Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.01.29. Ma a(z) Gilda, Mandarin, Tyufi nevű kutyusok, és a(z) Gilda, Mandarin nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - Sanidog Jutalomfalat

Nyomtatható verzió
 

Sanidog Snacks Plus Allergy Health

A Sanidog Snacks Plus Allergy Health egy olyan jutalomfalat amelyet kimondottan a felnőtt kutyák számára, az allergiás folyamatok visszaszorítása érdekében fejlesztettek ki.

A kutyák általános étrendjét kiegészítő táplálék, amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, az allergiás folyamatok visszaszorítása érdekében fejlesztettek ki.

Különösen ajánlott környezeti allergénekre túlérzékeny kutyák számára.

A rudacskákat lehet jutalomfalatként is adni, amely segíti az ember és az állat közötti érzelmi kötelék kialakítását.

A Sanidog Snacks Plus Allergy health jellemzői:

- Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója az allergénekre, és a bőrön, illetve az emésztőrendszerben jelentkezhetnek a tünetek.

- Az atópiás bőrgyulladás az egyik leggyakoribb bőrtünet a kutyáknál.

- A west highland, a bulldog és a shar pei fajták genetikailag hajlamosak az allergiás megbetegedésekre.

- Az allergiás reakciók csökkentése és a bőr egészségének megőrzése érdekében ajánlott az immunrendszer megerősítése, olyan összetételű étrend kialakítása, amely javítja a bőr állapotát, valamint kerülni kell az allergénekkel való érintkezést.

- A termék egyedi összetétele kimondottan a felnőtt kutyák allergiás és bőrproblémáinak javulását segíti elő.

A Sanidog falatkák különböző aktív táplálék kiegészítő és egészségmegőrző adalékokat tartalmaznak:
• Omega-3 (DHA): csökkenti a gyulladást, megőrzi a bőr védekezőképességét és megakadályozza az allergének átjutását a bőrön.
• Cink: biztosítja a bőr és a szőr növekedésének megfelelő keratinizációját.
• Nukleotidok: megerősítik az immunrendszert.
• Metionin: alapvető fontosságú a szőr növekedéséhez, mivel szerepe van a keratin szintetizálásában.
• A-vitamin: alapvető fontosságú a hámsejtek differenciálódásához.
• E-vitamin: a faggyúmirigyek választják ki, és a zsírsejtek oxidálását segíti.

ÖSSZETÉTEL: 92% hús és állati eredetű melléktermék vagy származék (amelyből 30% marhahús). Fehérjeforrás: marhahús, pulykahús, csirkehús és sertéshús.

Adalékanyagok/vitaminok: A-vitamin: 5000 NE/kg, D3-vitamin: 500 NE/kg, E-vitamin: 5 mg/kg, taurin: 1000 mg/kg. Allergiát csökkentő (táplálékkiegészítő és egészségmegőrző) összetevők: omega 3: 35%, nukleotidok: 34%, DL-metionin: 24%, cink kelát: 8%.

ELLENJAVALLAT: Amennyiben a kutyának allergiája vagy étel-intoleranciája van a marhahússal, pulykahússal, csirkehússal illetve a sertéshússal szemben. Kistermetű, 12 hónapnál fiatalabb, valamint nagytermetű, 18 hónapnál fiatalabb kutyák számára. D3-vitamint nem szabad adni D2-vitamint tartalmazó kiegészítővel vagy azt alkalmazó kezeléssel egy időben.

HASZNÁLATI JAVASLAT: Maximálisan javasolt mennyiség: mini termetű kutyák esetében (5 kg alatt): napi 3 jutalomfalat. Kistermetű kutyák esetében (5-15 kg): napi 6 jutalomfalat. Közepes termetű kutyák esetében (15-25 kg): napi 12 jutalomfalat. Nagytermetű kutyák esetében (25 kg felett): napi 15 jutalomfalat. Használat előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát, különösen, ha fennáll az allergia lehetősége. Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló

Kiszerelések:
  • 1 doboz, 4970 Ft.
 

Sanidog Snacks Plus Cardiac Health

A Sanidog Snacks Plus Cardiac Health egy olyan jutalomfalat amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, melyet a szív- és érrendszer egészségének megőrzése érdekében fejlesztettek ki.

A kutyák általános étrendjét kiegészítő táplálék, amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, a szív- és érrendszer egészségének megőrzése érdekében fejlesztettek ki. Különösen ajánlott idősebb, túlsúlyos vagy szív- és érrendszeri betegségekre genetikailag hajlamos kutyák számára. A rudacskákat lehet jutalomfalatként is adni, amely segíti az ember és az állat közötti érzelmi kötelék kialakítását.

A Sanidog Snacks Plus Cardiac health jellemzői:

- Háziállatainkat többek között szív- és érrendszeri problémák fenyegetik.

- Háziállatunk kardiális egészégének megőrzése érdekében ajánlatos odafigyelni a súlyára, kontrollált mozgásra ösztönözni, valamint olyan egészséges étrenden tartani, amely a szív- és érrendszer egészségének megőrzését segítő tápanyagokat is tartalmaz.

- A termék egyedi összetétele kimondottan felnőtt kutyák egészséges szív- és érrendszerének megőrzését segíti elő.

A Sanidog falatkák különböző aktív táplálék kiegészítő és egészségmegőrző adalékokat tartalmaznak:
• Omega 3 (DHA): Szabályozza a lipidek anyagcseréjét, trombózismegelőző hatása van, ami csökkenti a vérlemezkék összecsapódását, és részt vesz az érfalak szabályozásában.
• Taurin: többek között védi a sejtmembránt és szabályozza a szív összehúzódását és pumpafunkcióját.
• Karnitin: elősegíti a hosszú láncú zsírsavak bejutását a mitokondriumba, ahol a zsírok oxidálódnak és energia termelődik. A karnitin 95%-a a szervezetben marad, és a szívizomzatban raktározódik, így a szívizomzat erős és egészséges marad.
• Kvercetin: a vérnyomást szabályozza.
• Bioflavonoidok: trombózismegelőző és értágító hatású antioxidánsok.
• Szelén: alapvető nyomelem, a glutation-peroxidáz nevű antioxidáns enzim alkotóeleme, amely segít lekötni a szabad gyököket.ÖSSZETÉTEL: 92% hús és állati eredetű melléktermék vagy származék (amelyből 30% marhahús).

Adalékanyagok/vitaminok: A-vitamin: 5000 NE/kg, D3-vitamin: 500 NE/kg, E-vitamin: 5 mg/kg, taurin: 1000 mg/kg. A szív számára fontos (táplálék kiegészítő és egészségmegőrző) összetevők: Omega-3 (DHA): 77%, taurin: 16%, L-karnitin: 2,5%, citruskivonatok: 1,6%, áfonyakivonat: 1,6%, szelénélesztő: 1,1%.

ELLENJAVALLAT: Amennyiben a kutyának allergiája, vagy étel-intoleranciája van az összetételben felsorolt bármelyik összetevővel szemben. Amennyiben a kutyának allergiája vagy étel-intoleranciája van a pulykahússal, csirkehússal illetve a sertéshússal szemben. Kistermetű, 12 hónapnál fiatalabb, valamint nagytermetű, 18 hónapnál fiatalabb kutyák számára. D3-vitamint nem szabad adni D2-vitamint tartalmazó kiegészítővel vagy azt alkalmazó kezeléssel egy időben.

Kiszerelések:
  • 1 doboz, 5030 Ft.
 

Sanidog Snacks Plus Hepatic Health

A Sanidog Snacks Plus Hepatic Health egy olyan jutalomfalat amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, a máj egészségének megőrzése érdekében fejlesztettek ki.

A kutyák általános étrendjét kiegészítő táplálék, amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, máj egészségének megőrzése érdekében fejlesztettek ki.

A rudacskákat lehet jutalomfalatként is adni, amely segíti az ember és az állat közötti érzelmi kötelék kialakítását.

A Sanidog Snacks Plus Hepatic health jellemzői:

- A máj működése alapvetően meghatározza az emésztést, a felszívódást, az anyagcserét és a tápanyagok raktározását.

- Megfelelően kiegyensúlyozott étrend kialakításával egészséges lesz kedvencünk mája.

- A máj számos vitamint raktároz, melyeket aztán az anyagcsere alakít át, a szervezet számára nélkülözhetetlen molekulává.

- Májbetegség esetén megnő bizonyos vitaminok iránti szükséglet.

- Az egészséges májsejtek fenntartásához alapvetően szükségesek azok az antioxidáns enzimrendszerek, amelyek a szabad gyökök káros hatásait gátolják.

- A termék egyedi, antioxidáns- és vitamin összetétele kimondottan felnőtt kutyák egészséges májműködését segíti elő.

A Sanidog jutalomfalatok különböző aktív táplálék kiegészítő és egészségmegőrző adalékokat tartalmaznak:
• Nukleotidok: segíti a hepatociták helyreállítását a máj jobb működése érdekében.
• Szelén, taurin, E-vitamin és C-vitamin: antioxidánsok, amelyek csökkentik az oxidációs folyamatokat és lekötik a szabad gyököket, amelyek károsítják a májsejteket.

ÖSSZETÉTEL: 92% hús és állati eredetű melléktermék vagy származék (amelyből 30% marhahús).

Adalékanyagok/vitaminok: A-vitamin: 5000 NE/kg, D3-vitamin: 500 NE/kg, E-vitamin: 5mg/kg, taurin: 1000 mg/kg. A máj számára fontos (táplálék kiegészítő és egészségmegőrző) összetevők: Nukleotidok: 92%, C-vitamin: 3%, réz kelát: 2%, citruskivonatok: 2%, szelénélesztő: 1%.

ELLENJAVALLAT: Rézfelhalmozódás okozta májbetegségben szenvedő kutyák esetében nem javasolt. Amennyiben a kutyának allergiája, vagy étel-intoleranciája van az összetételben felsorolt bármelyik összetevővel szemben. Amennyiben a kutyának allergiája vagy étel-intoleranciája van a pulykahússal, csirkehússal illetve a sertéshússal szemben. Kistermetű, 12 hónapnál fiatalabb, valamint nagytermetű, 18 hónapnál fiatalabb kutyák számára. D3-vitamint nem szabad adni D2-vitamint tartalmazó kiegészítővel vagy azt alkalmazó kezeléssel egy időben.

HASZNÁLATI JAVASLAT: Maximálisan javasolt mennyiség: Minitermetű kutyák esetében (5 kg alatt): napi 3 jutalomfalat. Kistermetű kutyák esetében (5-15 kg): napi 6 jutalomfalat. Közepes termetű kutyák esetében (15-25 kg): napi 12 jutalomfalat. Nagytermetű kutyák esetében (25 kg felett): napi 15 jutalomfalat. Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék. Biztosítson mindig friss, tiszta ivóvizet kedvence számára.

Kiszerelések:
  • 1 doboz, 5030 Ft.
 

Sanidog Snacks Plus Obesity Health

A Sanidog Snacks Plus Obesity Health egy olyan jutalomfalat amelyet kimondottan felnőtt kutyák testsúlyának szabályozása érdekében fejlesztettek ki.

A kutyák általános étrendjét kiegészítő táplálék kimondottan felnőtt kutyák testsúlyának szabályozásához, akik hajlamosak az elhízásra, ivartalanított kutyák számára, illetve a kutya súlyának optimális szinten tartásához.

A rudacskákat lehet jutalomfalatként is adni, amely segíti az ember és az állat közötti érzelmi kötelék kialakítását.

A Sanidog Snacks Plus Obesity health jellemzői:

- Számos tényező befolyásolja a kutya hízékonyságát, beleértve a korát, a fajtáját, az étrendjét és a mozgás mennyiségét.

- A beagle, cocker spániel, a labrador, a retriever és a rottweiler azon fajták közé tartozik, amelyeknek igen erős genetikai hajlama van az elhízásra.

- Az ivartalanítás az egyik legfontosabb tényező, mivel növeli az elhízás veszélyét mind a hím, és mind a nőstény kutyák esetében.

- A súly egészséges életmóddal, és egészséges étrenddel szabályozandó annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a nemkívánatos súlygyarapodás.

A Sanidog falatkák különböző aktív táplálék kiegészítő és egészségmegőrző adalékokat tartalmaznak:

L-karnitin: olyan alapvető fontosságú kofaktor a lipidek oxidálásában, amely részt vesz a zsírsavak mitokondriumba történő bejuttatásában, ezáltal segít mozgósítani a szervezet zsírtartalékát és annak csökkentését.
B-komplex vitamin: Serkenti az anyagcserét és a zsír felhasználását.
Taurin: Javítja az anyagcserét a szívizomzatban, antioxidáns hatása van, és többek között serkenti az epesavak szintézisét.
Nukleotidok: serkentik a májfunkciót, fontos szerepet játszanak az energia-anyagcserében oly módon, hogy beépülnek a koenzimekbe és többek között serkentik az immunrendszer működését.
Jukka: csökkenti az ürülékbűzt, mert a zsír anyagcseréje bűzössé teszi az ürüléket.

ÖSSZETÉTEL: 92% hús és állati eredetű melléktermék vagy származék (amelyből 30% marhahús).

Adalékanyagok/vitaminok: A-vitamin: 5000 NE/kg, D3-vitamin: 500 NE/kg, E-vitamin: 5mg/kg, taurin: 1000 mg/kg. Elhízást szabályozó (táplálék kiegészítő és egészségmegőrző) összetevők: nukleotidok: 63%, kolin: 15%, L-karnitin: 13%, jukkakivonat: 4%, B12-vitamin: 1%, B6-vitamin: 1%, B3-vitamin: 0.32%, B2-vitamin: 0,25%, B5-vitamin: 0,25%, B1-vitamin: 0,2%.

ELLENJAVALLAT: Amennyiben a kutyának allergiája, vagy étel-intoleranciája van az összetételben felsorolt bármelyik összetevővel szemben. Amennyiben a kutyának allergiája vagy étel-intoleranciája van a pulykahússal, csirkehússal illetve a sertéshússal szemben. Kistermetű, 12 hónapnál fiatalabb, valamint nagytermetű, 18 hónapnál fiatalabb kutyák számára. D3-vitamint nem szabad adni D2-vitamint tartalmazó kiegészítővel vagy azt alkalmazó kezeléssel egy időben.

HASZNÁLATI JAVASLAT: Maximálisan javasolt mennyiség: Minitermetű kutyák esetében (5 kg alatt): napi 3 jutalomfalat. Kistermetű kutyák esetében (5-15 kg): napi 6 jutalomfalat. Közepes termetű kutyák esetében (15-25 kg): napi 12 jutalomfalat. Nagytermetű kutyák esetében (25 kg felett): napi 15 jutalomfalat. Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék. Biztosítson mindig friss, tiszta ivóvizet kedvence számára.

Kiszerelések:
  • 1 doboz, 4970 Ft.
 

Sanidog Snacks Plus Osteo Health

A Sanidog Snacks Plus Osteo Health egy olyan jutalomfalat amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, a csontok és ízületek egészségének megőrzése érdekében fejlesztettek ki.

A kutyák általános étrendjét kiegészítő táplálék, amelyet kimondottan felnőtt kutyák számára, a csontok és ízületek egészségének megőrzése érdekében fejlesztettek ki.

Különösen ajánlott idősebb, nagytestű, túlsúlyos vagy ízületi betegségekre genetikailag hajlamos kutyák számára.

A rudacskákat lehet jutalomfalatként is adni, amely segíti az ember és az állat közötti érzelmi kötelék kialakítását.
A Sanidog Snacks Plus Osteo health jellemzői:

- A háziállatokat érintő egyik legnagyobb probléma az ízületek megbetegedése, amelyen belül a leggyakoribb az osteoarthrosis.

- Az ízületek porcszöveteinek deformálódása jellemzi, ami gyulladáshoz, fájdalomhoz és az ízületek merevedéséhez vezet.

- Az osteoarthrosis jelentős és gyakori probléma idősebb, túlsúlyos és nagytestű kutyák esetében.

- A németjuhász, a labrador retriever, a rottweiler és a bulldog azon kevés fajták közé tartoznak, amelyeknek genetikai hajlama van az ízületi problémákra.

- Háziállatunk egészséges ízületeinek megőrzése érdekében ajánlatos odafigyelni a súlyára, kontrollált mozgásra ösztönözni, valamint olyan egészséges étrenden tartani, amely az egészséges ízületek megőrzését segítő tápanyagokat is tartalmaz.

- A termék egyedi összetétele kimondottan felnőtt kutyák egészséges csontjainak és ízületeinek megőrzését segíti elő.

A Sanidog falatkák különböző aktív táplálék kiegészítő és egészségmegőrző adalékokat tartalmaznak:

Omega-3 (DHA): enyhíti a gyulladást és segít csökkenteni a gyulladás miatt fellépő ízületi fájdalmakat.
Glükozamin: serkenti a porc újjáépülését, növeli a kollagén-szintézist, növeli a chondrociták működését és késlelteti az artrózis kialakulását.
Kondroitin-szulfát: növeli a chondrociták működését, gátolja az porcokat lebontó enzimek működését, valamint javítja a porc hidratációját annak érdekében, hogy megőrizze rugalmasságát.
MSM (metil-szulfonil-metán): antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően leköti a szabad gyököket és megvédi az ízületi porcsejteket.
Cink: segíti az enzimek működését és az ízület felépítésének szintézisét.
Biotin: olyan B-vitamin, amely fontos enzim kofaktorként működik. Részt vesz alapvető anyagcsere-reakciókban, többek között szerepe van a bőr, a haj, az idegek és a csontvelő normális növekedésében és fejlődésében.

ÖSSZETÉTEL: 92% hús és állati eredetű melléktermék vagy származék (amelyből 30% marhahús).

Adalékanyagok/vitaminok: A-vitamin: 5000 NE/kg, D3-vitamin: 500 NE/kg, E-vitamin: 5 mg/kg, taurin: 1000 mg/kg. A csontok védelmét biztosító (táplálék kiegészítő és egészségmegőrző) összetevők: Omega-3 (DHA): 83%, cink: 9%, glükozamin: 3%, MSM: 3%, kondroitin-szulfát: 2%, biotin: 2%.

ELLENJAVALLAT: Amennyiben a kutyának allergiája, vagy étel-intoleranciája van az összetételben felsorolt bármelyik összetevővel szemben. Amennyiben a kutyának allergiája vagy étel-intoleranciája van a pulykahússal, csirkehússal illetve a sertéshússal szemben. Kistermetű, 12 hónapnál fiatalabb, valamint nagytermetű, 18 hónapnál fiatalabb kutyák számára. D3-vitamint nem szabad adni D2-vitamint tartalmazó kiegészítővel vagy azt alkalmazó kezeléssel egy időben.

HASZNÁLATI JAVASLAT: Maximálisan javasolt mennyiség: Mini termetű kutyák esetében (5 kg alatt): napi 3 jutalomfalat. Kistermetű kutyák esetében (5-15 kg): napi 6 jutalomfalat. Közepes termetű kutyák esetében (15-25 kg): napi 12 jutalomfalat. Nagytermetű kutyák esetében (25 kg felett): 15 jutalomfalat naponta. Kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló termék. Biztosítson mindig friss, tiszta ivóvizet kedvence számára.

Kiszerelések:
  • 1 doboz, 4970 Ft.