Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.01.27. Ma a(z) Dodi, Dodó, Wolf(i) nevű kutyusok, és a(z) Hóci(pő), Trisz(i) nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - ETETŐANYAG

Nyomtatható verzió
 

Fishbomb Carpbomb

Egész évben, évszaktól függetlenül használható etetőkeverék, de különösen nyáron, a már felmelegedett vízben számíthatunk arra, hogy horogra akad a hal a Carpbomb használatával. Kellemesen karamellás illata és savanykás aromája ellenállhatatlanná teszi különösen a nagy pontyok számára.

Színe: sárga

Kiszerelések:
  • 1 kg, 650 Ft.
 

Fishbomb Fruitbomb

Felhasználási időszaka, a víz felmelegedésével tavasztól egészen nyár végéig terjed. Egyedi, rendkívül intenzív illata, aromája - amely gyümölcsaromák speciális keveréke - messziről odacsalja a kíváncsi halakat. Pontyfélék mellett keszegfélék horgászatához is kiválóan alkalmazható.

Színe: piros

Kiszerelések:
  • 1kg, 650 Ft.
 

Fishbomb Wormbomb

Egész éven át alkalmazható etetőanyag, ami a hűvösebb vizekben fejti ki maximális hatását. Ajánlott késő ősztől kora tavaszig, illetve a hűvös, mély vizeken az év bármely szakában. Az úgynevezett férges etetőkeverék, különleges aromákat tartalmaz, ezáltal minden édesvízi, békés halfaj fogható vele. Készül belőle téli variáció is, ami sötétebb színű (fekete).

Színe: barna

Kiszerelések:
  • 1 kg, 650 Ft.