Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2021.04.23. Ma a(z) Bento, Boxos, Főnök nevű kutyusok, és a(z) Boxos, Tibbe nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - EMÉSZTÉS

Nyomtatható verzió
 

Protexin Pro-Fibre granulátum 500 gr


A Protexin Pro-Fibre granulátum egy ízletes, probiotikus granulátum az emésztőfunkciók normál működésének támogatására, amely oldódó és nem oldódó rostokat tartalmaz.

Speciális kutyák számára kifejlesztett probiotikus és prebiotikus takarmány kiegészítő az egészséges bélflóra működésének támogatására. Magas koncentrációban tartalmaz oldható és nem oldható rostokat. Probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmazó magas rosttartalmú takarmány kiegészítő. Segít visszaállítani és optimalizálni az egészséges emésztési funkciókat stressz, emésztőszervi betegségek, antibiotikum terápia vagy más eredetű emésztési problémák esetén.

Adagolás:

Az előírt mennyiséget naponta az állat eledeléhez kell adagolni. Amennyiben állatorvosa másként nem rendeli, adagolja az alábbiak szerint!

Testtömeg Adagolás:

20-35kg 2 adagolókanál (30g)

>35kg 3 adagolókanál (45g)

Összetevők:

búzakorpa, szója héj, zabkorpa, cukorrépa velő, útifű maghéj, szárított élesztő, lenmag, cellulóz, lucerna liszt, mesterséges marhahús ízesítés, Preplex prebiotikum ( frukto-oligoszacharid és arabinogalactan)

1kg tartalmaz:

Protexin probiotikum
Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E1707 1x1010CFU

Kizárólag takarmányozási felhasználásra!

Gyermekek elől elzárandó!

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Takarmányforgalmazói regisztrációs szám: HU 16 2 00013

Kiszerelések:
  • 1 db, 6450 Ft.