Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.07.08. Ma a(z) Benya, Benyó, Farkas, Zsaru nevű kutyusok, és a(z) Csalavér, Csali nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - Trovet

Nyomtatható verzió
 

Trovet Recovery Liquid CCL tápfolyadék 400 gr

Trovet Recovery Liquid CCL (Critical Care Liquid) - Sűrű leveshez hasonló folyadék, mely nem darabos, így fecskendővel is etethető. Biztosítja a jó minőségű tápanyagokat és a megfelelő folyadékpótlást bármely lábadozó vagy nehezen etethető macska esetében. Ízletességének köszönhetően a macskák többsége magától is elfogyasztja.

A Trovet Recovery Liquid CCL használata egyszerű nemcsak az állatorvos de a tulajdonos számára is, nem igényel különösebb előkészületet és szakértelmet, így a kórházi ápolás ideje lerövidíthető. Felrázás után azonnal fogyasztható.

• Megemelt glutaminszint erősíti az immunrendszert
• Aminosavak (valin, leucin, izoleucin) a leginkább használt energiaszolgáltatók a gyógyulás ideje alatt
• A hozzáadott arginin elengedhetetlenül szükséges az ammónia karbamiddá történő átalakulásához
• Az L-carnitin a sejtek energiafelvételét segíti
• A hozzáadott cink a sebgyógyulást támogatja és óvja a bőr egészségét.

Etetési útmutató:
Szükség szerinti mennyiségben kínáljuk az állatoknak egészen a felgyógyulásig vagy amíg más táplálékot nem képesek elfogyasztani. Szobahőmérsékletre melegítve szívesebben elfogadják. A készítmény használatával kapcsolatban semmiféle kockázat és mellékhatás nem merült fel. A Trovet tápok garantáltan mindig ugyanazokból a kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, így megjelenésük és ízletességük is mindig állandó. Természetesen nem tartalmaznak mesterséges ízesítő, színező és illatanyagokat. Friss ivóvizet mindig biztosítson az állat számára!

Beltartalom:
Hús (csirke, sertés) teljes tojás, tejpor (fölözött tejből). Nem tartalmaz szóját és gluteint. A felhasznált alapanyagok emberi fogyasztásra is alkalmasak.

Kiszerelések:
  • 1 db, 2541 Ft.