Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.05.31. Ma a(z) Carmen, Fanta, Franci, Stanci nevű kutyusok, és a(z) Carmen, Fanta, Franci, Stanci nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - AZP

Nyomtatható verzió
 

AZP Adult All Breed Lamb & Rice

Az AZP Adult All Breed Lamb & Rice teljes értékű kiegyensúlyozott táp emésztési problémákkal küzdő és allergiás megbetegedésekre hajlamos felnőtt kutyáknak. Az AZP Adult All Breed Lamb & Rice bárányhúst és rizst tartalmaz; e két összetevő különösen ajánlott az érzékeny emésztőrendszerrel küzdő vagy allergiás megbetegedésre hajlamos kutyáknak. A bárányhús és a tojás garantálja a fehérjebevitelt, a rizs és a kukorica, mint szénhidrátforrások az energiához szükségesek. A céklapép, mint rostforrás biztosítja a megfelelő bélmozgást, glükóz-amin és kondroitinszulfát az egészséges izületekért felelős. A karnitin a zsírok kedvező és teljes energiává alakulását biztosítja, a halolaj és a növényi olaj garantálja a zsírsavak (omega-3 és omega-6) tökéletes egyensúlyát. A B- és D-vitaminban gazdag sörélesztő elősegíti az optimális emésztést. Az AZP Adult All Breed Lamb & Rice tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint.

Összetevők: Szárított bárányhús (28%), rizs (28%), kukorica (23%), csirkezsír (5%), szárított hal, szárított céklapép (4%), szárított egésztojás (4%), halolaj (2%), növényi olaj (1%), nátrium-klorid, szárított sörélesztő (0,3%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 23,00%, nyersolajok és zsírok 10,00%, nyersrost 2,00%, nyershamu 7,00%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 13200 Ft.
 

AZP Adult All Breed Performace

Az AZP Adult All Breed Performance teljes értékű száraztáp a sok kalóriát igénylő aktív kutyáknak, mint vadászkutyák, szánhúzók, versenykutyák, illetve extrém körülmények és időjárási viszonyok között dolgozó munkakutyáknak. Összetevői között a megszokottnál több található kiváló fehérjékből (csirke, hal és tojás), valamint halból, lenmagból és csirkéből származó zsírokból (kiegyensúlyozott omega-3/omega-6 aránnyal: 1:5). Frukto-oligoszachoridok és sörélesztő segítik a bélműködést, a karnitin javítja a zsírok energiává alakítását. A-, E- és D-vitamin biztosítják a sejtek működését, míg az ásványianyagok ideális aránya a kutyát egészségesen és jó formában tartja. Az AZP Adult All Breed Performace minden szükséges tápanyagot tartalmaz, legyen szó bármilyen aktivitásról és a legmagasabb igényeinek is megfelel. Az AZP Adult All Breed Performance táp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket.

Összetevők: Szárított csirkehús (36%), rizs, csirkezsír (15%), kukorica, szárított hal (6%), szárított céklapép (3%), kukoricaglutén, lenmag (3%), szártott egésztojás (3%), halolaj (3%), növényi olaj (1%), szárított sörélesztő (0,4%), frukto-oligoszachoridok (4%), kálium-klorid (0,4%), nátrium-klorid (0,3%), mono- és dikalcium-foszfát (0,3%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 32,00%, nyersolajok és zsírok 22,00%, nyersrost 1,60%, nyershamu 7,60%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 12950 Ft.
 

AZP Adult All Breed Sensitve

Az AZP Adult All Breed Sensitive egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp felnőtt, érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak. A halfehérjék és a halolajból nyert omega-3 zsyrsavak biológiai tulajdonságainak köszönhetően az AZP Adult All Breed Sensitive a tökéletes megoldás azoknak a kutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tüneteket mutatnak. A rostokban gazdag céklapép javítja a bélmozgást, a B- és D-vitaminban dús sörélesztő pedig serkenti a bélműködést. Az AZP Adult All Breed Sensitive minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melek a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükségesek.

Összetevők: Rizs (55%), szárított hal (28%) halolaj (8%), szárított céklapép (5%), növényi olaj (2%), mono- és dikalcium-foszfát, nátrium-klorid, kalcium-karbonát, kálium-klorid, szárított sörélesztő: (0,03%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 24,00%, nyersolajok és zsírok 12,00%, nyersrost 2,00%, nyershamu 6,50%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 13210 Ft.
 

AZP Adult Large Breed Chicken

Az AZP Adult Large Breed Chicken teljes értékű, kiegyensúlyozott táp átlagos fizikai aktivitású 1-7 éves nagytestű (25 kg-nál nehezebb) kutyáknak. Az AZP Adult Large Breed Chicekn az átlagosnál nagyobb tápszemekből áll az optimális rágásért. Kizárólag a teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összetevőket tartalmazza: elsődleges fehérjeforrása a csirkehús. A könnyen emészthető szénhidrátokat a rizs és a kukorica adják, a céklapép mint kíváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős. A csirkezsír a termék ízletessgété szavatolja, valmaint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega-3 és omega-6), míg a frukto-oligoszachoridok és a sörélesztő a béltevékenységet élénkítik. Az AZP Adult Large Breed Chicken táp tartalmazza a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges összes ásványi anyagot és vitamint.

Összetevők: Szárított csirkehús (25%), rizs (25%), kukorica (15%), csirkezsír, szárított hal, szárított céklapép (4%), lenmag, szárított egésztojás, kukoricaglutén, halolaj (2%), növényi olaj (1%), kálium-klorid, mono- és dikalcium-foszfát, szárított sörélesztő (0,45%), frukto-oligoszacharidok (0,4%), nátrium-klorid, glükóz-amin (0,05), kondroitin-szulfát (0,05%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 23,00%, nyersolajok és zsírok 13,00%, nyersrost 1,80%, nyershamu 7,60%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%, taurin 1000 mg/kg.

Kiszerelések:
  • 12 kg, 12550 Ft.
 

AZP Adult Small&Medium Chicken

Az AZP Adult Small&Medium Chicken teljes értékű táp átlagos fizikai aktivitású kis- és közepes testű felnőtt kutyáknak. Az AZP Adult Small&Medium Chicken tartalmazza az Ön kutyájának teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges összes összetevőt, a lehető legjobb minőségben. Elsődleges fehérjeforrása csirkehús, a könnyen emészthető szénhidrátokat a rizs és kukorica adják, a céklapép mint kíváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős. A csirkezsír a termék ízletességét szavatolja, valamint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega-3 és omega-6), míg a B- és D-vitaminban gazdag sörélesztő a béltevékenységet élénkíti. Az AZP Adult Small&Medium Chicken tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint.

Összetevők: Szárított csirkehú (32%), rizs (25%), kukorica (23%), csirkezsír (7%), szárított hal, szárított céklapép (4%), halolaj (2%), növényi olaj (1%), nátrium-klorid, szárított sörélesztő (0,3%)

Analitikai alkotórészek: Nedvesség 9,00%, nyersfehérje 27%, nyersolajok és zsírok 15,00%, nyersrost 2,00%, nyershamu 7,50%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 12500 Ft.
 

AZP Puppy All Breed Sensitive

Az AZP Puppy All Breed Sensitive egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp kölyökkutyáknak, valamint vemhes és szoptató kutyáknak. A halfehérjék és a halolajból nyert omega-3 zsírsavak biológiai tulajdonságainak köszönhetően az AZP Puppy All Breed Sensitive a tökéletes megoldás azoknak a kiskutyáknak, melyek érzékeny emésztőrendszerűek vagy allergiás tünetekete mutatnak. A rostokban gazdag céklapép javítja a bélmozgást, a B- és D-vitaminban dús sörélesztő pedig serkenti a bélműködést. Az AZP Puppy All Breed Sensitive minden vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükségesek. Ha kutyája elérte a felnőttkori méretét, váltson az AZP Adult All Breed Sensitive vagy az AZP Adult All Breed Lamb & Rice tápok valamelyikére.

Összetevők: Szárított hal (32%), rizs (38%), halolaj (15%), szárított céklapép (4%), növényi olaj, mono- és dikalcium-foszfát, nátrium-klorid, kálium-klorid, kalcium-karbonát, szárított sörélesztő (0,3%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 30,00%, nyersolaj és-zsírok 20,00%, nyersrost 1,90%, nyershamu 7,50%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 14100 Ft.
 

AZP Puppy Large Breed Chicken & Rice

Az AZP Puppy Large Chicken & Rice egy teljes értékű, kiegyensúlyozott száraztáp nagy- és óriástestű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására az elválasztástól a teljes kifejlettség eléréséig. Speciális gonddal megállapított kalcium-, foszfor- és D-vitamintartalommal rendelkezik, melyek az ideális csontképződés nélkülözhetetlen elemei. A hozzáadott glükozamin és kondroitin-szulfát gondoskodnak az egészséges ízületekről. A vizsgálatok alapján meghatározott szemcseméret aktív rágást biztosít, elősegítve a nyálelválasztást, mely serkenti az emésztési folyamatokat és megkönnyíti a tápanyagok felszívódását. Az AZP Puppy Large Breed Chicken & Rice elsődleges fehérjeforrásai csirkehús és hal, a könnyen emészthető szénhidrátokat rizs és kukorica adják, a halolaj az ideális mennyiségű omega-3 zsírsavat garantálja, míg a vitaminok és ásványi anyagok a kiegyensúlyozott, helyes étrendhez szükségesek. A céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős és a többi, könnyen emészthető összetevővel együtt kisméretű, szilárd székletet eredményez. Amikor a kutya teljesen kifejlődött, térjen át az AZP Adult Large Breed Chicken vagy az AZP Adult All Breed Performance tápok valamelyikére.

Összetevők: Szárított csirkehús (32%), rizs (25%), kukorica (14%), csirkezsír, szárított hal (8%), szárított céklapép (4%), halolaj (2%), növényi olaj (1%), mono- és dikalcium-foszfát (0,6%), kalcium-karbonat (0,4%), nátrium-karbonat, szárított sörélesztő (0,3%), kálium-klorid, glükozamin (0,04%), kondroitin-szulfát (0,04%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 28,00%, nyersolaj és-zsírok 16,00%, nyersrost 1,80%, nyershamu 7,50%, kalcium 1,30%, foszfor 0,95%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 12500 Ft.
 

AZP Puppy Small&Medium Chicken & Rice

Az AZP Puppy Small&Medium Chicken & Rice egy teljes értékű száraztáp kis- és közepes testű kutyafajták kölyök egyedeinek táplálására, az elválasztástól a felnőttkor eléréséig, valamint szoptató és vemhes kutyáknak. Kisméretű tápszemmel megkönnyítik a rágást. Az AZP Puppy Small&Medium Chicken & Rice tartalamzza az Ön kutyájának teljes értékű, kiegyensúlyozott étrendjéhez szükséges összes összetevőit, a lehető legjobb minőségben. Elsődleges fehérjeforrása csirkehús, a könnyen emészthető szénhidrátokat rizs és kukorica adják, a céklapép mint kiváló rostforrás a megfelelő bélmozgásért felelős, a csirkezsír a termék ízletességét szavatolja, valamint kitűnő energiaforrást biztosít. A halolajak és növényi olajak a zsírsavak tökéletes arányát szabályozzák (omega-3 és omega-6), míg a B- és D-vitaminban gazdag sörélesztő a béltevékenységet élénkíti. Az AZP Puppy Small&Medium Chicken & Rice tartalmaz minden, a helyes és kiegyensúlyozott étrendhez szükséges ásványi anyagot és vitamint. Ha kutyája elérte felnőttkori méretét, váltson az AZP Adult Small&Medium Chicekn, az AZP Adult All Breed Lamb & Rice vagy az AZP Adult All Breed Sensitive tápok valamelyikére.

Összetevők: Szárított csirkehús (36%), rizs (25%), kukorica (14%), csirkezsír (14%), szárított hal, szárított céklapép (3%), halolaj (3%), növényi olaj (1%), nátrium-klorid, szárított sörélesztő (0,3%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 31,00%, nyersolaj és-zsírok 21,00%, nyersrost 1,90%, nyershamu 7,50%, kalcium 1,20%, foszfor 0,90%

Kiszerelések:
  • 12 kg, 12100 Ft.
 

AZP Senior All Breed Lamb & Rice

Az AZP Senior All Breed Lamb & Rice a 7 éves vagy annál idősebb kutyáknak készül azért, hogy kutyája hosszú életű és jó kondicíójú legyen. A csökkentett kalcium-, foszfor- és nátriumtartalom a szív- és májfunkciók támogatásához szükséges. A karnitin és taurin a tökéletes sejtregenerálódáshoz., a frukto-oligoszachoridok az optimális bélműködéséhez szükségesek. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak jobb működésre serkentik az immunrendzsert. A speciális ásványianyag-keverék segíti a fogak tisztán és egészségesen tartását. Az AZP Senior All Breed Lamb & Rice a megfelelő étrendhez szükséges összes vitamint és ásványianyagot tartalmazza. Ajánlható emésztési problémákkal küzdő és allergiás megbetegedésekre hajlamos idős kutyának is.

Összetevők: Rizs (min. 25%), szárított bárnyhús (min. 25%), kukorica, csirkezsír, szárított céklapép, lenmag, szárított hal, szárított egésztojás, halolaj (2%), növényi olaj (1%), frukto oligoszachoridok (0,3%), kálium-klorid, mono- és dikalcium-foszfát (0,3%), calcium-karbonát (0,3%), szárított sörélesztő, glükozamin (0,05%), kondroitin-szulfát (0,05%)

Analitikai alkotórészek: Nedvességtartalom 9,00%, nyersfehérje 22,00%, nyersolajok és zsírok 12,00%, nyersrost 3,20%, nyershamu 6,40%, kalcium 1,00%, foszfor 0,75%, nátrium 0,25%, taurin 1500mg/kg

Kiszerelések:
  • 12 kg, 12500 Ft.