kutyának, és egyúttal segít megvédeni a kutya fogainak egészségét is.

- Ez a fejlett táp „intelligens” tápszemcse-állagának köszönhetően rágás közben ténylegesen megtisztítja a kutya fogait. A tápszemcse mechanikai állagának köszönhetően körülveszi a kutya fogait, amikor a kutya ráharap, így minden egyes falat fogkefeszerű hatásra emlékeztető módon ledörzsöli a fog felületéről a lepedéket.

- Az evés után a kutya fogain megtelepedő baktériumok plakkot képeznek, amely a kalcium hatására mineralizálódik és fogkővé alakul. Ez az ízletes táp kelátképző anyagokat is tartalmaz, melyek megkötik a kutya nyálában a kalciumot, így segítenek megakadályozni a fogkő képződését és felhalmozódását.

- Nem csak mi állítjuk, hanem tudományos tesztek eredményei is bizonyítják, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Maxi táp akár 75%-kal is csökkenti a fogkőképződést. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Medium bizonyítottan sikeres.

Összetétel:

Kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, növényi rostok, pirított cellulóz.

Kiszerelések:
 • 9 kg, 21028 Ft.
 

Royal Canin Maxi Dermaconfort

A Royal Canin Maxi Dermacomfort egy teljes értékű táp felnőtt és idős kutyáknak, nagytestű fajták számára (26-44 kg) - 15 hónapos kortól - Bőrirritációra és viszketésre való hajlam esetén!

CSÖKKENTETT ALLERGIZÁLÓ FORMULA:

A bőr állapota tükrözi a kutya egészségére és egy megfelelő diéta fontos szerepet játszik a bőr minőségének fenntartásában. A MAXI DERMACOMFORT egyedi formulája válogatott, nagyon jó minőségű fehérjeforrásai miatt különösen alkalmas a bőrirritációra és a viszketésre hajlamos kutyák számára. 1 hónap után a kutyatulajdonosok 87%* szerint érzékelhető a vakaródzás csökkenése. (*Royal Canin belső vizsgálat, 2009 - 82 érzékeny bőrű kutya bevonásával végrehajtott vizsgálat.)

EGÉSZSÉGES BŐR KOKTÉL:

A tápanyagok egyedülálló kombinációja, mely egy kizárólagos komplexet tartalmaz, mely segítheti a bőr védelmi szerepét, kombinálva az Omega-6 zsírsavakat (beleértve a gamma-linolénsav) és az omega-3 zsírsavakat (beleértve az EPA és DHA), melyek bőrre gyakorolt jótékony hatása ismert.

NAGYFOKÚ ÍZLETESSÉG:

Kielégíti az étvágyat nagytestű kutyák esetén, köszönhetően a gondosan megválasztott aromáknak.

ÖSSZETÉTEL:

rizs, búzaglutén*, búza, állati zsiradékok, kukoricaglutén, kukorica, hántolt zab, ásványi sók, baromfimáj-hidrolizátum, szójaolaj, cukorrépapép, halolaj (EPA és DHA forrás), lenmag (omega-3 zsírsav forrás),

Kiszerelések:
 • 10 kg, 21836 Ft.
 

Royal Canin Maxi Digestive Care

Royal Canin Maxi Digestive Care teljes értékű eledel nagy termetű, érzékeny emésztésű kutyáknak Omega-6-zsírsavakkal a fényes szőrzetért, glükozaminnal a csontok és ízületek védelméért és könnyen emészthető L.I.P. fehérjékkel.

A Royal Canin Maxi Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan nagy testű kutyák egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak.

A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak.

Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Maxi Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Maxi Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét.

Az eledel glükozamin tartalma támogatja a porcsejtek regenerációját és rugalmasságát, így jelentősen hozzájárul kutyája ízületeinek és csontjainak egészségéhez.

A borágóolajból nyert Omega-6-zsírsavak pozitív hatással vannak a bőr- és szőrzet egészségére.

A Royal Canin Maxi Digestive Care jellemzői:

Teljes értékű eledel nagy termetű (26 - 45 kg), felnőtt (15 hónapos kortól), érzékeny emésztésű és bőrű kutyáknak
Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában
Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést:a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat
Könnyen emészthető L.I.P.-fehérjékkel:min. 95%-os fehérje megemésztődést garantál
A tartós vércukorszintért:a psyllium meghosszabbítja a glükóz vérbe történő felszívódását és ezáltal megelőzi a "farkaséhség"-et
Értékes Omega-6-zsírsavakkal borágóolajból:támogatja a bőr és szőrzet egészségét
Csontok és ízületek védelme:a glükozamin támogatja a porcsejtek regenerálódását és pozitívan hatással van azok rugalmasságára
Omega-3-zsírsavak halból és szójaolajból:gyulladáscsökkentő hatású, javítja a sportteljesítményt és az agy oxigénellátását

Kiszerelések:
 • 10 kg, 21836 Ft.
 

Royal Canin Maxi Joint Care


Royal Canin Maxi Joint Care
Komplett prémium-száraztáp nagy termetű, érzékeny ízületekkel bíró felnőtt kutyáknak a mozgékonyság javítását & az egészséges súly megtartását segítő receptúrával; hidrolizált kollagén, EPA & DHA.
Temperamentumuk és nagy testtömegük alapján a nagy termetű (26 – 44 kg súlyú) kutyafajták ízületei kifejezetten nagy terhelésnek kitettek. Ebből olyan panaszok adódhatnak, mint az ízületek merevsége vagy a lecsökkent mozgásképesség. A Royal Canin Maxi Joint Care olyan exkluiv receptúrával rendelkezik, amely ezen problémák ellen hat, a mozgásképesség javulását eredményezi, és a 15 hónapnál idősebb felnőtt kutyát kiegyensúlyozott tápanyag-komplexszel látja el.

Összetételében kondroitin- és glükózamin-forrásként porc-hidrolizátum található, amely támogathatja az ízületek egészségét. A hidrolizált kollagén segít abban, hogy a porcok az idősödés folyamán megmaradjanak. Emellett az EPA & DHA is növelheti a mozgásképességet, s ezáltal hozzájárulhat a jó közérzethez. Egyidejűleg megfelelő kalóriatartalom és L-karnitin gondoskodik arról, hogy kutyája meg tudja tartani ideális testsúlyát, s az ízületek terhelést ne fokozza tovább még túlsúly is.

A speciálisan érzékeny ízületekkel bíró, nagy termetű kutyák szükségleteihez igazított alkotóelemek mellett egy vitaminokból és ásványi anyagokból álló, kitűnő keverék is gazdagítja ezt az eledelt, aminek receptúráját telítetlen zsírsavak, lutein, taurin és esszenciális aminosavak kerekítik ki. Így válik ez a száraztáp az igényes kutya teljes körű ellátására alkalmas prémium-táplálékká, amelynek ízletes krokettjei praktikus, újrazárható tasakokba kerülnek. Kiváló minőségű kutyatáp, mellyel kapcsolatban egy tanulmány szerint egy hónapos etetési idő után a felhasználók 97%-a elégedettségének adott hangot.

Kiszerelések:
 • 10 kg, 21836 Ft.
 

Royal Canin Maxi Light Weight Care

Túlsúlyos kutyáknak 15 hónapos kortól.

Megóvja az ízületeket a túlsúly okozta terheléstől, magas glükózamin és kondroitin tartalmával és az Omega 3 zsírsavak (halolajból) segítségével, melyek csökkentik a gyulladást, különösen az ízületek esetében.
Ideális testsúlyt biztosít. Csökkentett zsírtartalommal (11%), és 27%-os fehérjetartalommal megelőzi az izomvesztést, az árpa lassítja az emésztést és csökkenti az etetések közötti éhségérzetet.
Megőrzi az izomtömeget L-karnitin segítségével, ami serkenti a zsírtartalékok mozgósítását és csökkenti azok raktározását.


Kiszerelések:
 • 10 kg, 21836 Ft.
 

Royal Canin Maxi Puppy

Nagytestű kutyáknak 5-től 15 hónapos korig.
Szabályozza a növekedés ütemét a második szakaszban mérsékelt energiaszinttel (3948 kcal/kg), de magas fehérjetartalommal (32%) amely biztosítja az ideális izomfejlődést és a túlzott súlygyarapodás elkerülését.
Maximális emésztési biztonság megteremtése kiválóan emészthető fehérjék, csökkentett keményítő tartalom (30,5%), oldhatatlan ásványi anyagok, frukto-oligoszacharidok és cukorrépapép révén.
Megerősíti a csontozatot kálcium (200/400mg felvétel / testtömeg kg) és foszfor (0,9%) kiegyensúlyozott napi bevitelével. A kondroitin és a glükózamin pedig óvja az ízületek épségét.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 7760 Ft., 8776 Ft.
 • 15 kg, 24996 Ft.
 • 2 x 15 kg, 47743 Ft.
 

Royal Canin Maxi Starter

Könnyen nedvesíthető kutyatáp nagy termetű kölyökkutyáknak az elválasztástól 2 hónapos korig és a szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt.

Jellemzők:

- START COMPLEX Természetes védelem – Emésztőszervi egészség: A Royal Canin folyamatos kutatásainak gyümölcse, a START KOMPLEX az anyaszuka tejében jelen lévő tápértékkel rendelkező anyagok egyedülálló kombinációja, amely ki van egészítve a kölyökkutya emésztőszervi egészségét és természetes védekező rendszerét aktívan támogató specifikus táplálóanyagokkal.

- A vemhesség és a szoptatás támogatása: A táp táplálóanyag-összetétele kielégíti az anyaszuka nagy energiaszükségletét a vemhesség végén és a szoptatás során.

- Könnyen rehidrálható: A táp könnyen visszanedvesíthető egy kására emlékeztető állagú anyaggá, amely nagyon ízletes az anyaszuka és az elválasztandó kölykök számára, és elősegíti az anyatejről a szilárd tápra való áttérést.

Összetétel:

Rizs, dehidrált baromfifehérje, állati zsírok, növényifehérjeizolátum*, hidrolizált állati fehérjék, kukorica, répapép, ásványi anyagok, szójaolaj, növényi rostok, halolaj, frukto-oligoszacharidok, útifű maghéj és magvak, hidrolizált élesztő (mannán-oligoszacharidok forrása), zsírsavas sók, élesztőkivonatok (béta-glükánok forrása), bársonyvirág-kivonat (luteinforrás).

Kiszerelések:
 • 4 kg, 7956 Ft., 9884 Ft.
 • 15 kg, 30682 Ft.
 

Royal Canin Maxi SterilizedTeljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, nagytestű kutyák számára vagy tizenöt hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára.

Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, nagytestű kutyák számára vagy tizenöt hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára.
A Maxi Sterilised segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválaszott napi adagnak és a megemelt fehérjeszintet (28 %), alacsony zsírtartalmat (13 %) és L-karnitint kombináló összetételének köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását.
Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között.
Támogata a nagytestű fajtákba tartozó kutyák nagy megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.

Kiszerelések:
 • 9 kg, 22351 Ft.
 

Royal Canin Medium Adult

Közepes testű kutyáknak 1-től 7 éves korig.
Biztosítja az ideális testsúly megtartását megfelelő energiatartalmával (4800kcal/kg), emellett rendkívül ízletes is (egyedi ízesítés és zsírtartalom 14%).
Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és kiegyensúlyozott mennyiségű rostot tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében.
Erősíti a kutya természetes védekezőrendszerét antioxidánsok (E és C vitamin: 500 és 200 mg/kg), mannán-oligoszaharidok és esszenciális zsírsavak segítségével.

Kiszerelések:
 • 4 kg, 7472 Ft., 8431 Ft.
 • 15 kg, 21357 Ft., 27112 Ft.
 

Royal Canin Medium Adult + 7 év

Közepes testű kutyáknak 7 éves kortól.Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően segíti a veseműködést, a magas fehérjetartalom (25%) az izomtömeg megtartásáért felel, az E (500 mg/kg) és C (200 mg/kg) vitaminok a sejteket védik.
Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és rostokat (frukto-oligoszaharidok és cukorrépapép) tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében, és rizst az emésztési biztonságért.
Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt. Kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsítja a szőrzetet,
Kiszerelések:
 • 4 kg, 7472 Ft., 8453 Ft.
 • 15 kg, 20537 Ft., 26186 Ft.
 

Royal Canin Medium Ageing 10+ (Mature)Ez az összetétel olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a közepestestű kutyák egészséges öregedését. A táp EPA/DHA-t, valamint egy szabadalmaztatott antioxidáns komplexet tartalmaz, mely semlegesíti a szabadgyököket.

Támogatja a szenior közepestestű kutyák megterhelésnek kitett csontjainak és ízületeinek működését.

Speciális tápanyagok biztosítják a szőrzet és a bőr egészségét. EPA- és DHA-ban gazdag.

A rostok kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését, a táp kitűnően emészthető L.I.P. fehérjéinek is köszönhetően.ÖSSZETÉTEL: rizs, dehidratált baromfifehérje, búza, búzaliszt, állati zsiradék, kukorica, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, halolaj, paradicsom (likopin forrás), élesztők, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, ásványi sók, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj, szőlő- és zöldtea kivonat (polifenol forrás), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás). ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A vitamin: 29400 NE, D3 vitamin: 800 NE, E1 (Vas): 52 mg, E2 (Jód): 5,2 mg, E4 (Réz): 10 mg, E5 (Mangán): 67 mg, E6 (Cink): 201 mg, E8 (Szelén): 0,1 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok. ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 26% - Nyersolajok és -zsírok: 14% - Nyershamu: 4,7% - Nyersrost: 1,7% - EPA/DHA: 4 g/kg. *L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 26186 Ft.
 

Royal Canin Medium Dental Care

A Royal Canin Medium Dental Care egy teljes értékű eledel közepes testű, fogporblémákra hajlamos kutyáknak.

Jellemzők:

- Evés után elkerülhetetlenül baktériumok telepednek meg a kutya fogain. Ha ezt követően nem tisztítják meg a kutya fogait, ezek a baktériumok foglepedék kialakulását eredményezik, amely végül fogkővé alakul – ez pedig veszélyt jelent a kutya egészségére nézve.

- A 11 kg és 25 kg közötti testsúlyú kutyák számára alkalmas ROYAL CANIN® Dental Care Medium ízletes és teljes értékű táplálást nyújt a kutyának, és egyúttal segít megvédeni a kutya fogainak egészségét is.

- A ROYAL CANIN® Dental Care Medium „intelligens” tápszemcse-állaga úgy van kialakítva, hogy segítsen megtisztítani a fogakat, miközben a kutya rág. Amikor a kutya ráharap a tápszemcsére, a fejlett mechanikai állagú tápszemcse körülveszi a fogakat, így fogkefeszerű hatásra emlékeztető módon ledörzsöli a fog felületéről a lepedéket.

- Emellett ez az ízletes táp olyan kelátképző anyagokkal is ki van egészítve, amelyek megkötik a kalciumot a kutya nyálában, így segítenek megakadályozni a fogkőképződést, ezáltal támogatva a kutya fogainak általános egészségét.

- Nem csak mi állítjuk, hanem tudományos tesztek eredményei is bizonyítják, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Medium táp akár 99%-kal is csökkenti a fogkőképződést. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Dental Care Medium bizonyítottan sikeres.

Összetétel:

Kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi sók, növényi rostok, pirított cellulóz.

Kiszerelések:
 • 10 kg, 22086 Ft.
 

Royal Canin Medium Dermacomfort

A Royal Canin Medium Dermacomfort egy teljes értékű táp, felnőtt és idős kutyáknak, közepes testű fajták számára (11-25 kg) - 12 hónapos kortól - Bőrirritációra és viszketésre való hajlam esetén!

CSÖKKENTETT ALLERGIZÁLÓ HATÁSÚ FORMULA:

A bőr állapota tükrözi a kutya egészségét és egy megfelelő diéta fontos szerepet játszik a bőr minőségének fenntartásában. A MEDIUM DERMACOMFORT egyedi formulája a válogatott, nagyon jó minőségű fehérjeforrások miatt különösen alkalmas a bőrirritációra és a viszketésre hajlamos kutyák esetén. 1 hónap után a kutyatulajdonosok 87%-a* szerint érzékelhető a vakarózás csökkenése. (*Royal Canin belső vizsgálat, 2009 - 82 kutyák érzékeny bőrű kutya bevonásával végrehajtott vizsgálat.)

EGÉSZSÉGES BŐR KOKTÉL:

A tápanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazó kizárólagos komplex, mely segítheti a bőr védelmi szerepét, kombinálva Omega-6 zsírsavakat (beleértve a gamma-linolénsav) és az omega-3 zsírsavakat (beleértve az EPA és DHA), melyek jótékony hatása a bőrre közismert.

ANTIOXIDÁNS KOMLPEX:

Antioxidánsok olyan komplexét tartalmazza, melyek segíthetnek semlegesíteni a szabad gyököket.

ÖSSZETÉTEL:

rizs, búzaglutén*, búza, állati zsiradékok, kukoricaglutén, hántolt zab, kukorica, ásványi sók, baromfimáj-hidrolizátum, szójaolaj, cukorrépapép, halolaj (EPA és DHA forrás), lenmag (omega-3 zsírsav forrás), frukto-oligoszacharidok, borágó olaj (gamma-linolénsav forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 10 kg, 21836 Ft.
 • 3 kg, 6789 Ft., 7681 Ft.
 

Royal Canin Medium Digestive Care

A közepes termetű kutyák bőre, gyomor- és bélrendszere igen érzékeny, így ezek a kutyák gyakran hajlamosak túlérzékenységi reakciókra.

A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak. Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Medium Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek, hiszen könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyek a bélflóra épségéről gondoskodnak.

Tényezők, amelyek túlérzékenységet okozhatnak:

Kiegyensúlyozatlan vagy rossz minőségű étrend
A körülmények hirtelen változása: váratlan fizikai megerőltetés felkészítő gyakorlatok nélkül, utazás előtti zaklatottság
Környezetszennyezés

Ilyen helyzetekben különösen fontos az optimálisan testre szabott étrend, s éppen ezt nyújtja a Royal Canin Medium Digestive Care, mint speciálisan az érzékeny ill. aktív közepes termetű kutyák számára kifejlesztett száraz kutyatáp.

A Royal Canin Medium Digestive Care jellemzői:

Teljes értékű eledel közepes termetű (11 - 25 kg), felnőtt (12 hónapos kortól), érzékeny emésztésű kutyáknak
Rizs, mint egyetlen keményítőforrás (100%):segít az emésztés szabályozásában
Felgyorsítja a gyomor- és bélműködést: a sárgarépapépből nyert diétás rostok megakadályozzák az erjedési folyamatokat

Kiszerelések:
 • 10 kg, 21836 Ft.
 

Royal Canin Medium Light

Túlsúlyos kutyáknak 1 éves kortól.

Elősegíti a tápanyagok optimális hasznosítását. Kiváló minőségű fehérjéket és rostokat (frukto-oligoszaha-ridok és cukorrépapép) tartalmaz az optimális tranzitidő biztosítása érdekében, és rizst az emésztési biztonságért.
Segít az ideális testsúly és izomtónus megőrzésében. Az alacsony zsírtartalommal (11%) és magas fehérjetartalommal (27%) elősegíti az izomtömeg megtartását és árpatartalmána.k köszönhetően lassítja az emésztést, így kevésbé jelentkezik éhségérzet az etetések között.Kiszerelések:
 • 3 kg, 8200 Ft.
 • 9 kg, 19441 Ft.
 

Royal Canin Medium Puppy

Közepes testű kutyáknak 2 hónaptól 1 éves korig.
Kielégíti a kutyakölyök gyors növekedési fázisa alatti magas energia (4288kcal/kg) és fehérjeigényét (32%).
Figyelembe veszi a kölykök fejletlen emésztési képességét. Könnyen emészthető fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal (25%), frukto-oligoszaharidokkal, valamint cukorrépapép segítségével hat a bélflóra megőrzéséért.
Biztosítja a csontrendszer és az egészséges fogak fejlődését megfelelő mennyiségű kálcium- és foszfortartalommal.

Kiszerelések:
 • 1 kg, 2304 Ft., 2612 Ft.
 • 4 kg, 7994 Ft., 9045 Ft.
 • 15 kg, 21045 Ft., 27046 Ft.
 • 15 + 5 kg, 31079 Ft.
 

Royal Canin Medium Relax Care

A Royal Canin Mini Relax Care egy teljes értékű eledel, ami segíti a kutyákat alkalmazkodni a változásokhoz.

Jellemzők:

- Az Ön kutyájánál stressz alakulhat ki, ha az általa megszokott rutin felborul. Az olyan események, mint egy autós utazás, egy költözés vagy új családtagoknak a lakásba történő megérkezése zavart okozhatnak nála. A kitűnő minőségű táplálás megnyugtathatja a kutya idegeit, így javíthatja annak általános életminőségét.

- A ROYAL CANIN® Relax Care Medium táp a 11 kg és 25 kg közötti testsúlyú, változó környezetben élő kutyák számára alkalmas.

- Ezt a különlegesen ízletes tápot kifejezetten a kutya jóllétének biztosítása céljából állítottuk össze. Ez a hosszú távú használatra tökéletesen alkalmas intelligens formula megnyugtatja a kutya idegeit a változás okozta stressz esetén.

- Ez a táp egy aktív fehérjemolekulát is tartalmaz: ez a kiváló minőségű, természetes eredetű tápanyag nyugtató hatást fejt ki a kutyára és mérsékli annak a szokásos körülmények felborulására adott válaszreakcióit.

- A ROYAL CANIN® Relax Care Medium 100%-ban tartalmazza mindazokat a kiváló minőségű fehérjéket, zsírokat, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat, melyekre az Ön kutyájának szüksége van az egész életén át tartó jólléthez.

- A Relax Care táplálási programunk két komponensből áll: száraz táp ropogós tápszemcsékkel és finom pástétom, tasakos kiszerelésben – mindkettő teljes tápértékű, és tökéletesen kiegészítikegymást. Miért ne próbálná ki a pástétomot a száraz táphoz adott ízletes „feltétként”?

- Nem csak mi mondjuk: a Royal Canin kenneljeiben végzett tudományos vizsgálatok során a táppal etetett kutyák több mint 44%-a normálisan viselkedett változó szituációkban is. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Relax Care Medium etetésével elért eredmények bizonyítottan sikeresek.

Összetétel:

Dehidratált baromfifehérje, kukoricaliszt, kukorica, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, cukorrépapép, növényi fehérje kivonat*, halolaj, ásványi sók, növényi rostok, szójaolaj, porított cellulóz, élesztő és annak részei, hidrolizált halfejérje, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 10 kg, 22086 Ft.
 

Royal Canin Medium Starter

A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt.
Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig.

Kiszerelések:
 • 12 kg, 21026 Ft., 22747 Ft.
 • 1 kg, 2431 Ft., 2755 Ft.
 • 4 kg, 8550 Ft., 9659 Ft.
 • 2 x 12 kg, 42744 Ft.
 

Royal Canin Medium Sterilized

A Royal Canin Medium Sterilised egy teljes értékű táp, ivartalanított, felnőtt kutyáknak, közepes testű fajták számára (11-25 kg) - 12 hónapos kortól - Súlygyarapodásra való hajlam esetén!

AZ EGÉSZSÉGES TESTSÚLY FENNTARTÁSA:

Az ivartalanítás után a kutya energiaszükséglete csökken, az étvágya pedig növekedhet, ami súlygyarapodáshoz vezethet. A MEDIUM STERILISED segít fenntartani az ideális testsúlyt ivartalanított közepes kutyáknál megfelelő napi adagolás esetén a magas fehérjetartalma (28%), és mérsékelt zsírtartalma (13%) miatt. Ez a formula L-karnitinben gazdag.

AZ ÉTVÁGY SZABÁLYOZÁSA:

Jóllakotságot segítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között.

ANTIOXIDÁNS KOMPLEX:

Antioxidánsok szinergista komplexe a szabadgyökök semlegesítésének elősegítése érdekében.

ÖSSZETÉTEL:

kukorica, dehidratált baromfifehérje, búza, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, élesztők, halolaj, szójaolaj, ásványi sók, frukto-oligoszacharidok, Psyllium maghéj és mag, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), borágó olaj.

Kiszerelések:
 • 10 kg, 22747 Ft.
 • 3 kg, 8597 Ft.
 

Royal Canin Mini Adult

Kistestű kutyáknak 10 hónaptól 8 éves korig.
Biztosítja a szükséges energiát (4132 kcal/kg) és az L-karnitinnek köszönhetően megóv a túlzott súlygyarapodástól, hiszen segíti a zsírbontást.
Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő.
Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatóak meg.


A kistestű kutyák egészségének megőrzéséhez is fontos a kiegyensúlyozott életmód.

Kiszerelések:
 • 800 gr, 2310 Ft., 2671 Ft.
 • 2 kg, 5610 Ft., 6210 Ft.
 • 8 kg, 14127 Ft., 18223 Ft.
 • 4 kg, 8200 Ft., 10276 Ft.
 

Royal Canin Mini Ageing +12


Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 5460 Ft.
 • 800 gr, 2836 Ft.
 

Royal Canin Mini Dermacomfort


Royal Canin Mini Adult Dermaconfort Reduced Allergy kutyatáp
Csökkentett allergéntartalmű kutyatáp a különleges tápanyagok egyedi kombinációjával kistermetű(1-10kg) felnőtt kutyáknak 10 hónapos kortól

Összetétel:
rizs, búza glutén, zsírok,búza, kukorica glutén, kukorica, hántolt zab,hidrolizált csirkemáj, ásványi sók, szójaolaj, cukorrépapép, halolaj (forrás a zsírsavak EPA és DHA), lenmag (omega 3 zsírsavak ),26% fehérje, nyers zsír 18%, rost 1.4%, 1,06%-a omega-3, omega 6 3,55%

Kiszerelések:
 • 10 kg, 17283 Ft., 21058 Ft.
 • 2 kg, 5641 Ft., 6383 Ft.
 

Royal Canin Mini Digestive Care

Royal Canin Mini Digestive Care teljes értékű eledel kis termetű, érzékeny emésztéssel rendelkező kutyáknak az optimális bélflóráért, értékes Omega-3-zsírsavakkal, könnyen emészthető fehérjékkel, megakadályozza a fogkőképződést.

A Royal Canin Mini Digestive Care egy különösen ízletes száraz kutyaeledel, amely speciálisan olyan kistestű kutyák (1-10 kg) egyéni táplálkozási igényei szerint készül, melyek különösen érzékeny emésztőrendszerrel rendelkeznek vagy válogatósak.

A gyomor- és bélrendszer a kutyák 2 legérzékenyebb szerve, melyek külső hatásokra túlérzékenységi rekaciókkal reagálhatnak.

Ilyen esetben az optimálisan kialakított étrend különösen fontos. A Royal Canin Mini Digestive Care pontosan megfelel ezen követelményeknek. Az L.I.P. (válogatott könnyen emészthető, értékes fehérjék) felhasználásával a Royal Canin Mini Digestive Care kutyatáp a fehérjék 95%-os emészthetőségét garantálja. Az L.I.P. cimke egyet jelent a minőséggel: válogatott, könnyen emészthető, csúcsminőségű fehérjék, amelyek elősegítik az optimális emésztést és bélflórát és nagy mértékben javítják a széklet minőségét.

Kiszerelések:
 • 800 gr, 2510 Ft., 2844 Ft.
 • 2 kg, 4887 Ft., 5535 Ft.
 • 10 kg, 18560 Ft., 19648 Ft.
 

Royal Canin Mini Exigent

Teljes értékű táp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól.

Teljes értékű táp kistermetű, nagyon válogatós felnőtt kutyák számára, 10 hónapos kortól.
- elősegíti a szőrzet optimális állapotának fenntartását
- elősegíti a fogak egészséges állapotának fenntartását

Kiszerelések:
 • 800 gr, 2510 Ft., 2844 Ft.
 • 2 kg, 5015 Ft., 5678 Ft.
 

Royal Canin Mini Indoor

1-10 kg lakásban tartott kutyák részére .Segít az öregedés elleni védelemben antioxidánsok: E és C vitamin, valamint polifenolok segítségével.
Ideális testsúlyt biztosít megfelelő energia tartalmával (3900kcal/kg), valamint L-karnitinnal, mely a zsírtartalékok mozgósítását segíti elő.
Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével.

Kiszerelések:
 • 1,5 kg, 4780 Ft., 5417 Ft.
 • 800 gr, 2925 Ft., 3317 Ft.
 

Royal Canin Mini Junior

Kistestű kutyáknak 2-től 10 hónapos korig.
A gyors és rövid növekedési fázisnak megfelelően a tápnak magas az energiatartalma
(4300 Kcal/kg) és magas a fehérje szintje is (33%).
Figyelembe veszi a kölyök fejletlen emésztési képességét.
Könnyen emészthető, fehérjékkel, csökkentett keményítőtartalommal(25%), frukto-oligoszaharidok és cékla segítségével hat az egészségesbélflóra megőrzéséért.
A tápszemcsék alkalmazkodnak a kölyök kis fogaihoz és állkapcsához,
különleges méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően könnyen szétmorzsolhatóak.

Kiszerelések:
 • 800 gr, 2332 Ft., 2641 Ft.
 • 4 kg, 8723 Ft., 9886 Ft.
 • 8 kg, 14695 Ft., 17248 Ft.
 • 2 kg, 5445 Ft., 6285 Ft.
 

Royal Canin Mini Light Weight Care

Royal Canin Mini Light Weight Care
Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak

Royal Canin Mini Light Weight Care
Táp alacsonyabb energia szükségletű, kistermetű felnőtt kutyáknak

• Elősegíti a zsírtartalékok csökkentését. Megnövelt L-karnitin szinttel segíti a zsírmobilizációt. Csökkentett energiatartalommal rendelkezik (3365Kcal/kg). Az árpa lassan emésztődik és így csökken az étkezések közötti éhségérzet.
• Megőrzi a kistestű kutyák optimális izomtónusát csökkentett zsír (11%) és magas fehérje (30%) tartalmának köszönhetően.
• Még a legválogatósabb kutyák igényeit is kielégítik az egyedi méretű, formájú és szerkezetű, válogatott táp- és ízanyagokat tartalmazó tápszemcsék.
• Csökkenti a fogkő-képződést a tápban található kálciumkötő anyagok (nátrium-polifoszfát) segítségével.

Összetevők:
dehidratált baromfifehérje, kukorica, árpa, rizs, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, növényi rostok, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, porított cellulóz, ásványi sók, halolaj, élesztők, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, Psyllum maghéj és mag, borágó olaj.

Kiszerelések:
 • 800 gr, 2899 Ft., 3286 Ft.
 • 2 kg, 5016 Ft., 5671 Ft.
 • 8 kg, 14532 Ft., 17715 Ft.
 

Royal Canin Mini Mature

Kistestű kutyáknak 8 éves kortól.

Segít az öregedés elleni védelemben. A csökkentett foszfor szintnek köszönhetően védi a veseműködést, a fehérjetartalom (27%) az izomtömeg megőrzése, az E és C vitamin, valamint a szőlő és zöldtea polifenolok a sejtvédelem érdekében hatnak.
Táplálja a szőrzetet és megvédi a bőrt, kéntartalmú aminosavaknak köszönhetően (methionin és cisztin) dúsabbá teszi a szőrzetet. Zsírsavak (Omega 3 és 6) segítségével fényes szőrzetet biztosít, valamint cinkkel, folsavval, A és B vitaminokkal az egészséges bőr fenntartását segíti elő.
Kielégíti a kistestű kutyák étvágyát az egyedien kialakított tápszemcsék révén, melyekben válogatott táp- és természetes ízanyagok találhatók meg.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 5016 Ft., 5678 Ft.
 • 8 kg, 14834 Ft., 18149 Ft.
 • 800 gr, 2510 Ft., 2836 Ft.
 

Royal Canin Mini Starter

A szukáknak a vemhesség végétől kezdve és a szoptatás alatt.
Az elválasztandó kölyökkutyáknak 2 hónapos korig.

Kiszerelések:
 • 1 kg, 3181 Ft.
 • 8,5 kg, 16653 Ft., 20473 Ft.
 • 3 kg, 7431 Ft., 9150 Ft.
 

Royal Canin Mini Sterilised

Teljes értékű táp ivartalanított, felnőtt, kis tesű fajtákba tartozó kutyák számára vagy tíz hónaposnál idősebb, hízásra hajlamos kutyák számára.
A Mini Sterilised segít fenntartani az ivartalanított kutyák ideális testsúlyát, a megfelelően megválasztott napi adagnak és a megemelt feérjeszintet (30 %), alacsony zsírtartalmat (13 %) és az L-karnitint kombináló összetételnek köszönhetően, amely elősegíti a zsírok lebontását.
Jóllakottságot elősegítő összetételének köszönhetően segít csökkenteni az éhségérzetet két etetés között.
A kalciummal kelátokat képező összetevőinek köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 5666 Ft., 6953 Ft.
 • 8 kg, 15951 Ft., 19798 Ft.
 

Royal Canin Sporting Life Endurance 4800

Magas energiatartalom:

Magasszintű zsírsav-tartalommal (30%) rendelkezik a nagyfokú energiaszükséglet kielégítése érdekében, hogy a terhelési időszak alatt fokozatosan a terhelésnek megfelelően maximális teljesítményt nyújthassanak a sport- és munkakutyák.

Sport performance+:

Az egészség fenntartása a sport és munkakutyák számára elengedhetetlen a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében. A “SPORT PERFORMANCE +” az egyedi összetevők segítenek a porcok egészségének megőrzésében, támogatják az emésztőrendszer egészségét (magas emészthetőségű L.I.P, különleges rostok: MOS, psyllium) és segít semlegesíteni a szabad gyököket a megerősített antioxidáns keveréknek köszönhetően (E-vitamin, lutein, béta-karotin).

Összetétel:

Dehidratált baromfihús, állati zsiradék, rizs, növényi fehérje kivonat*, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, halolaj, ásványi sók, növényi rostok, kókuszolaj, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag, frukto-oligoszacharidok, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), rákféleségekből készült hidrolizátum (glükózamin forrás), bársonyvirág kivonat (lutein forrás), porc hidrolizátum (kondroitin forrás).

Kiszerelések:
 • 15 kg, 23101 Ft., 26246 Ft.
 

Royal Canin Starter Mousse 196 gr

Ultra lágy mousse az elválasztástól akár 2 hónapos korig.
Önmagában, vagy kombinációban a méretmegfelelő starter száraz táppal keverve.
Segít a kölyköknek az anyatej után a szilárd táplálék átállására.
Alkalmas a vemhesség vége felé és a szoptatás ideje alatt a kellő magas energiaszükséglet kielégítésére.

Kiszerelések:
 • 12 db, 7740 Ft.
 

Royal Canin Urban Life Adult Small

Az intenzív városi élet támogatása:

A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését.

Élénkség:

Az Urban Life Adult táp összetevői és energiaszintje segít a kutyáknak alkalmazkodni az intenzív városi élethez Egy, az agyműködést segítő tápanyagokat tartalmazó táp segít nekik alkalmazkodni minden helyzethez.

Könnyen széttörhető tápszemcse:

Különleges technológiánknak köszönhetően, az egyedülálló alak, állag és méret teszi a tápszemcsét könnyen törhetővé. Ez teszi könnyen megragadhatóvá és szétroppanthatóvá, mely rágásra ösztönzi a különböző méretű kutyákat.

Összetétel:

kukorica, kukoricaliszt, dehidratált baromfifehérje, rizs, állati zsiradékok, hidrolizált állati fehérjék, kukoricaglutén, növényi fehérje kivonat*, cukorrépapép, növényi rostok, ásványi sók, halolaj, szójaolaj, élesztők, Psyllium maghéj és mag, hidrolizált halfehérje, élesztő-hidrolizátum (mannán-oligoszacharidok forrása), bársonyvirág kivonat (lutein forrás).
Adalékanyagok (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2116 Ft.
 • 1,5 kg, 4950 Ft., 5266 Ft.
 • 3 kg, 8627 Ft.
 

Royal Canin Urban Life Junior Small

Az intenzív városi élet támogatása:

A városi kutyák esetén finom részecskékből álló szennyezőanyagok idézik elő az "oxidatív stressz" néven ismert jelenséget is: ez a túlzott mennyiségű szabadgyök által elindított oxidáció károsítja a biológiailag fontos molekulákat és meggyengíti az antioxidáns védelmet. Ezek a válogatott haleredetű tápanyagokat is tartalmazó tápok elősegítik az intenzív helyzeteknek (zsúfolt járdák, zajos nyilvános helyek, sűrű forgalom) kitett városi kutya egészségének megőrzését.

Egészséges növekedés:

A kölyökkutya életének első néhány hónapja meghatározó: a minőségi táplálás nagyon fontos az egészséges jövője érdekében. Az URBAN LIFE JUNIOR tápot úgy alakítottuk ki, hogy az összetevők egyensúlyban legyenek, megfelelve a kölyökkutya magas energiaszükségletének.. Prebiotikumokat és jó minőségű fehérjéket (L.I.P.*) tartalmaz az egészséges emésztés támogatása miatt.

Természetes védekezés:

Az URBAN LIFE JUNIOR formulája antioxidánsokat tartalmaz kutyád természetes védekezőképességének fejlődésének támogatása érdekében.

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2266 Ft.
 • 1,5 kg, 5148 Ft., 5417 Ft.
 

Royal Canin X-Small Adult

Kisméretű felnőtt kutyáknak (4 kg-ig) - 10 hónapos kortól 8 évesig
Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére.
Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak:
hosszú élet
hajlam a húgyuti betegségekre
a szőrzet fokozott gondozást igényel
érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra
Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek:
válogatós étvágy
fogkő kialakulása
nagy energiaigény
A nagyon kis kutyák sajátosságai:
nagyon kicsi állkapocs
hajlam a keringési rendszer megbetegedésére
hajlam a székrekedésre
Az X-Small Adult jellemzői:
Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést
EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít
Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását
ÖSSZETÉTEL:
rizs, hidrolizált baromfihús, kukorica, állati zsírok, kukoricaliszt, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, növényi fehérje *, cikória pép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), élesztő, halolaj, fructooligosaccharides.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 7217 Ft., 8237 Ft.
 • 500 gr, 1801 Ft.
 • 1,5 kg, 3885 Ft., 4561 Ft.
 

Royal Canin X-Small Junior

Kisméretű kiskutyáknak (4 kg-ig) - maximum 10 hónapos korig
Milyen fajtának? Törpetacskó, Pekingi, Olasz agár, Máltai selyemkutya, Kínai meztelen kutya, Havanese, Bolognese, Chihuahua, Yorkshire Terrier és más kisméretű kutyák részére.
Közös jellemzői a kisméretű kutyáknak:

hosszú élet
hajlam a húgyuti betegségekre
a szőrzet fokozott gondozást igényel
érzékeny emésztőrendszer, hajlamemésztési zavarokra

Amik a nagyon kisméretű kutyákra jellemzőek:
válogatós étvágy
fogkő kialakulása
nagy energiaigény
A nagyon kis kutyák sajátosságai:
nagyon kicsi állkapocs
hajlam a keringési rendszer megbetegedésére
hajlam a székrekedésre
Az X-Small Junior jellemzői:
Psyllium magok -megakadályozzák a székrekedés azáltal, hogy optimalizálják az emésztést és a bélműködést
EPA-DHA - Védelem az érzékeny bőrnek, puha és fényes szőrzetet biztosít
Nátrium-polifoszfát - lassítja a fogkő felhalmozódását

ÖSSZETÉTEL:
Hidrolizált baromfihús, rizs, kukorica, állati zsírok, növényi fehérje *, kukorica glutén, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, szójaolaj, Psyllium maghéj és mag (1%), halolaj, fructooligosaccharides, élesztő-kivonat ( mannooligosacharydów forrás), körömvirág kivonat (lutein forrás).

Kiszerelések:
 • 3 kg , 7285 Ft., 8249 Ft.
 • 500 gr, 1801 Ft.
 • 1,5 kg, 4035 Ft., 4576 Ft.
 

Royal Canin X-Small Mature +8

A nagyon kistestű - vagyis kifejlett korukban 4 kg-nál kisebb testsúlyú - kutyák a Mini kutyák nagyobb családjába tartoznak. Egészségük megőrzéséhez fontos a kiegyensúlyozott táplálás, a napi háromszori etetés és nem szabad nassolniuk az etetések között! A Royal Canin a kutyák szükségleteire vonatkozó legfrissebb ismeretek és a legújabb tudományos felismerések alapján hozta létre az X-Small termékcsaládot.
Egészséges emésztés és bélpasszázs. A tápanyagok egyedülálló kombinációja az emésztőszervek egészségének támogatására (L.I.P. fehérjék) és a kiegyensúlyozott bélflóra biztosítására (prebiotikumok). A rostok - köztük a Psyllium rostok - kiegyensúlyozott bevitele elősegíti a normális bélpasszázst és a jó minőségű bélsár ürítését.
A táp megfelel a válogatós kutyák igényeinek is.
Kalciumtartalmának köszönhetően segít csökkenteni a fogkőképződést.
Ezt a kisméretű tápszemcsét kifejezetten úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a 4 kg-nál kisebb testsúlyú kutyák miniatűr állkapcsához. A táp egyedülálló összetétele segít serkenteni a nagyon kis testméretű fajtákba tartozó, válogatós kutyák étvágyát is.
- elősegíti a szőrzet egészséges állapotának megőrzését
- elősegíti a húgyutak egészségének megőrzését
- elősegíti a fogak egészségének megőrzését

Kiszerelések:
 • 500 gr, 2070 Ft.
 • 1,5 kg, 4817 Ft.