Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2022.01.17. 
Ma a(z) Apacs, Apache, Blitz, Pongó, Tony, Tóni nevű kutyusok, és a(z) Téte(bá), Toncsi nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - FLATAZOR

Nyomtatható verzió
 

Flatazor Elite 25/16

Flatazor Elite 25/16 teljesértékű kutyaeledel egészséges, felnőtt kutyák számára.

Az Elite 25/16 Adult teljesértékű és kiegyensúlyozott kutyaeledel. Mindazokat a tápanyagokat tartalmazza, amelyekre kutyájának mindennapjaiban szüksége van. Az Elite 25/16 Adult optimális fehérje/energia aránya révén nagy hatékonyságú, eledel.

Összetevők:
Kukorica, dehidratált csirke, kacsa, pulykahús, búzakeményítő, állati zsiradék , szójabab, almarost, kacsazsír, kukorica glutén, ORGANOLYSATS (0,4%), tengeri só, sörélesztő, fructo-oligoszacharid, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint.

Beltartalom (%):
Nyers fehérje 25. Zsírok 16. Nyers cellulóz 3. Nyershamu (ásványi) 7. Kálcium 1,2. Foszfor 0,8.

Kiszerelések:
 • 20 kg, 17578 Ft.
 

Flatazor Elite Energie

Flatazor Elite Energie teljesértékű kutyaeledel aktív, vagy szabadtérben élő kutyák számára.

Az Elite Energie magas energia tartalmú eledel, amely biztosítja kutyája számára a csúcsteljesítmény eléréséhez szükséges összes tápanyagot. Az Elite Energie gazdag a könnyen emészthető és magas tápanyagtartalmú baromfihúsban és északi-tengeri halban. Fructo - oligosaccharidokat és a bélflóra biológiailag szabályozott cukrait tartalmazza. Az Elite Energie különböző állati és növényi eredetű zsírokat tartalmaz E-vitaminnal, hogy fedezze a kutyája alapvető zsírsavkövetelményeit és garantálja a jó kondíciót fényes bundával.

Összetevők:
Dehidratált csirke, kacsa, pulykahús, kukorica, búzakeményítő, állati zsiradék, almarost, szójabab, kacsazsír, dehidratált északi-tengeri halhús, ORGANOLYSATS (0,6%), sörélesztő, tengeri só, fructo-oligoszacharid, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint.

Beltartalom (%):
Nyers fehérje 28. Zsírok 20. Nyers cellulóz 2,5. Nyershamu (ásványi) 6. Kálcium 1,5. Foszfor 1.

Kiszerelések:
 • 20 kg, 24311 Ft.
 

Flatazor Elite Maxi Adult

Flatazor Elite Maxi Adult teljes értékű kutyaeledel nagyméretű felnőtt kutyák számára.

Az Elite Adult Maxi kitűnő alapanyagokból összeállított táplálék, melynél elsödleges szempont a jó emészthetőségük és különleges ízletességük. Az Elite Adult Maxi gazdag csirke-, kacsa- és pulykahúsban, mely jól emészthető és igen magas tápértékű. Fructo - oligosaccharidokat és a bélflóra biológiailag szabályozott cukrait tartalmazza. Ezentúl chondroitin-szulfátot, glucosamint és hydrolyzált kollagént is tartalmaz, melyek a csontok és porcok alkotóanyagába épülve erősítik azt. Az Elite Adult Maxi könnyen kezelhető, a nagytestű kutyák táplálására készült.

Összetevők:
Dehidratált csirke, kacsa, pulykahús, kukorica, búzakeményítő, kacsazsír, almarost, szójabab, állati zsiradék, dehidratált északi-tengeri halhús, céklapép, kukorica glutén, ORGANOLYSATS (0,6%), tojáspor, sörélesztő, tengeri só, fructo-oligoszacharid, chondroitin szulfát, Glükozamin, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint.

Beltartalom (%):
Nyers fehérje 25. Zsírok 15. Nyers cellulóz 3. Nyershamu (ásványi) 5,5. Kálcium 1. Foszfor 0,75.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 18711 Ft.
 • 20 kg, 22110 Ft.
 

Flatazor Elite Puppy

Flatazor Elite Puppy teljes értékű kutyaeledel kölyök és vemhes, illetve szoptatós felnőtt kutyák számára.

Az Elite Puppy elkészítése során kizárólag kifogástalan minőségű alapanyagok kerülnek feldolgozásra, amelyek kiválasztásakor fontos szempont, hogy jól emészthetőek és kivételesen ízletesek legyenek. Az Elite Puppy magas biológiai értékű és ízletes csirkehúsban gazdag. Az Elite Puppy fructoligoszacharidokat, a bélflóra biológiai szabályozásában fontos cukrokat tartalmaz. Fontos, hogy mindig friss víz legyen kutyánk előtt.

Összetevők:
Dehidratált csirke,kacsa,pulykahús, búzakeményítő, hántolt zab, állati zsiradék, almarost, dehid- ratált északi-tengeri halhús, kukorica glutén, kacsazsír (4%), rizs (4%), céklapép, tojáspor, ORGANOLYSATS (0,6%), sörélesztő, kálcium-karbonát, fructo-oligoszacharid, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint.

Beltartalom (%):
Nyers fehérje 31. Zsírok 20. Nyers cellulóz 2. Nyershamu (ásványi) 6,5. Kálcium 1,2. Foszfor 0,8.

Kiszerelések:
 • 20 kg, 25191 Ft.
 

Flatazor Elite Sensible

Flatazor Elite Sensible teljesértékű kutyaeledel érzékeny és válogatós kutyák számára.

Az Elite Sensible válogatott hozzávalókból készült a jól emészthetőségük és étvágygerjesztő ízük érdekében. Az Elite Sensible gazdag a könnyen emészthető és jól tápláló bárány- és szárnyashúsban. Fructo- oligosaccharidokat és a bélflóra biológiailag szabályozott cukrait tartalmazza. Az Elite Sensible különösen alkalmas a válogatós, kényes és érzékeny kutyák táplálására.

Összetétel:
Dehidratált csirke,kacsa,pulykahús, kukorica, hántolt zab, állati zsiradék, dehidratált északi-tengeri halhús, rizs (4%), dehidratált bárányhús (4%), rízs (4%), almarost, kukorica glutén, növényi olaj, céklapép, lenmag, tojáspor, ORGANOLYSATS (0,6%), sörélesztő, kálcium-karbonát, tengeri só, fructo-oligoszacharid, vitaminok és ásványi anyagok, konzerválók és antioxidánsok az EU szabványa szerint.

Beltartalom (%):
Nyers fehérje 26. Zsírok 17. Nyers cellulóz 2,5. Nyershamu (ásványi) 5,5. Kálcium 1,1. Foszfor 0,75.

Kiszerelések:
 • 20 kg, 21989 Ft.
 

Flatazor Prestige Activ

Flatazor Prestige Activ teljes értékű kutyaeledel aktív, vagy szabadtérben élő kutyák számára.

A sokat mozgó aktív kutyáknak különösen fontos a megfelelő mennyiségű energiabevitel, mert ez biztosítja számukra a megfelelő erőnlétet.
Almarost- tartalma nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.
Az antioxidánsokban található C- és E- vitamin, illetve szelén védi a sejteket, a lecitin jelenléte pedig biztosítja a magas energia-tartalom felszívódását.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Természetes megerősített védelem: A nagy mennyiségű, antioxidáns tulajdonságáról ismert C- és E-vitamin, illetve szelén védi a sejteket.

Optimalizált energia: A lecitin jelenléte biztosítja a magas energiatartalom felszívódását.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús, kukorica, búza, szárított hús, almarost, állati zsiradék, lenmag, kacsazsír, céklapép, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, növényi zsiradék, autolizátum halból (0,75% szerves lizátum), tengeri só, frukto-oligoszacharidok, lecitin, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 4290 Ft.
 • 15 kg, 19492 Ft.
 

Flatazor Prestige Adult

Flatazor Prestige Adult teljes értékű kutyaeledel felnőtt kutyák számára.

A Prestige Adult fedezi a kutya napi energiabevitelének teljes egészét.
Biztosítja a szükséges fehérje- és zsírmennyiség bevitelét az optimális testsúly megtartása mellett, valamint garantálja az immunrendszer megfeleő működését is.
A krokettek mérete ideális valamennyi méretű kutya számára.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Optimális testsúly: A proteinek és az energia egyensúlya biztosítja az optimális testsúly fenntartását, ami a szervezet megfelelő működésének feltétele.

Összetevők:
Kukorica, búza, szárított csirke, kacsa és pulykahús, szárított hús, szója, almarost, kukoricapehely, állati zsiradék, kacsazsír, hidrolizált állati fehérje, céklapép, lenmag, autolizátum halból (0,4% szerves lizátum), fruktooligoszacharidok, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 3631 Ft.
 • 15 kg, 13531 Ft.
 

Flatazor Prestige Adult Light Sterilised

Flatazor Prestige Adult Light/Sterilised teljes értékű kutyaeledel ivartalanított, vagy hízásra hajlamos felnőtt kutyák számára.

Az elhízott, vagy sterilizált kutyáknak másfajta táplálék szükséglete van. Csökkentett zsírbevitelre és megfelelő mennyiségű rost tartalomra van szükségük az emésztés megfelelő fenntartásához, a testsúly csökkentése mellett.
Az alma, cékla és disznóbab rostjai szabályozzák a bélrendszer működését és biztosítják a megfelelő mennyiségű rostbevitelt. A termék alacsony zsírtartalma miatt kisebb energiabevitel történik, a magas rosttartalom miatt pedig még ideálisabb az emésztési folyamat amellett, hogy ez nem befolyásolja a kutya jóllakottságának érzetét. A sörélesztő nyugtató hatással van a gyomorra.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Alacsony kalóriatartalom: A fokozott rosttartalom növeli az adag telítettségét és csökkenti a kalória-bevitelt.

Szabályozott emésztés: A frukto-oligoszacharidok jelenléte, illetve az oldható és oldhatatlan rostok jelenléte lehetővé teszi az emésztőrendszer szabályozását.

Összetevők:
Kukorica, szárított csirke, kacsa és pulykahús, babrost, búza, almarost, szárított hús, kacsazsír, hidrolizált állati fehérje, kukoricaglutén, lenmag, céklapép, sörélesztő, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), fruktooligoszacharidok, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 4510 Ft.
 • 15 kg, 17160 Ft.
 

Flatazor Prestige Adult Maxi

Flatazor Prestige Adult Maxi teljes értékű kutyaeledel nagyméretű felnőtt kutyák számára.

A nagytestű fajtáknak jóval érzékenyebb az emésztő rendszere, ennek figyelembevételével kell a megfelelő táplálást választani.
A krokettek mérete és állaga segíti a kutyák ideális rágását, ezzel elkerülve a különböző emésztési problémákat is. A kondrotin és glükozamin hozzájárul a megfelelő csontozat és egészséges porcok megőrzéséhez.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

A csontok és az ízületek védelme: A hidrolizált porc, a kondroitin és a glükózamin-szulfát hozzáadása erősíti az ízületeket és a csontokat.

Biztonságos emésztés: A szemek mérete és textúrája rágásra kényszeríti a nagyméretű kutyát, ami biztosítja a megfelelő emésztést.

Összetevők:
Kukorica, szárított csirke, kacsa és pulykahús, búza, állati zsiradék, almarost, kacsazsír, szárított hús, hidrolizált állati fehérje, lenmag, céklapép, kukoricaglutén, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), tengeri só, fruktooligoszacharidok, hidrolizált porc, kondroitin-szulfát, glükózamin-szulfát, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 19580 Ft.
 • 3 kg, 5280 Ft.
 

Flatazor Prestige Adult Mini

Flatazor Prestige Adult Mini teljes értékű kutyaeledel kisméretű felnőtt kutyák számára.

A kistestű kutyák fogazata jellemzően érzékenyebb a táplálék minőségére, ezért ennek figyelembevételével kell a megfelelő tápot biztosítani.
A krokettek mérete igazodik a kutya méretéhez.
A termékben található hatóanyagok segítik elkerülni a fogkő kialakulását és biztosítják az ép fogakhoz a megfelelő mennyiségű kálciumot.
A szükséges magasabb fehérje bevitel mellett is megtartható az ideális testsúly.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Optimális testsúly: A proteinek és az energia gyensúlya biztosítja az optimális testsúly fenntartását, ami a szervezet megfelelő működésének feltétele.

Összetevők:
Kukorica, búza, szárított csirke, kacsa és pulykahús, szárított hús, szója, almarost, kukoricapehely, állati zsiradék, kacsazsír, hidrolizált állati fehérje, céklapép, lenmag, autolizátum halból (0,4% szerves lizátum), fruktooligoszacharidok, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 5610 Ft.
 

Flatazor Prestige Adult Sensible Chicken & Duck & Turkey

Flatazor Prestige Adult Sensible Chicken, Duck&Turkey teljes értékű kutyaeledel érzékeny és kényes felnőtt kutyák számára.

Ételallergia esetén a táplálékot nem megfelelően emészti meg a kutya, ami emésztési problémákhoz (híg széklet) és gyakran a bőrön megjelenő elváltozásokhoz vezethet.
Sem búzát, sem szóját nem tartalmaz, kizárólag olyan összetevőkből áll, melyek nem allergének (tojás, hántolt zab…stb.). A hozzáadott articsóka különleges tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas a máj kíméléséhez és nagy segítséget nyújt az emésztésben is. Kizárólag baromfihúsokat tartalmaz: csirke, kacsa, pulyka

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Hipoallergén: Az allergia kockázatának csökkentése érdekében nem tartalmaz búzát, szóját, és olyan nem allergén összetevőket tartalmaz, mint a tojás, a rizs és a tápióka.

Védelem a máj számára: A természetes májvédő articsóka megakadályozza a máj túlterhelését és segíti az emésztőrendszer megfelelő működését.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús (24%), kukorica, hántolt zab, almarost, kacsazsír, lenmag, állati zsiradék, kukoricaglutén, céklapép, hidrolizált állati fehérje, tojáspor, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), tengeri só, fruktooligoszacharidok, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 5060 Ft.
 • 15 kg, 18480 Ft.
 

Flatazor Prestige Adult Sensible Lamb & Rice

Flatazor Prestige Adult Sensible Lamb&Rice teljes értékű kutyaeledel érzékeny és kényes felnőtt kutyák számára.

Ételallergia esetén a táplálékot nem megfelelően emészti meg a kutya, ami emésztési problémákhoz (híg széklet) és gyakran a bőrön megjelenő elváltozásokhoz vezethet.
Sem búzát, sem szóját nem tartalmaz, kizárólag olyan összetevőkből áll, melyek nem allergének (tojás, hántolt zab, bárányhús…stb.). A hozzáadott articsóka különleges tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas a máj kíméléséhez és nagy segítséget nyújt az emésztésben is. Nagyon gazdag húsokban (bárány, csirke).

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Hipoallergén: Az allergia kockázatának csökkentése érdekében nem tartalmaz búzát, szóját, és olyan nem allergén összetevőket tartalmaz, mint a tojás, a rizs és a tápióka.

Védelem a máj számára: A természetes májvédő articsóka megakadályozza a máj túlterhelését és segíti az emésztőrendszer megfelelő működését.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús, kukorica, hántolt zab, almarost, szárított bárányhús (5%), rizs (5%), állati zsiradék, lenmag, kacsazsír, kukoricaglutén, céklapép, hidrolizált állati fehérje, tojáspor, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), frukto-oligoszacharidok, tengeri só, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 22440 Ft.
 • 3 kg, 5445 Ft.
 

Flatazor Prestige Junior Maxi

Flatazor Prestige Junior Maxi teljes értékű kutyaeledel a nagyméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák számára.

A nagytestű kutyáknak jóval hosszabb a növekedési időszaka. Ezen időszak alatt szükséges az optimális eledel, hogy mind a kutya csontozata, mind pedig emésztő rendszere megfelelően fejlődjön ki.
A krokettek mérete igazodik a kutya méretéhez.
A felhasznált alapanyagok, mint például tojás, kukorica, hal, rizs megkönnyítik a kölyökkutyák amúgy is érzékeny emésztését.
A kondroitin és glükozamin hozzájárul a megfelelő csontozat kialakulásához.
A bélflóra egészséges állapotának fenntartását segíti a sörélesztő- tartalom.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Biztonságos emésztés: A rendkívül jól emészthető összetevők, például a tojás, a kukoricapehely vagy az előfőzött keményítő biztonságot nyújtanak a kölyökkutya emésztőrendszere számára.

A csontok és az ízületek védelme: A hidrolizált porc, a kondroitin és a glükózamin-szulfát hozzáadása erősíti az ízületeket és a csontokat.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús, előfőzött fehérje, kukorica, kukoricapehely, almarost, kacsazsír, szárított hal, szárított hús, állati zsiradék, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, céklapép, lenmag, tojáspor, rizs, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), sörélesztő, fruktooligoszacharidok, agyag, növényi kivonatok, növényi eredetű szén, hidrolizált porc, kondroitin-szulfát, glükózamin-szulfát, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 15 kg, 21989 Ft.
 • 3 kg, 5721 Ft.
 

Flatazor Prestige Puppy

Flatazor Prestige Puppyi teljes értékű kutyaeledel kölyök, valamint vemhes- és szoptatós kutyák számára.

A kutyák legfontosabb életszakasza a kölyökkor, mely a táplálás szempontjából is meghatározó. Magasabb fehérje- és energiabevitel szükséges a megfelelő növekedéshez. Figyelembe kell venni, hogy a kölyökkutyáknak még nem tökéletes az emésztőrendszere valamint, hogy meglehetősen érzékenyek a tejről szilárd tápra való átállás időszakában.
A felhasznált alapanyagok, mint például tojás, kukorica, hal, rizs megkönnyítik a kölyökkutyák amúgy is érzékeny emésztését. A különböző növényi kivonatok, fructo- oligoszacharidok is segítenek a zavartalan emésztésben és erősítik az immunrendszer ellenálló képességét.
A bélflóra egészséges állapotának fenntartását segíti a sörélesztő- tartalom.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Immunerősítés: A frukto-oligoszacharidokhoz kapcsolódó növényi kivonatok biztosítják a megfelelő emésztési higiéniát és az immunrendszer jobb ellenállását.

Biztonságos emésztés: A rendkívül jól emészthető összetevők, például a tojás, a kukoricapehely vagy az előfőzött keményítő biztonságot nyújtanak a kölyökkutya emésztőrendszere számára.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús, előfőzött keményítő, hántolt zab, állati zsiradék, kukoricaglutén, almarost, szárított hal, szárított hús, kacsazsír, kukoricapehely, hidrolizált állati fehérje, lenmag, céklapép, tojáspor, rizs, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), sörélesztő, fruktooligoszacharidok, agyag, növényi kivonatok, növényi szén, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Átlagos tartalom (%):
Nyers fehérje 30. Zsírok 20. Nyers cellulóz 2. Nyershamu (ásványi) 5,5. Kálcium 1,3. Foszfor 0,8.

Kiszerelések:
 • 12 kg, 17160 Ft.
 • 3 kg, 5390 Ft.
 

Flatazor Prestige Puppy Mini

Flatazor Prestige Puppy Mini teljes értékű kutyaeledel kisméretű fajtákba tartozó kölyökkutyák, illetve vemhes- és szoptatós kutyák számára.

A kutyák legfontosabb életszakasza a kölyökkor, mely a táplálás szempontjából is meghatározó. A kistestű kutyák fejlődése jóval gyorsabb, mint a nagytestű társaiké, ezért nagyobb mennyiségű energiabevitelre van szükségük.
A krokettek mérete igazodik a kutya méretéhez.
A felhasznált alapanyagok, mint például tojás, kukorica, hal, rizs megkönnyítik a kölyökkutyák amúgy is érzékeny emésztését. A különböző növényi kivonatok, fructo- oligoszacharidok is segítenek a zavartalan emésztésben és erősítik az immunrendszer ellenálló képességét.
A bélflóra egészséges állapotának fenntartását segíti a sörélesztő- tartalom.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Immunerősítés: A frukto-oligoszacharidokhoz kapcsolódó növényi kivonatok biztosítják a megfelelő emésztési higiéniát és az immunrendszer jobb ellenállását.

Biztonságos emésztés: A rendkívül jól emészthető összetevők, például a tojás, a kukoricapehely vagy az előfőzött keményítő biztonságot nyújtanak a kölyökkutya emésztőrendszere számára.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús, előfőzött keményítő, hántolt zab, állati zsiradék, kukoricapehely, kukoricaglutén, almarost, szárított hal, kacsazsír, szárított hús, hidrolizált állati fehérje, lenmag, céklapép, tojáspor, rizs, autolizátum halból (0,6% szerves lizátum), sörélesztő, frukto-oligoszacharidok, agyag, növényi kivonatok, növényi szén, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 3 kg, 6161 Ft.
 

Flatazor Prestige Senior

Flatazor Prestige Senior teljes értékű kutyaeledel idős kutyák számára.

Az idősebb kutyáknál adekváltabb táplálásra van szükség, tekintettel arra, hogy a fő élettani funkciók már romlanak. A magas fehérje bevitellel megőrizhető a megfelelő izomzat. A só elmaradásával csökkenthető a szív- és érrendszeri betegségek előfordulásának lehetősége és segít a vizelet megtartásában is. A fehérjetartalom segíti az izomtömeg fenntartását a máj és a vesék túlterhelése nélkül. A sörélesztő megfelelően szabályozza az emésztési folyamatokat.

Természetes antioxidánsok: Az almarost nagyon gazdag polifenolokban, azaz a szervezet sejtjeit védő természetes antioxidánsokban.

Só nélkül: Segít elkerülni a szív kifáradását és megtartani a vizet.

Az izmok karbantartása: A proteintartalom segíti az izomtömeg fenntartását a máj és a vesék túlterhelése nélkül.

Összetevők:
Kukorica, szárított csirke, kacsa és pulykahús, búza, szárított hús, almarost, babrost, kacsazsír, hidrolizált állati fehérje, tojáspor, kukoricaglutén, lenmag, céklapép, kalcium-karbonát, autolizátum halból (1% szerves lizátum), sörélesztő, frukto-oligoszacharidok, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek (pl, szerves szelén).

Kiszerelések:
 • 15 kg, 17050 Ft.
 • 3 kg, 4180 Ft.
 

Flatazor Protect Dermato

Flatazor Protect Dermato teljesértékű kutyaeledel bőrgyógyászati problémáktól szenvedő kutyák számára.

Érzékeny bőr, viszketés, allergiás bőr reakciók kezelésére.
A készítmény nem tartalmaz szóját, búzát, de tartalmaz olyan összetevőket, amelyek antiallergén hatásukról ismertek. Ilyenek például a tápióka, a rizs, a burgonyafehérje és a tojás. A magas EPA- és DHA- tartalmú borrágófű, valamint a hozzáadott cink-kelát és biotin segít a bőr és a szőrzet megerősítésében és szépségének megőrzésében.

A Protect Dermato adagolása fokozatosan történjen, átmenetet képezve az esetleges előző eledellel és a csomagolásra nyomtatott adagolási táblázat szerint kell vizet adagolni hozzá. Az eledel mellett álljon rendelkezésre ivóvíz. Az optimális eredmény elérése érdekében tartsa be az ajánlott napi mennyiségeket és ne adjon mellé semmilyen más eledelt.

Összetevők:
Hántolt zab, szárított kacsahús, tápióka, kacsazsír, almarost, rizs, lenmag, burgonyafehérje, hidrolizált állati fehérje, tojáspor, autolizátum halból (1% szerves lizátum), borrágófűmag, tengeri só, sörélesztő, fruktooligoszacharidok, kalcium-karbonát, agyag, articsóka, rozmaring, nyálkafa, boldó, kurkuma, növényi szén, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 2 kg, 4620 Ft.
 • 12 kg, 20020 Ft.
 

Flatazor Protect Digest

Flatazor Protect Digest teljesértékű kutyaeledel különleges tápanyagokat igénylő kutyák számára.

Visszatérő emésztési zavarok (hányás, hasmenés, puha széklet), valamint a táplálék bizonyos összetevőivel szembeni intolerancia esetén.
A készítmény nem tartalmaz szóját, búzát, de tartalmaz olyan rendkívül jól emészthető összetevőket, mint a tojás, a tápióka, a burgonyafehérje és a rizs. A májvédő hatásáról ismert articsóka, az emésztést segítő édesköményszemek, a gyomorfalat védő agyag és a mérgező anyagokat megkötő szén mind hozzájárul az optimális emésztéshez.

Összetevők:
Hántolt zab, szárított csirke, kacsa és pulykahús, rizs, tápióka, kacsazsír, almarost, tojáspor, lenmag, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, autolizátum halból (1% szerves lizátum), tengeri só, édesköménymag, sörélesztő, kalcium-karbonát, fruktooligoszacharidok, agyag, articsóka, rozmaring, nyálkafa, boldó, kurkuma, növényi eredetű szén, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 12 kg, 19580 Ft.
 • 2 kg, 4620 Ft.
 

Flatazor Protect Obésité

Flatazor Protect Obésité teljesértékű kutyaeledel a túlsúly csökkentése érdekében.

Csökkentett energia-bevitel az ellenőrzött fogyás érdekében: A 3000 kcal alatti metabolizálható energiatartalom és a magas fehérjetartalom garantálja az izomtömeg megmaradását a túlsúlyos kutyák fogyása közben. A magas rost- és útifűmag-tartalom segítségével az éhségérzet csökkentéséhez elegendő mennyiségű táp adható.

A Protect Obésité adagolása fokozatosan történjen, átmenetet képezve az esetleges előző eledellel és a csomagolásra nyomtatott adagolási táblázat szerint kell vizet adagolni hozzá. Az eledel mellett álljon rendelkezésre ivóvíz. Az optimális eredmény elérése érdekében tartsa be az ajánlott napi mennyiségeket és ne adjon mellé semmilyen más eledelt.

Összetevők:
Szárított csirke, kacsa és pulykahús, babrost, kukorica, tápióka, szárított hús, almarost, hidrolizált állati fehérje, tojáspor, céklapép, kukoricaglutén, lenmag, sörélesztő, autolizátum halból (1% szerves lizátum), kacsazsír, útifű, fruktooligoszacharidok, agyag, növényi eredetű szén, tartósítószer, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 12 kg, 18480 Ft.
 • 2 kg, 4180 Ft.
 

Flatazor Protect Ostéo

Flatazor Protect Ostéo teljesértékű kutyaeledel csont- és ízületi problémáktól szenvedő kutyák számára.

Csont- és ízületi fájdalmakra olyan kutyáknak, melyek genetikailag hajlamosak a fenti problémák kialakulására, valamint fejlődési rendellenességek megelőzésére és kezelésére.
Porcvédők és növényi kivonatok a csontok és az ízületek védelme érdekében: A hozzáadott hidrolizált porc, kondroitin és glükozamin-szulfát hatékonyan védi az ízületeket és megerősíti a csontokat. Az ördögkarom (Harpagophytum) enyhíti a mozgásszervi betegségben szenvedő kutyák fájdalmait.

A Protect Ostéo adagolása fokozatosan történjen, átmenetet képezve az esetleges előző eledellel és a csomagolásra nyomtatott adagolási táblázat szerint kell vizet adagolni hozzá. Az eledel mellett álljon rendelkezésre ivóvíz. Az optimális eredmény elérése érdekében tartsa be az ajánlott napi mennyiségeket és ne adjon mellé semmilyen más eledelt.

Összetevők:
Kukorica, szárított csirke, kacsa és pulykahús, kacsazsír, almarost, lenmag, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, rizs, tojáspor, autolizátum halból (1% szerves lizátum), sörélesztő, fruktooligoszacharidok, tengeri só, hidrolizált porc, ördögkarom, bambusz, betyárkóró, réti legyezőfű, csalán, feketeribizli, kondroitin-szulfát, glükózamin-szulfát, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek.

Kiszerelések:
 • 12 kg, 19140 Ft.
 • 2 kg, 4180 Ft.
 

Flatazor Protect Senior +

Flatazor Protect Senior teljesértékű kutyaeledel idős és/vagy gyenge fiziológiai funkciókkal rendelkező kutyák számára.

Az agy öregedése és a fiziológiai működés csökkenése: A készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek rendkívül jól emészthetők és kifejezetten visszafogják az öregedést és a fiziológiai funkciók megváltozását. Könnyíti az emésztést, valamint a máj, a vese és a szív működését, védi a csontokat és az ízületeket, regenerálja a bőrt és megerősíti a szervezet antioxidánsok általi védelmét.

A Protect Senior adagolása fokozatosan történjen, átmenetet képezve az esetleges előző eledellel és a csomagolásra nyomtatott adagolási táblázat szerint kell vizet adagolni hozzá. Az eledel mellett álljon rendelkezésre ivóvíz. Az optimális eredmény elérése érdekében tartsa be az ajánlott napi mennyiségeket és ne adjon mellé semmilyen más eledelt.

Összetevők:
Kukorica, szárított csirke, kacsa és pulykahús, tápióka, kacsazsír, almarost, tojáspor, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, rizs, lenmag, autolizátum halból (1,5% szerves lizátum), agyag, kalcium-karbonát, sörélesztő, fruktooligoszacharidok, hidrolizált porc, ördögkarom, articsóka, rozmaring, bambusz, nyálkafa, boldó, betyárkóró, réti legyezőfű, csalán, feketeribizli, kurkuma, kondroitin-szulfát, glükozamin-szulfát, tartósítószerek, vitaminok és nyomelemek (pl, szerves szelén).

Kiszerelések:
 • 12 kg, 21626 Ft.
 • 2 kg, 4290 Ft.