Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

			
A mai dátum: 2021.10.26. 
Ma a(z) Bruni, Brunó, Holló nevű kutyusok, és a(z) Armandó, Döme, Dönci nevű cicák ünneplik névnapjukat.


Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - BIOSAND

Nyomtatható verzió
 

BioSand Aktív szénnel

A BioSand terméksor termékei teljesen higiénikus macskaalmok, kifejlesztve mindazok számára, akik különösen odafigyelnek a kedvencük egészségére. A BioSand macskaalom aktív szénnel higiéniáját egy speciális fertőtlenítőszer nyújtja, amely megszünteti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, így biztosítva a tökéletes higiéniát kis kedvence számára.A BioSand Active Carbon alom igazán innovatív termék, egy hatékony mesterséges, ásványi alom, mely aktív szén mikro-granulátomokat tartalmaz, amik gátolják a kellemetlen szagokat. Kiváló nedvszívó képességének és erős, szagtalanító hatásának köszönhetően rendkívüli termék, kiváló minőséggel és hosszan tartó használattal. – aktív szén – nagyon könnyű súly – közepes méretű szemcsék – higiénikus – kb. 30 napig elegendő

Kiszerelések:
  • 10 l, 2090 Ft., 2246 Ft.
 

BioSand Csomósodó macskaalom

A BioSand terméksor termékei teljesen higiénikus macskaalmok, kifejlesztve mindazok számára, akik különösen odafigyelnek a kedvencük egészségére. A BioSand Csomósodó macskaalom terméksor higiéniáját egy speciális fertőtlenítőszer nyújtja, amely megszünteti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, így biztosítva a tökéletes higiéniát kis kedvence számára.

Kiszerelések:
  • 5 kg, 992 Ft.
  • 10 kg, 1916 Ft.
 

BioSand Fehér csomósodó macskaalom

A BioSand terméksor termékei teljesen higiénikus macskaalmok, kifejlesztve mindazok számára, akik különösen odafigyelnek a kedvencük egészségére. A BioSand Fehér csomósodó macskaalom terméksor higiéniáját egy speciális fertőtlenítőszer nyújtja, amely megszünteti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, így biztosítva a tökéletes higiéniát kis kedvence számára.

Kiszerelések:
  • 10 l, 2312 Ft.
 

BioSand Fehér szuper csomósodó

A BioSand terméksor termékei teljesen higiénikus macskaalmok, kifejlesztve mindazok számára, akik különösen odafigyelnek a kedvencük egészségére. A BioSand Fehér szuper csomósodó macskaalom terméksor higiéniáját egy speciális fertőtlenítőszer nyújtja, amely megszünteti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, így biztosítva a tökéletes higiéniát kis kedvence számára.

Kiszerelések:
  • 10 l, 2831 Ft.
 

BioSand Illatos csomósodó macskaalom

A BioSand terméksor termékei teljesen higiénikus macskaalmok, kifejlesztve mindazok számára, akik különösen odafigyelnek a kedvencük egészségére. A BioSand Illatos csomósodó macskaalom terméksor higiéniáját egy speciális fertőtlenítőszer nyújtja, amely megszünteti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat, így biztosítva a tökéletes higiéniát kis kedvence számára.

-Kiváló minőségű és extra higiénikus alom
-A gyártás során végbement szárítási folyamatnak köszönhetően az alom nedvszívó ereje még kiválóbb
-Kellemes közérzetet biztosít a cicának
-A felszabaduló illatanyag a cicát nem irritálja
-Könnyen eltávolítható csomók

Kiszerelések:
  • 5 kg, 992 Ft.
  • 10 kg, 1916 Ft.