Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu  

Valutaváltás


Termék kategóriák

.Csomagolássérült termékek Ajándék termékek Ajándékkosár Állatorvosi tápok kutyáknak Állatorvosi tápok macskáknak Horgászfelszerelések Karácsonyi ajándékok Könyvek Kutya - ajtók Kutya - alutasakos Kutya - alvóhelyek Kutya - Barf Kutya - bőr- és szőrápolás Kutya - élősködő elleni Kutya - etetők, itatók Kutya - felszerelés AUTÓS FELSZERELÉSEK EGYÉB FELSZERELÉSEK GPS NYOMKÖVETŐ KUTYA CIPŐK KUTYA TÁVOLTARTÓ SZEREK NEVELÉS, KÉPZÉS TISZTÍTÓSZEREK ,ESZKÖZÖK ÜRÜLÉKFELSZEDŐK VÉDŐ GALLÉR Kutya - féreghajtók Kutya - fogápolás Kutya - házak Kutya - hűtőruha Kutya - játékok Kutya - jutalom falat Kutya - konzervek Kutya - nyakörvek, pórázok, fojtók Kutya - nyugtató szerek Kutya - pelenka Kutya - ruha Kutya - sampon, balzsam Kutya - szállító eszközök Kutya - száraz tápok Kutya - szárított és füstölt áru Kutya - szépségápolási kellékek Kutya - táptartók Kutya - tejpor Kutya - vitaminok Lótáp Macska - alutasakos Macska - ajtó Macska - almok Macska - alvóhelyek Macska - bútor Macska - élösködő elleni Macska - etetők, itatók Macska - felszerelés Macska - féreghajtók Macska - fű Macska - játék Macska - jutalomfalat Macska - konzervek Macska - nyakörvek, pórázok Macska - nyugtató szerek Macska - sampon Macska - szállító eszközök Macska - száraztápok Macska - szépségápolási kellékek Macska - táplálékkiegészítők Macska - tej Macska - vitaminok Madár - Eledel Rágcsáló - almok, szénák Rágcsáló - ketrecek Rovarölőszer Táptartók, Reklámanyagok

Termékeink - GPS NYOMKÖVETŐ

Nyomtatható verzió
 

EyeOn Pet Monitor

Nézd meg a mobilodról,mit is csinálnak éppen kedvenceid !

-Egyszerű beállítás műszaki tudás nélkül is
- Beépített mikrofon és hangszóró, hogy hallják egymást
- Ingyenes iOS és Android mobilalkalmazás
- Éjjellátó funkció, mozgásérzékelés
- Beállítható riasztások mobilodra

Kiszerelések:
  • 1 db, 42500 Ft., 35100 Ft.
 

Kippy GPS nyomkövető

A Kippy egy GPS helyzet meghatározás alapján működő nyomkövető készülék kutyák, macskák és minden egyéb háziállat számára.
Amikor kedvenced Kippy készüléket visel, nyomon tudod követni a mozgását közvetlenül az okostelefonodon, tableteden vagy a számítógépeden keresztül. A Kippy egy teljes szett, mely nyakörvhöz csatlakoztatható, tartalmazza a nyomkövetőt, az okostelefon alkalmazást és a helymeghatározó szolgáltatást*, mely külföldön is működik.

A Kippy-vel végre felfedezheted és megadhatod kedvencednek a szabadság örömét gondtalanul, mégis biztos tudatában annak, hogy kisállatod épp merre jár.

Kényelmes viseletének és kis méretének köszönhetően az univerzális rögzítő eszköz által könnyedén használható minden nyakörvön.
Jellezmők:

- A Kippy akár 2,5 cm széles nyakörvekhez is rögzíthető: közepes- és nagytestű állatok számára.
- A Kippy rögzítőszerelék legfeljebb 1,5 cm széles nyakörvekhez rögzíthető: macskáknak illetve kis és közepes méretű állatoknak.
- A Kippy 5 kg feletti állatoknak ajánlott.
- Beépített eltávolítás érzékelő: figyelmeztetőt küld az eszköz, ha elveszett vagy eltávolították a készüléket a rögzítőszerelékről.
- Tartós és vízálló: a Kippy kiválóan alkalmas még a legelevenebb kisállatok számára is. Ellenálló az ütésekkel, az esővel, és a pocsolyákkal szemben illetve rövid időre a sekély vízben is rezisztens.
- Hosszú akkumulátor élettartam: hosszú akkumulátor élettartam Geofence üzemmódban. Tölthető micro USB csatlakozóval és hálózati töltő segítségével. Akkumulátor töltöttségi szint kijelző közvetlenül az alkalmazásban vagy a myKippy területén látható.
- Alacsony rádióhullám kibocsátás: a kibocsátás mértéke megfelel az Európai normáknak.
- Lefedettség: Európa, India, Dél-Afrika és Törökország.

Nyomkövető rendszer:

A Kippy nyomkövető rendszer 2 különböző technológiát is használ, amely nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújt számodra és kedvenced számára egyaránt.

GPS, korlátlan hatótávolságban és LBS (GPS-jel hiányában), mobiltelefon cellainformáción keresztül.
Alkalmazás:
Az applikáció segítségével ellenőrizheted kedvenced aktuális helyzetét bármikor az okostelefonodon, a tableteden és a számítógépeden.

Töltsd le az ingyenes dedikált iPhone és iPad, Windows és AndroidTM alkalmazást és fedezd fel az alkalmazás összes funkcióját.

Letölteni az alábbi helyeken tudod az alkalmazás:

- Android okostelefon és tablet: elérhető a Google Play-en
- Apple iPhone és iPad: elérhető az AppStore-on
- Windows okostelefon és tablet: elérhető a Windows Store-on
Funkciók:
Térkép: leellenőrizheted a Kippy aktuális pozícióját közvetlenül a térképen.

Távolságmérő: megmutatja a Kippy milyen távolságba van tőled és az irányt, merre észleli az eszközt.

Geofence: létrehozhatsz egy virtuális kerítést, majd az eszköz figyelmeztetést küld, ha Kippy elhagyja a kiválasztott területet.

Kiszerelések:
  • kék, 58100 Ft.
  • fekete, 58100 Ft.
  • pink, 58100 Ft.