Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.08.04. Ma a(z) Bihar, Szilaj, Szivi nevű kutyusok, és a(z) Domi, Dormi nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - Pro-Vet

Nyomtatható verzió
 

Pro-Vet Mobility

Mobility
A MOZGÉKONYSÁG ELŐSEGÍTÉSÉRE
ÉS AZ OSTEOARTHRITIS KEZELÉSÉRE

Ízületvédő hatóanyagok kombinációja
Zselatin hidrolizát
L-karnitin / EPA+DHA
Természetes Antioxidáns keverék
Prebiotikumok (MOS+FOS)
FHV (Magas Viszkozitású Rostok)
FLV (Alacsony Viszkozitású Rostok)
Javaslat

A PRO-VET MOBILITY speciálisan olyan kutyáknak került kifejlesztésre, melyek mozgékonyságában csökkenés állt be, osteoarthritistől szenvednek, vagy veszélyeztetettek ezen kondíciók kialakulására. A PRO-VET MOBILITY ízületvédő hatóanyagok keverékével gazdagított, nevesül lazacolajjal, zselatin- hidrolizáttal, glükozaminnal, kondroitin-szulfáttal, tarajos zöldkagylóval és egy speciális tejkoncentrátummal.
Különböző állatklinikák közelmúltban végzett 4 tanulmánya szerint a lazacolajjal, zselatin- hidrolizáttal, glükozaminnal, kondroitin-szulfáttal, tarajos zöldkagylóval és speciális tejkoncentrátummal kiegészített étrend lassítja az osteoarthritis kialakulását a kutyáknál. Egy sztenderd teszt szerint a túlsúlyt könnyebben viselték a teszteledellel etetett kutyák, mint a kontrolleledelt kapók. A PRO-VET MOBILITY gyógyhatású táplálék olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek lassítják az ízületi porcokban fellépő gyulladásos folyamatokat, mérséklik a fájdalmat, sőt mi több az ízületi porc további kopását csökkentik.
Kutatások bizonyítják, hogy a túlsúly és az osteoarthritis kialakulása összefüggésben állnak egymással a kutyák esetében. Mivel az osteoarthritist a túlsúlyossággal és az idős korral hozzák összefüggésbe, ezért a PRO-VET MOBILITY energia, protein és foszfor tartalma alacsony, melyet az L-karnitin és az E vitamin kombinációja egészít ki.

Kiszerelések:
  • 7,5 kg, 12650 Ft.
 

Pro-Vet OrthoDent (M)

OrthoDent
A SZÁJ BETEGSÉGEINEK
KEZELÉSÉRE
Fogtisztító Rendszer
Anti-Bakteriális hatóanyagok keveréke
Fogkő-ellenes Formula
Természetes antioxidáns keverék
Prebiotikumok
FHV (Magas Viszkozitású Rostok)
FLV (Alacsony Viszkozitású Rostok)
Javaslat

A PRO-VET ORTHODENT specifikusan a szájbetegségek – foglepedék, fogkő és ínygyulladás – megelőzésére és kezelésére lett kifejlesztve. Szinte minden kutyán láthatóak a foglepedék, fogkő és az ínygyulladás jelei. Tragikusan, a hihetetlen túl gyakran megtörténik. A PRO-VET ORTHODENT küldetése, hogy megelőzzük, hogy az Ön kedvencének is végig kelljen sétálni ezen a fájdalmas úton.

Tartsuk észben, hogy a periodontális betegségek a fogíny állapotára utalnak. A plakk és a fogkő a szupragingivális és a szubgingivális (az íny alatti és felletti rész) felszínén jelentkezhet a fognak. Számos kombinációban és súlyossági fokban lehetnek jelen a szájüregben. Ezen faktorok összessége szerepet játszik a periodontális betegségek kialakulásában.
A fogkő súlyosságának szintje nincs kapcsolatban a többi periodontális betegséggel. Míg a periodontális betegségek fő kísérő jelensége lehet az erős fogkövesedés, bármekkora mennyiségű fogkő lehetséges a fogakon periodontális betegségek kísérete nélkül is. Ezzel ellentétben a periodontális betegségek fogkő jelenléte nélkül is kialakulhatnak. A szájban szintén előfordulhat egy állandó stádiuma a periodontális betegségeknek, de szintén lehetnek csak lokálisan előforduló területek, sokkal előrehaladottabb állapotban, mint a száj többi részén.
Ez a fogbetegségek súlyossága fokának megállapításakor nehézséget okozhat, mivel a legszembetűnőbb faktor a fogkő felhalmozódása. A fotókon a különböző fogbetegségekre láthatunk példákat.

Kiszerelések:
  • 7,5 kg, 11270 Ft.
 

Pro-Vet Protest

Protest
ÉTEL HIPERÉRZÉKENYSÉG
KEZELÉSÉRE, A MOZGÉKONYSÁG
NÖVELÉSÉRE ÉS AZ
OSTEOARTHRITIS KONTROLLÁLÁSÁRA

Cápaporc
Zöldajkú Kagylól (NZGLM)
L-karnitin / Beta-karoten
Természetes antioxidáns keverék
Prebiotikumok
Natural antioxidant mixture
Prebiotics (MOS+FOS)
FHV (Magas Viszkozitású Rostok)
FLV (Alacsony Viszkozitású Rostok)
Javaslat

A PRO-VET PROTEST speciálisan kifejlesztett eledel étel hiperérzékenységgel, csökkent mozgékonysággal és osteoarthritisszel küzdő, vagy ezekre hajlamos kutyáknak. A PRO-VET PROTEST olyan igen hatékony ízületvédő hatóanyagokkal gazdagított eledel, mint a lazacolaj, az új-zélandi zöldajkú kagyló és a cápaporc, mely természetes formában tartalmaz GAG-ot (glükozaminoglikánok) és kondroitin-szulfátot.

A PRO-VET PROTEST hidegen préselt szárazeledel – egy egyedülálló alternatíva az extrudált száraz kutyatápok között. A legnagyobb különbség a préselt és az extrudált eledelek között a hőmérséklet, melyet alkalmaznak a gyártás során. Extrudálás közben a hőmérséklet 100° C fölé emelkedik. Emiatt, ezek az eledelek megsülnek, és ropogóssá válnak. Másrészt, a PRO-VET PROTEST préselésénél a hőmérséklet nem emelkedik 70° C fölé – ez a hőmérséklet garantálja, hogy a PRO-VET PROTEST legfontosabb összetevői, mint a cápaporckivonat és az új-zélandi zöldajkú kagyló kivonat optimális funkcióját el tudja látni.
Kutyáknál az osteoartrózis gyakori, fájdalmas, előrehaladó betegsége a mozgásszerveknek. A súlyos osteoartrózis lehet az egyik oka az euthanáziának. A porc degenerációja mellett létezik még az ízületi hártya gyulladása is. A lazacolaj pozitív hatással van az osteoartrózisra. Ez az anyag embereknél szintén hatásosnak bizonyult. Négy, különböző állatorvosi klinikákon nemrég végzett kísérlet szerint a lazacolajat, az új-zélandi zöldajkú kagylót és a cápaporcot tartalmazó étrend lelassítja az osteoarthritis előrehaladását a kutyáknál. Egy sztenderd tesztben, a túlsúlyt jobban tolerálták a teszteledellel etetett kutyák, mint a kontrolleledelt kapók.

Kiszerelések:
  • 15 kg, 16330 Ft.
 

Pro-Vet Ultimate

Pro-Vet Ultimate kutyatáp - átlagos aktivitású felnőtt kutyáknak

ÉTELALLERGIA, ATÓPIÁS
BŐRBETEGSÉGEK ÉS
SZÍVELÉGTELENSÉG KEZELÉSÉRE

Javaslat

A PRO-VET ULTIMATE kombinált tulajdonságainak köszönhetően hasznos számos kutyabetegség kezelésében. Az étel hiperérzékenység és az atópia gyakran együtt jelentkeznek kutyák esetében, és igen nehéz megkülönböztetni őket. A PRO-VET ULTIMATE lehetővé teszi mind az étel hiperérzékenységgel, mind az atópiával küzdő állatok kezelését. A proteinek kisebb peptid darabokra történő bontása csökkenti az antigenicitásukat. Ez az elv vonatkozik az étel hiperérzékeny kutyákra. Olyan kutyák, amelyek például a szójaproteinre hiperérzékenyek, a hidrogenizált szójaproteinre már nem mutattak ilyen reakciókat.
A PRO-VET ULTIMATE hipoallergén diétás eledel, amely olyan hidrogenizált proteineket tartalmaz, melyeket a kiküszöbölő diéták során is alkalmaznak. Habár az ilyen diétákat még nem hasonlították össze, de a hidrogenizált és az ép proteineket alkalmazó diéták adatai alapján feltételezhető, hogy a hipoallergén eledelek, mint a PRO-VET ULTIMATE hidrogenizált proteinekkel, sokkal hatékonyabbak, mint az ép proteineket alkalmazó diéták az étel hiperérzékenység kezelésére.

Az atópia és az étel hiperérzékenység gyakran kart karba öltve járnak, és igen hasonló klinikai tüneteket mutatnak. De amíg a bőrbetegségeket különböző allergének okozzák, addig az étel hiperérzékenységet a főleg a proteinforrások. Az atópiás bőrgyulladás kezelése magába foglalja a krónikus gyulladásos reakciók kezelését a bőrön. A PRO-VET ULTIMATE eikozanoidokat tartalmaz, amelyek di-homo-gammal linolénsavból, és eicosapentaenoic savból (EPA) tevődnek össze, ezáltal a PRO-VET ULTIMATE gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Kiszerelések:
  • 7,5 kg, 16905 Ft.
 

Pro-Vet Weight Controll

Weight Control
ALACSONY ENERGIATARTALOM
A SÚLYVESZTÉSÉRT ÉS
ANNAK MEGTARTÁSÁÉRT
Alacsony Energiaérték
Magas Proteintartalom
L-karnitin
Természetes antioxidáns keverék
Prebiotikumok
FHV (Magas Viszkozitású Rostok)
FLV (Alacsony Viszkozitású Rostok)
Javaslat

A PRO-VET WEIGHT CONTROL specifikusan ajánlott a testsúly szabályozására elhízásra hajlamos kutyáknál, illetve csökkenti a rák, a diabétesz mellitus és a szívelégtelenség kockázatát.

A PRO-VET WEIGHT CONTROL alacsony energiatartalmú eledel, amely segít a kondíció kontrollálásában elhízásra hajlamos felnőtt kutyáknál. Az elhízás csökkenti a várható élettartamot, mivel ebben az esetben megnő a rák, a diabétesz mellitus és a szívelégtelenség kialakulásának kockázata. A PRO-VET WEIGHT CONTROL speciális összetételénél fogva csökkenti az említett betegségek kockázatát, és egyszerűbbé teszi a testsúly kontrollálását. A kondíció főleg a bevitt eledelen, és kisebb részben a fizikai aktivitáson múlik. A test ideális kondíciója meghosszabbítja az élettartamot, és csökkenti a főbb betegségek kialakulásának kockázatát. A PRO-VET WEIGHT CONTROL etetése egyénhez igazodva történjen, hogy az ideális kondíció elérhető és megtartható legyen. A súlyvesztés elérésére, és a túlsúly képződésének megelőzésére a PRO-VET WEIGHT CONTROL alacsony energiaértékkel rendelkezik.

Kiszerelések:
  • 7,5 kg, 12650 Ft.