Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2022.01.17. 
Ma a(z) Apacs, Apache, Blitz, Pongó, Tony, Tóni nevű kutyusok, és a(z) Téte(bá), Toncsi nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - ROYAL CANIN

Nyomtatható verzió
 

Royal Canin Babycat Milk

Születéstől 2 hónapos korig.Könnyen elkészíthető, mert a tejpor azonnal feloldódik.
Tápanyagok megfelelő egyensúlya bizto-sítja a létfontosságú szervek fejlődését és működését (taurin, esszenciális zsírsavak és vitaminok).
Ideális emészthetőséget biztosít kiváló minőségű fehérjék, frukto-oligoszacharidok és csökkentett laktóz tartalma révén.

Kiszerelések:
 • 300 g, 6392 Ft., 8249 Ft.
 

Royal Canin Ageing+12

12 évesnél idősebb macskáknak.
Nagyon alacsony, gondosan beállított foszforszintjének (0,6) köszönhetően elősegíti az egészséges veseműködés megőrzését.
Serkenti az étvágyat:Ízletes összetételének és különleges kétféle állagának köszönhetően serkenti a macska étvágyát.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 9900 Ft.
 • 4 kg, 14579 Ft.
 • 400 gr , 2079 Ft.
 

Royal Canin Brit Shorthair 34

Brit rövidszőrű macskáknak 12 hónapos kortól.• Az izomtónus és az ízületek erôsítése
Magas fehérjetartalmának és az L-karnitin hatásának köszönhetôen segít megôrizni az
izomtömeget és csökkenti a zsírképzôdést. Támogatja az ízületek mozgékonyságát és
egészségét, kondroitin-szulfát, glükózamin és az omega zsírsavakban gazdag halolaj
különleges kombinációjának köszönhetôen.
• A fogak és a száj higiéniájának megôrzése
Speciális összetétele segít a megfelelô szájhigiénia fenntartásában. A nátriumpolifoszfát
megköti a nyálban lévô kálciumot, így gátolja a fogkô kialakulását.
• A szívmûködés támogatása
A szinergista antioxidáns komplex (C és E vitamin, lutein és taurin) megvédi a szívizomsejteket
a szabadgyökök károsító hatásaival szemben. A szívizomzat egészséges
mûködését a megfelelô ásványianyag-tartalom és a hozzáadott L–karnitin is elôsegíti.
• Speciális tápszemcse
Az “Ametiszt 12” elnevezésû tápszemcse a macskát alapos rágásra ösztönzi, így
egészségesen lassú tempóban fogyasztja el tápját. Sûrûsége és szerkezete elôsegíti,
hogy a fogak a lehetô legjobban belemélyedjenek a tápszemcsébe és az így fellépô
mechanikus tisztító hatás csökkenti a lepedékképzôdést.


Kiszerelések:
 • 400 gr, 1959 Ft., 2266 Ft.
 • 2 kg, 8050 Ft., 9220 Ft.
 • 4 kg, 14230 Ft., 16298 Ft.
 • 10 kg, 27591 Ft., 29982 Ft.
 

Royal Canin British Shorthair Kitten

A Royal Canin British Shorthair Kitten eledel a növekedésben levő, maximum 12 hónapos brit rövidszőrű kiscicáknak valamint vemhes és szoptató macskáknak kínál speciális étrendet. Ebben az időszakban a cicáknak emelt szintű energiára, fehérjére, ásványi anyagokra, nyomelemekre és vitaminokra van szükségük. A brit rövidszőrű macskák csontszerkezete nagyon erős és izomzatuk igazán egyedi és fejlett. Harmonikus fejlődésükhöz eledelük fehérjetartalmát ezekhez a követelményekhez kell igazítani. Emellett kiegyensúlyozott ásványi anyag- és vitamintartalom, L-karnitinnel való gazdagítás gondoskodik a növekedés optimális támogatásáról.

A krokettek formája speciálisan a brit rövid szőrű macskák szükségletei szerint kialakított, intenzív rágásra ösztönző.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 2640 Ft.
 • 2 kg, 10244 Ft.
 • 10 kg, 35113 Ft.
 

Royal Canin Digestive Care

A Royal Canin Digestive Care kiváló minőségű és kiegyensúlyozott, az emésztést támogató, teljes értékű eledel felnőtt macskáknak. Sok macska szenved emésztési gondoktól, ez az eledel magas szinten emészthető fehérjéinek valamint egy prebiotikumokból és étkezési rostokból álló keveréknek köszönhetően elősegíti a bélflóra kiegyensúlyozottságát és szabályozza az emésztést. Emellett a prebiotikus frukto-oligo-szacharidok (FOS) támogatják a jó baktériumok bélben való elszaporodását, míg a patologikus baktériumok terjedését gátolják.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1795 Ft., 2058 Ft.
 • 2 kg, 9589 Ft.
 • 10 kg, 33976 Ft.
 

Royal Canin Exigent 33 - Aromatic Attraction

A Royal Canin Exigent 33 Aromatic különösen jellegzetes, termésszetes aroma-profilú száraz macskaeledel olyan igényes macskák szolgálatában áll, melyek elsődlegesen az illat alapján választják ki eledelüket. Még ha igaz is, hogy a macska húsevő, táplálékát alapvetően a szagok alapján választja ki. Csak akkor fogyasztja el az eledelt, ha illatát vonzónak találja. A macskák igen válogatósnak mutatkoznak eledelük szag alapján történő kiválasztása tekintetében.

A Royal Canin Exigent 33 macskaeledel optimálisan az igényes, illatokra, szagokra érzékeny macskák speciális táplálkozási igényeihez igazodik:

Legkiválóbb elfogadási arány: Royal Canin Exigent 33 macskaeledel "Aromatic attraction" azaz íz-illat-attrakcióval készül, jellegzetes, eredeti aromával az igényes, szagérzékeny macskák számára. Ízével, textúrájával és kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalmával egyéb irányú tápanyag-követelményeket is teljesít, s nagyszerű elfogadási aránnyal büszkélkedhet ez a korszerű eledel

Kiszerelések:
 • 2 kg, 7489 Ft., 8326 Ft.
 • 10 kg, 24194 Ft., 28494 Ft.
 • 400 gr, 1812 Ft., 2077 Ft.
 

Royal Canin Exigent 35/30 - Savour Sensation

Minden macska egyéni módon, a saját szempontjai alapján ítéli meg az eledelek ízét, méretét és állagát. Miközben meglehetősen érzékenyen reagálnak a táplálék állagára, a különféle ízváltozatok között szinte nem is tesznek különbséget. Emellett a múltból származó táplálkozásbeli szokások is nagy mértékben befolyásolják macskája eledelválasztását.

A Royal Canin 35/30 szárazeledel olyan macskáknak készül, melyeknek a táplálék kiválasztása szempontjából lényeges döntési kritérium, hogy az milyen textúrájú, milyen érzést kelt a szájukban:

Legkiválóbb elfogadási arány: a Royal Canin Exigent 35/30 "Savour Sensation" 2 különböző alakú, összetételű és szerkezetű krokettel készül, melyek a szájban együttesen fejtik ki hatásukat. Ennek az eledelnek a különlegessége az az érzés, amit a macska szájában kelt. Aromájával, textúrájával és kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalmával egyéb irányú tápanyag-követelményeket is teljesít, s nagyszerű elfogadási aránnyal büszkélkedhet ez a korszerű eledel
Hozzájárul az ideális testsúly megtartásához: kalóriatartalma optimális módon a normál testsúlyú macska specifikus energiaigényéhez igazított
Szép szőrzet: a tápanyagok kiegyensúlyozott aránya - beleértve a biotint és az omega-6 zsírsavakban gazdag borágóolajat - elősegíti az egészséges és szép szőrzet kialakulását és meglétét

Kiszerelések:
 • 400 g, 1812 Ft., 2077 Ft.
 • 2 kg, 7269 Ft., 8326 Ft.
 • 10 kg, 25072 Ft., 28494 Ft.
 

Royal Canin Exigent 42 - Protein Preference

Abból a szempontból, hogy a macska milyen táplálékot részesít előnyben, lényeges döntési kritérium, hogy az állatot milyen érzés tölti el táplálkozás után. A macskák egy részénél ez az érzés elsőbbséget élvez annak meghatározásában, hogy milyen eledelt fog tartósan elfogadni. Minél pozitívabb érzet tölti el az eledel elfogyasztása után, annál inkább előnyben fogja azt részesíteni a jövőben.

A Royal Canin Exigent 42 szárazeledel speciálisan olyan igényes és válogatós macskák táplálékigényéhez igazítva készül, melyeknek a táplálék kiválasztása szempontjából lényeges döntési kritérium, hogy annak elfogyasztása milyen benyomást kelt, milyen érzetet hagy hátra közvetlenül evés után:

Legkiválóbb elfogadási arány: a Royal Canin Exigent 42 macskaeledel "Protein preference" azaz fehérjéket preferáló eledel különleges tápanyagprofilra épül - fehérjék, szénhidrátok és zsírok specifikus arányával. Aromájával, textúrájával és kiegyensúlyozott makrotápanyag-tartalmával egyéb irányú tápanyag-követelményeket is teljesít, s nagyszerű elfogadási aránnyal büszkélkedhet ez a korszerű eledel
Szép szőrzet: a tápanyagok kiegyensúlyozott aránya - beleértve a biotint és az omega-6 zsírsavakban gazdag borágóolajat - elősegíti az egészséges és szép szőrzet kialakulását és meglétét
Hozzájárul az ideális testsúly megtartásához: kalóriatartalma optimális módon a normál testsúlyú macska specifikus energiaigényéhez igazított

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1812 Ft., 2077 Ft.
 • 2 kg, 7269 Ft., 8326 Ft.
 • 10 kg, 25573 Ft., 28494 Ft.
 

Royal Canin Fit 32

A szabadba ritkán kijáró, mérsékelt aktivitású macskáknak

Mérsékelt energiatartalommal rendelkezik, hogy megfeleljen a kevesebbet mozgó macskák igényeinek.
Megerősíti az immunrendszert szabadalmaztatott antioxidáns komplex (E és C vitamin, taurin és mannán-oligoszacharidok) segítségével.
Csökkenti a szőrlabda-képződést és segít megszabadulni a lenyelt szőrtől rostok kombinációjának köszönhetően, melyek támogatják a béltranzitot.

Kiszerelések:
 • 400 g, 1706 Ft., 2064 Ft.
 • 2 kg, 6016 Ft., 6729 Ft.
 • 4 kg, 10509 Ft., 12038 Ft.
 • 10 kg, 26449 Ft., 27852 Ft.
 

Royal Canin Hair & Skin Care

Érzékeny bőr esetén.Megerősíti a bőr barrier szerepét B vitaminok, aminosavak és kelátos nyomelemek egyedi összetételének köszönhetően.
Véd a szabadgyökök támadásai ellen - melyek különösen a bőrsejteket károsítják - szinergista antioxidáns komplex (E és C vitamin, lutein, taurin) segítségével.
A szőrzetet puhává és fényessé varázsolja tápanyagok egyedi összetétele révén (borágó olaj, EPA/DHA és vitaminok).


Kiszerelések:
 • 400 g, 1795 Ft., 2217 Ft.
 • 2 kg, 7200 Ft., 9596 Ft.
 • 10 kg, 34188 Ft.
 

Royal Canin Hairball Care

Szőrlabdák képződésére hajlamos és közepesen hosszú szőrzetű macskáknak

Elősegíti a lenyelt szőr eltávolítását és a szőrlabda-képződés ellen hat az erre legérzékenyebb macskák esetében.Táplálja a szőrzetet célzott mikrotápanyagok kombinációjának segítségével (vitaminok, esszenciális zsírsavak, aminosavak és kelátos nyomelemek).Maximális emésztési biztonságot garantál összetevők egyedi kombinációjával (frukto-oligoszacharidok, cukorrépapép, halolaj, könnyen emészthető fehérjék és rizs).

Kiszerelések:
 • 400 g, 2217 Ft.
 • 2 kg, 9252 Ft.
 • 10 kg, 34188 Ft.
 

Royal Canin Indoor 27

Speciálisan bent élô macskáknak
- Garantáltan kevésbé szagos széklet a jó baktérium flóra támogatásával, valamint a toxinok megkötésével.
- Alacsonyabb energia-tartalom, hogy az életstílusukból adódó elhízást elkerüljék.Kivételes eljárásnak köszönhetően segíti a kisebb, szilárdabb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését.Kiszerelések:
 • 400 gr, 1813 Ft., 2027 Ft.
 • 2 kg, 7270 Ft., 8131 Ft.
 • 4 kg, 12755 Ft., 14260 Ft.
 • 10 kg, 29982 Ft.
 

Royal Canin Indoor Mature + 7

10 évnél idősebb macskáknak.

Kivételes eljárásnak köszönhetően segíti a kisebb, szilárdabb és kevésbé kellemetlen szagú bélsár képződését.
Küzd a szabadgyökök támadásai ellen, valamint segíti a veseműködést szinergista antioxidáns komplex, valamint csökkentett foszfor-, és nátriumtartalom segítségével.
A tápszemcsék puha szerkezete tökéletesen megfelel a 10 évnél idősebb macskák fogazatának


Kiszerelések:
 • 400g, 1812 Ft., 2027 Ft.
 • 1,5 kg, 5470 Ft., 6115 Ft.
 • 3,5 kg, 11238 Ft., 12564 Ft.
 

Royal Canin Kitten 36

4-től 12 hónapos korig Összetevők:
Dehidratált baromfihús, rizs, baromfizsír, kukorica glutén, dehidratált baromfi fehérjék*, baromfimáj, kukoricaliszt, növényi olaj, növényi rostok, cukorrépapép, ásványi anyagok ,halolaj, élesztő, tojáspor, frukto-oligoszacharidok, nyomelemek (beleértve a kelátos nyomelemeket is), nátrium-polifoszfát, L-lisztin, hidrolizált élesztőkivonat (mannán-oligoszacharidok forrása), vitaminok és bársonyvirág kivonat (luteinben gazdag.


Kiszerelések:
 • 400 g, 2448 Ft.
 • 2 kg, 8240 Ft.
 • 4 kg, 16928 Ft.
 • 10 kg, 31344 Ft.
 

Royal Canin Kitten Maine Coon 36

Royal Canin Kitten Main Coon 36
Fajtatáp Main Coon kölyökcicáknak 3-tól 15 kónapos korig

A maine coon kölyökmacskák számára kifejlesztett táp támogatja a hosszútávú növekedést, biztosítja a megfelelő emésztést, és erősíti a természetes védekezőképességet.
Egyedülálló kombináció: megfelelő arányú energia-, kalcium-, foszfor- és D-vitamin tartalom a csontozat egyenletes fejlődéséért, valamint magas glükozamin- és kondroitin tartalom az ízületek épségének megőrzéséért.
EMÉSZTÉSI BIZTONSÁG: A kitűnően emészthető, válogatott L.I.P. fehérjék, a frukto-oligoszacharidok, valamint a mannán-oligoszacharidok együttese hozzájárul a bélflóra egyensúlyához, az EPA és DHA tartalom a gyulladásgátló hatást biztosítja, a keményítő szintje pedig tökéletesen megfelelő a kölyökmacskák számára.
A TERMÉSZETES VÉDEKEZŐKÉPESSÉG ERŐSÍTÉSE A szabadalmaztatott antioxidáns komplex (E- és C-vitamin, taurin és lutein) támogatja a kölyök védekezőrendszerét a növekedés időszakában.
SPECIÁLIS TÁPSZEMCSE A maine coon kölyökmacskák számára kifejlesztett speciális táp tökéletes alkalmazkodik a kölyök állkapcsához, és már pár hónapos kortól biztosítja a megfelelő szájhigiéniát.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 2070 Ft.
 • 10 kg, 42572 Ft.
 • 2 kg, 8454 Ft., 10928 Ft.
 

Royal Canin Kitten Persian 32

Perzsa kölyökmacskáknak 4-től 12 hónapos korig.

Kihangsúlyozza a szőrzet fényét és puhaságát tápanyagok egyedi kombinációja révén (borágó olaj, EPA, DHA és vitaminok).
Elősegíti a szájhigiéniát kálciumkötők (nátrium-polifoszfát) segítségével, melyek lassítják a fogkőképződést.
Teljes emésztési biztonságot garantál könnyen emészthető fehérjéknek, psyllium magoknak (víztartalmú oldhatatlan rostanyag), frukto-oligoszacharidoknak, cukorrépapépnek, halolajnak és magas rízstartalomnak köszönhetően.
Új és különleges formula, mely a kölykök saját védekezőrendszerének fejlődéséhez nyújt segítségetKiszerelések:
 • 400 g, 2844 Ft.
 • 2 kg, 11030 Ft.
 • 10 kg, 39358 Ft.
 

Royal Canin Kitten Sterilized

A kis cicákat általában 6 hónapos korukban ivartalanítják és ebben az időszakban a megfelelő táplálás nagyon fontos nekik!
Az ivartalanítással változik a cicák anyagcseréje, ezzel egy időben az étvágyuk is megnő. A kitten sterilised segít, hogy cicánk egészségesen fejlődjön és ez által a megfelelő tápanyagokat juttatja a szervezetükbe az ivartalanítás után is.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 2467 Ft.
 • 2 kg, 9563 Ft.
 

Royal Canin Light Weight Care

Elhízott és ivartalanított macskáknak.

Megfelel a macskák igényeinek a válogatott ízanyagoknak köszönhetően, mialatt kevesebb energiát tartalmaz, hogy elősegítse az ideális testsúlyra való visszatérést.
Segíti a zsírmobilizációt és az izomtónus megőrzését a nagyobb mennyiségű L-karnitin és fehérjék kombinációja révén.
A táp mennyisége nem változik, csak az energiamennyiség csökken, melyet a táp-szemcsék sűrűségével és szerkezetével érnek el.

Kiszerelések:
 • 400 g, 2501 Ft.
 • 2 kg, 9893 Ft.
 • 10 kg, 34373 Ft.
 

Royal Canin Maine Coon 31

Maine Coon macskáknak 1-től 10 éves korig.Könnyebb megragadni, tisztító hatásának köszönhetően biztosítja a szájhigiéniát, valamint lassítja a táplálkozás sebességét. A tápszemcsék méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően mindehhez hoszzájárulnak és tökéletesen alkalmazkod-nak a Maine Coon macskák állkapcsához.
Hozzájárul az ízületek megfelelő működéséhez glükózamin, kondroitin és Omega 3 zsírsavak (EPA és DHA) kombinációjának segítségével.
Kiemeli a szőrzet fényét és puhaságát tápanyagok (borágó olaj, EPA, DHA és vitaminok) egyedi összetétele révén.

Kiszerelések:
 • 400 g, 1978 Ft., 2266 Ft.
 • 4 kg, 14230 Ft., 16289 Ft.
 • 2 kg, 8050 Ft., 9220 Ft.
 • 10 kg, 34188 Ft.
 

Royal Canin Mother & Babycat

A Royal Canin Mother & Babycat macskaeledelt kifejezetten az 1-4 hónapos macskakölykök táplálékszükségleteinek megfelelően fejlesztették ki:

Saját védelmi rendszer felépülése: antioxidáns vegyületek (E- és C-vitamin, taurin, lutein) és mannán-oligo-szacharidok erősítik az immunrendszert
Az elválasztás megkönnyítése: az apró, nedvesség hatására könnyen puhuló krokettek megkönnyítik a szilárd táplálékra való áttérést. Lágy állaguk tökéletesen megfelel a kölyök tejfogainak
Az emésztés optimális támogatása: a kitűnően emészthető fehérjék magas részarányának köszönhetően csökken a vastagbélbe emésztetlenül jutó, erjedésre hajlamos maradékanyagok mennyisége. Továbbá, a frukto-oligo-szacharidok, cukorrépapép és EPA/DHA segítik az egészséges emésztést

Kiszerelések:
 • 400 g, 1761 Ft., 2130 Ft.
 • 2 kg, 8822 Ft.
 

Royal Canin Oral Care

Teljes értékű, kiegyensúlyozott táp felnőtt macskák számára szájhigiénia és emésztési érzékenységre.Segítséget nyújt a fogkőképződés csökkentésében a tápszemcsék egyedi formája és szerkezete által, illetve kálciumkötők révén a foglepedék csökkentésében.
Segíti a béltranzitot és a szőrlabdák eltávolítását rostok kombinációjának köszönhetően (Psyllium).
Csökkenti a hányás kockázatát, az egyedi tápszemcsék által, melyek rágásra és a habzsolás elkerülésére ösztönöznek.

Kiszerelések:
 • 400 g, 2342 Ft.
 • 1,5 kg, 6550 Ft., 7870 Ft.
 • 8 kg, 29083 Ft.
 

Royal Canin Outdoor + 7

Száraztáp 7 évnél idősebb, a szabadba kijáró macskák számára.

- elősegíti az aktivitás fenntartását: mivel magas energiasűrűségű és különböző eredetű olajokat tartalmaz, optimális energiabevitelt biztosít.
. Egészséges veseműködés: gondosan beállított foszforszintjének (0,79 % ) köszönhetően elősegíti az egészséges veseműködés fenntartását. Összetétele segíti a húgyszervek egészségének megőrzését, a megfelelő ásványianyag-egyensúlynak és a vizelet 6,0 és 6,5 közötti pH-célértékének köszönhetően.
- az antioxidáns tulajdonságú vitaminok és tápanyagok szabadalmazott* komplexének, a zöldtea- és szőlő-polifenoloknak köszönhetően segít megőrizni a mcska ifjúságának értékeit.
- porcvédő tápanyagainak és EPA-DHA esszenciális zsírsavainak köszönhetően elősegíti az ízületek egészségének megőrzését.

Kiszerelések:
 • 400 g, 1812 Ft., 2077 Ft.
 • 2 kg, 7270 Ft., 8328 Ft.
 • 10 kg, 25650 Ft.
 

Royal Canin Outdoor 30

Szabadon élő macskák számára. Megerősíti az immunrendszert szabadalmaztatott antioxidáns komplex (E és C vitamin, lutein, taurin és mannán-oligoszacharidok) segítségével.Segíti a mozgékonyság megőrzését és az ízületek megfelelő működését glükózamin, kondroitin és Omega 3 zsírsavak (EPA és DHA) összetételének köszönhetően.

Kiszerelések:
 • 400 g, 1813 Ft., 2080 Ft.
 • 4 kg, 12755 Ft., 14608 Ft.
 • 2 kg, 7270 Ft., 8328 Ft.
 • 10 kg, 24670 Ft., 24840 Ft.
 

Royal Canin Persian 30

Perzsa macskáknak 1-től 10 éves korig.
Könnyebben megragadható táp-szemcsék, méretüknek, alakjuknak és szerkezetüknek köszönhetően jobban ido-mulnak a Perzsa macskák állkapcsához.
Elősegíti a szőrlabdák eltávolítását rostok beleértve mind a viszkózus, mind az oldhatatlan rostokat (psyllium magok) is - egyedi kombinációja révén.
Kiemeli a szőrzet fényét és puhaságát tápanyagok (borágó olaj, EPA, DHA és vitaminok) egyedi összetétellének köszönhetően.


Kiszerelések:
 • 400 g, 1978 Ft., 2266 Ft.
 • 2 kg, 8050 Ft., 9220 Ft.
 • 4 kg, 14230 Ft., 16289 Ft.
 • 10 kg, 33934 Ft.
 

Royal Canin Ragdoll Adult

A ragdoll macska eredendően Amerikából származik, időközben azonban Európában is egyre gyakrabban előfordul. Kellemes, nyugodt, jóindulatú állat, s lényére inkább a csendesség-békesség jellemző. Ez a ragaszkodó és szeretetre méltó macska nagyon barátságos és nem szeret egyedül lenni, igazi társas lény. Feltűnően szép, félhosszú, selymes szőrzete mindennapos gondozást igényel. Teljes érettségét meglehetősen későn, csak 3-4 éves korában éri el, nagy termetű, stabil felépítésű, közepesen erős csontozatú macska.

A Royal Canin Adult Ragdoll száraztápot kimondottan a ragdoll macskák speciális igényei szerint alakították ki. A borágóolaj, biotin, omega-3 és -6 zsírsavak egymáshoz igazított tápanyagkombinációja pozitív hatást gyakorol a bőr és a szőrzet tulajdonságaira. A taurin, EPA és DHA támogatják az egészséges szívműködést, erősítik a szívizom kontrakciós képességét. A megfelelő fehérjetartalom, az omega-3 zsírsavak valamint a kondroitin-szulfát és glükózamin speciális kombinációja védi az ízületeket és erős csontfelépítésről gondoskodik. A frukto-oligo-szacharidok előmozdítják a bél "jó" baktériumainak elterjedését, ugyanakkor megakadályozzák az olyan káros baktériumok elszaporodását, amelyek fertőzéses hasmenést válthatnak ki. Emellett a frukto-oligo-szacharidok kedveznek a kiegyensúlyozott bélflóra kialakulásának és a jó emésztésnek. Az eledel speciális krokettjei a ragdoll macska széles állkapcsához igazítottak, ami megkönnyíti a táplálékfelvételt és rágásra ösztönöz.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1959 Ft., 2357 Ft.
 • 10 kg, 26674 Ft., 34267 Ft.
 

Royal Canin Sensible 33

Érzékeny emésztőrendszer esetén.

Teljes emésztési biztonságot garantál könnyen emészthető fehérjéknek, magas rizstartalomnak, frukto-oligoszacharidoknak és cukorrépapépnek köszönhetően.
Elősegíti a kiegyensúlyozott bélflórát frukto-oligoszacharidok és cukorrépapép segítségével.
Egyedi összetevőivel még a legválogatósabb macskák igényeinek is megfelel.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1813 Ft., 2027 Ft.
 • 2 kg, 7270 Ft., 8326 Ft.
 • 4 kg, 12756 Ft., 14264 Ft.
 • 10 kg, 31120 Ft., 31995 Ft.
 

Royal Canin Siamese 38

Sziámi macskáknak 1-től 10 éves korig.
Elősegíti a rágást, valamint lassítja a táplálkozás sebességét a tápszemcsék tökéletes méretének, alakjának és szerkezetének köszönhetően.
Megőrzi a Sziámik izmos, mégis vékony alkatát fehérjében gazdag, zsírokban szegény, L-karnitin, valamint linolénsav tartalmának köszönhetően.
Kielégíti még a legválogatósabb macskák igényeit is.
Kihangsúlyozza a macskák bundájának színeit.Kiszerelések:
 • 400 g, 1978 Ft., 2266 Ft.
 • 2 kg, 8050 Ft., 9220 Ft.
 • 10 kg, 29451 Ft., 33989 Ft.
 

Royal Canin Sterilised + 7

7 évesnél idősebb ivartalanított macskák számára.
Szabályozott kalória és szénhidrát tartalmának köszönhetően segít fenntartani az optimális testsúlyt.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1813 Ft., 2070 Ft.
 • 3,5 kg, 11239 Ft., 12779 Ft.
 • 1,5 kg, 5469 Ft., 6300 Ft.
 • 10 kg, 25072 Ft., 27982 Ft.
 

Royal Canin Sterilised 12+

Az idős sterilizált cicák számára nagyon fontos a helyes táplálás, mert az elhízás veszélye náluk a leggyakoribb. Új termékünk segít a cicák számára az ideális testsúlyt megtartani.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1706 Ft., 2027 Ft.
 • 2 kg, 6924 Ft., 8326 Ft.
 • 4 kg, 12152 Ft., 14595 Ft.
 

Royal Canin Sterilised 37

Ivartalanított cicáknak 1-10 éves korig.Royal Canin Sterilized 37Száraztáp felnőtt macskáknak: Elhízásra hajlamos, ivartalanított macskák számáraA Royal Canin Sterilized 37 főbb jellemzői:• Szigorúan ellenőrzött kalória felvétel: kevesebb zsírt és szénhidrátot tartalmaz.• L-karnitin hozzáadása (100mg/kg), mely elősegíti a zsírtartalékok mozgósítását.• Védi a húgyúti rendszert azáltal, hogy szabályozza a vizelet savasságát (pH: 6-6,5).• Magas fehérjetartalom (37%). Magas biológiai értékű, hogy fenntartsa az izomtömeget.Összetevők:Dehidratált baromfihús, kukorica, növényi fehérje kivonat*, kukorica glutén, növényi fehérjék, állati zsírok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, élesztő, frukto-oligoszacharidok, halolaj, nátrium-foszfát, tojáspor, szójaolaj, DL-metionin, L-lizin, taurin, L-karnitin.*L.I.P.: kitűnően emészthető, válogatott fehérje

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1812 Ft., 2070 Ft.
 • 2 kg, 7269 Ft., 8326 Ft.
 • 4 kg, 12755 Ft., 14609 Ft.
 • 10 kg, 25072 Ft., 28046 Ft.
 

Royal Canin Sterilised Appetite Control

Segít megőrizni ivartalanított cicánk ideális testsúlyát, mert jól lakottság érzését kelti, valamint a húgyutak egészséges működését is szolgálja

Kiszerelések:
 • 400 gr, 1812 Ft., 2027 Ft.
 • 2 kg, 8009 Ft., 8326 Ft.
 • 4 kg, 12755 Ft., 14595 Ft.
 

Royal Canin Urinary Care

Teljes értékű eledel felnőtt macskáknak a húgyutak egészségének javítására, húgyúti kövek & következmény-betegségek megelőzésére, ideális ásványi anyag-arány, az alacsony pH-érték érdekében.

A Royal Canin Urinary Care struvit- vagy oxalát-kövek képződésére hajlamos macskáknak szánt, teljes értékű szárazeledel. Speciális formulája kifejezetten ezen macskák táplálékszükségleteihez igazított, segít az ásványi anyag-tartalom szabályozásában valamint a vizelet pH-értékének csökkentésében. Ezáltal olyan vizelet-miliő jön létre, amely mellett kevésbé alakulnak ki a szóban lévő problémák.

Kiszerelések:
 • 400 gr, 2672 Ft.
 • 2 kg, 11389 Ft.
 • 10 kg, 28450 Ft.
 • 4 kg, 18374 Ft.