Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok BEWI DOG BiogenicPET CSONTERŐSÍTŐK DOG VITAL EMÉSZTÉS HAPPY DOG LAVET LUPOSAN MÁJ, VESE, SZÍV PET-CHAMPION PORC ÉS IZÜLET REGENERÁLÓ SZER TRIXIE VITAMINOK VETRI - CARE VITAKRAFT VITAMINOK, ÁLTALÁNOS ROBORÁLÁS ZÖLD GYEP Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - DOG VITAL

Nyomtatható verzió
 

Dog Vital Csonterősítő CA/P 1,3:1

Ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó táplálék kiegészítő kutyák részére.

Az optimalizált összetételű, ízesített tabletták jól értékesülő kalciumot, foszfort és D3-vitamint valamint más mikro- és makroelemeket, vitaminokat tartalmaznak. Adagolása segíti a kutyák egészséges csont- és fogfejlődését, alkalmas a hiányos ásványianyag- és vitaminbevitel, vagy a megnövekedett szükséglet fedezésére.

Beltartalom (%)
Nedvesség 5,3
Nyers fehérje 2,8
Olajok és zsírok 0,6
Nyers rost 0,05
Összetétel: (tablettánként):
Kalcium (mg) 195
Foszfor (mg) 151
Vas (mg) 2,0
Réz (mg) 0,05
Cink (mg) 1,0
Magnézium (mg) 3,3
Ca-pantotenát (mg) 225
B6-vitamin (mg) 90
Nikotinamid (µg) 510
Biotin (µg) 5
Folsav (µg) 5
Kolin-klorid (µg) 500
A-vitamin (NE) 250
D3-vitamin (NE) 25
E-vitamin (µg) 500
C-vitamin (µg)) 300
B1-vitamin (µg)) 90
B2-vitamin (µg) 90

Javallat: A készítmény segíti az egészséges csont- és fogfejlődést, növeli a fogak és a csontok szilárdságát, segíti a vemhesség és a szoptatás alatt a megnövekedett ásványianyag-szükséglet fedezését, a kalcium- és foszforhiányból eredő anyagforgalmi zavarok megelőzését.

Adagolás, alkalmazás: a DOG VITAL CSONTERŐSÍTŐ tabletta általános adagja naponta 1 tabletta 10 testtömeg kg-onként. Vemhes szukáknak 1 tabletta/ 7 ttkg/ nap, szoptató szukának 1 tabletta/ 5 ttkg/ nap, kölyökkutyák fajtától függően 0,5-1 tabletta/ nap az ajánlott adagja.
Javasolt a DOG VITAL CSONTERŐSÍTŐ tablettát a növekedés során folyamatosan adagolni. A kutyák a tablettákat általában szívesen fogyasztják, de szükség esetén összetörve, a napi táplálékukba is belekeverhető. Adagoláskor biztosítsunk friss vizet az állat számára.

Kiszerelések:
  • 60 db, 1300 Ft., 1100 Ft.
  • 120 db, 2200 Ft., 1800 Ft.
 

Dog Vital ízületvédő Arthro-500

Ellenállóbbá teszi az ízületeket a sérülésekkel szemben, lerövidíti a sérült kötőszövetek gyógyulási idejét. Csökkenti az ízületek fájdalmasságát és a mozgászavart, segít visszaállítani az állat eredeti mozgását és aktivitását. A talbettában található Peran canaliculus (új-zélandi ajakos zöldkagyló) a kötőszövetek természetes alkotóit, hialuronsavat és glükózamino-glikánokat tartalmaz, a chondroitinszulfát az ízületekeben található mukopoliszaharidok közé tartozik. A cápaporc erőteljes gyulladás-csökkentő hatású, anyagai erősítik az immunrendszert és meghosszabbítják a zöldkagyló hatását. A metil-szulfanil-metán (MSM) a kollagén egyik alapanyaga, mérsékli a fájdalmat, csökkenti az izzadmány mennyiségét, helyreállítja a sejtfal rugalmasságát. A C-vitamin gátolja a káros oxidatív folyamatokat, a mangán-ionok pedig nélkülözhetetlenek az egészséges porc, illetve az ízületi felületek képződéséhez. Alkalmazás: A készítmény alkalmas az ízületek védelmére, az ínak, ízületek sérüléseinek (fibrilláris szakadások, zúzódás, rándulás, ficam, stb. ) kiegészítő kezelésére, a sérült kötőszövetek gyógyulási idejének lerövidítésére. Csökkenti az ízületek fájdalmasságát és a mozgászavart, segít visszaállítani az állatok eredeti mozgási képességét és aktivitását. Felhasználandó arthritis, osteoarthritis, reumatoid arthritis, porc degeneráció, bursitis, spondilitis, tendinitis, továbbá a porc és a bőr egyéb sérüléseinek a gyógykezelésében valamint traumatológiai műtétek után kiegészítő, diszplázia adjuváns kezelésre. Adagolás: A szokásos adagolás: folyamatosan: 1 tabletta/10 testtömeg kg/nap, kúraszerűen: 4-6 héten át. Súlyosabb esetekben az adag 2-3-szorosára növelhető. A hatóanyagok hatásmechanizmusából adódóan a javulás első jelei 2-4 hét után jelentkeznek. Összetétel (1 tablettában):Liofilizált új-zélandi zöldkagyló(Perna canaliculus) kivonat 500 mgCápaporc 100 mgChondroitin-szulfát 100 mgMetil-szulfanil-metán (MSM) 100 mgC-vitamin 50 mgMangán (szerves kötésben) 5 mgBeltartalom: Nyersfehérje: (min. ) 14,0%, nyerszsír: (min. ) 4,0%, nyersrost: (max. ) 4,5%, nedvesség: (max. ) 6,0%, nyershamu: (max. ) 5,0%

Kiszerelések:
  • 60 db, 5200 Ft., 4900 Ft.
  • 120 db, 9200 Ft., 8500 Ft.
 

Dog Vital Multivitamin tabletta

Dog Vital
Multivitamin
Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő kutyák részére.
Beltartalom (%)
Nedvesség 5,1
Nyersfehérje 5,1
Olajok és zsírok 0,6
Nyers rost 0,1
Összetétel: (tablettánként): Kalcium (mg) 110
Foszfor (mg) 80
Vas (mg) 2,0
Réz (mg) 0,05
Cink (mg) 1,0
A-vitamin (NE) 500
D3-vitamin (NE) 15
E-vitamin (mg) 1
C-vitamin (mg) 6
B1-vitamin (mg) 0,18
B2-vitamin (mg) 0,18
Ca-pantotenát (mg) 0,45
B6-vitamin (mg) 0,18
Nikotinamid (g) 100
Biotin (g) 10
Folsav (g) 10
Kolin-klorid (mg) 5,0
Javallat: A DOG VITAL MULTIVITAMIN tabletta a nagyszámú, életfontosságú és magas biológiai értékű alkotórészével alkalmas kedvenceink optimális vitamin- és ásványianyag- (makro- és mikroelem) szükségletének kielégítéséhez. A megfelelő ellátás nélkülözhetetlen a fiatal állatok egészséges fejlődéséhez, valamennyi korban az általános ellenálló képesség fenntartásához, munkakutyák terhelhetőségéhez, a vemhesség és szoptatás alatt megnövekedett vitamin- és mikroelem-szükséglet fedezéséhez, valamint a betegségek megelőzéséhez, vagy lefolyásuk enyhítéséhez és a felépülés gyorsításához.
Adagolás, alkalmazás:
A DOG VITAL MULTIVITAMIN tablettát kúraszerűen adagoljuk. Az általános adagja napi 1 tabletta 10 testtömeg kilogrammonként (ttkg). A kutyák a tablettákat általában szívesen fogyasztják, de szükség esetén összetörve napi táplálékukba is bekeverhető.
Vemhes és szoptató szukáknak 1 tabletta/7 ttkg /nap. Kölyökkutyáknak 0,5-1 tabletta /nap
Kistestű fajtáknak (10 kg –ig) 0,5-1 tabletta /nap
Közepes méretű fajtáknak (10-30 kg) 1-3 tabletta /nap
Nagytestű fajtáknak (30 kg felett) 3-6 tabletta /nap

Kiszerelések:
  • 60 db, 1300 Ft., 1100 Ft.
  • 120 db, 2200 Ft., 1800 Ft.
 

Dog Vital szőr és bőrtápláló tabletta biotinnal

Biotinnal kiegészített, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő kutyák részére.

Beltartalom (%)
Nedvesség 4,9
Nyers fehérje 5,23
Olajok és zsírok 1,2
Nyers rost 0,1
Javallat: A DOG VITAL BIOTINOS SZŐRKONDÍCIONÁLÓ tabletta a nagyszámú, életfontosságú vitamin, ásványi anyag, valamint megnövelt halolaj és biotin tartalmával segíti bőr normál anyagcsere-folyamatait, az egészséges, fényes szőrzet kialakulását és fenntartását. A biotin bioaktív vegyület, aminek fontos szerepe van a szénhidrátok és zsírok anyagcseréjében és befolyásolja a bőr zsírtartalmát. Biotin hiány esetén a bőr szürkés, a szőr fénytelen lesz, és a körmök töredezni kezdenek. Az optimális ellátás nélkülözhetetlen valamennyi korcsoportban és hozzájárul a bőr általános ellenálló képességének fokozásához, a korpázásának és a gyulladásos bántalmainak megelőzéséhez, a fényes, csillogó szőrzet kialakulásához és fenntartásához.

Adagolás, alkalmazás:
A DOG VITAL BIOTINOS SZŐRKONDÍCIONÁLÓ tablettát kúraszerűen adagoljuk. Az általános adagja napi 1 tabletta 10 testtömeg kilogrammonként (ttkg). A kutyák a tablettákat általában szívesen fogyasztják, de szükség esetén összetörve napi táplálékukba is bekeverhető.
Vemhes és szoptató szukáknak 1 tabletta/7 ttkg /nap. Kölyökkutyáknak 0,5-1 tabletta /nap. Kistestű fajtáknak (10 kg –ig) 0,5-1 tabletta /nap. Közepes méretű fajtáknak (10-30 kg) 1-3 tabletta /nap. Nagytestű fajtáknak (30 kg felett) 3-6 tabletta /nap

Kiszerelések:
  • 60 db, 1300 Ft., 1100 Ft.
  • 120 db, 2200 Ft., 1800 Ft.