Blöki és Cicus állateledeles
Blöki és Cicus állateledeles
www.kosaltd.hu

A mai dátum: 2020.10.24. Ma a(z) Dönci, Kaffantó, Kafi, Lovag nevű kutyusok, és a(z) Salamon, Sali nevű cicák ünneplik névnapjukat.
Az oldalunkon található árak bruttó árak.

Termékeink - CHRIS CHRISTENSEN

Nyomtatható verzió
 

Chris Christensen Clean Start Clarifying Shampoo


Chris Christensen Clean Start Clarifying Shampoo
AddThis Sharing Buttons
Share to Facebook
Share to TwitterShare to E-mailShare to PinterestShare to Több...
Chris Christensen Clean Start Clarifying Shampoo
4 533 Ft
Cikkszám: cc031
Méret
470 ml

A Clean Start Clarifying sampon révén a szőrzetben levő zsírok, olajok, szőrszálakra tapadt szennyező anyagok és egyéb más, a szőrzetre kedvezőtlen hatással bíró kozmetikumok nyomai is könnyen eltávolíthatók. A szokásosan alkalmazott samponoktól különbözik, mivel savas alkotórészt tartalmaz, aminek a segítségével a szőrzetet alaposan átjárja, és a szennyeződéseket könnyedén eltávolítja. Használható hetente, vagy havonta egyszer, a kutya szőrzetének állapotától függően. Pro-vitaminnal dúsított termék, miáltal a mélytisztítást a szőrzetet borító védőréteg eltávolítása nélkül lehet elvégezni. A termék a szőrzetet kiválóan tisztítja. Valamennyi szőrtípus esetében használható, hatására a szőrzet friss és egészséges kinézetet nyer. A Clean Start Clarifying sampon alkalmazásával megelőzhetők a szőrzet természetes fényét, egészséges megjelenését befolyásoló problémák.

Alkalmazás: A szőrt langyos vízzel alaposan nedvesítsük be, majd a sampont közvetlenül öntsük a szőrre és gondosan dörzsöljük be habzásig. Alapos kézmeleg vízzel történő öblítés után, ha szükséges, ismételjük meg a műveletet. Az ismételt alapos öblítést követően javasoljuk a Chris Christensen termékek közül a szőrtípusnak megfelelő további ápolószer(ek) használatát a kívánt eredmény elérése érdekében.

Kerülni kell a termék szembe, hallójáratba vagy orrjáratba való kerülését. Sérült bőrön nem alkalmazható! A termék csak előírás szerint, külsőleg alkalmazható. Ha szembe jut, azonnal bő vízzel le kell mosni.

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 2 évig.

30°C alatt, száraz helyen tárolandó.

Kiszerelések:
  • 3,79 Liter, 17575 Ft.
  • 470 ml, 5762 Ft.
 

Chris Christensen Day to Day Moisturizing samponDay to Day Moisturizing Shampoo

Mindennapos használatra kifejlesztett kíméletes hatású kolloid oldat, természetes zabliszt és növényi összetevők felhasználásával.

Kiszerelések:
  • 3,79 Liter, 14925 Ft.
  • 470 ml, 4975 Ft.
 

Chris Christensen Diamond Series Miracle Moisture ShampooDiamond Series Miracle Moisture

ÚJDONSÁG! Rendkívül erős tápláló hatás! Speciális pro-vitamin tartalma lehetővé teszi az élettelen szőrzet revitalizálását. A fénytelen, száraz szőrzet szálaiba bejuttatja annak rugalmasságát, fényét és életteliségét visszaadó szükséges folyadéktartalmat. Megszünteti a nem kívánatos hullámokat, és a szőrzet ápolásakor kialakuló elektrosztatikusságot. Az eredmény fényes, pompás, rugalmas szőrzet.

Kiszerelések:
  • 470 ml, 8157 Ft.